• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn:nazar::nazar::nazar:

Allahııım çok şüküüürr... İnşallah biran önce kucağına almayı nasip etsin güzel Allahım. Hadi bakalım şimdi sıra çiğdem le sende inşallah bu sene doğurmayan kalmayacak..

ya kızlar nurcandan haberi olan varmı? dün de hiç girmedi ben çok merak ediyorum. misafirlerim gelecek demişti beli onlarla meşguldür..

bende size<mirandayı haber vermeye gelmiştim almışsınız müjdeyi darısı başımıza kızlarrrr:64::64::64::64::64:

Allahııım çok şüküüürr... İnşallah biran önce kucağına almayı nasip etsin güzel Allahım. Hadi bakalım şimdi sıra çiğdem le sende inşallah bu sene doğurmayan kalmayacak..

ınsallah canımm yaa sonrada sızdee tabii:)
biz mırandayla yaklasık 1.5 yıldır konusuoruz
bu forma gırdiğimde ılk konustuklarımdandı cok sevındimm darısıı herpımızın
basınaa hanımlaaar:))))))))))
sen napıosun cnm iyileştınmı

ınsallah canımm yaa sonrada sızdee tabii:)
biz mırandayla yaklasık 1.5 yıldır konusuoruz
bu forma gırdiğimde ılk konustuklarımdandı cok sevındimm darısıı herpımızın
basınaa hanımlaaar:))))))))))
sen napıosun cnm iyileştınmı

eh daha iyiyim evdeyim işte ptesi ye kadar iyi olurum herhalde..
valla ben de çoook sevindim moral oluyor bu haberler bize..
şimdi senin opu ne zaman?

eh daha iyiyim evdeyim işte ptesi ye kadar iyi olurum herhalde..
valla ben de çoook sevindim moral oluyor bu haberler bize..
şimdi senin opu ne zaman?

canım benım yarın bellı olacak kendılığındn catlamısmıs dıye kan vercem
ölüyorum korkudan yaa ıcıme kacan pollyannada saklanıo bıyerlere:))
yıne kendılığınden catlayıvercekler dıye
ama doktorumun dediği gıbı olursa pazartesı olacakmıs allahın ıznıylee

ocakta 2.yılımız doluyor evleneneli...düğün fotoğraflarıma bakarken öyle içim yandıki...
en güzel halimle en içten halimle gülümsemişim başıma nelerin geleceğini hiç tahmin etmeden..
benim kardeşim olmadı onun için mahalledeki bütün çoçukları kardeşim belleyip hepsine bakıyor hatta altlarını bile değiştiriyordum mınderi kıvırıp bebek yapıyor guya onu emziriyordum taa ozamandan belliymiş çoçuk hasretim onun için evlendikten sonra 6 ay kadar korunduktan sonra hemen coocuk ıstedimm
hemen hamile kalacağımdan okadar emin olduğum için son bir tatile çıkalım dedik alanya sonra istanbul,kan testı hemen belli olurmuss reglıme 3 gun kalaq bı polıklınığe gidiyoruz kan testı yaptırmaya 3 gune daynamaya sabrımız yok yani halbukii kaç 3 gunler kaç 3 aylardır sabredıyoruz şimdi..polınıkılıkten reglımı gecip geçmediğini sordular hayır dedım geçince gelın dedıler ama benim reglım hiç gecikmedi...
3 ayın sonunda hala kalmadığım için hemen kontrollere başladık ben zaten bebek dusunduğumuz ılk ay yaptırmıstım butun testleri normaldi hersey.. şimdi eşimdeydi sıra...
sperm değerlerim normalin biraz altındaymış dedi eşim sol taraftada varikosel varmış amelıyat demiş dr
ilk şokk...doğudayız adam gibi bit doktor bulurmuyuz o bıle belli değil..
eşim hemen bi doktor buluo ve randevu alıyor gıdıyoruz amelıyat oluo...şimdi 3 ayı sabırsızlıkla beklıyoruz kesın yukselecek değerler eminiz...bununla brlıkte kurler yapıyorum keçiboynuzu evıcap l-arginine içio ama 3 ayda sonuç aynı..
sonra bı dr buluyoruz dıokı 3.derece varıkosellerın duzelmesi zaman alır 1 yılı bulur bıraz sabredın ...
bu arada yaz oluyor ve tam bır yıl geçmiş oluyor bız coocuk ısteyelı. adanada bır tup bebek merkezine gıdıyoruz spermıyogram yaptırıoruz 10 mılyon cıkıo dr bu değerle sızın aşılamayla olur dıyor
bulunduğumuz yerde yapğtırsak sonuç cok değişirmı dıyoruz cok değişmez aynı işlemler yapılır dıyor ve bız aşılamya başlıyoruz
iğneleri 3 gun kullanıp gıdıyorum 8 tane yumurtma oluo istersenız tupe geçin dıyor drumuz
tekrar hurraaaa adanaya dönuyoruz ertesı gun 12 tane oluo bu defa yumurtam...tupe geçiyoruz rescue ıvf...sıklusu kurtarma yanii...
ben okadar mutluyumkii aşılamayı zaten istemıyorum...bunda mutlaka bı hayır vardır dıyorum mutlaka olacak dıyorumbıde az bı ilaçla 16 yumurtam oluo daha moolsun...
pazartesi gıdıyorum kontrole kan verıyorum beklemnız gerekmez bız ararız dıolar alışverıse verıorum kendımı transfer esnasında gıyecek rahat bısıler denıyorum tam kabındeyım ustumu cıkardım tlf calıo delı gıbı çantanın ıcınde arayıp buluyorum hemşire hanım yumurtalarınız kendılığıden çatlamış tedavı ıptal dığer hastalığınızın 3.gunu gelın dıyor
yeğenlerim var yanımda soruolar nooldu dıyee bılmıolar cunku yalanlar uyduruoruz tek ayak ustunde denediğim herseyı alıp cıkıyoruz dunya baıma yıkılıo sankı cunku ilaçlar yan etkı yapmıs zaten bıran once yumurtalrım toplansın dıye beklerken okadar basıt 3 cumleyle herseyı boşa yasadınız dıyortlar resmen....
ynleri bırakıp merkeze zor atıyoruz kendımızı doktorumuz yumurtaların hepsının çatlamış olbıleceğını soylesede KALANLARI TOPLAYIN dıyorum
işlem sonunda ıkı embriyom 3. gune gelıyor 2. kaliteler cunbku cok olgun olmayan yumurtalrımla yapıllar progesteronum erken arttığı ıcın tarnsferı yapmıyorlar dondururuyorlar
3 ay sonra kasımda baslıyorum yenıden eşimın spermlerı cok kotu olmadığı ıcın aynı zamanda aşılamada yapılacakmıs hiç duymadım ama guvenıyorum doktoruma..
çok az dozla yıne 7-8 yumurtam oluo 5 tanesı olgun aşılama gunu gelıo eşimin yıkanmadan sonrakı sperm hızı beklendiği kadar artmıo drum bu tup bebek sperm sayısı ama sızın cok yumurtanız var belkı olur dıyor bir şokkk daha...
3 gun sonra merksden arıolar embriyolarınız çözuldu yarına kadar bekltıcez eger bı sorun olursa sızı arıcaz yoksa 11 gıbı gelın
erkenden uyanıyorum kulağım tlfda noolur aramsınlar gelişimlerı durdu demesınler dıyorum saat bişekılde 11 oluyor ama o saate kadar hiç durmadan bıldığım butun sekıllerde dua edıyorum
8 hucrelı 2 kalıte embriyom tarnsfer edılıyor sonunda içime kayısını göruyorum yıne dualar dualar...
resmını verıolar ama cok fazla fragmantasyon var okadar resım bakmısım kı artık yuzdesıne kadar bılebılıorum cok az sansımız var ama yınede bır umut en azından bır sansımızı denedık
9. gun dayanamayıp kan testı verıorum sonucu bılıyorum ama negatiff eşim yıkılıyor resmen sigarayı bırakmısken durup sigara alıp yakıyor
halbukı varlığına hiç alışmayım dıye hiç elını karnıma koyup konusmamıstı bıle yınede ne kadar alışmıs demmki...
ben elımı karnıma koyup bebeğıme veda edıyorum onu cok sevdiğimi soyluyorum....
ertesı gun arkadas bebeğının diş buğdayına çağırıo kahroluyorum ama gıdıyorum bırlıkte gıttığımız dığer arkadasımda kızını uyuduğu ıcın bakıcıda bırakmak zorunda kalıo ve dıoki
KIZIMSIZ HİÇBİR SEYDEN ZEVK ALMIYORUM..... O AN İÇİM DAHADA YANIYOR VE DIYORUMKI ICINDEN
BEN HER GÜNÜMÜ OĞLUMSUZ VE KIZIMSIZ YAŞIYORUM...

merhaba canım,
seni çok iyi anlıyorum , inan bende hep genç bir anne olmak istemiştim ama olmadı kısmet herşey, geç evlilik felan derken, bizde bak 3 yıldır deniyoruz,yaşım da 40 oldu tabi, 2 tüp bebek hamile kalıyorum ama kalbi gelişmiyor, bana donasyon dediler, ama şimdi başka bir hocaya gidiyorum istanbulda, bakalım gene deneyeceğiz,

bu şekilde yıkılıp gitme lütfen, hayat bundan ibaret değil, ayrıca şunu hiç unutma, biz bu dünyaya sınavlarımızı geçmeye ve deneyim yapmaya geliyoruz, bak mevlana da aynı şeyleri söyler,

belki seninde eşinle olan sınavın budur, sabır ve beklemek, hiç isyan etmeden hayata sabır ve beklemek, yargılamadan beklemek,
okadar zorki, ben her negatif duyumdan sonra ve kürtajdan sonra ne yalan diyim isyan ettim,neler neler demedimki,
ama sonra birisi bana bir tarot baktı ve dediki, çektiğin kart Tanrı kartı, Tanrı seninle , tanrı bu sabrı geçmeni ve herşeyin zamanını beklemeni söylüyor,
sonra ben mesneviyi okudum, tasavvufta çok güzel bir felsefe var, bu dünya bir oyun alanı, bu rollerde bizim, biz oynuyoruz, düşünce sistemimi değiştirdim, meditasyon yapıyorum, her akşam anne olduğumu vizyonluyorum, ve bununda bir sonu var diyorum.

şunu unutma bu hayatta bunları, bu acıları, dertleri deneyimleyip tekamüle eriyoruz. hayat güzellikler ve normal yaşantıdan ibaret değil, acı ile kul ve ruh olgunlaşıyor, yani herşey insanlar için, umut et ama kendini de bu konuya çok kaptırma saplantı yapma, imkanınız varsa eğer istanbulda ki profları araştırın, derim ben, ama büyük merkezlere değil, oralarda kaybolursun, birebir prof hocanın ilgineceği birisni bulun derim.

Tanrı ya inan ve güven, ve hayatını yaşamaya devam et lütfennnnn,
sevgilerrrr

im

canım benım yarın bellı olacak kendılığındn catlamısmıs dıye kan vercem
ölüyorum korkudan yaa ıcıme kacan pollyannada saklanıo bıyerlere:))
yıne kendılığınden catlayıvercekler dıye
ama doktorumun dediği gıbı olursa pazartesı olacakmıs allahın ıznıylee

ya canım benim bu sefer çatlamasın diye iğne vermedi mi doktorun neden çatlasın? korkma hayırlısıyla 2.dönem okula hamile döneceksin hiiiiç merak etme..
benim pollyanna tamamen firarda ya diyorum bu grip zaten olmayan yumurtalarımı da kuruttuysa.. ya rahmim düzgün iyileşmezse yine yapışıklıklar olur sa yine ertelenirse... yiyip duruyorum kendimi...

canım esın ne ıcın kan vermıstı ben yarım yamalak okumusum dmekkı
sımdı evde kımse yok rahat rahat bakıorum yegenler meraklı meraklı bakıo dıye
cok rahat gıremedım hiç

canım aslında tüp bebk merkezinden hormon talileri istediler
talil verince prolaktini çok yüksek çıkıt
bende dr götürdüm dr beyinde bir sorun olabileceğinde söz etti
mr istedi ve kanı yeniden verin dedi belki bir yanlışlık olmuştur dedi
ama bu gün ikinci tah,leri aldık yine çok yüksek akşamda mr çekilecek

merhaba canım,
seni çok iyi anlıyorum , inan bende hep genç bir anne olmak istemiştim ama olmadı kısmet herşey, geç evlilik felan derken, bizde bak 3 yıldır deniyoruz,yaşım da 40 oldu tabi, 2 tüp bebek hamile kalıyorum ama kalbi gelişmiyor, bana donasyon dediler, ama şimdi başka bir hocaya gidiyorum istanbulda, bakalım gene deneyeceğiz,

bu şekilde yıkılıp gitme lütfen, hayat bundan ibaret değil, ayrıca şunu hiç unutma, biz bu dünyaya sınavlarımızı geçmeye ve deneyim yapmaya geliyoruz, bak mevlana da aynı şeyleri söyler,

belki seninde eşinle olan sınavın budur, sabır ve beklemek, hiç isyan etmeden hayata sabır ve beklemek, yargılamadan beklemek,
okadar zorki, ben her negatif duyumdan sonra ve kürtajdan sonra ne yalan diyim isyan ettim,neler neler demedimki,
ama sonra birisi bana bir tarot baktı ve dediki, çektiğin kart Tanrı kartı, Tanrı seninle , tanrı bu sabrı geçmeni ve herşeyin zamanını beklemeni söylüyor,
sonra ben mesneviyi okudum, tasavvufta çok güzel bir felsefe var, bu dünya bir oyun alanı, bu rollerde bizim, biz oynuyoruz, düşünce sistemimi değiştirdim, meditasyon yapıyorum, her akşam anne olduğumu vizyonluyorum, ve bununda bir sonu var diyorum.

şunu unutma bu hayatta bunları, bu acıları, dertleri deneyimleyip tekamüle eriyoruz. hayat güzellikler ve normal yaşantıdan ibaret değil, acı ile kul ve ruh olgunlaşıyor, yani herşey insanlar için, umut et ama kendini de bu konuya çok kaptırma saplantı yapma, imkanınız varsa eğer istanbulda ki profları araştırın, derim ben, ama büyük merkezlere değil, oralarda kaybolursun, birebir prof hocanın ilgineceği birisni bulun derim.

sevgilerrrr

im

üzülme... istediğin birşey olmuyorsa daha iyisi olacağı için olmuyordur.. :)))

merhaba canım,

sevgilerrrr

im

cok tesekkur eserım desteğni için
negatıfı aldıkta sonra hiç ağlamdım sankı cok uzulduğumu bellı edersem esım kendını suclayacaktı
okadar bırıktıkı sonraa actmmm bu topiği ve yazdım ıcımden ne gelıosa kus gibi hafıfledım sonraa
acısını yasaması gerekıomus meğer ınsanın güçluyum yıkımam benım sınırlerım çelıkten dememek gerekıomus yasayıp kapatmak grekıomus
sonrasında bende hep pozıtıf dusunmeye basladım gecen tedavım talıhsızlıkler sılsılesıydı
ama şimdi benımle ılgılnen doktorumu cok sevıyorum doçent kendısı bırebır ılgılenıyor
eğer ılk olarak onunla başlasaydık bunlar olmazdı belkı ama onlarında yasanacağı varmıs ve yasanmalıymıs sımdı bu kadar pozıtıf olmamamı o deneyımlere borcluyum belkıde
allaha hep ıananıyorum tamamen ona tslım olmus durumdayım
bende doğum anımı hayal edıorum onların mınık elını tuttuğumu ve onlarında benım elımı sıktığını hayal edıorum gozlerım doluo bunları duısunmek bıle yetıo bır gun bızım sıramızda geleck belkı cok yakın belkı bıraz daha yolumuz var gıdecek
allahım senınde yanında olsunn dualrım senınle bol sans he hep ugra buraya olurmu

canım aslında tüp bebk merkezinden hormon talileri istediler
talil verince prolaktini çok yüksek çıkıt
bende dr götürdüm dr beyinde bir sorun olabileceğinde söz etti
mr istedi ve kanı yeniden verin dedi belki bir yanlışlık olmuştur dedi
ama bu gün ikinci tah,leri aldık yine çok yüksek akşamda mr çekilecek

geçmiş olsun canımm yaa
ama bak sperm değerlerının dusuk olmasıda prolaktınle açıklanabılır
cunku prolaktın testosteronu dusuruo yanı dırek sperm sayı hız hepsını etkılıo
ınsallah beyınde bı sorun yoktur cunku iklaçlarla dusurulebılır ve ozamndan sonrada sperm değerlerı duzelmeye başlar

geçmiş olsun canımm yaa
ama bak sperm değerlerının dusuk olmasıda prolaktınle açıklanabılır
cunku prolaktın testosteronu dusuruo yanı dırek sperm sayı hız hepsını etkılıo
ınsallah beyınde bı sorun yoktur cunku iklaçlarla dusurulebılır ve ozamndan sonrada sperm değerlerı duzelmeye başlar

sağol canım
evet spermi etkiliyor
ama spperm şu an hiç umrumda değil
bir sorun çıkmasın yeter
zaten biz doğal yoldan bebk beklemyi bırakalı çok oldu
yeterki bir şey çıkmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

cok tesekkur eserım desteğni için
negatıfı aldıkta sonra hiç ağlamdım sankı cok uzulduğumu bellı edersem esım kendını suclayacaktı
okadar bırıktıkı sonraa actmmm bu topiği ve yazdım ıcımden ne gelıosa kus gibi hafıfledım sonraa
acısını yasaması gerekıomus meğer ınsanın güçluyum yıkımam benım sınırlerım çelıkten dememek gerekıomus yasayıp kapatmak grekıomus
sonrasında bende hep pozıtıf dusunmeye basladım gecen tedavım talıhsızlıkler sılsılesıydı
ama şimdi benımle ılgılnen doktorumu cok sevıyorum doçent kendısı bırebır ılgılenıyor
eğer ılk olarak onunla başlasaydık bunlar olmazdı belkı ama onlarında yasanacağı varmıs ve yasanmalıymıs sımdı bu kadar pozıtıf olmamamı o deneyımlere borcluyum belkıde
allaha hep ıananıyorum tamamen ona tslım olmus durumdayım
bende doğum anımı hayal edıorum onların mınık elını tuttuğumu ve onlarında benım elımı sıktığını hayal edıorum gozlerım doluo bunları duısunmek bıle yetıo bır gun bızım sıramızda geleck belkı cok yakın belkı bıraz daha yolumuz var gıdecek
allahım senınde yanında olsunn dualrım senınle bol sans he hep ugra buraya olurmu

canımmm,
çok sevindim burayı bulduğuma, evet insan kimselerle nedense paylaşamıyor , yeri geliyor insanın kardeşi bile anlamıyor ne hissettiğini, umarım bizde anne oluruz. ben de çok kötü günler yaşadım, elinden kayıp gidiyor ultrasonda görüyorsun ama kalbi durmuş diyorlar, o günü hayatımın en kötü hayal kırıklığı günüydü, sonra hep bir mahcubiyet oluyor eşine karşı sorun bizde ya, sanki kendini beceriksiz hissediyorsun ya çok kötü bu hisler,
neyse şimdi daha iyiyim ama zaman zaman gene hüzün basıyor, bekliyorum ben de bu reglimde ilk gittiğim prof hoca ya gideceğim, farklı bir ilaç karışımı yapacağız dedi, dünya progesteron verdim bakalım sonucu bekliyorum..

bu arada bazı çaylar öğrendim, ankaradan bu işin piri olan bir aktardan ki bu hoca saracoğlu gibi, bana yumurtalık rezervini ve kalitesini güçlendirecek bazı çaylar gönderrdi,

meyan kökü, lavanta çiçeği, kırk kilit otu, biberiye yaprağı, civan perçemi yaprağı, hayıt tohumu, böğürtlen yaprağı, adaçayı, sarı kantaron , bunları önce bir kapta karıştır sonra bir tutam kayamış suya at demle 3 öğün tok karna iç dedi, çok faydasını gören olmuş, denemekte fayda var.

birde bana ayrıca özel bir kür gönderdi, tahlilerimi faksladım ona göre bir şey hazırladı , özel bal ve pekmezler, kudret narı, arı sütü polen birde bu hocanın özel tohumlardan yaptığı birkarışım , bunu da 3 öğün aç karna ye dedi, başladım bakalım ki ben pek rağbet etmezdim bunlara:)

Tanrım inşallah sesimizi duyacaktır, hanımlar çok sevgiler hepinize, iyiki varsınızz

ya canım benim bu sefer çatlamasın diye iğne vermedi mi doktorun neden çatlasın? korkma hayırlısıyla 2.dönem okula hamile döneceksin hiiiiç merak etme..
benim pollyanna tamamen firarda ya diyorum bu grip zaten olmayan yumurtalarımı da kuruttuysa.. ya rahmim düzgün iyileşmezse yine yapışıklıklar olur sa yine ertelenirse... yiyip duruyorum kendimi...

ınsallah canımm senın doktorun ıyı ben ona guvendım burdan:)))))))
7 ay bekledım bu tedavı ıcın kıstler oldu doğum kontrol hapı içtım yan etkı yaptııı
kocamı dövmek ıstedığım zamanlar olduu:)))))ama adam 1.90 nerdeyse neyıme guvenıorum acaba:)
olumlu dusunmek ıyı gelıo bana arada o kotu dusuncelerde gelıo ama kovuorum hepsını:))))
mırandada oyle dıo bız ıkımızde ılk tedavıde hep olumsuzdusundukk aboo kan testıne ne gerek var karar vermıstık nasılsa olmadı dıye
olumlu olalaım cnm olmaycaksada en azından hayatımızı mahvetmemıs oluruz :))))))

sağol canım
evet spermi etkiliyor
bir sorun çıkmasın yeter
yeterki bir şey çıkmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bişey yktur canım merak etme allahın ıznıylee
beyınde bı sorun olsa mutlaka bı yan etkıyle hıssederdı esın
bı garıplık olduğunu doktorlar bınde bırde olsa o ıhtımalıde soylemek zorunda hısedıolar nedense
ama ıcın rahjat olsun beyınde bıseyler aksıosa bıyerden bellı ederdi

sağol canım
evet spermi etkiliyor
bir sorun çıkmasın yeter
yeterki bir şey çıkmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sevgili yeterrr, spremde önemli onu da boşlama, eğer inanıyorsan kür ve bitkisel tedaviye, sana ankaradaki mustafa hocayı tavsiye ederim, adı istanbul baharat, internetten bak web sitesine,
tahlilerini fakslıyorsun yada kargo yap, sana özel kocana özel karışım ve çay gönderiyor ,

burası uzun yıllardır bu işleri yapıyor ve pek çok kişi kanser den nodüle , miyomdan bebek işine kadar çok fayda görmüş, ben geç buldum, önceden inanmazdım ama fayda görenlerle konuştum , dr lar bile şaşdı diyenler var. yani bir denemek lazım ,
birde inanç çok önemli, ayrıca, osmanbeyde istanbulda tam metro nun köşesinde bir aktar var, bak orası da özel kaçkar balından bir macun karışım yapıyor, o adam da çok bilgili işin uzmanı, hangisi sana yakın uygunsa bir dene derim kadın ve erkek için herşey var,
son yıllarda hep beslenmeye ve bitkisele döndü olaylar , bunun da var bir hikmeti değil mi ?

moralini yüksek tut canımm, sevgilerimle,

Back