Oyun Belası !!

Nefret ettirdi bağımlılık bildiğin abi

Bende oynuyorum da bağımlı değilim. Call of duty oynuyorudm bir dönem onda da yanana kadar. Bunda da öyle...

Fakat Farm Heroes Saga'ya sardım. Tam son bölüme geldim diyorum 15 bölüm daha ekliyorlar.

2492. bölümdeyim ve 2500 de bırakacağım. Hedefler koyarsanız bence bırakılır.

Bazen bu oyun bagimliligi yorumlarini okuyunca magarada mi yasiyorum ki diyorum. Telefonuma su ana dek tek bir oyun yuklemedim. Yani yuklemeyi hic dusunmedim. Telefon bagimliligi, oyun bagimliligi, sosyal medya bagimliligi. Bana gore cok zor bir durum. Ben telefonumu elime minimum alayim diye isyerinde oyle cekmeceye koyarim hicte bakma ihtiyaci hissetmem. Ama sasiriyor insan bazi yorumlari okuyunca. Araliksiz saatlerce nasil oyun oynanir, nasil internet basinda oturulur? Bu vakit nerden bulunur? Bulunuyor demek ki:)

oyunu bir kenara bırakın bir lokantaya gidin ve insanlara bakın ;

kaçı bir biri ile sohbet ediyor kaçı telefonuna bakıyor ?

Kendimden biliyorum tek yolu o oyundan sıkılacak yada işler ciddi sarpa saracak bırakmak zorunda kalacak.mesela benim bu iş yüzünden okulun uzama tehlikesi vardı günde 6-7 saat oynadığım oyunu bıraktım 1 aya yakın elimi sürmedim şimdide soğudum.bir arkadaşım oyun yüzünden çok agrasif olmuştu eşyaları falan kırıyordu en son eşi çocuğu alıp gideceğini söyledi o şekilde bıraktı hsla oynuyor ama o oyunu değil.

İki gündür bu oyunun ismi geçiyor konularda. Çok merak ettim vallahi
Benim eşimde son günlerde bir oyuna sardı. Ben de çok kızıyorum aynı oyun mu acaba bakayım.
Bana çok saçma geliyor bir oyuna bağımlı olmak. Umarım kınadığımı yaşamam

Benim eşim de pub g diye bir oyun oynuyordu. Bilgisayardan da tank oyunu. Her neyse bir iki derken olay çıkarmaya başladım çünkü ben mutfaktaysam sen ordasın diye açtım diyor fakat ben gelince kapatmayı bilmiyor. Kaç kere aldım siliyorum tamam dedim yalvardı tamam dedi sen gelince kapatıcam dedi sonra da çok azalttı zaten dedim eğer çocuk gibi oyun oynıycaksan evlenmeseydin ben evde böyle adam istemiyorum ilerde bebeğimiz olucak elinde sürekli bunlar olursa bunları öğrenir elinde kitap olursa kitapları öğrenir o yüzden şimdiden bırak dedim. Cidden azalttı hatta bi ara 3-4 ay pcye elini sürmedi. Gece oynaması falan yok ona cesaret edemez çünkü yatakta tlf oynattırmıyorum her yere girdi çünkü artık yeter. Şu şekilde tavrımı koyuyorum net oluyorum eğer onları oynıycaksan beni unut diyorum net çünkü yaparım beni biliyo o da ona göre davranıyo. Ben zaten kararında oldu mu bi şey demem işi stresli ki görevdeyken fırsat bulunca hep oynuyor benim yanımdayken oynattırmıyorum biraz otoriter davranıyorum konuşmalarımla tavırlarımla izin vermiyorum.

Bu illet eşimdede var İçinde kızlar var tabi önce bişey demedim sonra ufak ufak cinnet geldi Nemi oldu hâla oynuyo.Ama azalttı,uykusuzluktan 3 ayda yaşlandı adam resmen Sabırsız bir kadın için boşanma sebebi olur valla okadar yani.

Beni ihmal etmediği sürece istediği gibi oynayabilir, hatta yalnız bırakıp ilişkimizi tehlikeye atmamak adına ben de başlarım oynadığı oyuna, hem beraber vakit geçirmiş oluruz hem de gözümün önünde olmuş olur, ama artık bağımlılık haline gelmişse saatlerce aralıksız oynuyosa gözü oyundan başka bir şey görmüyorsa gelsin ufak çaplı cinnetler

Buradaki en mantıklı yorum

Bende de aynısı vardı hatta daha beteri sanırım:)) oyunu yükleyip bende onun gibi yaptım sadece birgün sonra tövbe etti sildik oyunu ikimizde:)) o gün ne yemek yaptım ne temizlik ne yatağı topladım nede onunla ilgilendim bilerek yaptım bunları ilgisini çeksin diye ise yaradı valla sizde deneyin isterseniz

bende çok takıktım oyuna bi ara sonra baktım arkadasıma ne yazsam oyundayım bekle oyundayım bekle diyo sonra fark ettim lan napıyorumn diye sende dene elinden bırakma bakalımm ne hissedecek

Valla Pubg yi ben nişanlıyken keşfettim sonra da eşime öğrettim :) bazen beraber bazen ayrı ayrı oynuyoruz fakat birbirimize de vakit ayırıyoruz. Bence bu o kişinin frenlemesi gereken bir durum. Ne yapsanız nafile, kendisi istemedikçe uzaklaşmaz.

Sende oyna Canım ne iş yap ne birşey bütün gün onunla oyna anlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…