Oyun Belası !!

8-10 saat oyun başında kalabilen biri olarak sabah 9 da mesai baslayacakken 5e kadar oyun oynamak normal degildir. Her an heryerde disarda bile oynamak normal degil zaten odaklanma sorunu yasamaya baslamis ve bunda oyunun payi buyuk. Gayette bagirilir bu durumda ise yaramasa da -.-

Valla oyundan zevk almayı, saatlerce oynamayı anlarım, biz de oynarız eşimle ama insan hayattan kopacak, eşiyle, arkadaşlarıyla, çevresiyle iletişimini koparacak kadar bağımlı oluyorsa, bana göre bu zayıf karakterliliktir. Her türlü bağımlılık için aynı şeyi düşünüyorum ve bence tedavi edilmesi gerekir. Bir de işten yakınıyormuş, insan sabah 5'e kadar ayakta dikilirse, hangi enerjiyle çalışacak da, işler ona kolay gelecek zaten? Abes...

Bağırıp çağırarak çözemezsiniz bu iş, boş yere suçlu olursunuz. Mecbur konuşacak, bu durumun evliliğinize olan yansımalarını, sizi nasıl üzdüğünü, soğuttuğunu anlatacaksınız. Belki hayatınıza birlikte yapabileceğiniz yeni aktiviteler sokmalısınız, bir kurs, atölye, seyahat gibi... Ortaklaşa evliliğinizi besleyecek şeyler de yapmanız gerektiğini söyleyin. Olmuyorsa tedavi olması için ısrarcı olun. Nato mermer nato kafaysa bir süre uzaklaşma imkanınız varsa, uzaklaşın. Bakalım ne yapıyor bu durumda,bir şeylerin farkına varıyor mu?

Oyun hobi olmaktan çıkmış yalnız bence çok haklısınız ama psikolojik olduğunu düşünüyorum bu oyunları sizin ki ciddi ciddi bağımlı. Adam 24 saat oynuyor gibi nasıl vaktini bu kadar oyuna verebiliyor ona hayret ettim bir üyenin dediği gibi hayat kalitesini bayaa düşürmüş.Allah kolaylık versin eşinizin yardım alması lazım

PUBG olma olasılığı yüksek . : ) Gerçekten bağımlılık yapıyor oyun . : )

Kızlar sizinde oynamanız hoşuma gitti
Benim eşimde enaz gece 2 ye kadar oynar. Nedense dert etmedim kendime. Koca yatakta yayılıp yattığım için işime geliyo galiba. Oyunu birlikte oynamayı cok kez teklif etti ama ben beceremedim. Çok iyi nişan alıp vuruyorum ama koşma işine gelince koşamıyorum pcden oynamayi denicem birlikte bağımlı olalım. Benim yüzümden oyunda ölürse kavga da çıkar herhalde

Malesef babamda öyle.
Annemde aynı durumdan şikayetçi .
Her yolu denedik .
Çözüme ulaşamadık .
İş yerindede sürekli telefon elindeymiş .
Oyunda girdiği savaş bitmeden asla kimseyle muhattap olmuyor .
Yerinden kalkmıyor ..

Ciddi anlamda bağımlılık yapan bir oyun(pubg) uzmanların uyarıları bile var, Bir ara karı koca bizde çalışmıyorken sabahlara karşı oynuyorduk sonra manyak mıyız dedik uyku dğzeni herşey alt üst oluyor.
Oynamayı bıraktık arada öyle eğlencesine ama çok evli çift var bu konuda sorun yaşayan, öyle azaltarak olmuyo birden bırakıcak.

Oyun Pub g zaten.
Bu çıldırmalarım 3-4 ayın sonucu.. Çoğunlukla başlarda birkaç ay sessiz kaldım zaten. Hatta o oynarken; bende onunla izledim, çayını meyvesini vs getirdim. Oynarken gelip gidip hep öptüm, sarıldım. Ortak olmaya ve anlamaya çalıştım. Defalarca bu sorunu konuştuk da..
Ama artık sağlıksız bir hale geldi. iletişimimiz, paylaşımımız, cinsel hayatımız sıfırlandı. Normal hayatta var olan küçük sorunlarımızı bile konuşmayı erteliyor sürekli. Yemekte WC'de hastanede bile elinde telefon oyun oynayan, bana söylediklerimi anlamayıp sürekli tekrarlattıran, unutkanlaşan, çığlık çığlığa saatlerce oyun oynayan bir adama saygı duyamam hiçbir şekilde.
Bu hobi filan değil. Saçmalık, takıntı, hastalık...... Üstelik kendisi de bunun farkında. Günlerdir baş ağrısı çekiyor, omzum tutulmuş vs diyor. Psikolojik olarak tükendi zaten. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum artık, çok daraldım sıkıldım.

Hangi oyun bu? Benim de bir şeylere sarmaya ihtiyacım var bu ara
PUBG olma olasılığı yüksek . : ) Gerçekten bağımlılık yapıyor oyun . : )
Ben de merak ettim hangi oyun hayat kalitesini bu derece düşürmüş?

Eğer bahsettiğiniz bayanın söylediği oyunsa onu bende oynuyorum sabahlara kadar fena bağımlılık yapıyor gerçekten
Tabi abartmamak gerekiyor frenlemeyi bilmek lazım

Kızlar tahmin etmişsiniz zaten. Oyun PUB-g.

Metin 2 ,LOL olsun, GTA olsun, pub g olsun hiç anlamam. Belki biraz mortal combat...
Ama benim de birkaç yılda bir gelen Sims yükleme tutkum var. Öyle bir his ki, rüyalarımda bile Sims ailemi görürüm. Uykudan uyanır oynamaya devam ederim Çocuk isimlerim falan hep hazırdır...ama neyse ki ikinci nesilim de ölünce artık oyunun tadı kalmıyor, hevesim geçip siliyorum

Aa yeni packler geldi gördün mü mevsimler evcil hayvan şimdi de yeni get famous çok heyecanlı

Pubg gerçekten ağır bağımlılık yapıyor artık rüyamda paraşütle inmeye başlamıştım bir seferde karar verip sildim artık oynamıyorum.Siz ne kadar kızsanız da değişmez bence kendisinin farkına varıp tek seferde silip bırakması lazım bebek gelince vakti olmaz bırakır bence.

Ayyy gına geldi bu oyundan artık.
Yani Bebek gelene kadar sabredin diyorsunuz öyle mi? Ouufff şu düştüğümüz saçmalığa bak ya. Ne pubg'ymiş arkadaş.

Ayyy gına geldi bu oyundan artık.
Yani Bebek gelene kadar sabredin diyorsunuz öyle mi? Ouufff şu düştüğümüz saçmalığa bak ya. Ne pubg'ymiş arkadaş.

Valla çok haklısınız benim eşim de wow bağımlısı başta kızıyordum sonra ikna ettim günde beraber bir film izlicez sonra oynayabilirsin haftasonu şu planımız var haberin olsun gelince oynayabilirsin derken sosyalleştikçe azalttı baya.O oyun oynarken ben de başka oyunlar oynuyorum böylece sinirime dokunmuyor:)Siz doğal olarak bir de hamilesiniz ilgi bekliyorsunuz ama yavaş yavaş çaktırmadan uzaklaştırmak lazım.

Aa yeni packler geldi gördün mü mevsimler evcil hayvan şimdi de yeni get famous çok heyecanlı
En son oynadığım Sims 3'te de vardı mevsimler, sonbahar yapraklarını dağ yapar içinde romantik anlar yasardik
Hele bir iyice kış gelsin,depresyon emarelerim başlasın yüklerim yeniden ^^

Benim eşimde bir kac kere boyle oyunlara sarmıştı huzursuz olmaya başladık artik evimizde. Her yüklediğinde tekrar tekrar sildim

Kendi haline bıraktım alışveriş ve oyun konusunda. Birkaç ay hiç karısmayacagim. Ucu bana da dokunacak ama yoruldum diğer türlüsünden. Bir yol bulursanız diye takip edecegim. Belki uygularım.
Nasıl mı hiç ses çikarmadan sakin kalacağim? Onun alisverise oyuna yatirdigi paralari psikologa yatirarak :))

Herkes kendi haline bırakın yazmış. Kendi haline bırakayım tamam da; bu gidişle işinden gücünden sağlığından olacak ve en önemlisi de zaman işliyor. 4 aydır bu şekildeyiz. İyi yaklaşsam da olmuyor kızıp bağırsam da bıraksam da; sabır kalmadı.
Ve dediğiniz gibi en önemlisi de ucu her türlü fazlasıyla bize dokunuyor.

Bunu hiç istemiyordum yanlış biliyorum ama son çare; hamileliğimi kullanacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…