- 1 Ocak 2011
- 1.293
- 1.611
- 358
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
Biraz daha bakayım belki rastlarım. :)Youtubede bi videoda gordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha bakayım belki rastlarım. :)Youtubede bi videoda gordum
Kayıp oyuncaklarınız için bana başvurun no 0900
Çok aradım yav arkadaş çevirmeli basit kolay birşey arıyor her türlü yazdım bu tarz çıkmadi 9 küplüler çıkıyor benyaz 3lü olandan arıyor yanlış anlamadıysamBiraz daha bakayım belki rastlarım. :)
Evet ben de bayadır bakıyorum, türlü türlü isim girdim ama yok denk gelmedim.Çok aradım yav arkadaş çevirmeli basit kolay birşey arıyor her türlü yazdım bu tarz çıkmadi 9 küplüler çıkıyor benyaz 3lü olandan arıyor yanlış anlamadıysam![]()
benim çocukluğumun oyuncağınıda bulsanaKayıp oyuncaklarınız için bana başvurun no 0900![]()
Bu mu gıbenim çocukluğumun oyuncağınıda bulsanayalnız oyuncak benim değildi bi komşunun su ama bulsam alacam şöyle küçük yazı tahtası gibi ama plastik kalemide plastikti
Mıknatıslı olanmı bu eğer oysadeğil cnmBu mu gı![]()
Mıknatıslı galiba can senin dedigin nasıl ki yazı nasıl siliniyorduMıknatıslı olanmı bu eğer oysadeğil cnm
çok sağol canım ama buda değil ,nasıl desem yazınca plastik kısım birbirine yapılıyordu sanki arada çubuk vardı ileri geri itince ayrılıyordu tekrar yazılıyordu ahh bi bulsamBirde böyle birşey var kalemi değişik bilemedim :)
Tamam işte o senin dediğin manyetik olanlar alttan sağa sola itince silinmiyor muydu yazdıklarınçok sağol canım ama buda değil ,nasıl desem yazınca plastik kısım birbirine yapılıyordu sanki arada çubuk vardı ileri geri itince ayrılıyordu tekrar yazılıyordu ahh bi bulsam
Tamam buda manyetik işte canımEki Görüntüle 2091070 Galiba buldumbeynim patladı
Yok canım manyetik değil fiyata bak 200tlTamam buda manyetik işte canımbenim attığım bir değişik tipi
![]()
Bu oyuncak çok eski 30 yıllık falan şu a101satılan 5 TL değilBak buda çekiliyor sağa sola aynı mantık o senin baktığın 200 tl verilir mi kız 20 tl birşeydir![]()
Facebookta ahşap oyuncak satan oyuncakçı anne var. Ona bir sorun isterseniz.