• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

inanin cok etkilendim, Rabbim yardimciniz olsun, evlad isteyen herkese bu nimeti tattirsin insallah.
kendi acimdan utandim resmen....:5:

hepimizin derdi kendine göre arkadaşım hiç utancak bişi yok bizim yükümüzde böleymiş seninde yükün sana kadar ağırdır rabbim inşallah hepimize yavrularımızı sağ sağlim almayı nasip eder kucağımıza bir ömrü onlarla geçiririz

Son düzenleme:
Canlarım günaydın. Nurcancım uzun zamandır görüşemedik nasılsın?? Ben tedavimin sonuna geldim neredeyse kızlar. bu akşam çatlatma iğnemi vuracağım cuma günüde yumoşlarım toplanacak kısmet olursa. Her gece dua ediyorum bu sefer olsun bu sefer tutsun diye. Bu kadar strese bu kadar olumsuzluğa rağmen bu sefer inanıyorum bebeğim yeni yılda bana gelicek. Aşağı yukarı hepimiz hikayesi birbirine benziyor. Bazılarımız daha ağır sınavlardan geçiyor maalesef. Nurcancım inanıyorumki bu sefer bebişin ömrünün sonuna kadar seninle olucak. Kendini sakın yaşadıklarını düşünüp strese sokma. :Karnındaki bebişinide üzme lütfen. İstanbula döneyim sonuçlarımı alayım en yakında zamanda görüşelim canım.

ah inşallah güzel sonuçlarla gelirsinde şu istanbula yüzümüz güler buluştuğumuzda deri bebişin nasıl tubiş hanım diyeeeeeeeee:))))))))))))))) rabbim boooooooooool yumurta versin sana hemde en kalitelisinden bu kez bebişlerin seni bırakmasın yani en az 2 olsun bak :)))))))))))))

ahh ben de ocak gelse ocak gelse diyip duruyordum ocakta yeniden deneyecektik ama doktor uygun bulmadı şubata kaldı şimdi de diyorum gel şubat geeel. inşallah şubatta şans yüzüme güler. ama her topikte defalarca yazdım inşallah herkesle beraber hep birlikte kavuşalım evlatlarımıza..hem benim evladımın kedi bile olsa bir abisi de var abisi bile bekliyor onu :66:

sen çok tatlısın ya abisi güldürüyorsun ne güzel neşen hiç bozulmasın bende kaç aydır bekliyorum bi aşılama yaptırdım eylülde başıma gelmedik kalmadı 3 aydır neyse yasmin doğum kontrol hapıyla düzene girdi şimdi bakalım ocak 15 i iple çekiyorum eşimde stres yapma diyo ısparta sağolsun çok köhne hjiç gezilecek yer yok antalya yapsak işte ay ben neler anlatıyorum yaaaaaaaa ablama bile anlatmam normalde inşallah seninde şubatta yüzün güler arka arkya mutlu haberleri alırız

günaydınnnn kızlar nasılsınız

günaydın zinal biraz önce bi arkadaşım geldi ben bu arada bu ay tüp bebek tedavisine başladım çok moralim bozuktu beni akort etti tamirat yaptı bir iyi geldi saçlarım sarı sadece onu eleştirdi ve gitti seni olduğundan 4 yaş büyük gösteriyor dedi ama birazda haksız sayılmaz burda birleşelim beni yalnız bırakmayın bu tedavide lütfen çok hey:58:canlıyım

günaydın zinal biraz önce bi arkadaşım geldi ben bu arada bu ay tüp bebek tedavisine başladım çok moralim bozuktu beni akort etti tamirat yaptı bir iyi geldi saçlarım sarı sadece onu eleştirdi ve gitti seni olduğundan 4 yaş büyük gösteriyor dedi ama birazda haksız sayılmaz burda birleşelim beni yalnız bırakmayın bu tedavide lütfen çok hey:58:canlıyım

tabiki yalnız bırakmayız. ayrıca heyecanlanman kötü değil ki heyecanlan ama tatlı bir heyecan olsun umutlu bir heyecan.. benim daha bir aydan fazla var yine de içim kıpır kıpır.. bebişlerimizle buluşmaya gidiyoruz tabiki heyecanlıyız hem yol da çook uzun eh biraz da sıkıntılı ama en azından halimizden anlayan bir sürü dert ortağımız varr..:54:

tabiki yalnız bırakmayız. ayrıca heyecanlanman kötü değil ki heyecanlan ama tatlı bir heyecan olsun umutlu bir heyecan.. benim daha bir aydan fazla var yine de içim kıpır kıpır.. bebişlerimizle buluşmaya gidiyoruz tabiki heyecanlıyız hem yol da çook uzun eh biraz da sıkıntılı ama en azından halimizden anlayan bir sürü dert ortağımız varr..:54:

benimde uzun protukol senin nasıl yasminin 5 günü bugün 17 günü lucrin yani benimde ocağın sonunu bulur ama ben başlamış sanıyorum kendimi geçen yıl aralıkta olmuştum tüp bebek yılbaşı günü hastanedeydim ohss oldum tuttu gebelik oldu ama 11 haftalıkken düştü şimdi tekrar yürüycem o yolda senin ilk tüp bebek tedavin mi

benimde uzun protukol senin nasıl yasminin 5 günü bugün 17 günü lucrin yani benimde ocağın sonunu bulur ama ben başlamış sanıyorum kendimi geçen yıl aralıkta olmuştum tüp bebek yılbaşı günü hastanedeydim ohss oldum tuttu gebelik oldu ama 11 haftalıkken düştü şimdi tekrar yürüycem o yolda senin ilk tüp bebek tedavin mi

Yok canım benim uzun protokol değil mikrodoz protokol diyorlar yasmini bitirdiğin 3. gün lucrinle başlıyorsun 2 gün sonra da merional ilave oluyor 12 gün merionalle beraber lucrin sonra 2 gün sonra otrivelle ve 36 saat sonra da opu yapılıyor.. benim ikinci olacak ve innnşaaallaaah sonucuuuu..

sen çok tatlısın ya abisi güldürüyorsun ne güzel neşen hiç bozulmasın bende kaç aydır bekliyorum bi aşılama yaptırdım eylülde başıma gelmedik kalmadı 3 aydır neyse yasmin doğum kontrol hapıyla düzene girdi şimdi bakalım ocak 15 i iple çekiyorum eşimde stres yapma diyo ısparta sağolsun çok köhne hjiç gezilecek yer yok antalya yapsak işte ay ben neler anlatıyorum yaaaaaaaa ablama bile anlatmam normalde inşallah seninde şubatta yüzün güler arka arkya mutlu haberleri alırız

Gülen yüzün hiç asılmasın inşallah ne mutlu bana yüzünü az da olsa güldürebildiysem. Burada yazdıklarımı okuyunca ben de inanamıyorum normalde çok girişken sıcakkanlı değilimdir ama şurada iki satır yazısını okuduğum tanımadığım insanlara kayıtsız kalamıyorum hemen bağlanıyorum, merak ediyorum..
Ya valla Antalya ne güzel olurdu azıcık deniz havası iyi gelirdi ama yılbaşında da ertesi gün de çalışıyorum ben:37:

Gülen yüzün hiç asılmasın inşallah ne mutlu bana yüzünü az da olsa güldürebildiysem. Burada yazdıklarımı okuyunca ben de inanamıyorum normalde çok girişken sıcakkanlı değilimdir ama şurada iki satır yazısını okuduğum tanımadığım insanlara kayıtsız kalamıyorum hemen bağlanıyorum, merak ediyorum..
Ya valla Antalya ne güzel olurdu azıcık deniz havası iyi gelirdi ama yılbaşında da ertesi gün de çalışıyorum ben:37:

canım benim işmi var olsun sağlık olsun benimde eşim nöbete gidecekmiş tedavin çok farklı ben hiç duymadığım şeyleri duyorum sayenizde hemen hemen aynı zamanlarda başlıycaz tedaviye sen benden önce bitirirsin gibi ay çok heyecanlandım şimdi benimde iş stres nasıl bırakıp gideceğim bilmiyorum çıkıp yukarıyla konuşmam gerek bakalım nasıl olacak iş çok geriyor beni tedaviden korkmuyorum ama iş sıkıyor nasıl izin alıcam konulduğunda rapor alıcam:37:

canım benim işmi var olsun sağlık olsun benimde eşim nöbete gidecekmiş tedavin çok farklı ben hiç duymadığım şeyleri duyorum sayenizde hemen hemen aynı zamanlarda başlıycaz tedaviye sen benden önce bitirirsin gibi ay çok heyecanlandım şimdi benimde iş stres nasıl bırakıp gideceğim bilmiyorum çıkıp yukarıyla konuşmam gerek bakalım nasıl olacak iş çok geriyor beni tedaviden korkmuyorum ama iş sıkıyor nasıl izin alıcam konulduğunda rapor alıcam:37:

benim hesaplarıma göre eğer bir aksilik çıkmazsa mart başında sonuç almış olurum. iş benim normal de iyi sakin ama yıl sonu olduğu için sıkıştık. transferden sonra rapor alman şart değil inanki yatmakla alakası yok, 2-3 gün alabilsen iyi olur ama olmasa da dert etme. normal yolla hamile kalanlar bilmiyor bile ertesi gün işe gidiyor otobüse biniyor itiş kakış hatta iş yerinde müdürü azarlıyor ama bişey olmuyor tutunacaksa zaten tutunuyor. bu laflar da birebir doktorumun lafları ayrıca yatayım mı diye sorunca da ne yani sürahi mi bu ters çevirince aksın dedi kendisi :))) çok orjinal bir doktordur..

KIZLAR RABBİM BURAYA BİR GÜN KIZLARIMIZIN OĞLANLARIMIZIN İSMİNİ YAZMAYI NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
]

Son düzenleme:
benim hesaplarıma göre eğer bir aksilik çıkmazsa mart başında sonuç almış olurum. iş benim normal de iyi sakin ama yıl sonu olduğu için sıkıştık. transferden sonra rapor alman şart değil inanki yatmakla alakası yok, 2-3 gün alabilsen iyi olur ama olmasa da dert etme. normal yolla hamile kalanlar bilmiyor bile ertesi gün işe gidiyor otobüse biniyor itiş kakış hatta iş yerinde müdürü azarlıyor ama bişey olmuyor tutunacaksa zaten tutunuyor. bu laflar da birebir doktorumun lafları ayrıca yatayım mı diye sorunca da ne yani sürahi mi bu ters çevirince aksın dedi kendisi :))) çok orjinal bir doktordur..

ay alemsin valla sürahi terimi hiç aklımdan gitmeyecek 5 gün alacam raporu çok değil aman dinleneğim hem sonra zaten duramam evde 5 günden düşük olmuyormuş zaten 72 saatte tuttunuyormuş benim ilk konulduğunda 3 gün sonra konulduktan biraz kanama oldum doktorun birine söyledim tutunma kanmasıdır dedi sen hangi şehirdesin hangi merkezde yaptırıyorsun:69:

ay alemsin valla sürahi terimi hiç aklımdan gitmeyecek 5 gün alacam raporu çok değil aman dinleneğim hem sonra zaten duramam evde 5 günden düşük olmuyormuş zaten 72 saatte tuttunuyormuş benim ilk konulduğunda 3 gün sonra konulduktan biraz kanama oldum doktorun birine söyledim tutunma kanmasıdır dedi sen hangi şehirdesin hangi merkezde yaptırıyorsun:69:

ben değilim doktorum çok alem. neler neler diyor bir bilsen..ben bursadayım burada bursa art diye bir merkez var ona gidiyorum. sen nerdesin? pardon bunadım galiba senin ilkti değil mi? daha önce aşılama yapmıştınız galiba?

yeteeeeer inşaaaaaaaaaaaaaaaaalhhhhhhhhhhhhhh güzelim bizde olucaz gebiş yaklaştık hissediyorum sanki bu topik bize iyi gelecek:64::65:

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ÇİĞDEM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
GELSİNLER ARTIK YETER YAAAAAAAAAAAAAAAAA:43::43::43::43::43:

ben değilim doktorum çok alem. neler neler diyor bir bilsen..ben bursadayım burada bursa art diye bir merkez var ona gidiyorum. sen nerdesin? pardon bunadım galiba senin ilkti değil mi? daha önce aşılama yapmıştınız galiba?

2.tüp bebek olsun estafurullah ben bile yazdığımı unutuyorum ıspartada ikamet ediyoruz yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriz gibi bişey oldu amannnnnnnnnn teskere alacak asker gibiyiz görev kalk gonol f vur lucrin vur hayda hazır asker gibi bekliyoruz ben diyordum ki herkez planlıyor bebek yapıyor yo aslında biz planlıyoruz karnımıza konulacak günü bile biliyoruz hahay:53:

QUOTE=yeteeeeer;16894124]inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ÇİĞDEM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
GELSİNLER ARTIK YETER YAAAAAAAAAAAAAAAAA:43::43::43::43::43:
[/QUOTE]

gel teskere gel tesker bitsin bu hasret bu arada kardeşim askerden geldi ay ben sapığa bağladım yaaaaaaaa inşşşşşşşallllllllllahhhhhhhhh güzelim olacak biraz neşeli olsak eminim çok güzel olacak bundan sonra çok takmıycaz hayatımızda eksi ve artılara bakalım eminim artımız daha çoktur eksilerimizin içinde bi bebek yok o da rabbim yok dedirtmesin :27:

Back