• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanların yorumları kafam karışık

Rica ederim.
Yaşınız güzel, siz sağlıklısınız ve seçmek için de vaktiniz var.
Onlara da b.k yemek düşer.
Bunu da deyip öyle gideyim🤣
Ya şöyle tabi ki ben de biri olsun hayatımda istiyorum ama uygun biri yok şu an. Bu sefer de hiç mi uygun yok belki tanısan uygundur diyorlar. Bir de hepsinin var yani ondan galiba :)

Bilemedim. Arkadaşların farklı düşünüyor.
Ben de istiyorum tabi ki benimle ilgilenen sarılacağım üzüldüğüm de arayacağım biri olsun ama şu an uygun aday yok. Eski sevgilim tekrar barışmak çocukluktan tanışıyoruz 3 sene falan geçmişimiz oldu. Ama onu da şu an istemiyor gibiyim.

Fb yaptım hem sarılıyorum hem sevişiyorum deseydin ksjdksjzl

Geçen hafta 1 yıl önce ayrıldığım eski sevgilim yazdı 3 senelik falandı çocukluktan tanışıyorduk kahve içelim dedi yok dedim akşam rezervasyon yaptiriyim yemek yiyelim dedi yok dedim😂
Konuyla alakası ne yokluktan yazmıstır kjdskhds

Herkese merhaba,ben 25 yaşındayım. Çevremdeki arkadaşlarımın çoğu ya evli ya nişanlı ya da sevgilisi var. Son zamanlarda sürekli bu muhabbet oluyor sende yok mu birilerini tanı evlen birini bulalım gibi. Yani ben istesem olur ama şu an biraz kafam karisik olduğunu için düşünmüyorum. Yani sürekli bu muhabbetten sıkıldığımı da söyledim.Ama yine evlilik konusu açılınca konu bana geliyor. Birine sarılmaya ihtiyacın olmuyor mu vs gibi. Ben mi geç kaldım? Yani niye böyle konularda konu bana geliyor anlamış değilim.
Genç yaşta evlenenler de bir şey başardım, hayatın sırrını çözdüm tribine giriyorlar.
Genç yaşta evlenip hemen çocuk yapanları da görüyoruz. Çoğu mutsuz, hemen çocuk yaptıkları için kolay kolay boşanamıyorlar
Çoğunun da ekonomik özgürlüğü yok. Gençken kendilerine ilgi gösteren ilk öküzün eline bakıyorlar. Kimse alınmasın, mutlu olan da var tabi ama çoğu böyle.
Mutlu olmak için başkalarına ihtiyaç yok. Gençsiniz, yapabiliyorken gezin eğlenin. Vakti gelince zaten doğru kişi çıkar. Bu kadar erken yaşta bunu dert etmeyi anlamıyorum ben🤷🏻‍♀️

Ne güzel cevreymis o öyle herkes birisini öneriyor ne güzel dkskdjd bizimkilerin de ödü kopsun iyi birini bulcaz diye asjssjsj

Genç yaşta evlenenler de bir şey başardım, hayatın sırrını çözdüm tribine giriyorlar.
Genç yaşta evlenip hemen çocuk yapanları da görüyoruz. Çoğu mutsuz, hemen çocuk yaptıkları için kolay kolay boşanamıyorlar
Çoğunun da ekonomik özgürlüğü yok. Gençken kendilerine ilgi gösteren ilk öküzün eline bakıyorlar. Kimse alınmasın, mutlu olan da var tabi ama çoğu böyle.
Mutlu olmak için başkalarına ihtiyaç yok. Gençsiniz, yapabiliyorken gezin eğlenin. Vakti gelince zaten doğru kişi çıkar. Bu kadar erken yaşta bunu dert etmeyi anlamıyorum ben🤷🏻‍♀️
Çok haklısınız. Tabi ki gezip görmek lazım. Gerçekten de onlar evlenene kadar nişanlanana kadar böyle bir şey demiyorlardı. Şimdi sadece benim yok içlerinde kohu açılınca direkt konu bana geliyor.

Ne kadar işsiz güçsüz insan var. Arkadaşların gelin evine falan da katılıyordur Allah bilir. Tek başarısı evlenip çeyiz düzmek olan insanlar gibi geldiler bana. Sen nasıl kendini mutlu hissedersen öyle yaparsın. Bunlar ne gereksiz baskılar yahu? Ne demek sarılmak istemiyor musun, oldu olacak seks hayatını da onlar yönetsin tövbe tövbe.

Evlenene kadar ömrümü yediler şimdi de 2. Çocuğu soruyorlar , bitmez cnm bitmez ...

Bana 3'ü soruyorlar 2 kızım var diye :D

Konuya dönecek olursak, sevmek sevilmek iyidir. Ne çok açık ne net şekilde kapalı olmak gerekir bu aşk meşk işlerine. Yaşında sorun yok, geç kalmış değilsin ama erken de değil yani.

Ben de istiyorum tabi ki benimle ilgilenen sarılacağım üzüldüğüm de arayacağım biri olsun ama şu an uygun aday yok. Eski sevgilim tekrar barışmak çocukluktan tanışıyoruz 3 sene falan geçmişimiz oldu. Ama onu da şu an istemiyor gibiyim.
İstemiyorsan kimsenin baskısıyla biriyle görüşme tabiki.
İnsanlar konuşur konuşur konuşuuuur :))))

Back
X