• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öz ablam tarafından en çirkin iftiraya uğradım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atınca olay yaşanmış mı oldu?saçmalıyor üzüntüden ne dediğini bilmiyor diyip üzerini örtebilirdiniz.
Yada konuşup bu düşüncenin nasıl oluştuğunu konuşabilirdiniz
Konuşmaya yanaşmıyor, evine gittim, kovdu. Tek yaptığı beddua etmek ve hakaret etmek. Ayrıca da herkesin bir onuru var gururu var yani.. böyle bir iftirayı sacmaliyor diyip nasıl kapatayım

Konu sahibi size tek tavsiyem küsüp, haklı nasılsa ortaya çıkar diye sustuğunuz bir konuda haklılığınızı ispat edemezsiniz.
Bakın tecrübeyle sabit, hatta sustuğunuz için demek ki böyle bir ihtimal var, konu dallanıp budaklanmasın diye kapatmak istedi diye düşünebilirler.
Sizi ahlaksızla suçlayan, buna göz yuman, o evden ağlayarak çıkmanızı önemsemeyen kim varsa içinizden geçenleri, kırgınlığınızı söyleyin öyle çekilin kenara.
Sonrasını onlara bırakın, yanınızda olmak isteyen gönlünüzü almaya çalışacaktır.

Konu sahibi size tek tavsiyem küsüp, haklı nasılsa ortaya çıkar diye sustuğunuz bir konuda haklılığınızı ispat edemezsiniz.
Bakın tecrübeyle sabit, hatta sustuğunuz için demek ki böyle bir ihtimal var, konu dallanıp budaklanmasın diye kapatmak istedi diye düşünebilirler.
Sizi ahlaksızla suçlayan, buna göz yuman, o evden ağlayarak çıkmanızı önemsemeyen kim varsa içinizden geçenleri, kırgınlığınızı söyleyin öyle çekilin kenara.
Sonrasını onlara bırakın, yanınızda olmak isteyen gönlünüzü almaya çalışacaktır.
Kesinlikle, sizin gibi düşünüyorum ve asla susup kenara çekilmeyeceğim. Anneme de dedim; susarsam kabul etmiş olurum, ben bunu kabul etmiyorum dedim. Annem sus, onun psikolojisi iyi değil, dallanıp budaklanmasın diyor ama ben kabul etmedim. Yurt dışında abim var ona anlattım konuyu, o da cok sinirlendi nasıl söyler böyle biseyi, ben bu işin peşini bırakmayacağım dedi. Ona inanacak her birini de annem dahi olsa hayatimdan çıkaracağım.

Yahu mesleğime neden bu kadar odaklanıldı anlayamıyorum. Mesleğimi ispat etmek için mebbis şifremi mi vereyim, ekran görüntüsü mü atayım ? Öğretmen olunca ne oluyor, olmayınca ne oluyor, bu kadar önemli mi ?
Kendiniz demişsiniz bizim için sıkıntı yok istersen ceo ol

Kızlar dediğim diğer iki kız kardeş. Elde somut bir delilin olması icin bu durumun gerçekten yaşanmış olması gerekir, böyle bir durum olmadı dolayısıyla da elde asla bir somut delil yok. Peki kızlar neden inandı derseniz. Ablamı hepimiz cok severdik, evin en büyüğü, bize cok bağlıydı biz de ona bağlıydık. Bu durum kızların ona inanmasını sağladı. fakat kötü yönleri de vardı. fazlasıyla kibirli ve biraz da o onu yaptı bu bunu yaptı diye dedikodu yapardı. Oğlu vefat etmis hala bana diyor ki ben oğlumu toprağa vermişim ama yine de yenilmem. Ya hu mal misin ne yenilmesi ne yenmesi biz senle savaşta miydik ki biri yensin biri yenilsin.
Kocası mı iftira attı ne saçmalık bu Allah korusun ya. Görüşmeyin tabi ki

Ağır psikiyatrik rahatsızlıklari olan insanlar böyle şok iftira ve hakaretlerde bulunabiliyor belli ki ruh durumu bozulmuş ablanizin Allah şifa versin. Siz üzmeyin bence kendinizi bu konuda bir şey duyarsanız da önemsiyor gibi yapmayın ailenizi de konuşturmayin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back