Ve ben enisteminen son bir sene önce düğünümde görmüştüm.Bana yazdığı mesajda dikiz aynasındaki bakismalari unutmayacağım. Ne zaman olmuş bu bilmiyorum. Hayır madem gördün bakışmışız o halde neden beni evine aldın bunca sene
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öz ablam tarafından en çirkin iftiraya uğradım
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet fakeFake konu başörtü fetişisti konu uydurmuş
İlk duyduğumda söyleyeceğim dedim ama söylersem kan dökülürKafayı yemiş bence kocasına söyle.
- 1 Eylül 2021
- 4.767
- 18.209
- 158
Siz yeni evli degilsiniz kiEvet fake
Bir sene önce evlendimSiz yeni evli degilsiniz ki
Uydur uydur ebe gümeciVefat eden bebeği engelliydi o doğduktan sonra psikolojisi iyi değildi
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- 11 Mayıs 2022
- 2.406
- 1
- 2.901
- 63
Eniştenizle aranız iyiyse ve ablanızda olayı abartma kıskanma her şeyden nem kapma huyu varsa kötü düşüncelere yormuş anlaşılan, evlat acısı zor tabii o an insan her şeyi söyleyebilir ama konu saçma hani üzüntüden bağırıp çağırsa alttan alırsın ama neden böyle bir iftira da bulunmuş anlayamadım. Sizin yanlış bir hareketiniz lafınız olmadığına emin misiniz peki onu baz alarak abartmış olabir :S
- 20 Ağustos 2014
- 3.278
- 8.911
- 358
sahte olduğunu düşünmenizdeki sebep nedir?Uydur uydur ebe gümeci
- 21 Nisan 2022
- 128
- 113
- 18
- 33
Eğer gerçekten şüphe duyucak , yanlış anlaşılcak bir durum olmadıysa , ablaniz baya sorunlu tedavi görmeli , çocuğu engelliydi ve vefat ettiğini yazmışsınız yanlış anlamadiysam tüm bu süreç psikolojisini bozmuştur çok zor Rabbim sabır versin inşallah , ama neden siz niye böyle bir iddiada bulunuyor mantığım almıyor çok ayıp etmiş ben olsam hayatımdan tamamen çıkarırdim sadece onu değil diğer inanan kız kardeslerimide silerdim ablalarini sevmeleri böyle bir iftira ya inanmalari için yeterli bir sebep değil çünkü.
- 25 Haziran 2016
- 7.127
- 12.510
- 248
Diğer kardeşlerin tavrı beni iskillendirdi açıkçası. Biz sizleri tanımıyoruz sonuçta ama onlar kızkardeşleriniz... Acaba enişte nin kaşı gözü oynuyor ve zamanında gözü size kaydı da siz farketmediniz mi? Kadın böyle zor bir zamanda durup dururken böyle birşey söylese diğer kardeşlere de inandırıcı gelmezdi bence
İnandırıcı gelmedi burada oluyor böyle üyeler başörtüsü üstünden tartışma yaratmaya çalışan.sahte olduğunu düşünmenizdeki sebep nedir?
Kaldı mı bu saçmalıklar ya.o dediğini yapana bile öyle demiyorlar artık.kimse ilgilenmiyor. Sanki ortaçağdayız.öyle şeyler mi kaldı.manyak kadın.eğlence arıyor kendine.Evet öz ablam tarafından, kocama bakmış, o….luk yapmış diyerek iftiraya uğradım. Tüm bu iftiraları 7 yaşında vefat eden oğlunun taziyesi için yanına geldiğimde yaptı. Tek suçum da artık başörtü takmamak. Kendi kafasında paranoya yapıp saçma sapan çıkarımlar yaparak beni o… ilan etti bütün ailenin içinde. Ve ben 34 yasinda bir yıllık evli öğretmen bir kadınım.
- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
Bence ablanız da diğer kız kardeşleriniz de yobaz. Genel olarak siz biraz daha rahat bir insansanız bundan rahatsızlık duymuşlardır ve inanmışlardır. Ne yazık ki bazı yobazlar sapla samanı karıştırıp alakasız bağlantılar kurabiliyor. Çok yakın bir kız arkadaşımın ailesi de böyleydi. Erkek arkadaşları oluyor diye kıza o.. muamelesi yapıyorlardı. Sonra kız açılmak isteyince ipler koptu. Rahatlıktan kastım mesela eşinizi tanıyarak, flört ederek evlendiyseniz belki bu bile onlar için uç nokta. Neden bu yobaz insanlar böyle sapık zihniyetli oluyor ya
- 19 Mayıs 2020
- 46.553
- 208.635
- 548
Nasıl ya? Hadi hepsi ablasını çok seviyor, siz necisiniz orda, ablalarıni seviyorlar diye sizi enişte ile nasıl düşünebildiler? Bu konuda bir şeyler eksik.Kızlar dediğim diğer iki kız kardeş. Elde somut bir delilin olması icin bu durumun gerçekten yaşanmış olması gerekir, böyle bir durum olmadı dolayısıyla da elde asla bir somut delil yok. Peki kızlar neden inandı derseniz. Ablamı hepimiz cok severdik, evin en büyüğü, bize cok bağlıydı biz de ona bağlıydık. Bu durum kızların ona inanmasını sağladı. fakat kötü yönleri de vardı. fazlasıyla kibirli ve biraz da o onu yaptı bu bunu yaptı diye dedikodu yapardı. Oğlu vefat etmis hala bana diyor ki ben oğlumu toprağa vermişim ama yine de yenilmem. Ya hu mal misin ne yenilmesi ne yenmesi biz senle savaşta miydik ki biri yensin biri yenilsin.
- 3 Şubat 2018
- 25.505
- 109.869
- 598
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.