• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

aynen canım valla bütün dizilerin suyu çıkıyo bi süre sora

yaaaaaa onlarıda anlamak lazım yaz yaz nereye kadar değilmi
bir yerden sonra kopuyor sanırım olay
bence en fazla bir dizinin süresi 2 yıl olmalı tadinda olur

işte balıkçıyla cemilenin aşkıııııııııııııııııııı başlıyorrrrrrrr16::16::16::16::16::16::16::16:

eder bebeğim benim hiiiiç umudum yoktu tutundu kuşum tabiki bitakım sıkıntılaarım oluyo diğer bebeğime olanlardan ötürü hurafelere kapılabiliyorum arada ama genede inanıyorum Allahım hiçbirimizi evlatsız koymaz en temiz dua bizimkiler ne ev ne araba ne para istemiyoruz sadece birer evlat istiyoruz niyetimiz temiz bir kere:))))))))) sende hep umutlu ve mutlu ol

canım umudum yoktu ama senin şu sözlerinden sonra umutlu olacam önce Rabbimin desteği ve sonra sizlerden aldığım güç ile

canım umudum yoktu ama senin şu sözlerinden sonra umutlu olacam önce Rabbimin desteği ve sonra sizlerden aldığım güç ile
canım inanmak başarmak demektir inan ve umutlu ol ben neler yaşadım 10 dakka önce ağlasam 10 dakka sonra kendimi toparlare önüme bakarım bunu başarırım olacak derim şükür olumu kaybettim ama kızımı alıcam inşallah önce rabbime sonrada kızıma inanıyorum beni bırakmıcak ve mis kokusuyla evimi dolduracak olumda bu dünyada değil belki ama öbür dünyada başın tacı bitanecik yavrum olacak sen baktın kalbine ötü şeler doğuyo gel yanımıza biz rahatlatırız seni sakın üzme kendini
kızlar ben kaçtım iyi geceler

ii geceler canım

yav bu site beni yine attı site her attığında da laptopa kal geliyor zaten eski püskü bişey..
kız nurcan sen biraz balık yesene herşeyi unutuyon.. kaç kere konuştuk bursadayım ben bi de soruyo sen nerdesin diye..
şekerim sen kocanı da la gel benim yerim bol doğuma kadar kalırız cümbür cemaat :)))
yeter sen de gel kıskanır şimdi buuu...

ben artık bu gece de uyumazsam yarın evlat hasretim içimde ayaküstü geberip gidicem.. yatıyorum şimdi ama aklımda hep sizde sabahın köründe okurumyazdıklarınızı.. arada benden de bahsedin de sevineyim sabah..
öptüm cankuşlar..

yav bu site beni yine attı site her attığında da laptopa kal geliyor zaten eski püskü bişey..
kız nurcan sen biraz balık yesene herşeyi unutuyon.. kaç kere konuştuk bursadayım ben bi de soruyo sen nerdesin diye..
şekerim sen kocanı da la gel benim yerim bol doğuma kadar kalırız cümbür cemaat :)))
yeter sen de gel kıskanır şimdi buuu...

kız benim annem karadenizli eşimde gelibolulu hamsi sardalya derkn paso balık yeriz biz ama benim hamilelikten oldu bu hamile kaldığımdan beri mal gibi oldum :))))))))))aaaaaaahhhh keşke valla bi şehir görürdük ha ha :))))))) benimki benim annemde bile zor yatıyo sendede ne yatar ha ha :)))))))valla şaka maka benmde doğum 3-3.5 ay sonra olur heeeeeee

ayy annem oku oku bıtmedııı kıss
benı kadın doğumcu yapmıssınız bu arada :))))))
valla aslında ben cok meraklıyım bı okuduğumu duyduğumu unutmuorum
okulda arkadaslar once esıme sordurturlardı sımdı dırek bana soruolar
yamağı oldum eşimin:)))9
ayy ben sectırmedım kadın doğumu yaa dedım aksama kadar görecek
öğğ gelecek adama turlu turlsu var sımdıı
sonra aksam benımkının bı esprısı caziibesı kalmıcaaak:)))))))

canım inanmak başarmak demektir inan ve umutlu ol ben neler yaşadım 10 dakka önce ağlasam 10 dakka sonra kendimi toparlare önüme bakarım bunu başarırım olacak derim şükür olumu kaybettim ama kızımı alıcam inşallah önce rabbime sonrada kızıma inanıyorum beni bırakmıcak ve mis kokusuyla evimi dolduracak olumda bu dünyada değil belki ama öbür dünyada başın tacı bitanecik yavrum olacak sen baktın kalbine ötü şeler doğuyo gel yanımıza biz rahatlatırız seni sakın üzme kendini
saol canım benim senin için dua ediyorum inş bebeğinle mutlu huzurlu bir ömür yaşarsın kız çocukları arsız olurmuş eminim senin kız tatlı bir cadı olacak kokusuyla neşesiyle hem evini aydınlatacak hemde bu topikdeki herkese uğurlu gelecek o doğdun kardeşleri arkasından sırayla gelecek inşallah

ayy annem oku oku bıtmedııı kıss
benı kadın doğumcu yapmıssınız bu arada :))))))
valla aslında ben cok meraklıyım bı okuduğumu duyduğumu unutmuorum
okulda arkadaslar once esıme sordurturlardı sımdı dırek bana soruolar
yamağı oldum eşimin:)))9
ayy ben sectırmedım kadın doğumu yaa dedım aksama kadar görecek
öğğ gelecek adama turlu turlsu var sımdıı
sonra aksam benımkının bı esprısı caziibesı kalmıcaaak:)))))))

:)))))))))))))))))))))))))) kız sen beni öldürecen :)))))))))))))))))) bende inan hepderim bu kadın doğumculara acaba evegidince napar ben olsam karıyayanaşmam önce abi kadın doğumcu olsun dedik ama sonra ben sana çevirdim semiyom erkek olunca genelide erkek ama napalım abi öğretsin sende benim doğumakadar hemen doktor ol bakim :)))))):60::60::60::60:

aaa iyi iyi hayırlı kısmet balıkçııı tamamdır bence :))) o öküze döncek değil ya...
ayy bugun carolıne delıı oldumm yılannnn yaa
valla hurremı o oynasaymıs keske enrtika kadının işi:)))
haspam ne o ole gı goz suzmeler yalandan ağlamalar
sevımsiz nursuz hatunn yaaa

:60::60::60::60::60::60::60::60:
belki işimize yarar he adama bölüm değiştirtcez kıııııııııııııııııııız umut nerdesinnnnnnnnn

ayyy annem sormaa kızz ben yazdırtmadı adama
dedımkı aıle hamıkı ol 8-5 çalıs evde yanımda ol
cat kapı hastası doğum yapar yok kıstı patlar yok ohhs olur kıss kadın kısmının derdı bıter mı ayoll:))))
kocam bana kalsınn:))))dimi ama

saol canım benim senin için dua ediyorum inş bebeğinle mutlu huzurlu bir ömür yaşarsın kız çocukları arsız olurmuş eminim senin kız tatlı bir cadı olacak kokusuyla neşesiyle hem evini aydınlatacak hemde bu topikdeki herkese uğurlu gelecek o doğdun kardeşleri arkasından sırayla gelecek inşallah

ay bu sağ sağlim doğsa bidaha gelirmi kardeş bilmem tüp bebek sonrası normal gebelik oluyo diyolar ma okadarı muycizeolur heralde :))))))))) ay ben bitaneyederazıyım allahım bitane vrsin hepimize versin :)))))))))) duaların için sağol canım

ayy bugun carolıne delıı oldumm yılannnn yaa
valla hurremı o oynasaymıs keske enrtika kadının işi:)))
haspam ne o ole gı goz suzmeler yalandan ağlamalar
sevımsiz nursuz hatunn yaaa

ayyy annem sormaa kızz ben yazdırtmadı adama
dedımkı aıle hamıkı ol 8-5 çalıs evde yanımda ol
cat kapı hastası doğum yapar yok kıstı patlar yok ohhs olur kıss kadın kısmının derdı bıter mı ayoll:))))
kocam bana kalsınn:))))dimi ama

tabi canım boşver grçi aile hekimi ne oluyo bilmiyom ama eve gelişyomu yeter benim eşim aha habire nöbet nöbet benden çok iş yerideki herifler görüyo hafta sonu bile biyere çıkaamıyo insan yeri geliyo bendemi doktor alsaydım kız tüh bak :))))))))))))) benim adama meslek değiştirtek ama benimkide tikli herif muayene edemez kimseyi o pistir bu kokar der herkezi gönderir :)))))))))

aaa iyi iyi hayırlı kısmet balıkçııı tamamdır bence :))) o öküze döncek değil ya...

:60::60::60::60::60::60::60::60:
belki işimize yarar he adama bölüm değiştirtcez kıııııııııııııııııııız umut nerdesinnnnnnnnn

:)))))))))))))))))))))))))) kız sen beni öldürecen :)))))))))))))))))) bende inan hepderim bu kadın doğumculara acaba evegidince napar ben olsam karıyayanaşmam önce abi kadın doğumcu olsun dedik ama sonra ben sana çevirdim semiyom erkek olunca genelide erkek ama napalım abi öğretsin sende benim doğumakadar hemen doktor ol bakim :)))))):60::60::60::60:

bız doktorumlada sohbet etmıstık oda dedı ıste esıme
kadın doğumcu ol gel burda bızle çalıs
bende aynen bu dedıklerımı usturuplu bişekılde soyledımm
doktorumda nolursa olsun benim eşim benım ıcın bıtanadır
hiç dediğiniz gibi olmuo dedı:))))
kız adam bıze resmen daha yenı evlısınız sevişmenın tadını çıkarın sonra cocouklar olduğu
zaman bırbırınıze zaman ayıramıosunuz dedi
bu doktorlardada hiç utanma yok o acıkca konusunca bende acıkca dıdım valla
kadın doğumcu olsın ıstemıom dedım:)))))

Back