- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
- Konu Sahibi Ocimum basilicum
-
PUBG olma olasılığı yüksek . : ) Gerçekten bağımlılık yapıyor oyun . : )
pubg bağımlısıyım, mobilde 12 saat, orijinal sürümde 8 saat aralıksız oynamışlığım var. birisi çıkıp bana böyle bağırsa ben ona "bana bağıramazsın" demem bağırdığına pişman ederim.
toplum olarak iletişim sorunumuz var bunu burdaki her konuda görüyorum nerdeyse. umarım bu aşırı tepkilerin sebebi hamileliktir. yoksa yetişkin bir insan size karşı sorumluluklarını aksatmadığı sürece hobisine bu şekilde karışmanız yanlış.
pubg bağımlısıyım, mobilde 12 saat, orijinal sürümde 8 saat aralıksız oynamışlığım var. birisi çıkıp bana böyle bağırsa ben ona "bana bağıramazsın" demem bağırdığına pişman ederim.
toplum olarak iletişim sorunumuz var bunu burdaki her konuda görüyorum nerdeyse. umarım bu aşırı tepkilerin sebebi hamileliktir. yoksa yetişkin bir insan size karşı sorumluluklarını aksatmadığı sürece hobisine bu şekilde karışmanız yanlış.
benim eşim de her gün online bir oyun oynar pc de. gece 2 lere 3 lere kadar hiç sizin gibi çıldırmadım :) eve gittiğimiz de başka oynayanların videolarını izler falan.. sabah uykusuz kalacak olan kendisi niye ben kendimi sinirlendireyim?
sizde umursamayın gece istediği kadar oynasın ama siz uyumuyorken birlikte olun, siz uyuduktan sonra isterse mesai başlayıncaya kadar oynasın
Oyun Pub g zaten.pubg bağımlısıyım, mobilde 12 saat, orijinal sürümde 8 saat aralıksız oynamışlığım var. birisi çıkıp bana böyle bağırsa ben ona "bana bağıramazsın" demem bağırdığına pişman ederim.
Hangi oyun bu? Benim de bir şeylere sarmaya ihtiyacım var bu ara
Ben de merak ettim hangi oyun hayat kalitesini bu derece düşürmüş?
Eğer bahsettiğiniz bayanın söylediği oyunsa onu bende oynuyorum sabahlara kadar fena bağımlılık yapıyor gerçekten
Tabi abartmamak gerekiyor frenlemeyi bilmek lazım
Metin 2 ,LOL olsun, GTA olsun, pub g olsun hiç anlamam. Belki biraz mortal combat...
Ama benim de birkaç yılda bir gelen Sims yükleme tutkum var. Öyle bir his ki, rüyalarımda bile Sims ailemi görürüm. Uykudan uyanır oynamaya devam ederimÇocuk isimlerim falan hep hazırdır...ama neyse ki ikinci nesilim de ölünce artık oyunun tadı kalmıyor, hevesim geçip siliyorum
Ayyy gına geldi bu oyundan artık.Pubg gerçekten ağır bağımlılık yapıyor artık rüyamda paraşütle inmeye başlamıştım bir seferde karar verip sildim artık oynamıyorum.Siz ne kadar kızsanız da değişmez bence kendisinin farkına varıp tek seferde silip bırakması lazım bebek gelince vakti olmaz bırakır bence.
Ayyy gına geldi bu oyundan artık.
Yani Bebek gelene kadar sabredin diyorsunuz öyle mi? Ouufff şu düştüğümüz saçmalığa bak ya. Ne pubg'ymiş arkadaş.
En son oynadığım Sims 3'te de vardı mevsimler, sonbahar yapraklarını dağ yapar içinde romantik anlar yasardikAa yeni packler geldi gördün mü mevsimler evcil hayvan şimdi de yeni get famous çok heyecanlı
Herkes kendi haline bırakın yazmış. Kendi haline bırakayım tamam da; bu gidişle işinden gücünden sağlığından olacak ve en önemlisi de zaman işliyor. 4 aydır bu şekildeyiz. İyi yaklaşsam da olmuyor kızıp bağırsam da bıraksam da; sabır kalmadı.Kendi haline bıraktım alışveriş ve oyun konusunda. Birkaç ay hiç karısmayacagim. Ucu bana da dokunacak ama yoruldum diğer türlüsünden. Bir yol bulursanız diye takip edecegim. Belki uygularım.
Nasıl mı hiç ses çikarmadan sakin kalacağim? Onun alisverise oyuna yatirdigi paralari psikologa yatirarak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?