• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların yorumları kafam karışık

Bana 3'ü soruyorlar 2 kızım var diye :D

Konuya dönecek olursak, sevmek sevilmek iyidir. Ne çok açık ne net şekilde kapalı olmak gerekir bu aşk meşk işlerine. Yaşında sorun yok, geç kalmış değilsin ama erken de değil yani.
Galiba onlar da bunu diyor erken de değil geç de değil şimdi olsun ki tanı gez dolaş vakit geçir evliliği sonra düşün anlamında da diyorlar zaten.

Ne kadar işsiz güçsüz insan var. Arkadaşların gelin evine falan da katılıyordur Allah bilir. Tek başarısı evlenip çeyiz düzmek olan insanlar gibi geldiler bana. Sen nasıl kendini mutlu hissedersen öyle yaparsın. Bunlar ne gereksiz baskılar yahu? Ne demek sarılmak istemiyor musun, oldu olacak seks hayatını da onlar yönetsin tövbe tövbe.
Hepsi mesleği olan insanlar. Ama onlarda şu açıdan diyorlar gibi yani biri tarafından sevilmek güzel bir şey anlamında.

heralde sevmek sevilmek güzel de. Doğal akışına bırakmak en güzeli. İnsanlar hep konuşur. Evlen derler, evlenirsin cocuk derler. Yaparsin hani kardeş derler derler derler. Sallaa😁 elbet biri çıkar karşına, girer hayatına biri.

Hepsi mesleği olan insanlar. Ama onlarda şu açıdan diyorlar gibi yani biri tarafından sevilmek güzel bir şey anlamında.
Tamam da buna onlar karar veremez ki yani sevilmenin güzel bir şey olduğunu herhalde 25 yaşındaki sen de gayet iyi biliyorsundur. Yani yaptıkları çok ayıp, yanlış, hadsizlik. 25 yaş ayrıca geç bir yaş değil bilakis bazı insanlar için erken sayılabilecek bir yaş. İzin verme yani böyle söylemlere.

heralde sevmek sevilmek güzel de. Doğal akışına bırakmak en güzeli. İnsanlar hep konuşur. Evlen derler, evlenirsin cocuk derler. Yaparsin hani kardeş derler derler derler. Sallaa😁 elbet biri çıkar karşına, girer hayatına biri.
Yorumunuz için teşekkür ederim tabii ki öyle

Tamam da buna onlar karar veremez ki yani sevilmenin güzel bir şey olduğunu herhalde 25 yaşındaki sen de gayet iyi biliyorsundur. Yani yaptıkları çok ayıp, yanlış, hadsizlik. 25 yaş ayrıca geç bir yaş değil bilakis bazı insanlar için erken sayılabilecek bir yaş. İzin verme yani böyle söylemlere.
Teşekkür ederim tepkimi koydum zaten.

Back
X