İste siz tespitin dibini yaptınız. Her iki ablamda eşlerini görmeden görücü usulü evlendi. Ben ise üniversite okudum öğretmen oldum, evlenmek İcin görüştüm adaylar oldu, ve bunlari hiç bir zaman ablamdan gizlemedim hepsini biliyordu ve bir şey demiyordu yüzüme. Anneme de demişki elin adamlarının arabasına biniyordu o… olmuş. Elin adamlari dediği de evlenmek niyetiyle görüştüğüm insanlardı. Ve ben bir geceyi bile bir erkekle basbasa geçirmişligim yoktur, bana göre geçirenler de bir ayıp bir gunah işlemiş değildir. Herkesin kendi hayatiBence ablanız da diğer kız kardeşleriniz de yobaz. Genel olarak siz biraz daha rahat bir insansanız bundan rahatsızlık duymuşlardır ve inanmışlardır. Ne yazık ki bazı yobazlar sapla samanı karıştırıp alakasız bağlantılar kurabiliyor. Çok yakın bir kız arkadaşımın ailesi de böyleydi. Erkek arkadaşları oluyor diye kıza o.. muamelesi yapıyorlardı. Sonra kız açılmak isteyince ipler koptu. Rahatlıktan kastım mesela eşinizi tanıyarak, flört ederek evlendiyseniz belki bu bile onlar için uç nokta. Neden bu yobaz insanlar böyle sapık zihniyetli oluyor ya
Ablamın etkisine cok çabuk girebiliyorlar, bir zamanlar ben de cok etkisindeydim sonradan farkına vardım ve uzaklastimNasıl ya? Hadi hepsi ablasını çok seviyor, siz necisiniz orda, ablalarıni seviyorlar diye sizi enişte ile nasıl düşünebildiler? Bu konuda bir şeyler eksik.
Olse cenazesine gitmem Fatiha dahi okumamNasıl yani? Acıdan kafayı yemiş bence o. Ama acısı var diye de milletin namusuna laf etme hakkı yok. Basıma gelse sanıyorum Ömrü billah görüşmem adını anmam bidaha
Iste onlar üni okurken kim bilir neler yaptı diye bin bir türlü senaryo kurmuşlardır. Arabasına bindiğiniz adamlarla neler neler yaptığınızı düşünmüşlerdir. Yobaz insanlara -aileniz dahi olsa- özel şeylerinizi anlatmayın. Canınızı sıkmayın. Görüşmezsiniz olur biterİste siz tespitin dibini yaptınız. Her iki ablamda eşlerini görmeden görücü usulü evlendi. Ben ise üniversite okudum öğretmen oldum, evlenmek İcin görüştüm adaylar oldu, ve bunlari hiç bir zaman ablamdan gizlemedim hepsini biliyordu ve bir şey demiyordu yüzüme. Anneme de demişki elin adamlarının arabasına biniyordu o… olmuş. Elin adamlari dediği de evlenmek niyetiyle görüştüğüm insanlardı. Ve ben bir geceyi bile bir erkekle basbasa geçirmişligim yoktur, bana göre geçirenler de bir ayıp bir gunah işlemiş değildir. Herkesin kendi hayati
İste ben burda hata yaptım, saftım cok seviyordum herseyini anlatıyordumIste onlar üni okurken kim bilir neler yaptı diye bin bir türlü senaryo kurmuşlardır. Arabasına bindiğiniz adamlarla neler neler yaptığınızı düşünmüşlerdir. Yobaz insanlara -aileniz dahi olsa- özel şeylerinizi anlatmayın. Canınızı sıkmayın. Görüşmezsiniz olur biter
Araç kullanırken adam arkayı görmek için dikiz aynasına bakacak tabi. Siz de arkada oturuyorsanız size baktığını zannetmiştir dengesiz ablanızBana yazdığı mesajda dikiz aynasındaki bakismalari unutmayacağım. Ne zaman olmuş bu bilmiyorum. Hayır madem gördün bakışmışız o halde neden beni evine aldın bunca sene
Diyorum ki ben korkmuyorum, utanılacak bir şey yapmadım ben, eğer yaptığımı söylüyorsa benimle yüzleşsin yüzüme desin, kocasıyla yüzleştirsin, ama yapmıyor ağzını açıp tek kelime etmiyor. Sadece bana hakaretler yağdırıp bana whatsaptan dikiz aynasındaki bakismalari unutmayacağım, sen o…sun deyip engelledi beni yineEğer gerçekten şüphe duyucak , yanlış anlaşılcak bir durum olmadıysa , ablaniz baya sorunlu tedavi görmeli , çocuğu engelliydi ve vefat ettiğini yazmışsınız yanlış anlamadiysam tüm bu süreç psikolojisini bozmuştur çok zor Rabbim sabır versin inşallah , ama neden siz niye böyle bir iddiada bulunuyor mantığım almıyor çok ayıp etmiş ben olsam hayatımdan tamamen çıkarırdim sadece onu değil diğer inanan kız kardeslerimide silerdim ablalarini sevmeleri böyle bir iftira ya inanmalari için yeterli bir sebep değil çünkü.
Hayır annem onların tarafını tutmadı, diğer ablamın yakasına yapıştı Siz ne diyorsunuz ne varsa bana anlatın dediBen senin yerinde olsam ne ablamla ne ailemdeki diğer ona inananlarla bir daha görüşmezdim. Diğer kardeşlerin ve annende resmen onun tarafını tutmuş. Böyle aile olacaklarına olmasınlar daha iyi
Ben burada kimseye kendimi aklama çabasında değilim ki sizler beni tanimiyorsunuz, sizler bana inansanız ne olur inanmasanız ne olur.Diğer kardeşlerin tavrı beni iskillendirdi açıkçası. Biz sizleri tanımıyoruz sonuçta ama onlar kızkardeşleriniz... Acaba enişte nin kaşı gözü oynuyor ve zamanında gözü size kaydı da siz farketmediniz mi? Kadın böyle zor bir zamanda durup dururken böyle birşey söylese diğer kardeşlere de inandırıcı gelmezdi bence
Nerden biliyorsunuz belki de enişteniz soktu ablanızın aklına bunu. Enişteden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Durduk yere insan kardeşine bunu diyorsa ya ruh sağlığı normal değildir ya da sizin bilmediğiniz farketmediğiniz bir durum olmuştur (enişteniz gibi).Eşi biliyor mu bilmiyor mu ben de bilmiyorum. Suan sadece ailedeki kadınlar biliyor meseleyi. Eniştem duysa ya onu öldürür ya da boşar
Eniştem abimiz gibiydi, hepimizle arası iyiydi. Oyle kaşı gözü oynayan biri de değildir kesinlikle sadece biraz patavatsizdir, bazen bos konuşup saçmalayabilen bir insandır. Ablam soyle biridir, mesela bir kardeşimizle ilgili bana diyordu soyle soyle bisey yapmış, ben de diyordum ki ya abla madem oyle e söyleseydin hata yaptığını uyarsaydın diyordum, o da diyordu ki bana ne ben niye söyleyim kendi aklı yok mu. Suan anlıyorum ki o hep bazı şeyleri kendine göre yorumlayıp icine atmış, ben başörtümü indirince de haa demek bu kız ahlaksizdi. Ya Benim ailem genel haliyle böyle yobazlar. Bakın ben evliyim ve öğretmenim, arabam vardı bazen okuldan çıkarken erkek hocalar hocam bizi de bırakır misin diyordu. Annem bunun kiyametleri koparıyor sen nasıl elin adamlarını arabana alırsın diye.Eniştenizle aranız iyiyse ve ablanızda olayı abartma kıskanma her şeyden nem kapma huyu varsa kötü düşüncelere yormuş anlaşılan, evlat acısı zor tabii o an insan her şeyi söyleyebilir ama konu saçma hani üzüntüden bağırıp çağırsa alttan alırsın ama neden böyle bir iftira da bulunmuş anlayamadım. Sizin yanlış bir hareketiniz lafınız olmadığına emin misiniz peki onu baz alarak abartmış olabir :S
Bilemiyorum bir patavatsizlik yapmış olabilir, ya da adamın hiç bişeyden haberi bile yokturNerden biliyorsunuz belki de enişteniz soktu ablanızın aklına bunu. Enişteden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Durduk yere insan kardeşine bunu diyorsa ya ruh sağlığı normal değildir ya da sizin bilmediğiniz farketmediğiniz bir durum olmuştur (enişteniz gibi).
Ablanız aile içinde nasıl bu kadar etkin?Ablamın etkisine cok çabuk girebiliyorlar, bir zamanlar ben de cok etkisindeydim sonradan farkına vardım ve uzaklastim
eniştenizle ilgili birşey olduğunu sanmamEniştem abimiz gibiydi, hepimizle arası iyiydi. Oyle kaşı gözü oynayan biri de değildir kesinlikle sadece biraz patavatsizdir, bazen bos konuşup saçmalayabilen bir insandır. Ablam soyle biridir, mesela bir kardeşimizle ilgili bana diyordu soyle soyle bisey yapmış, ben de diyordum ki ya abla madem oyle e söyleseydin hata yaptığını uyarsaydın diyordum, o da diyordu ki bana ne ben niye söyleyim kendi aklı yok mu. Suan anlıyorum ki o hep bazı şeyleri kendine göre yorumlayıp icine atmış, ben başörtümü indirince de haa demek bu kız ahlaksizdi. Ya Benim ailem genel haliyle böyle yobazlar. Bakın ben evliyim ve öğretmenim, arabam vardı bazen okuldan çıkarken erkek hocalar hocam bizi de bırakır misin diyordu. Annem bunun kiyametleri koparıyor sen nasıl elin adamlarını arabana alırsın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?