- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #1.641
aaa iyi iyi hayırlı kısmet balıkçııı tamamdır bence :))) o öküze döncek değil ya...
valla hiçbelli olmaz kadınlar maço erkek sevemiş yaaaa
cemilede o ÖKÜZE dönerse hiç şaşma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa iyi iyi hayırlı kısmet balıkçııı tamamdır bence :))) o öküze döncek değil ya...
Ayy allahım sesini duysun ayşecim yaaa
kız balıkçı çok zengin sadece kendini cezalandırıyo oğlu havuza düşüp boğulmuş ölmüş
nurcann hele pozitifi göreyim tekte olsa çifte olsa baklavalara tamam nerdensin sen istanbul değilmi
bencede kadın doğumcu olsun
canım zor ya bu eşler hep böle napıcan ama sen zar zorda oolsa bi test yaptır kocana
canım ne hemen düşükmü yapıyom yaaaaaaaa benim kız 5 ayını dolduruyo hala ağrım var kötü düşünme
ne ki senin kullandığın iğneler benim geçen sefer totodan olduğum iğneler çok yakıyordu merional di adı bi seferde de 3 kutu birden yapılıyordu çok yakıyordu..
kızlarrrrrrrr BİLİYORMUSUNUZ DİZNİN SONUNDA OSMAN
ÖKÜZ ALİYİ ÖLDÜRECEKMİŞ
belki işimize yarar he adama bölüm değiştirtcez kıııııııııııııııııııız umut nerdesinnnnnnnnn
amin bak ben hiiiiç hatırlamıyom ineleri :)))))))))) şimdi derdim doğdu doğcak :)))))))))) oynadı oynamadı böle valla
korktum be bacım....hiç kormadığım kadar....sanki adet olucam gibi, oysa sadece 4. günüm, göğüs ağrımda geçti...dedim gidiyor meleğim
daha gayrı ben kendi doktorumdan başkasına gitmeeeeem...
belki işimize yarar he adama bölüm değiştirtcez kıııııııııııııııııııız umut nerdesinnnnnnnnn
canım gonal f kullanıyorum ben geçen sefer merional ile fostimon kullanmıştım hiç bu kadar acıtmamıştı ben onuda göbekden vurmuştum insülin iğnesini almıştım onla vuruyordum bunu vurmak zor değilde sıkarken ilaç yakıyo
ay ben doktor düşmanıyımya hep iyi bi doktor arama telaşındayım valla :))))))))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa vallamı kız kendinizmi yazıyonuz bu esneryoları ben niye bilmiyom :)))))))
hayatım takılna sen o muhabbetlere belirti melirti booooooooş sen kafanı rahat tut huzurlu ol ki bebeğin güvende hissetsin kendini sana sım sıkı tutunsunhamilelik belirtileri sen hamile olduğunu öğrenip 1 ayı doldurunca oluyo diğer herşey inelerin sendeki yan etkileri yani gelip geçici kasık arısı kalıcı sadece zaman zaman yada sürekli ağrıya bilir normal ama
ne güzel canım Rabbim bizede nasip eder inşallah böyle güzel şeyler duymak iyi geliyo bize
ha ha aynen heeeeeeee ilk müşteri benim yada dur biz umutu doktor yapak şimdi abi kendi bölümünde kalsın oda aile içi hastalıklarımıza bakar umududa yetiştirsin kadın doğumcu olsun:))))))kız fenamı bir sürü hasta (müşteri )umut 1 yıla kalmadan ali ağaoğlukadar zengin olur
aaaaaahhhhhhhhh valla benimki beni hayatta yollamaz bi yere öle bişi olsa hemen uçarım :)))) haaytta şehir dışına yollamaz burlarda olsa ne güzel olurdu harbiden sen nerdeydin kızsen gel önümüz ay bana benim doktor seni doğurtsun, lohusalığın bitince dönersin evine:))) süper fikir bence..
valla hiç haberim yoktu senin yiğende cin gibi heeeeeeeeeeee :))))))))) dediğin gibi 10 yıl çoooooooook uzun bakalım ozamana bizi öldürür bunlarkız bende bir tane yeğen var net manyağı o öğrenmiş geçen fece de yadı teyze bak oku dedi senaristler açıklamışlar
ama osman büyüp aliyi öldürecek duruma gelmesi 10 yılı alır
ya bacım ben hamilelik belirtisi felan düşünmedim de geçmeyince korktum...verilen kağıtta bel ağrısı felan normal demişler ama kasık ağrıssı yazmamışlar....kasık ağrım geçmeyince napacağımı bilmedim..akşam akşam sizide rahatsız ettim kızlar ama napacağımı bilmedim evde annemlerde ar kimseye bişide diyemedim....
evet umudun yakasına yapışalım bırakmayalımha ha aynen heeeeeeee ilk müşteri benim yada dur biz umutu doktor yapak şimdi abi kendi bölümünde kalsın oda aile içi hastalıklarımıza bakar umududa yetiştirsin kadın doğumcu olsun:))))))
aaaaaahhhhhhhhh valla benimki beni hayatta yollamaz bi yere öle bişi olsa hemen uçarım :)))) haaytta şehir dışına yollamaz burlarda olsa ne güzel olurdu harbiden sen nerdeydin kız
valla hiç haberim yoktu senin yiğende cin gibi heeeeeeeeeeee :))))))))) dediğin gibi 10 yıl çoooooooook uzun bakalım ozamana bizi öldürür bunlar
canım merak etme kasık ağrın devam edecek hamile kaldımmıda devam edecek :))))))))) hatta bazen arta bilir korkma bişi oldu sanma aniden bıçak gibi girebilir bazen :))))))))) hatta bacağın belinde tutula bilir