• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

Yeterciğim sende mi bu topiktesin canım benim maşallah butun topıklerde aktıf goruyorum senı:)))
Umutbizimolsun ,Nurcan ve buradakı tum arkadaslar hepınıze merhabalar.Umut arkadasımızın bu topıkı olustururken yezmıs oldugu hayat hıkayesı benı cok duygulandırdı ve aranıza katılmak ıstedım bende:)
Dun girirp yazacaktım ama hiç fırsatım olmadı ne yazık ki.
Neyse şimdi anlatayım bende hikayemi;
Ben ve eşim 30 yaşındayız, evleneli 1.5 yıl oldu.Evelendiğimiz ilk günden beri hiç korunmadık.Çünkü eşim 2007 yılından beri kendisinde varikosel rahatsızlıgı oldugunu bılıyor ve sperm sayısı ve hareketlerı konusunda sperm testının sıkıntılı oldugunu bılıyormus.Bızde evlendık ve 6 ay hıc korunmadan denedik ve sızınde tahmın ettiğiniz gibi gebelik hiç oluşmadı.Bizde öncelikle eşimin tedavisi için Mersinde görev yapan bir prof.a gittik.Eşimi geçen sene şubat ayında ameliyat etti ve değerlerin düzeleceğini söyledi.
Ama bizim sayımız toplamda 1.5 mılyondu ılerı hareketlılık 0 dı ve morfolojı de sıfırdı.Yanı degerler oldukca dusuktu.Ama doktor yıne de kesınlıkle amelıyat gereklı dedı.Çift taraflı vede ılerı derece amelıyat gecırdı eşim.
Doktorumuz 3 aydan once kesınlıkle spermıogram yapmamamız gerektıgını soyledı.3 ay gectıgınde yaptırdıgımız spermıogramda esım azospermı oldu ve hıc sayı bulunmadı:((IKımızınde basından asagı kaynar sular dokuldu ve bır daha asla sperm cıkmayacagını sandık.Doktorumuzunda bu duruma cok sasırması bızı ıyıce korkuttu.Aradan yıne 1 ay gectı ve testı tekrarladık sonuc yıne sıfır azopermı devam.1 ay sonra yıne devam azospermı devam.Yaklasık 6 ayda da sonuclar aynı cıkıyordu.Daha sonra ınternetten Kaan Aydosun maıl adresını buldum ve sagolsun bıze vıtamınler ve bırtakım ılaclar onerdı.O ay test yaptırdık ve sukur esımde 5 mılyon sperm bulundu ama hareketlılık ve morfolojı yıne sıfırdı.Artık doktorlar kesın tup bebege gecmemız gerektıgını soyledı.

Bende arastır arastır memorıal'e karar verdım ve Istanbulun yolunu tuttuk.Oradakı teknolojı Adana dan bır adım onde dıye ılk kez orda deneyelım ınsallah tutacak dıye gıttık gecen ay.Ikı tane cok saglıklı bırıncı derece embrıyomuz olustu fakat ıkısıde tutmadı:(Sımdı kafam karısık eşim sıgarayı da bırakamıyor tekrar mutlaka deneyecegız ama nerede bılmıyorum ıste boyle kızlar basınızı agrıttım bırazcık.

ne demek başağrıtmak olur mu hiç? hepimiz dertliyiz.. derdimizi dökecek yer arıyoruz..bu yolda Allah hepimizn yardımcısı olsun.. şimdi ne zaman denemeyi düşünüyorsun? ben kısmetse önümzdeki ay sonuna doğru ilk yaptırdığım merkezde bir daha deneyeceğim..hakkımızda hayırlısı.. bizde de erkekte çok büyük bir sorun yok ama benim rezervim azalmış..bakalım ne olacak?

slm canlarım doktordan geldım sımdı
16 mm olmuslar yaklasık 10 12 tane toplarız dedı
bu kez daha aaz oldu kalıtelı olsundaa
neydeyse ohhs oluodum gecen defada daha ıyı oldu boyle:)))))))))))
ben cok gıremıorum

Kızlar dün girdim baktım kimse yoktu bende çıktım birşey yazmadan iyiyim şükürler olsun ayy 1 gün kaldı teste dua ediyorsunuz değilmiiiiii :)))))

Ayse canım ıkı ay dınlenıp tekrar deneyecegım ınsallah mart ayının adet doneımde deneyecegım ama merkez konusunda henuz karar veremedım.Adana tup bebek merkezı ıle de yarın gorusecegım suan heryerle gorusup bılgı topluyorum bakalım ne olacak.

umutbızımolsun selam canım sen sımdı seyhan baskentte mı denıyorsun?yumurta sayın cok ıyı canım kalıtesı de ıyıdır nıye kalıtesı kotu oldu bu sefer dedınkı?doktorun kım senın sımdıkı tedavınde?Calısıyormusun canım bu arada??

ya vallahi sabah aradım ben kalkamıyorum gelemiycem dedim artık ptesi ye iyi olurum inşallah..
kız neden bitsin tedavin toplar sonra transfer yaparlar olmaz mı öyle ? ne güzel bi sürü yumurtan oldu... ay şu ağzını hayra aç beee...

hayra açıyom kız merak etme ben geçen sene çok ağır geçirdim dondurulsa konmasa bile o kadar üzülmeme ya hayırlısı neyse o olsun müşteriler akın etti sonra görüşürüz bay

ben cok gıremıorum

canım çok sevindim hayırlı olur inşallah bende kontrolden geldim benim yumurtalarım olmamış çok moralim bozuk tedaviyi bitirdik:50::50::50:

canım çok sevindim hayırlı olur inşallah bende kontrolden geldim benim yumurtalarım olmamış çok moralim bozuk tedaviyi bitirdik:50::50::50:

Canım bozma moralini allah büyük vardır bunda da bir hayır sana tavsiyem pko yoksa arısütü+bal+polen ama pko sorunun varsa sadece arı sütü+bal ye lütfen kaliteli yumurta için ve arı sütünü heryerden alma eğer lacaksan sana bir yer tavsiye ederim oradan alırsın

Birde yumurtam olmamış derken nedir yani sayı olarakmı büyüklük olarakmı?

ben cok gıremıorum

canım benim çok sevindim sen adetin kaçıncı günündesin aynı zamanlarda olacağız demekki benim yarın bakılacak olursa cumartesi veya pazar çatlatılacak pazartesi veya salı toplanacak senin ne zaman e2 ye bakılıyor mu benim 1511 olmuş geçendede oldum ama şimdi sanki daha hafif gibi banada 12 tane falan olur dedi ya bilmiyorum hayırlısı olsun e2 ne muhakkak bakıt çünkü çatladıktan sonra belli oluyo

Canım bozma moralini allah büyük vardır bunda da bir hayır sana tavsiyem pko yoksa arısütü+bal+polen ama pko sorunun varsa sadece arı sütü+bal ye lütfen kaliteli yumurta için ve arı sütünü heryerden alma eğer lacaksan sana bir yer tavsiye ederim oradan alırsın

Birde yumurtam olmamış derken nedir yani sayı olarakmı büyüklük olarakmı?

canım bende malesefki pko var bir tane yumurtam var ve oda büyümemiş olanlarda kiste dönüşecek büyümediği için ne yapacağımı bilmiyorum doktorum laparoskopi ile yumurtalarını delelim dedi eşinin herşeyi normalse eğer dedi eşimdede herkette problem var varikosel ameliyatı oldu bir sene öncede laparoskopi oldum tüplerim açık herşey normal demişti ondada yumurtalarımın zarlarını incelttim demişti ve hamile kalacağımı söyledi tam birsene oldu ama olmadı bu belirsizlik beni çok üzüyor

kızlar tefriciyeyi bitiran sölesin

nurcan ----2000---- okundu
canım iki topiktede var liste :53::53::53::53:
hoş bulduk..
inşallah hepinizin teker teker hamiş haberlerinizi alırım.
umut la başlayalım, o da bizim umudumuz olsun...
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HEPİMİZ:49: OLALIM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:GELSİNLER
İNŞŞŞŞŞ

Ayse canım ıkı ay dınlenıp tekrar deneyecegım ınsallah mart ayının adet doneımde deneyecegım ama merkez konusunda henuz karar veremedım.Adana tup bebek merkezı ıle de yarın gorusecegım suan heryerle gorusup bılgı topluyorum bakalım ne olacak.
HERASLES VALLA BENİMDE GÖRŞMEDİĞİM TEK ORASI KALDI :26::26::26::26:
Kızlar dün girdim baktım kimse yoktu bende çıktım birşey yazmadan iyiyim şükürler olsun ayy 1 gün kaldı teste dua ediyorsunuz değilmiiiiii :)))))
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ KIZ :49::49::49::49::49::49::49:
ben cok gıremıorum

CANIM HADİ BAKALIM HER ŞEY YOLUNDA GİTSİN
VE SONU ÇOK GÜZEL OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ben cok gıremıorum
neresi az beee arsız kadın beim alt tarafı 5 tane olmuştu.. Rabbim ol diyince 1 tane de yeter ..Hadi bakalım yola devam...
etmez miyiz annem yarın kap gel bebeğimizi..
iyice görüş tam içine sineni bul bence.. zaten insan hassas oluyor bir de içine tam sinmeyen bir yer olursa çok zor olur..
kızlar tefriciyeyi bitiran sölesin

nurcan ----2000---- okundu
ben de okudum ben deee 500 Allah kabul etsin..

olsun canım vardırbir hayır.. yılmıycaz ki biz dimi? gücümüz yettiğince yine deniycez dimi? şimdi olmadı bir dahakine ilaçlarını değiştirirler olur.. malesef bu iş biraz deneme yanılma işi herkesin vucüdü farklı tepki veriyor ne de olsa.. doktorlar da denemeden bilemiyor ki.. ayy iyiki doktorumu seviyorum haa avukat kesildin tıp camiasına :)))

ben hala yatıyorum laptop da kullanım dışı olduğu için yattığım yerden bağlanamıyorum, gücümü topladıkça masaya gelip yazıyorum ama aklım sizde.. şöyle pembiş bi netbook görmüştüm çok güzeldi bence onu alsa kocam bana gribe birebir gelir :)))

Yeterciğim sende mi bu topiktesin canım benim maşallah butun topıklerde aktıf goruyorum senı:)))
Umutbizimolsun ,Nurcan ve buradakı tum arkadaslar hepınıze merhabalar.Umut arkadasımızın bu topıkı olustururken yezmıs oldugu hayat hıkayesı benı cok duygulandırdı ve aranıza katılmak ıstedım bende:)
Dun girirp yazacaktım ama hiç fırsatım olmadı ne yazık ki.
Neyse şimdi anlatayım bende hikayemi;
Ben ve eşim 30 yaşındayız, evleneli 1.5 yıl oldu.Evelendiğimiz ilk günden beri hiç korunmadık.Çünkü eşim 2007 yılından beri kendisinde varikosel rahatsızlıgı oldugunu bılıyor ve sperm sayısı ve hareketlerı konusunda sperm testının sıkıntılı oldugunu bılıyormus.Bızde evlendık ve 6 ay hıc korunmadan denedik ve sızınde tahmın ettiğiniz gibi gebelik hiç oluşmadı.Bizde öncelikle eşimin tedavisi için Mersinde görev yapan bir prof.a gittik.Eşimi geçen sene şubat ayında ameliyat etti ve değerlerin düzeleceğini söyledi.
Ama bizim sayımız toplamda 1.5 mılyondu ılerı hareketlılık 0 dı ve morfolojı de sıfırdı.Yanı degerler oldukca dusuktu.Ama doktor yıne de kesınlıkle amelıyat gereklı dedı.Çift taraflı vede ılerı derece amelıyat gecırdı eşim.
Doktorumuz 3 aydan once kesınlıkle spermıogram yapmamamız gerektıgını soyledı.3 ay gectıgınde yaptırdıgımız spermıogramda esım azospermı oldu ve hıc sayı bulunmadı:((IKımızınde basından asagı kaynar sular dokuldu ve bır daha asla sperm cıkmayacagını sandık.Doktorumuzunda bu duruma cok sasırması bızı ıyıce korkuttu.Aradan yıne 1 ay gectı ve testı tekrarladık sonuc yıne sıfır azopermı devam.1 ay sonra yıne devam azospermı devam.Yaklasık 6 ayda da sonuclar aynı cıkıyordu.Daha sonra ınternetten Kaan Aydosun maıl adresını buldum ve sagolsun bıze vıtamınler ve bırtakım ılaclar onerdı.O ay test yaptırdık ve sukur esımde 5 mılyon sperm bulundu ama hareketlılık ve morfolojı yıne sıfırdı.Artık doktorlar kesın tup bebege gecmemız gerektıgını soyledı.

Bende arastır arastır memorıal'e karar verdım ve Istanbulun yolunu tuttuk.Oradakı teknolojı Adana dan bır adım onde dıye ılk kez orda deneyelım ınsallah tutacak dıye gıttık gecen ay.Ikı tane cok saglıklı bırıncı derece embrıyomuz olustu fakat ıkısıde tutmadı:(Sımdı kafam karısık eşim sıgarayı da bırakamıyor tekrar mutlaka deneyecegız ama nerede bılmıyorum ıste boyle kızlar basınızı agrıttım bırazcık.

evet şeker burası bizim topik
YAAAAAAAA BENİ TAKILDIĞIM BİR 15 TOPİK VAR
EN AZINDAN SLMMMMMMMM YAZDIĞIM :17::17::17::17::17::17:

Ayşecim geçmiş olsun canım toparlanacağım canım bu yıkımları daha öncede yaşamıştım yinede her seferinde üzülmeye engel olamıyorum bakalım yarın bi merkeze gidecem bu doktor ne diyecek umarım bu sefer ümitlerim boş çıkmaz

Back