• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

yeterciğim sende mi bu topiktesin canım benim maşallah butun topıklerde aktıf goruyorum senı:)))
umutbizimolsun ,nurcan ve buradakı tum arkadaslar hepınıze merhabalar.umut arkadasımızın bu topıkı olustururken yezmıs oldugu hayat hıkayesı benı cok duygulandırdı ve aranıza katılmak ıstedım bende:)
dun girirp yazacaktım ama hiç fırsatım olmadı ne yazık ki.
Neyse şimdi anlatayım bende hikayemi;
ben ve eşim 30 yaşındayız, evleneli 1.5 yıl oldu.evelendiğimiz ilk günden beri hiç korunmadık.çünkü eşim 2007 yılından beri kendisinde varikosel rahatsızlıgı oldugunu bılıyor ve sperm sayısı ve hareketlerı konusunda sperm testının sıkıntılı oldugunu bılıyormus.bızde evlendık ve 6 ay hıc korunmadan denedik ve sızınde tahmın ettiğiniz gibi gebelik hiç oluşmadı.bizde öncelikle eşimin tedavisi için mersinde görev yapan bir prof.a gittik.eşimi geçen sene şubat ayında ameliyat etti ve değerlerin düzeleceğini söyledi.
Ama bizim sayımız toplamda 1.5 mılyondu ılerı hareketlılık 0 dı ve morfolojı de sıfırdı.yanı degerler oldukca dusuktu.ama doktor yıne de kesınlıkle amelıyat gereklı dedı.çift taraflı vede ılerı derece amelıyat gecırdı eşim.
Doktorumuz 3 aydan once kesınlıkle spermıogram yapmamamız gerektıgını soyledı.3 ay gectıgınde yaptırdıgımız spermıogramda esım azospermı oldu ve hıc sayı bulunmadı:((ıkımızınde basından asagı kaynar sular dokuldu ve bır daha asla sperm cıkmayacagını sandık.doktorumuzunda bu duruma cok sasırması bızı ıyıce korkuttu.aradan yıne 1 ay gectı ve testı tekrarladık sonuc yıne sıfır azopermı devam.1 ay sonra yıne devam azospermı devam.yaklasık 6 ayda da sonuclar aynı cıkıyordu.daha sonra ınternetten kaan aydosun maıl adresını buldum ve sagolsun bıze vıtamınler ve bırtakım ılaclar onerdı.o ay test yaptırdık ve sukur esımde 5 mılyon sperm bulundu ama hareketlılık ve morfolojı yıne sıfırdı.artık doktorlar kesın tup bebege gecmemız gerektıgını soyledı.

Bende arastır arastır memorıal'e karar verdım ve ıstanbulun yolunu tuttuk.oradakı teknolojı adana dan bır adım onde dıye ılk kez orda deneyelım ınsallah tutacak dıye gıttık gecen ay.ıkı tane cok saglıklı bırıncı derece embrıyomuz olustu fakat ıkısıde tutmadı:(sımdı kafam karısık eşim sıgarayı da bırakamıyor tekrar mutlaka deneyecegız ama nerede bılmıyorum ıste boyle kızlar basınızı agrıttım bırazcık.

hoş geldin tatlım iyiki buradasın emin ol hiç stresin kalmayacak

Gullucugum canım benım cok tesekkur ederim:)))Bu arada umutbizimolsun sorularımı gormedın mı canım bısuru soru sordum sana;)

selaamm....
muhabbetiniz çok hoş...
gelirim demiştim ama gelemedim...çok yoğunum..yarı yıl tatilindede pek uğrayamıycam sanırım...
misafirlerim var..:84::84:
umutcum tedavin hayırlı olsun...gelsin kuzucuk...
opustotonus hoşgeldin....
herkese hayırlı cumalar...şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin...hayırlısıyla bizleride annelik mertebesine eriştirsin...AMİN...

hayırlı cumalar kızlar
cuma hürmetine dularımız kabul olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
ben geldim kıslar nasılsınız bakalım evımde polmadığım ıcın gıremıorum cok
evıme gıdınce bol ol laflarız
mırandanın müjdelı haberıı beklıorumcuma gununun yuzu suyu hurmatıne ınsallh hadıı bakalım
alım yureğimde beklıorum valla

umutbızımolsun selam canım sen sımdı seyhan baskentte mı denıyorsun?yumurta sayın cok ıyı canım kalıtesı de ıyıdır nıye kalıtesı kotu oldu bu sefer dedınkı?doktorun kım senın sımdıkı tedavınde?Calısıyormusun canım bu arada??

merhaba canımm ben öğretmenim başkentte denıyorum yine
mumkun olduğunca bülent beye gidiyorum
cunku bı tek o sakınleştırebılıo benii:)))
bıraz zor bı hastayım cok soru soruorum cok arastırıorum fılan oda tek cumleyle susturuo benı:))
iyi edıo yoksa ıce ayrıntılara takılır dururum:))
benım ılk tdavımde aşılamyla basladığımız için çatlamayı engelleyıcı
orgalutran kullnmadık vee cok hızlı bı sekılde buyudu yumurtalar
ve kendılığınden çatladı bulent bey bunu bıldığı ıcın bukez
ılk iğneyle bırlıkte antagonıstde başladı hem erken çatlamasın hemde daha yavas buyusun dıye
yumurtalarımda benım gıbı sabırsız:)))))
boyle olduğunda daha kalıtelı oluolarmıs yavas buyuyunce ve sayıca cok azla olmayınca
cunku sayıca cok fazla olursa yıne yumurtalıkları yoruomus ve kalıteyıde etkılıomus
ılk tedavımı başkente başlamadık orda devam ettık sadeec zaten bıseye benzmedı
bu benım ılk tedavım gıbı olacak bakalım canımm
ayy bende bulent beyı boyle övuyorum sonra damın onunde bı kalabalık
tedavım bıtene kadar reklamını yapmmım barı cok sıra beklıorum sonra:)))))))
sakaa tabıkıı cmnm yararlanabılecek olan varsa bende vesıle oluram ne mutlu
cok öptumm canbımm

selaamm....
muhabbetiniz çok hoş...
gelirim demiştim ama gelemedim...çok yoğunum..yarı yıl tatilindede pek uğrayamıycam sanırım...
misafirlerim var..:84::84:
umutcum tedavin hayırlı olsun...gelsin kuzucuk...
opustotonus hoşgeldin....
herkese hayırlı cumalar...şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin...hayırlısıyla bizleride annelik mertebesine eriştirsin...AMİN...

ayy canımm co saol ınsallah yaa bu kez 2. yaa
negatıf almkatan daha cok korkuor fakat aklıma hiç getırmemeye calısıorum
allahım ayrdımcımız olsun artık hamıle kadınlara ımrenerek bakıp
kendıme acımak ıstemıorum noolur allahım burdakı butun kadınların yaradılışlarında olan annliği
bızede nasıp et boynu bukuk bırakma...amınnn

hoş bulduk..
inşallah hepinizin teker teker hamiş haberlerinizi alırım.
umut la başlayalım, o da bizim umudumuz olsun...

ınsallah canımm cok ıstıyorum bu kez anne olabılmeyu
bılıorum hamıle kalmaklada bıtmıo sıkıntılar kaygılar ama
bı yerden başlamış olurum..
bu kez cok pozıtıfım dusunce gucuyle guya ne ıstersen olurmus polyanna kaçtı ıcıme:))))
bakalım bu kezde bu metodu denıorum bu defada olmazsa artık melankolıye vurcam kendımı:))))
sende gelebıldıkc gel olurmu ozledım cok

canım çok sevindim hayırlı olur inşallah bende kontrolden geldim benim yumurtalarım olmamış çok moralim bozuk tedaviyi bitirdik:50::50::50:
canımm sen bence mırandanın dediği gibi ıncır kuru yada polen bal karısımı fılan ye mutlaka olur
pkolu cok bıldığım var bu kurlerle normal yoldan hamıle kaldı bak soğan kuruye başla ıncırle devam et yada tam tersydı hatırlamıorum saraçoğlunun sıtesıne gır orda yazıo canımm mutlaka fayda görursun
sımdı ne hısedıosun cok ıyı bılıorum benımde ıptal esılen tedavım oldu 16yumurtam patır patır kendılığıonden çatladı
butun kullandığım ilaçlar yan etkıler maddı kısmı hepsı boşaa gitti dıye dusunuyor ınsan ama bak şimdi 7 ay sonra yenıden başladım çalıştığım için yarıyıl tatılını beklemek zorunda kaldım
sende sıkma canını hepımız yasıoruz ıanan
canım benim çok sevindim sen adetin kaçıncı günündesin aynı zamanlarda olacağız demekki benim yarın bakılacak olursa cumartesi veya pazar çatlatılacak pazartesi veya salı toplanacak senin ne zaman e2 ye bakılıyor mu benim 1511 olmuş geçendede oldum ama şimdi sanki daha hafif gibi banada 12 tane falan olur dedi ya bilmiyorum hayırlısı olsun e2 ne muhakkak bakıt çünkü çatladıktan sonra belli oluyo

canım benım diğer tedavımde nerseyse ohhs oluodum
nefes nefese kalıodum karnım şişti fılan belkı baksalarda zaten transferı yapmazlardı ama
progesteronum erken artığı ıcın dondurdular
bu kez oyle olmasın dıye puregonla bırlıkte orgalutran da kullanıorum
daha yavas ve daha az olsun dıye
bakalım yıne kendılığınden gumlemezlerse p.tesı opu olacak ınsallh

Umutbızımolsun canım benım hıc korkma Allah'ın ıznı ıle ınsallah bu denemende tutar.Ben baskente bırkac kez gıttım ama cok strese gırıyorum orada.Esra hanımla ılk muayenelerımı gerceklestırdım.Ama ılk tercıhımı Istanbuldan yana kullandım.Sımdı de korkuyorum cok kalabalık dıye baskent.Cok fazla bırebır ılgılenemıyorlar cunku nede olsa haklılar kalabalık cunku.Kısmet tabıkı hersey.Aslında ben bu aykı adet donemımde bır kez gıdım dıyorum baskente.Hatta suan hastalanıyorum gıbı kahverengı lekelerım basladı.Pazartesı fılan 2 yada 3 gunu olursa adetın gıdım yıne bır danısayım bakalım ne dıyecekler?Belkı de o saatlerde sende orada olursan belkı de karsılasırız:)
Bu arada zorda olsa Aysa Aydının kıtabını buldum.Dun gelmıs Kıtapsana hemen gıttım aldım.Çooook guzel bır tavsıye tesekkur ederım canım.Bu bıtınce dıgerını de alacagım opuyorum senı.

Umutbızımolsun canım benım hıc korkma Allah'ın ıznı ıle ınsallah bu denemende tutar.Ben baskente bırkac kez gıttım ama cok strese gırıyorum orada.Esra hanımla ılk muayenelerımı gerceklestırdım.Ama ılk tercıhımı Istanbuldan yana kullandım.Sımdı de korkuyorum cok kalabalık dıye baskent.Cok fazla bırebır ılgılenemıyorlar cunku nede olsa haklılar kalabalık cunku.Kısmet tabıkı hersey.Aslında ben bu aykı adet donemımde bır kez gıdım dıyorum baskente.Hatta suan hastalanıyorum gıbı kahverengı lekelerım basladı.Pazartesı fılan 2 yada 3 gunu olursa adetın gıdım yıne bır danısayım bakalım ne dıyecekler?Belkı de o saatlerde sende orada olursan belkı de karsılasırız:)
Bu arada zorda olsa Aysa Aydının kıtabını buldum.Dun gelmıs Kıtapsana hemen gıttım aldım.Çooook guzel bır tavsıye tesekkur ederım canım.Bu bıtınce dıgerını de alacagım opuyorum senı.

canımm benımm bence baskente bı gıt sonucta univ. hast.
ve bulent beye git kısa ve oz konus uzatınca sınırlenıo:)
aklın sararsa devam edersın
evett bende orda olucam ınsallah bı aksılık olmazsa ama dığer bınada olucam opuyu orda yapıolarya
ınsalah karsılasırız canım cok öptum senii

kıslar dua okuyan herkese allah bın kere razı olsun bende okuorum dun basladım reglım bıttı
NURCANcım bıtırmıssın bılee allahh bebişini sana bağışlasın bı tanem
atladıklarım varsa kusura bakmayın kıslar kızlı hızlı okudum
çıkıorum sımdıı cooook optumm hepınızı

kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn:nazar::nazar::nazar:

kıslaaaaarrrrrrrr mirandaaaa hamileeeeeeeeeeee şukueler olsunnnn
sesi titriyordu yawrum yaa ağlıyordu sevınçteen bende dayanamdım dokuldu gözumden halada cok duyguluyum allahım sonuna kadara sağlıklı bı gebelık olsunn:nazar::nazar::nazar:

çok sevindim
rabbim kucaklamyı nas,p etsin inşşş

Back