- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #1.581
umarım gitmemişrit sağolun kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım gitmemişrit sağolun kızlar
ayyy benden ıyı senarıst olurmus gecen hafta aynısını anlatmsıtım boyle boyle olur dıye:))))
ayy yerim ben onu yirim yaa:))))
tabiki gitmedi şaşkınnnn.. anne ben burdayım diyor içerden vuruyor sana ondan ağrın varrr :)))
raklam arası topik yapmışsın
ayy sormaa canımm bı gıdıyım bakıım dedım ayy bugunde cok kalbalık burası
yaa hiç gidesım yok:))))osman bıtınce kımse gıtmesın biyere yaaa
mirandacım kusum hoşgeldınn nasılsın bakalım
cok az kaldı canımm yaa kavusuosun artık bebişlereinşallah
ayyy cok heyecanlıııı
iyiyim canım valla napim bıraktığın gibiyim karpuz büyütüom hehehhe az kaldı bende heyecan dorukta valla kıs duayada başladım çok zevkli
adet olunca bende başlayacağım balı tarçına
sevmiyorum ama ne yapalım
HER-ŞEY-ÇO-CUK-İÇ-İN-
yetrcım canım ı8yı aksamr bendede gecen sefer 5 tane yumurta cıktı bende yemıs suyu ıcıyorum balla tarçın ne ıse yarıyo nasıl yapılıyo
yok kusum anladım ben zaten sonra merak etme sen:))
bazı topıklerdede oluodu okuodum hoş olmuo
yaaa dısardan okuyan bırı hele hiç anlam veremıo ama cok durma ustunde
artık konusmayalım bu konuda :))))))
burası neşe topiği dertleşiriz yerı gelır ama uzgun olmasın kımse uzgun kalmasın:)))))
canım mutluyuz umutluyuzbende bı yemek yıyıp geleyım bakalım
bugun bı turlu kasıklarım agrımadı dunde dıordum yaa
yaa dedım yumurtalarım yeterlı sayıda olmuomu acaba
sonra agrımaya basladılar hiç durmadan şimdide agrıo
dedımkı esımee yasasın kasıklarım agrıoo ohh dedım sağlıı sollu
garıp garıp bakıo bana sadistmisin aşkımsen dıo
ayy deım evet oyleyım kasık agrısı saglıklı yumurtlamaya işaret:))
kaçtım gelıcem bırasdan
selam kızlar bişi sorabilirmiyim bn jeli akşam kullanıyordum şimdi gündüze alayım diyorum ama değişim yapmam bişiyi etkilermi dozaj açısında
yetrcım canım ı8yı aksamr bendede gecen sefer 5 tane yumurta cıktı bende yemıs suyu ıcıyorum balla tarçın ne ıse yarıyo nasıl yapılıyo
CANIM BAL TARÇIN ÇÖREK OTU ÇÖREK OTU ÖĞTÜLMÜŞ TARÇIN ÇEKİLMİŞ OLACAK BALA KATTIYORSUN GÖZ KARARINCA MACUN KIVAMINDA
ADETİM 3 GÜNÜ BAŞLIYORSUN 10.12 KULAN EN FAZLA 12 . GÜN BIRAK YENİDEN ADET OLANA KADAR KULANMA
GÜNDE 3 KEZ
ŞİFA OLSUN İNŞŞŞŞ
aayy kusumm bugun iğnelerımı ben yaptımm
ılkını soktum bıı sonra elımden atıverdım iğneyı iğne geri çıktı
kanadı fılan eşim panık oldu bana bağırdı:))))
becerıksız didi:))))))
sonra hırs yaptım ıkısınıde yapıverdım cok sukur
bal tarçın ve taze öğütülmüş çörek otunu eşit miktarda karıştırıp sabah aç karna 1 tatlı kaşığı yiyorsun.. adetin 2. günü başlayıp 12 gün devam ediyorsun.. yumurta sayısını arttırıyormuş canım ama bazılarında kist de yapmış haberin olsun..
CANIM BAL TARÇIN ÇÖREK OTU ÇÖREK OTU ÖĞTÜLMÜŞ TARÇIN ÇEKİLMİŞ OLACAK BALA KATTIYORSUN GÖZ KARARINCA MACUN KIVAMINDA
ADETİM 3 GÜNÜ BAŞLIYORSUN 10.12 KULAN EN FAZLA 12 . GÜN BIRAK YENİDEN ADET OLANA KADAR KULANMA
GÜNDE 3 KEZ
ŞİFA OLSUN İNŞŞŞŞ
aayy kusumm bugun iğnelerımı ben yaptımm
ılkını soktum bıı sonra elımden atıverdım iğneyı iğne geri çıktı
kanadı fılan eşim panık oldu bana bağırdı:))))
becerıksız didi:))))))
sonra hırs yaptım ıkısınıde yapıverdım cok sukur
merhaba arkadaşlar ben de tedaviye başlayacağım.bu ballı tarçın ne işe yarıyor acaba?