• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

gel teskere gel tesker bitsin bu hasret bu arada kardeşim askerden geldi ay ben sapığa bağladım yaaaaaaaa inşşşşşşşallllllllllahhhhhhhhh güzelim olacak biraz neşeli olsak eminim çok güzel olacak bundan sonra çok takmıycaz hayatımızda eksi ve artılara bakalım eminim artımız daha çoktur eksilerimizin içinde bi bebek yok o da rabbim yok dedirtmesin :27:[/QUOTE]

CANIM HAKLISIN ARTILARIMIZ OLDUKÇA FAZLA
AMA İŞTE BAZI ŞEYLERİDE GÖREMİYORUZ

ah inşallah güzel sonuçlarla gelirsinde şu istanbula yüzümüz güler buluştuğumuzda deri bebişin nasıl tubiş hanım diyeeeeeeeee:))))))))))))))) rabbim boooooooooool yumurta versin sana hemde en kalitelisinden bu kez bebişlerin seni bırakmasın yani en az 2 olsun bak :)))))))))))))

yok be güzelim iki tane nerdeeeeee... Keşke olsa ama olsunda bir tane olsun benim olsun. Yarın yumurtalarım toplanacak. Ya pazartesi yada çarşamba transfer olucak. Transferden 1 gün sonra dönücem kısmet olursa işallah. Sen neler yaptın bebişin nasıl.Cinsiyetini öğrendinmi??

yok be güzelim iki tane nerdeeeeee... Keşke olsa ama olsunda bir tane olsun benim olsun. Yarın yumurtalarım toplanacak. Ya pazartesi yada çarşamba transfer olucak. Transferden 1 gün sonra dönücem kısmet olursa işallah. Sen neler yaptın bebişin nasıl.Cinsiyetini öğrendinmi??

canım ne güzel demişsin benim olsun 1 olsun diye
İNŞŞŞŞ BEBĞİN SIMSIKI TUTNSUN SANA VE HİÇ BIRAKMASIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

kızlar nbrsınız bakalımm moraller iyi gıbı
hep boyle olalılm bende denızın dedığı kıtapları alıcam bakalım daha ıyı hıssettırı belkı
sureklı ruyalae gorüyorum keske gormesem
guya 8.gunummus 67,5 cıkmıs bhcg ıdrar testı yapıorum pozııtıf
ruyası ıyıde kalkınca kotuu:))))
amaaann ne ruyalar gordumde bırı bılee cıkmadı artık
yormuorum bebişe fılan:)
sızden nbr sekerler

kızlar nbrsınız bakalımm moraller iyi gıbı
hep boyle olalılm bende denızın dedığı kıtapları alıcam bakalım daha ıyı hıssettırı belkı
sureklı ruyalae gorüyorum keske gormesem
guya 8.gunummus 67,5 cıkmıs bhcg ıdrar testı yapıorum pozııtıf
ruyası ıyıde kalkınca kotuu:))))
amaaann ne ruyalar gordumde bırı bılee cıkmadı artık
yormuorum bebişe fılan:)
sızden nbr sekerler

valla yeniyılın havasından galiba her ne kadar işim yüzünden yeniyıl falan kutlayamasak da içime bir umut doldu.. bu sene çok uğursuz geldi bütün yıl bebeğimi bekledim tam gelcek sandım sevmedi beni gitti, eşimin annesini kaybettik, verdiğim bütün kiloları aldım :((( artık bu uğursuz yıl bitsin tazelenelim yeni başalgıçlar yeni umutlar olsun ve yeni dostluklar..

hahahaha olsun kız biz iki iseyekte rabbim 1 versin tabi razıyız :))))))))))))))))) eşin araba ilemi alcak canım otobüste felan dönmeseydin hemen 1 gün sonrası
bu arada bebişimize dünkü doktor göremiyorum dedi gata hiç bakmadı bile mahalledeki doktorum kıza benziyo ama bidahaki ay net bişi sölerim dedi şuan kız gibi dedi

günaydın yol arkadaşlarım
hayrlı cumalar
rabbim dilek ve dualrımızı kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin
bizleri çaresiz eksik bırakmasın
bulduğumuz ismleri koyacak hayılı sağlıklı evlatlar nasip etsin
allahım ne olur biz kularını daha fazla bekletme
çaresiz bırakma
sen her şeye kaidirsin

günaydın yol arkadaşlarım
hayrlı cumalar
rabbim dilek ve dualrımızı kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin
bizleri çaresiz eksik bırakmasın
bulduğumuz ismleri koyacak hayılı sağlıklı evlatlar nasip etsin
allahım ne olur biz kularını daha fazla bekletme
çaresiz bırakma
sen her şeye kaidirsin
AMIN AMIN AMIN insallah arkadaşım güzel duan için çok sagol rabbım bu guzel cuma gununde dualarımızı kabul etsın inş. yenı yıl çok mutlu huzurlu saglıklı ve bebişli gunler getırır hepımıze inşallah

kızlarrrrrrrrrr YENİ YIL SAĞLIK HUZUR GETİRSİN BİRDE BEKLEYEN HERKESE :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:GETİRSİNNNNNNNNN

şekerlerr herkese mutluu yıllarrr
bol bebişli bol göbüşlüü yıllar olsun ınsallh
son yıldır umarım bebişşiz, mis kokusuz yasadığımız..
bol bol dua ile içten dileyelim bugunn
mutlu yıllar...

hahahaha olsun kız biz iki iseyekte rabbim 1 versin tabi razıyız :))))))))))))))))) eşin araba ilemi alcak canım otobüste felan dönmeseydin hemen 1 gün sonrası
bu arada bebişimize dünkü doktor göremiyorum dedi gata hiç bakmadı bile mahalledeki doktorum kıza benziyo ama bidahaki ay net bişi sölerim dedi şuan kız gibi dedi

Yok canım eşimle birlikte geldik. 15 gündür burdayız. Arabayla geldik birlikte dönücez kısmet olursa. Bugün toplattım bende:):) Tam 16 tane toplamışlar. Bu sefer çok ya dahada umutlandım şimdi. Kız olsun erkek olsun. Önemli olan eli ayağı düzgün sağlıklı bebiş olması. Ama yinede haber ver bana öğrenirsen:) Bu arada herkese iyi yıllar kızlar. Yeni yıl bol bebişli olsun. İsteyen herkese bebişlerini göndersin allahım.

ocakta 2.yılımız doluyor evleneneli...düğün fotoğraflarıma bakarken öyle içim yandıki...
en güzel halimle en içten halimle gülümsemişim başıma nelerin geleceğini hiç tahmin etmeden..
benim kardeşim olmadı onun için mahalledeki bütün çoçukları kardeşim belleyip hepsine bakıyor hatta altlarını bile değiştiriyordum mınderi kıvırıp bebek yapıyor guya onu emziriyordum taa ozamandan belliymiş çoçuk hasretim onun için evlendikten sonra 6 ay kadar korunduktan sonra hemen coocuk ıstedimm
hemen hamile kalacağımdan okadar emin olduğum için son bir tatile çıkalım dedik alanya sonra istanbul,kan testı hemen belli olurmuss reglıme 3 gun kalaq bı polıklınığe gidiyoruz kan testı yaptırmaya 3 gune daynamaya sabrımız yok yani halbukii kaç 3 gunler kaç 3 aylardır sabredıyoruz şimdi..polınıkılıkten reglımı gecip geçmediğini sordular hayır dedım geçince gelın dedıler ama benim reglım hiç gecikmedi...
3 ayın sonunda hala kalmadığım için hemen kontrollere başladık ben zaten bebek dusunduğumuz ılk ay yaptırmıstım butun testleri normaldi hersey.. şimdi eşimdeydi sıra...
sperm değerlerim normalin biraz altındaymış dedi eşim sol taraftada varikosel varmış amelıyat demiş dr
ilk şokk...doğudayız adam gibi bit doktor bulurmuyuz o bıle belli değil..
eşim hemen bi doktor buluo ve randevu alıyor gıdıyoruz amelıyat oluo...şimdi 3 ayı sabırsızlıkla beklıyoruz kesın yukselecek değerler eminiz...bununla brlıkte kurler yapıyorum keçiboynuzu evıcap l-arginine içio ama 3 ayda sonuç aynı..
sonra bı dr buluyoruz dıokı 3.derece varıkosellerın duzelmesi zaman alır 1 yılı bulur bıraz sabredın ...
bu arada yaz oluyor ve tam bır yıl geçmiş oluyor bız coocuk ısteyelı. adanada bır tup bebek merkezine gıdıyoruz spermıyogram yaptırıoruz 10 mılyon cıkıo dr bu değerle sızın aşılamayla olur dıyor
bulunduğumuz yerde yapğtırsak sonuç cok değişirmı dıyoruz cok değişmez aynı işlemler yapılır dıyor ve bız aşılamya başlıyoruz
iğneleri 3 gun kullanıp gıdıyorum 8 tane yumurtma oluo istersenız tupe geçin dıyor drumuz
tekrar hurraaaa adanaya dönuyoruz ertesı gun 12 tane oluo bu defa yumurtam...tupe geçiyoruz rescue ıvf...sıklusu kurtarma yanii...
ben okadar mutluyumkii aşılamayı zaten istemıyorum...bunda mutlaka bı hayır vardır dıyorum mutlaka olacak dıyorumbıde az bı ilaçla 16 yumurtam oluo daha moolsun...
pazartesi gıdıyorum kontrole kan verıyorum beklemnız gerekmez bız ararız dıolar alışverıse verıorum kendımı transfer esnasında gıyecek rahat bısıler denıyorum tam kabındeyım ustumu cıkardım tlf calıo delı gıbı çantanın ıcınde arayıp buluyorum hemşire hanım yumurtalarınız kendılığıden çatlamış tedavı ıptal dığer hastalığınızın 3.gunu gelın dıyor
yeğenlerim var yanımda soruolar nooldu dıyee bılmıolar cunku yalanlar uyduruoruz tek ayak ustunde denediğim herseyı alıp cıkıyoruz dunya baıma yıkılıo sankı cunku ilaçlar yan etkı yapmıs zaten bıran once yumurtalrım toplansın dıye beklerken okadar basıt 3 cumleyle herseyı boşa yasadınız dıyortlar resmen....
ynleri bırakıp merkeze zor atıyoruz kendımızı doktorumuz yumurtaların hepsının çatlamış olbıleceğını soylesede KALANLARI TOPLAYIN dıyorum
işlem sonunda ıkı embriyom 3. gune gelıyor 2. kaliteler cunbku cok olgun olmayan yumurtalrımla yapıllar progesteronum erken arttığı ıcın tarnsferı yapmıyorlar dondururuyorlar
3 ay sonra kasımda baslıyorum yenıden eşimın spermlerı cok kotu olmadığı ıcın aynı zamanda aşılamada yapılacakmıs hiç duymadım ama guvenıyorum doktoruma..
çok az dozla yıne 7-8 yumurtam oluo 5 tanesı olgun aşılama gunu gelıo eşimin yıkanmadan sonrakı sperm hızı beklendiği kadar artmıo drum bu tup bebek sperm sayısı ama sızın cok yumurtanız var belkı olur dıyor bir şokkk daha...
3 gun sonra merksden arıolar embriyolarınız çözuldu yarına kadar bekltıcez eger bı sorun olursa sızı arıcaz yoksa 11 gıbı gelın
erkenden uyanıyorum kulağım tlfda noolur aramsınlar gelişimlerı durdu demesınler dıyorum saat bişekılde 11 oluyor ama o saate kadar hiç durmadan bıldığım butun sekıllerde dua edıyorum
8 hucrelı 2 kalıte embriyom tarnsfer edılıyor sonunda içime kayısını göruyorum yıne dualar dualar...
resmını verıolar ama cok fazla fragmantasyon var okadar resım bakmısım kı artık yuzdesıne kadar bılebılıorum cok az sansımız var ama yınede bır umut en azından bır sansımızı denedık
9. gun dayanamayıp kan testı verıorum sonucu bılıyorum ama negatiff eşim yıkılıyor resmen sigarayı bırakmısken durup sigara alıp yakıyor
halbukı varlığına hiç alışmayım dıye hiç elını karnıma koyup konusmamıstı bıle yınede ne kadar alışmıs demmki...
ben elımı karnıma koyup bebeğıme veda edıyorum onu cok sevdiğimi soyluyorum....
ertesı gun arkadas bebeğının diş buğdayına çağırıo kahroluyorum ama gıdıyorum bırlıkte gıttığımız dığer arkadasımda kızını uyuduğu ıcın bakıcıda bırakmak zorunda kalıo ve dıoki
KIZIMSIZ HİÇBİR SEYDEN ZEVK ALMIYORUM..... O AN İÇİM DAHADA YANIYOR VE DIYORUMKI ICINDEN
BEN HER GÜNÜMÜ OĞLUMSUZ VE KIZIMSIZ YAŞIYORUM...
Merhaba,hikayenizi okudum.Cok yipranmissiniz.yorulmussunuz.Ama kismet bunlar.bazilari erken bazilari biraz gec bebek sahibi oluyor.Bakin yumurtalariniz var ,esinizinde spermleri.Bunlar oldugu surece bence korkmayin.Esinizde hemen sigarayi biraksin.Sigarayi deneme icin birakmasin,cocugu kucaginiza lana kadar sigarayi birakmasi lazim.Benim size onerim umutsuzluga kapilmayin.Denemeye devam edin.Sonunda olacaktir.Sevgiler

Merhaba,hikayenizi okudum.Cok yipranmissiniz.yorulmussunuz.Ama kismet bunlar.bazilari erken bazilari biraz gec bebek sahibi oluyor.Bakin yumurtalariniz var ,esinizinde spermleri.Bunlar oldugu surece bence korkmayin.Esinizde hemen sigarayi biraksin.Sigarayi deneme icin birakmasin,cocugu kucaginiza lana kadar sigarayi birakmasi lazim.Benim size onerim umutsuzluga kapilmayin.Denemeye devam edin.Sonunda olacaktir.Sevgiler

merhaba doktor bey,yeniyılın ilk gününde çok iyi geldi mesajınız..çok teşekkür ederim..
Aslında boşuna bekleyip, çaresizce bişeylerin düzelmesini beklediğim günlerden, çok daha iyiyim..
yorgunum haklısınız..
tüp bebekte 1.ve 2. denemenin piyango olduğunu düşünüyorum cunku embriyonun kromozomsal olarak normal olup olmadığı bılınmeden transfer yapılıyor.. mesela pgt yapılsa ve spermler seçilirken IMSI yöntemi kullanılsa kendimi daha iyi hissedeceğim..
Maalesef 2.denememde de negatif olursa pgt yapılacak yanii travmaları illa yasayacaksınız..
tek tesellım eşimin sperm morfolojisi %7.. belki seçilen spermler sağlıklı denk gelir bunu ummaktan baska yapabileceğm birşey yok
2. denememde olmazsa istanbulda daha büyük ve gelişmiş yöntemlerin kullanıldığı ,erkek infertilitesinde başarılı bir yerde deneyeceğim..
Önerilerileriniz için çok teşekkür ederim iyi çalışmalar..

Ben 6 yıllık evliyim. 5 yıldır korunmuyoruz. Ve bebiş istiyoruz. Eşim birgün ağrıyla gitti doktora. tek taraflı varikosel var dediler. Acil ameliyat olman gerek dediler. Olduk ama çift taraflı olduk ameliyatı. ameliyattan 3 ay sonra spermler yüzde yüze kadar artar dedi doktor. Ne artması aksine düştü. Sonra seyirler görevler derken ara verdik tabi bu arada denemeye devam. Sonra başka bir doktorla görüştüm HSG - E2 - hormon falan istedi. İlk rahim filmim çıkmadı. ikinci film çekilecekti. Tekrar çekildı. Sonuç sol tüpte geçiş yok. tıkalı dedi çeken doktor. Sonra diğer sonuçlarımla isteyen doktora gittim görüşmeye. Bana bir an bile tereddüt etmeden ASLA normal yoldan çocuk sahibi olamayacaksın dedi. Sol yumurtalığını alıcaz dedi. Tabi şok oldum. Eşim uzun bir göreve gitmişti ve gelmesi imkansızdı. O günüm cehennem gibiydi. eşimin aramasını bekledim. Gece aradı ve durumu ağlayarak anlattım. Bana sen lazımsın dedi ama onunda yıkıldığını ses tonundan anlayabiliyordum. Asıl soru bundan sonra NE OLUCAKTI???? Başka doktorlara gittim. Gene şok üstüne şok yaşıyordum. 5 Doktora gittim 3 doktor tüp tıkalı değil kim demişse yanlış demiş dedi. Diğer 2 doktor evet tıkalı ama laparoskopi ile açılır ne olucak dedi. Neyse zamana bıraktık herşeyi. Tabi bu arada hangi kürü duyduysam hangi ilacı duyduysak kullandık. Sonuç negatif. görev yerimizde tüp bebekle alakalı merkez yada doktor yoktu. En az 2 saat uzaklıkta ve çokda tavsiye edilen bir yer değildi. Tabi istanbullara taşınıp durduk. Bu arada etrafımdakı arkadaşlarım birer birer hamile kalıp doğum yaptılar. Allahım evlatlarını onlara bağışlasın. Ama kıskanmak değilde özenirsin ya.Niye demeye başladık. günaha girdim ama isyan etmeye kadar vardı. allahım affet beni. Herkes artık ee artık zamanı sizde yapın bi tane demeye üstümüze gelemey başladılar. Ailelerimizde dahil tabi. Daha zamanı var diyip geçiştirdik. Sanki biz istemiyoruz. Arkadaşlarım çocuklarını kucaklarına alıyor uyutuyor altını değiştiriyor diş buğdayı yapıyor seviyor öpüyor...... Ama biz sadece uzaktan bakıp iç çekiyoruz. Ben değiştireyim altını ben yedireyim yemeğini derdim amannn boşver sonra kendi çocuğun olunca sıkılırsın derlerdi. Sizce hiç sıkılırmıyım. Heleki bu kadar isterken ve istediğim kavuşamamışken. :43::43::43: Sonra tayinimizi istedik İstanbula ve çıktı. İlk denememizi Eylül 2010 da yaptık. İğneden korkan ben bebeğim için katlandım. Anesteziden korkan ben korkmadan anestezi aldım. Sadece dünyanın en güzel mucizesine sahip olmak için.:43::43: İzledim meleğime transfer ederken. Bundan sonrası sende artık dedi doktor. 3 gün yat sonra normal hayatına geri dön dedi. Olurmuydu ben 12 gün yattım. Organik süt içim bebek sütlerinden içtim. Meyve sevmeyen ben meyve yedim. Kahvaltı sevmeyen ben kahvaltı yaptım. 12 gün sadece yattım. Meleğime birşey olmasın diye. Meleğime masallar okudum. duyarmış dediler masal dinlemek rahatlatır annesini sever dediler. Beni daha çok sevsin diye masallar okudum şarkılar dinlettim.Yağmurun sesini dinledik birlikte meleğimle. Yatak odası takımını beğendik. Kıyafetlerini beğendik.Ama olmadı tutunamadı meleğim annesine sevdiremedim kendimi. Yıkıldım hemşirem negatif diyince. O koca hastane üstüme yıkıldı.Bütün hastanede bebek ağlaması duyuyordum sanki. Sanki bütün hamileler karşıma bilerek çıkıyor diyordum. Zor oldu ama atlattım. Aradan 2 ay geçti. Şimdi ikinci meleğime kavuşmak için tedavi görüyorum. Yeniden iğnelerimi oluyorum. Folik asitimi içiyorum. Ne olur meleğim lütfen bu sefer sıkı sıkı tutun anneciğine. Sensiz bırakma beni. Yüreğime ateş düşürme kucağımı boş bırakma meleğim. Gel ne olur bu sefer gel. Seni çok özledim biriciğim. ANNEN
Ne olur meleğim bu zor şartlara rağmen gel bu sefer.

yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım inan.sanki duygularımı dile getirmişsin.bende 5 yıllık evliyim.hiç korunmadık eşimde varikosel vardı ameliyat oldu.ameliyattan sonra artacagına azaldı.5 yıl öyle böyle haplar iğnelerle geçti.ve ekim ayında benim erken menepoz tehlikesi oldugu ortaya çıktı.eşimin spermleride normal yoldan çocuk sahibi olmamız için yeterli degildi.apar topar tüp bebek yaptık.ilk iğnemi yaptıgımda panik atak geçirdim.ama hergün yaptım o iğneleri.gerisi senin yaşadıklarınla aynı işte.12 gün sonra kan verip eve geldim annemle birlikte.beklemeye başladım.o esnada annemin telefonu çaldı arayan kız kardeşimdi yeni evlendi ve telefonda anneme hamile oldugunu haykırıyordu.o anda sonucumun negatif olacagını hissettim ve 15 dk.sonra negatif haberim geldi.iki kere yıkıldım aynı gün kardeşim hamile ben yine degilim.hiç sevinemedim hamileliğine.kıskançlık degil benimki ama yinede kabullenemedim.gözümün önünde hergün bebegini karnında sevişlerini izliyorum içim acıyarak parçalanarak.anlatılması çok zor duygular ama yinede sizler anlıyorsunuz işte.

Yok canım eşimle birlikte geldik. 15 gündür burdayız. Arabayla geldik birlikte dönücez kısmet olursa. Bugün toplattım bende:):) Tam 16 tane toplamışlar. Bu sefer çok ya dahada umutlandım şimdi. Kız olsun erkek olsun. Önemli olan eli ayağı düzgün sağlıklı bebiş olması. Ama yinede haber ver bana öğrenirsen:) Bu arada herkese iyi yıllar kızlar. Yeni yıl bol bebişli olsun. İsteyen herkese bebişlerini göndersin allahım.

eşinle olman iyi canım yumurtanda bayağı toplanmış sevindim benim 18 tane toplanmıştı ama son ollarak 4 tane 1. kalite sağlam kaldı inşallah seninde okadar kalır hem dondurursun diğerinde zaten biliyosun birtane yarı kalite transfer etmişlerdi inşaallah bu sefer şansın daha yüksek olucak dediğin gibi kız erkek fark yok yeterki kucağımıza sağ sağlim gelsinler öğrenince mutlaka haber veririm ama bu araada sakın idrar testi yapmak yok bu kez tamamı

Back