Ve ben enisteminen son bir sene önce düğünümde görmüştüm.Bana yazdığı mesajda dikiz aynasındaki bakismalari unutmayacağım. Ne zaman olmuş bu bilmiyorum. Hayır madem gördün bakışmışız o halde neden beni evine aldın bunca sene
Evet fakeFake konu başörtü fetişisti konu uydurmuş
İlk duyduğumda söyleyeceğim dedim ama söylersem kan dökülürKafayı yemiş bence kocasına söyle.
Siz yeni evli degilsiniz kiEvet fake
Bir sene önce evlendimSiz yeni evli degilsiniz ki
Uydur uydur ebe gümeciVefat eden bebeği engelliydi o doğduktan sonra psikolojisi iyi değildi
sahte olduğunu düşünmenizdeki sebep nedir?Uydur uydur ebe gümeci
İnandırıcı gelmedi burada oluyor böyle üyeler başörtüsü üstünden tartışma yaratmaya çalışan.sahte olduğunu düşünmenizdeki sebep nedir?
Kaldı mı bu saçmalıklar ya.o dediğini yapana bile öyle demiyorlar artık.kimse ilgilenmiyor. Sanki ortaçağdayız.öyle şeyler mi kaldı.manyak kadın.eğlence arıyor kendine.Evet öz ablam tarafından, kocama bakmış, o….luk yapmış diyerek iftiraya uğradım. Tüm bu iftiraları 7 yaşında vefat eden oğlunun taziyesi için yanına geldiğimde yaptı. Tek suçum da artık başörtü takmamak. Kendi kafasında paranoya yapıp saçma sapan çıkarımlar yaparak beni o… ilan etti bütün ailenin içinde. Ve ben 34 yasinda bir yıllık evli öğretmen bir kadınım.
Nasıl ya? Hadi hepsi ablasını çok seviyor, siz necisiniz orda, ablalarıni seviyorlar diye sizi enişte ile nasıl düşünebildiler? Bu konuda bir şeyler eksik.Kızlar dediğim diğer iki kız kardeş. Elde somut bir delilin olması icin bu durumun gerçekten yaşanmış olması gerekir, böyle bir durum olmadı dolayısıyla da elde asla bir somut delil yok. Peki kızlar neden inandı derseniz. Ablamı hepimiz cok severdik, evin en büyüğü, bize cok bağlıydı biz de ona bağlıydık. Bu durum kızların ona inanmasını sağladı. fakat kötü yönleri de vardı. fazlasıyla kibirli ve biraz da o onu yaptı bu bunu yaptı diye dedikodu yapardı. Oğlu vefat etmis hala bana diyor ki ben oğlumu toprağa vermişim ama yine de yenilmem. Ya hu mal misin ne yenilmesi ne yenmesi biz senle savaşta miydik ki biri yensin biri yenilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?