- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
Bu bana saçma geldi. 7 yaşındaki yegeninin cenaze vakti gelip çocuğun dayısı 'neden bu kadar ağlıyorsun?' diye sorar mi? Neden ağlayacak? 7 yaşındaki yeğeninden dolayıdır tabii ki.İki gün boyunca ağladım erkek kardeşim dayanamadı sordu ya dedi sen neden bu kadar ağlıyorsun ne oldu dedi.
Bir de bir değil birkac yerde muteveffa yeğeninizden "bebek" diye bahsetmissiniz. 7 yaşındaki çocuk sabidir,miniktir ama bebek de değildir yani
Abla ne derse desin kırk yasindaki kadını,üstelik daha yeni evladini kaybetmiş kadını anneniz dövdü mü???Annem ablamın yakasına yapışıp dövdüğünde ablam anneme dönüp bu yaptığına pişman olacaksın dedi.
Nasıl bir aileniz var ya? Kırk yaşında kadın nasıl anneden dayak yiyebilir???
Siz de hiç elestirmemissiniz annenizi. Size o.... Dedi diye ablanizi dövmesi hoşunuza mi gitti? Kırk yaşında evlat kaybetmiş kızıni bile döven annenin büyüttüğü kimin psikolojisi sağlam kalır ki?
Siz dövseniz valla "kardeşler arasında olabilri,abla da haketmis" denebilirdi ama anne ne alaka?
Buna da çüş diyorum. Kadın hem engelli çocuk annesi olmuş yıllarca çekmiş,hem de evladını toprağa vermiş. Nasıl daha beterin yaşasın diye beddua edersiniz??Acısında yanında mi olmak!! Dilerim allahtan daha beterini yasasin
Benden uzak olsun diyin, kardeşlik hakkım helal değil deyin falan ama böyle bir bedduayi nasıl edebilirsiniz ya? Daha sizin evladınız yok anladığım kadarıyla. İnsan gelecekten korkar da kuramaz böyle cümleler.
Bence siz ailecek sorunlusunuz . Zaten bağını da kopardın, daha da konuşma madem onlarla. Ama ablan için önerdiğin psikologa sen git çünkü kesinlikle hayata bakisin normal değil .
Bunu da hakaret olarak düşünme lütfen, benim de kendi terapistim var. Düzgün yaşamak isteyen isnanlarin destek almasından daha doğru bri hareket olamaz