• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

hoş geldin kızzzzzzz:38:
Site kafayı yedi yine mesajları kafasına göre gönderiyor :30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:
sağol canım hoş bulduk
kedi göbişini görmüüüş yaram var sanmıııış :)))
öpicem geçsin :)))))))))))))
kız nasıl korktu varya ben güldüm paso:))))iğne kırılıp içinde kalabılıomus sakınb bıdaha oyle yapma dedi:))))
doğru diyo kız kocan yalan değil incecik ine
heh reklam arası hemen umut geldiii... kocamın senaryosu cemile balıkçıyla evlenecek :)))
benim seneryomda aynı
kimin kocası doktor

slm kızlar epeyi kaynatmışsınız bakıyorumda bende iğnemi vuruldum yatıyordum bu sefer iğnem çok canımı yakıyo bir tuhaf luyorum vurunca ne dense anlamıyorum şu günler bi geçseydi

slm kızlar epeyi kaynatmışsınız bakıyorumda bende iğnemi vuruldum yatıyordum bu sefer iğnem çok canımı yakıyo bir tuhaf luyorum vurunca ne dense anlamıyorum şu günler bi geçseydi

canım tedavin hayılı uğurlu bebişli olsun :49::49::49::49:

ne ki senin kullandığın iğneler benim geçen sefer totodan olduğum iğneler çok yakıyordu merional di adı bi seferde de 3 kutu birden yapılıyordu çok yakıyordu..

valla mı hiiiiiiiiiiiç haberim yok yada aklımdan çıkmış :)))))))))))))))))

kız umut ne doktoru söle kadın doğumcu olsun :)))))))))))))))))))

yok yok aile hekimi
sen gene iyisin kız ben kendi kocamın ne iş yaptığını unutcam yakında :))) geçen gün bankadaki bir arkadaşın adını söyledim adama vurcaktı beni :)))

canııım hadi mübarek cumalar hürmetine innnşallah.. aklıma her geldiğinde sayabildiğim herkese dua ediyorum..şu benim çeşmeler açık olmasa yasin okurdum sana ama artık hayırlı doğumun olsun diye okurum canım..
Ayy allahım sesini duysun ayşecim yaaa
aaaa o balıkçı zengin mi kız?

ayy bu hafta o da heyecanlı galibaaaa
kız balıkçı çok zengin sadece kendini cezalandırıyo oğlu havuza düşüp boğulmuş ölmüş
canısım ne duası kız bu :)))))))))) bu arada testin nezaman tatlım kutlamayı nezaman yapıyoz bak ben baklava isterim kutlamaya :)))))))) ama ev yapımı öle hazır olmaz haha hele ikiz felan olursa hiç affetmem :)))))))))) :52::52:

siz genede koli kaldırmayın kıslar :b

deli karı
nurcann hele pozitifi göreyim tekte olsa çifte olsa baklavalara tamam nerdensin sen istanbul değilmi

Ayy allahım sesini duysun ayşecim yaaa

kız balıkçı çok zengin sadece kendini cezalandırıyo oğlu havuza düşüp boğulmuş ölmüş

nurcann hele pozitifi göreyim tekte olsa çifte olsa baklavalara tamam nerdensin sen istanbul değilmi

aaa iyi iyi hayırlı kısmet balıkçııı tamamdır bence :))) o öküze döncek değil ya...

yok yok aile hekimi
sen gene iyisin kız ben kendi kocamın ne iş yaptığını unutcam yakında :))) geçen gün bankadaki bir arkadaşın adını söyledim adama vurcaktı beni :)))

banada geçen ev adresini soruyolar hastanede dedim unuttum :))))) eşimin doğum tarihini yaşını sordum dedim unuttum kız enson ev telimi sordu dedim unuttum kız bana mal muamelesi yapmaya başladı ondan sonra :))))))))

Back