• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

miranda tebrik ederim çok sevindim bu çok güzel bi haber:52::52::52::52:
umutcum inşallah bu sefer bir şey olmayacak içime öyle doğuyor dua ediyorum senin için tavsiyelerinize dikkat edecm
bugün başka bir merkeze gittim doktor pkolu olduğum için yumurtalarım geç uyarılır dedi baktı hep yumurta var biraz büyümesi lazımmış eşimin değerlerdede düzelme var ilaç verdi bakalım belki bu ay kendiliğimden hamile kalma şansım olabilir olmazsa aşılama yapılacak önümüzdeki aya tüp bebek kağıtlarıma baktı bebişlerimin birinci kalite olduğunu söyledi tutmamasının tek nedeni pkolu olduğum için şişme olmuştu rahim yapısı bozuluyormuş o yüzden tutmamış doktorun hatası bu dedi bir ay dondurup öbür aya konmalıydı dedi herşeyde vardır bir hayır inşallah bebeğime kavuşacam:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ınsallah canımm senın doktorun ıyı ben ona guvendım burdan:)))))))
7 ay bekledım bu tedavı ıcın kıstler oldu doğum kontrol hapı içtım yan etkı yaptııı
kocamı dövmek ıstedığım zamanlar olduu:)))))ama adam 1.90 nerdeyse neyıme guvenıorum acaba:)
olumlu dusunmek ıyı gelıo bana arada o kotu dusuncelerde gelıo ama kovuorum hepsını:))))
mırandada oyle dıo bız ıkımızde ılk tedavıde hep olumsuzdusundukk aboo kan testıne ne gerek var karar vermıstık nasılsa olmadı dıye
olumlu olalaım cnm olmaycaksada en azından hayatımızı mahvetmemıs oluruz :))))))

eh işte şeytanın küçük oğlu vesveseymiş yaa yutmuşuz hepimiz içimizde sinsi sinsi bekliyor.. ne zaman bir aralık ufak bir delik bulsa çıkıp başlıyor zehrini saçmaya..ama içimdeki o küçük sinsi şeytana fırsat vermiycem bu sefer..ben şunu fark ettim ki doktora gitmediğim süre uzayınca motivasyonum düşüyor, uzaklaşıyorum konudan moralim bozuluyor.. o yüzden diyorum gidip sık sık göstereyim de rahatlayayım :)))

canımmm,
çok sevindim burayı bulduğuma, evet insan kimselerle nedense paylaşamıyor , yeri geliyor insanın kardeşi bile anlamıyor ne hissettiğini, umarım bizde anne oluruz. ben de çok kötü günler yaşadım, elinden kayıp gidiyor ultrasonda görüyorsun ama kalbi durmuş diyorlar, o günü hayatımın en kötü hayal kırıklığı günüydü, sonra hep bir mahcubiyet oluyor eşine karşı sorun bizde ya, sanki kendini beceriksiz hissediyorsun ya çok kötü bu hisler,
neyse şimdi daha iyiyim ama zaman zaman gene hüzün basıyor, bekliyorum ben de bu reglimde ilk gittiğim prof hoca ya gideceğim, farklı bir ilaç karışımı yapacağız dedi, dünya progesteron verdim bakalım sonucu bekliyorum..

bu arada bazı çaylar öğrendim, ankaradan bu işin piri olan bir aktardan ki bu hoca saracoğlu gibi, bana yumurtalık rezervini ve kalitesini güçlendirecek bazı çaylar gönderrdi,

meyan kökü, lavanta çiçeği, kırk kilit otu, biberiye yaprağı, civan perçemi yaprağı, hayıt tohumu, böğürtlen yaprağı, adaçayı, sarı kantaron , bunları önce bir kapta karıştır sonra bir tutam kayamış suya at demle 3 öğün tok karna iç dedi, çok faydasını gören olmuş, denemekte fayda var.

birde bana ayrıca özel bir kür gönderdi, tahlilerimi faksladım ona göre bir şey hazırladı , özel bal ve pekmezler, kudret narı, arı sütü polen birde bu hocanın özel tohumlardan yaptığı birkarışım , bunu da 3 öğün aç karna ye dedi, başladım bakalım ki ben pek rağbet etmezdim bunlara:)

Tanrım inşallah sesimizi duyacaktır, hanımlar çok sevgiler hepinize, iyiki varsınızz

bızım erkek faktoru canımm esımın spermlerınde hız ve sayı normaın altında ozellıkle hızı
kaplumbağadan hallıce:))))) bende sımdılık bı sıkıntı yok gıbı 27 yasındayım ama sanırım 28e gırdım hiç caktırmıorum:)) ınsallah hersey gusel olacak bız sukrettıkce rabbım daha cok gusellıkler verecek ödullendırecek bızı bune butun kalbımle ınanıorum hoşgeldınaramızaa
gece sohbetlşerımz oluo on gıbı fılann ozaman ılk sayfada okuduğum hatun bumuydu dıyebılrısın:)))))

eh işte şeytanın küçük oğlu vesveseymiş yaa yutmuşuz hepimiz içimizde sinsi sinsi bekliyor.. ne zaman bir aralık ufak bir delik bulsa çıkıp başlıyor zehrini saçmaya..ama içimdeki o küçük sinsi şeytana fırsat vermiycem bu sefer..ben şunu fark ettim ki doktora gitmediğim süre uzayınca motivasyonum düşüyor, uzaklaşıyorum konudan moralim bozuluyor.. o yüzden diyorum gidip sık sık göstereyim de rahatlayayım :)))

ayy sorma sekerımm vall aaynen bende dun onu dusundum en son esımı çrcama gunu gordum
doktor esımde daha cok goruo yaa valla ac ac dur:)))))
kıslar yegenler geldı okuldan cıkmak zorundayımm dua edın noolurr

bişey yktur canım merak etme allahın ıznıylee
beyınde bı sorun olsa mutlaka bı yan etkıyle hıssederdı esın
bı garıplık olduğunu doktorlar bınde bırde olsa o ıhtımalıde soylemek zorunda hısedıolar nedense
ama ıcın rahjat olsun beyınde bıseyler aksıosa bıyerden bellı ederdi

sevgili yeterrr, spremde önemli onu da boşlama, eğer inanıyorsan kür ve bitkisel tedaviye, sana ankaradaki mustafa hocayı tavsiye ederim, adı istanbul baharat, internetten bak web sitesine,
tahlilerini fakslıyorsun yada kargo yap, sana özel kocana özel karışım ve çay gönderiyor ,

burası uzun yıllardır bu işleri yapıyor ve pek çok kişi kanser den nodüle , miyomdan bebek işine kadar çok fayda görmüş, ben geç buldum, önceden inanmazdım ama fayda görenlerle konuştum , dr lar bile şaşdı diyenler var. Yani bir denemek lazım ,
birde inanç çok önemli, ayrıca, osmanbeyde istanbulda tam metro nun köşesinde bir aktar var, bak orası da özel kaçkar balından bir macun karışım yapıyor, o adam da çok bilgili işin uzmanı, hangisi sana yakın uygunsa bir dene derim kadın ve erkek için herşey var,
son yıllarda hep beslenmeye ve bitkisele döndü olaylar , bunun da var bir hikmeti değil mi ?

Moralini yüksek tut canımm, sevgilerimle,

sağol canım sizinla konuşmak iyi geliyor
inşş bir şey çıkmayacak
inşşşşşşşşşş
canım şu mr falan çekilsinde sonra spermlerle savaşa devam ederiz
biz zaten çok fazla kür kulandık çok işeyaramadı
ama ne bileyim şifanın neredn geleceği belli olmaz oarsıylada konuşuruz

ayy sorma sekerımm vall aaynen bende dun onu dusundum en son esımı çrcama gunu gordum
doktor esımde daha cok goruo yaa valla ac ac dur:)))))
kıslar yegenler geldı okuldan cıkmak zorundayımm dua edın noolurr

kuzum her an aklımdasın dualrımdasın
inşşşşşşşşşşşş tek gidip çif döneceksin rabbim yar ve yardımcın olsun

Miranda arkadasımızı yurekten tebrık edıyorum.Yeter canım bana ozelden cebını yaz prolaktın hakkında sana bırsey anlatacagım canını sakın sıkma.

Merhaba arkadaşlar.Ben özlem.Beni en iyi anlayacak sizlersiniz.Bende oğlumsuz kızımsız yaşıyorum günlerimi.2 kez aşılama,1 kez tüp bebek, bir kez dondurulmuşlarla denedim.Dondurulmuşlarla hamile kalabildim ama 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi.Kalbi atamadı malesef.İçimden çocuk düşüncesini atamıyorum.Dua etmekten başka bir şey elimden gelmiyor.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bu yaz bir daha deniycez inşallah.Oda olmazssa ne yaparım bilemiyorum.
Allahım hepimize yardım etsin.Sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşalım

merhaba arkadaşlar.ben özlem.beni en iyi anlayacak sizlersiniz.bende oğlumsuz kızımsız yaşıyorum günlerimi.2 kez aşılama,1 kez tüp bebek, bir kez dondurulmuşlarla denedim.dondurulmuşlarla hamile kalabildim ama 6 haftalıkken kaybettim bebeğimi.kalbi atamadı malesef.içimden çocuk düşüncesini atamıyorum.dua etmekten başka bir şey elimden gelmiyor.ne yapacağımı bilmiyorum.bu yaz bir daha deniycez inşallah.oda olmazssa ne yaparım bilemiyorum.
Allahım hepimize yardım etsin.sağlıklı sıhhatli yavrularımıza kavuşalım

hoş geldin
burada bunları yada benzerlerini yaşamışbir çok kişi var
oyüzden doğru yerdesin canım inşşş tedvaiye bile gerk kalmaz bebğin sana süpriz yapar inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoş geldin
burada bunları yada benzerlerini yaşamışbir çok kişi var
oyüzden doğru yerdesin canım inşşş tedvaiye bile gerk kalmaz bebğin sana süpriz yapar inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Hoşbulduk yeter.Mutlu ettin beni.İnşaaaaaallah.Rabbimden diliyorum.Allahım hepimize versin.

slm kızlar.nasılsınız?:16::16:

sanırım dua okuyorsunuz.bende okuyabılırım kım ıcın ve kac taneyse soyleyın.Rabbim kabul eder inşallah

yarın sperm testı ve dna hasar testı yaptrcaz bakalım ne cıkacak sonuc.amelıyat sonrası 7. ayımız.:18:

hsogeldın ozlem.Rabbim hepımızın dualarını kabul etsın ınsallah.cok zor hepımıze sabırlar ve bu durumdan cıkıs yolları versın.sızın sorun ne?

slm kızlar.nasılsınız?:16::16:

Sanırım dua okuyorsunuz.bende okuyabılırım kım ıcın ve kac taneyse soyleyın.rabbim kabul eder inşallah

yarın sperm testı ve dna hasar testı yaptrcaz bakalım ne cıkacak sonuc.amelıyat sonrası 7. Ayımız.:18:

kızlar gelsinle dua için yardımcı olurlar sana
inşş sonuçlar temiz çıkar canım

Hoşbulduk yeter.Mutlu ettin beni.İnşaaaaaallah.Rabbimden diliyorum.Allahım hepimize versin.

AMİNNNNNNNNNNNNN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
DOLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
TAŞSINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hsogeldın ozlem.Rabbim hepımızın dualarını kabul etsın ınsallah.cok zor hepımıze sabırlar ve bu durumdan cıkıs yolları versın.sızın sorun ne?

Hoşbulduk.Teşekkür ederim Hazel.İnşallah Allahım sabır ve güç versin.Sorun bende.Çikolata kistim vardı temizlendi.Aşılama oldu tutmadı.Doktor nedensiz infertil dedi.Tüp bebeğe yönlendirdi.Oda olmadı malesef.Şuan küçük kist problemlerim oluyor.Artık hayırlısı.
Senin problemin neydi cnm?

anaaaammm ozlem hamıleymıs yaaa.maşallah cok sevındım canım yaa.hadı saglıkla kucagınada lamyaı nasıp etsın Allahım.ne guzel bır haber bu.

yetercım canım hıc uzulmeyın eger beyınde bıle sorun olsa kotu bısı degıldır cunku prolaktının yuksek olma nedenlerınden en kotusu hıpofız bezındekı tumor.o da onemsız tumor oluyormus.arastrmıstım canım.ama oyle bıle degıldır bence.prolaktın yukselebılır ılla tumor olması sartta degıl.umarım ıyı sonuclarla donersın.

Back