- 20 Ocak 2010
- 46.497
- 168.969
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
-
Googlea bakınca bulamıyor musun canım dur çay demliyorum bakarım bulamazsan :)Kizlar yeri değil konu sahibi özür dilerim konunu dağıtıyorum ama böyle birsey nerden sipariş verebilirim yada istanbulda nerde vardır
Eki Görüntüle 2090990
Vallahi bulamadimGooglea bakınca bulamıyor musun canım dur çay demliyorum bakarım bulamazsan :)
E bebekte filan var benzeri ürünlerVallahi bulamadimbende yurtdisi sitelerini gosteriyor
Bu mu emin olamadım amaSağol canim ♡
Kız bunun birde kikirdayan inek versyonu var birde
Evet bibiBu mu emin olamadım ama
Adini bilemiyorum nasil yazacagimi :/E bebekte filan var benzeri ürünler
Kizlar yeri değil konu sahibi özür dilerim konunu dağıtıyorum ama böyle birsey nerden sipariş verebilirim yada istanbulda nerde vardır
Eki Görüntüle 2090990
Teşekkür ederimmmm adına ne yazmaliyimBirebir bu değil ama başka hayvanlı olanı e-bebek ve jokerde vardı.
Teşkkür ederim canım benim attığım fotoda yazıyor zaten nerde ne kadar falan adıdaEvet bibibu arada afiyet olsun ♡
Adini bilemiyorum nasil yazacagimi :/
Teşekkür ederim bibi ama bu diğeri vardiya sonradan attigim ondanda lazım banaTeşkkür ederim canım benim attığım fotoda yazıyor zaten nerde ne kadar falan adıda
Evet bibibu arada afiyet olsun ♡
Adini bilemiyorum nasil yazacagimi :/
Arkadaşlarında dediği gibi e bebekde var canım böyle amaKizlar yeri değil konu sahibi özür dilerim konunu dağıtıyorum ama böyle birsey nerden sipariş verebilirim yada istanbulda nerde vardır
Eki Görüntüle 2090990
Teşekkür ederimmmm adına ne yazmaliyim
Evet :)Aynısını bulmuşuz :)
Bunu gormustum daha karisik bi oyuncak yinede trsekkur ederimBunun gibi birşey galiba canım
Youtubede bi videoda gordumBenyazmazsamsenyazmazsan Ahşap puzzle çok var da fotosunu koyduğunuza ben rastlayamadım. Görseli nerden bulmuştunuz?
E-bebekte şimdi baktım sallanan ayı ve sallanan kuzu yazarsanız iki model var
Ayy kızlar çok sağolunArkadaşlarında dediği gibi e bebekde var canım böyle ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?