- 17 Aralık 2015
- 3.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.009
- 208
- Konu Sahibi galatasarsy56
Anladım teşekkür ederim.
Rica ederim.
Yaşınız güzel, siz sağlıklısınız ve seçmek için de vaktiniz var.
Onlara da b.k yemek düşer.
Bunu da deyip öyle gideyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım teşekkür ederim.
Ya şöyle tabi ki ben de biri olsun hayatımda istiyorum ama uygun biri yok şu an. Bu sefer de hiç mi uygun yok belki tanısan uygundur diyorlar. Bir de hepsinin var yani ondan galiba :)Rica ederim.
Yaşınız güzel, siz sağlıklısınız ve seçmek için de vaktiniz var.
Onlara da b.k yemek düşer.
Bunu da deyip öyle gideyim![]()
Bilemedim. Arkadaşların farklı düşünüyor.Zaten şey diyorlar evlilik olmasada sevgilin olsun falan. Hayırlısı
Ben de istiyorum tabi ki benimle ilgilenen sarılacağım üzüldüğüm de arayacağım biri olsun ama şu an uygun aday yok. Eski sevgilim tekrar barışmak çocukluktan tanışıyoruz 3 sene falan geçmişimiz oldu. Ama onu da şu an istemiyor gibiyim.Bilemedim. Arkadaşların farklı düşünüyor.
Fb yaptım hem sarılıyorum hem sevişiyorum deseydin ksjdksjzl
Geçen hafta 1 yıl önce ayrıldığım eski sevgilim yazdı 3 senelik falandı çocukluktan tanışıyorduk kahve içelim dedi yok dedim akşam rezervasyon yaptiriyim yemek yiyelim dedi yok dedimFb yaptım hem sarılıyorum hem sevişiyorum deseydin ksjdksjzl
Konuyla alakası ne yokluktan yazmıstır kjdskhdsGeçen hafta 1 yıl önce ayrıldığım eski sevgilim yazdı 3 senelik falandı çocukluktan tanışıyorduk kahve içelim dedi yok dedim akşam rezervasyon yaptiriyim yemek yiyelim dedi yok dedim![]()
Alakası yok da aklıma geldi öyle yok aylardır peşimde koşuyorKonuyla alakası ne yokluktan yazmıstır kjdskhds
Boşver köpekler de yüz vermeyince havlar lakjdlaj kötü ayrıldıysanız mesajlarına dönme bileAlakası yok da aklıma geldi öyle yok aylardır peşimde koşuyor![]()
Ne iyi ne kötüBoşver köpekler de yüz vermeyince havlar lakjdlaj kötü ayrıldıysanız mesajlarına dönme bile
Genç yaşta evlenenler de bir şey başardım, hayatın sırrını çözdüm tribine giriyorlar.Herkese merhaba,ben 25 yaşındayım. Çevremdeki arkadaşlarımın çoğu ya evli ya nişanlı ya da sevgilisi var. Son zamanlarda sürekli bu muhabbet oluyor sende yok mu birilerini tanı evlen birini bulalım gibi. Yani ben istesem olur ama şu an biraz kafam karisik olduğunu için düşünmüyorum. Yani sürekli bu muhabbetten sıkıldığımı da söyledim.Ama yine evlilik konusu açılınca konu bana geliyor. Birine sarılmaya ihtiyacın olmuyor mu vs gibi. Ben mi geç kaldım? Yani niye böyle konularda konu bana geliyor anlamış değilim.
Çok haklısınız. Tabi ki gezip görmek lazım. Gerçekten de onlar evlenene kadar nişanlanana kadar böyle bir şey demiyorlardı. Şimdi sadece benim yok içlerinde kohu açılınca direkt konu bana geliyor.Genç yaşta evlenenler de bir şey başardım, hayatın sırrını çözdüm tribine giriyorlar.
Genç yaşta evlenip hemen çocuk yapanları da görüyoruz. Çoğu mutsuz, hemen çocuk yaptıkları için kolay kolay boşanamıyorlar
Çoğunun da ekonomik özgürlüğü yok. Gençken kendilerine ilgi gösteren ilk öküzün eline bakıyorlar. Kimse alınmasın, mutlu olan da var tabi ama çoğu böyle.
Mutlu olmak için başkalarına ihtiyaç yok. Gençsiniz, yapabiliyorken gezin eğlenin. Vakti gelince zaten doğru kişi çıkar. Bu kadar erken yaşta bunu dert etmeyi anlamıyorum ben![]()
Ben onların onerdiklerini zaten istemem hoşuma da gitmiyor. Ama bulalım sana muhabbeti yapıyorlardı şu an yapmıyorlar tepkiden sonra.Ne güzel cevreymis o öyle herkes birisini öneriyor ne güzel dkskdjd bizimkilerin de ödü kopsun iyi birini bulcaz diye asjssjsj
Belki söyleyen kişiler yakın arkadaşınızdır çift çift tatillere etkinliklere vs özenmişlerdir takılmayın fazlaBen onların onerdiklerini zaten istemem hoşuma da gitmiyor. Ama bulalım sana muhabbeti yapıyorlardı şu an yapmıyorlar tepkiden sonra.
Yakın evet tabiiBelki söyleyen kişiler yakın arkadaşınızdır çift çift tatillere etkinliklere vs özenmişlerdir takılmayın fazla
Evlenene kadar ömrümü yediler şimdi de 2. Çocuğu soruyorlar , bitmez cnm bitmez ...
İstemiyorsan kimsenin baskısıyla biriyle görüşme tabiki.Ben de istiyorum tabi ki benimle ilgilenen sarılacağım üzüldüğüm de arayacağım biri olsun ama şu an uygun aday yok. Eski sevgilim tekrar barışmak çocukluktan tanışıyoruz 3 sene falan geçmişimiz oldu. Ama onu da şu an istemiyor gibiyim.