• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

aaa 10 kullanıcıya düşmüş okuyanlar rating düşüyoooo... dümenden kavga çıkaralım...

ay ben acıktım yaaaaaaaaaaaaa ama şimdi yiyemem 1 de yicem ilaçtan önce iyice şiştim yaaaaaaa
ayy bende acıktımm cok efor sarfettım cvp yetıstırceem dıyee
annnem evdede kısır var komsum verdıı gavur seyı gıbı acıııı:)))
yerken ıyıde sonrası fena:)))
aynen öyle yani sabah dok gideceğim yumoşlarıma bakılacak nekadar büyümüşler diye onlarda pek uyuşuk zaten ben sizlere takıldım kaldım iyiki bu siteyi keşfetmişim yoksa düne kadar tavukları kıskanır olmuştum ciddi ciddi o derece ruh halim berbattı :)))
ayy tatlım gel buraya kım derkı bu topiğin basında yazdıklarımı ben yasadım
baksana sımdı yazdıklarıma:)))sende bı kaç gune kıvama gelırsın:)))
hadi ya bak bahane bahane tanımış oldum işte seniii :52::52::52::52::52::52:

zevkle sekerımm kocam erken uyuo allahtann:))))ohh yarın muhabbett vaarrr haaaaanmmmm
işi gucu bıraak,kocayııı uyuttt al kahvenı çayını yanına gel umutun yanınaa
haaahahayyttt:))))))
:))))))ahahaha ev bı sıcak bı sıcak kıslar
bıhter gecelıklerınden gıydım ama koca uyudu naaberr:))))
neysem ben kendımı ıyı hıssedıorum boylee:)))
kız ben öğrenemiycem bu işi yine ayağımda çetik başımda yemeni oturuyorum :)))
ay ben acıktım yaaaaaaaaaaaaa ama şimdi yiyemem 1 de yicem ilaçtan önce iyice şiştim yaaaaaaa
ye beee 1 de yine yersin sen kendine değil ki kıza yiyorsun
aynen öyle yani sabah dok gideceğim yumoşlarıma bakılacak nekadar büyümüşler diye onlarda pek uyuşuk zaten ben sizlere takıldım kaldım iyiki bu siteyi keşfetmişim yoksa düne kadar tavukları kıskanır olmuştum ciddi ciddi o derece ruh halim berbattı :)))

valla kocan kıskanmıyorsa bize takıl ama takılan gidemiyo çoook yuvalar yıkıldı bu topik yüzünden çoook :)))

:52::52::52::52:umudunca dı bi çıktı bidaha inmedi ha ha ha ha kız umut doğumdan sonra banda öğret :))))))))))))) ha ha bu arada benimkide yine herzamanki gibi horluyo aada kalkıp kumandayı istiyo bişi açıyo sanki izlicek gibi bidaha uyuyo :)))))))))
ayy sorma ayoll okuyanda hergun bızde halvet var sanır:))))
hadi ya bak bahane bahane tanımış oldum işte seniii :52::52::52::52::52::52:

ececım hoşgeldın canımm oku gecmısı ama pek suankı halımıze benzemıo:)))

ayy bende acıktımm cok efor sarfettım cvp yetıstırceem dıyee
annnem evdede kısır var komsum verdıı gavur seyı gıbı acıııı:)))
yerken ıyıde sonrası fena:)))

ayy tatlım gel buraya kım derkı bu topiğin basında yazdıklarımı ben yasadım
baksana sımdı yazdıklarıma:)))sende bı kaç gune kıvama gelırsın:)))
valla bende tiramisu yapmıştım yarısını yedik şimdiden eşimde bende topaç gibiyiz maaşallah hele bide kıısır olsa acı macı dimem valla baılıyorum kısır çiğ köfte vs. oooooooooooh kı gün yapak hadi :)))))))))) ha ha

valla kocan kıskanmıyorsa bize takıl ama takılan gidemiyo çoook yuvalar yıkıldı bu topik yüzünden çoook :)))

ay kız 79 kilo olmuşum bebiş 73 le hamiş kalmıştım :))))))))))) daha 5 aylık bile değilik

yaa evet bende yol kenarında gördüğüm kuzuyu kıskandım dün ne güzel bembeyaz pamuk gibi ikizleri vardı. ama benim bi tane bile yokk:((

kıskanıyormu bilmiyorum adam ewlendi 3 ayımız olmadan bunları yaşadı halen şokda iğnelerimi de o yapıyor bende bir barış bir kıyamet.... millet yeni ewli çift rahatsız etmeyelim gitmeyelim diyor biz nelerle karşı karşıya herkesden habersiz uğraşıyoruz rabbim kimsenin başına vermesin ama inanıyorum hepimizin olacak hatta gün gelecek çoğumuz dünür olacağız hep diliyorum allahım bu sitedeki tüm kader kardeşlerime tek değil hayırlısıyla hpsine ikizler üçüzler ver ewlerimiz dolsun :)))

evın kalorıferlımı kusum ona gore stıller çeşit çeşit:))))
ayy evett resmen kocam 2.5 saat boyunca ambargo koydu hee uyusun dıye gözunun ıcıne baktım:)))
hürrem sarar olmadı ayşenin dediği gibi kızlar kavgası :))))))))))

hurrem amaaann yenıı bolumunde neler oluo neler sülüman dıokı haesekısıne
sen kım oluosun işler karısıo kıslar süklüm ağa herşeyi ıbrahım paşaya anlatıo:))))

yaa evet bende yol kenarında gördüğüm kuzuyu kıskandım dün ne güzel bembeyaz pamuk gibi ikizleri vardı. ama benim bi tane bile yokk:((
ah gülüm seninde olur yapmayın böle pozitif olun herşeyin hayırlısını isteyin ve rabbime güvenin
kıskanıyormu bilmiyorum adam ewlendi 3 ayımız olmadan bunları yaşadı halen şokda iğnelerimi de o yapıyor bende bir barış bir kıyamet.... millet yeni ewli çift rahatsız etmeyelim gitmeyelim diyor biz nelerle karşı karşıya herkesden habersiz uğraşıyoruz rabbim kimsenin başına vermesin ama inanıyorum hepimizin olacak hatta gün gelecek çoğumuz dünür olacağız hep diliyorum allahım bu sitedeki tüm kader kardeşlerime tek değil hayırlısıyla hpsine ikizler üçüzler ver ewlerimiz dolsun :)))

canım ben anlamadım ya kaçırdım heralde sen 3 aylık evlisin ve tüp bebekmi deniyosun nasıl olyo o

valla bende tiramisu yapmıştım yarısını yedik şimdiden eşimde bende topaç gibiyiz maaşallah hele bide kıısır olsa acı macı dimem valla baılıyorum kısır çiğ köfte vs. oooooooooooh kı gün yapak hadi :)))))))))) ha ha

ay kız 79 kilo olmuşum bebiş 73 le hamiş kalmıştım :))))))))))) daha 5 aylık bile değilik
bende börekle pasta yaptımm eşim cok sevıo ıspanak böreğinii ben ıcıne bı tanede
havuç rendelıorum deneyın mutlaka bol soğanla bıde..bende aldım kıs 53 olmusum daha alırmıyımkı:))

kız napalım bzim şamatamızda sensin napalım biz kırk ylda bir bile yapamıyokya ondan kıskanıyoz seni :))))))))))))))))))

ayy kusum keske bende hamıle olayımda 9 ay yapmayalım eşim oyle dıo sabrederım 9 ay nolacak dıo
artık bacı gardas:))))))

o zaman okumayım boş ver ben şimdiki sizleri tanımak isterimm insan zamanla o kadar çok degişim yapıyoki kendinde hayatında
bencede canım sen şimdiye bak :))))))
evın kalorıferlımı kusum ona gore stıller çeşit çeşit:))))
ayy evett resmen kocam 2.5 saat boyunca ambargo koydu hee uyusun dıye gözunun ıcıne baktım:)))

hurrem amaaann yenıı bolumunde neler oluo neler sülüman dıokı haesekısıne
sen kım oluosun işler karısıo kıslar süklüm ağa herşeyi ıbrahım paşaya anlatıo:))))

ay gülüm bende helecanla bekliyorum yeni bölümü :))))))))) çok güzel olcak

benim kociş site bozukken mızırdandı yuyucam ben diyw ben yanına yattım 2 saçını okşadım uyudu zaten saçını okşayınca hemen mayışyolar valla tavsiye umutcum baktın uyumuyo hemn dene

ah gülüm seninde olur yapmayın böle pozitif olun herşeyin hayırlısını isteyin ve rabbime güvenin

canım ben anlamadım ya kaçırdım heralde sen 3 aylık evlisin ve tüp bebekmi deniyosun nasıl olyo o

wallahi bak aynen öyle canım şubat 6 da 3 ay bitiyor 4 aya giriyoruz...... havalı havalı doktora gitmiştim geçen ayy biz çocuk düşünüyoruzda rütün bir knt için geldim ve ozaman ortaya çıktı yumurta rezervelerimde azalma varmış hatta acil durum dedi 2 dk aynı şeyi söyledi veeee hoppp tüp bebek tedavisindeyiz şimdi şaka gibi ama gerçek....

yaaa işe gitcem ben yarııın nası gitcem zaten giycek bişeyim de yoook..
tatlım yolliyim hemen bişiler:52::46:
ben bir başını okudum sonrada sonunu hemen kontrol ettim aynı topiğimi okuyorum diye ;)
öle bizim gittiğimiz topik amacından çıkıyo diğer topiğinde başında karılar kür arıyodu herkez alamaklı bide şimdi bak dualardayız ilerledik :))))))))))

bende börekle pasta yaptımm eşim cok sevıo ıspanak böreğinii ben ıcıne bı tanede
havuç rendelıorum deneyın mutlaka bol soğanla bıde..bende aldım kıs 53 olmusum daha alırmıyımkı:))

ayy kusum keske bende hamıle olayımda 9 ay yapmayalım eşim oyle dıo sabrederım 9 ay nolacak dıo
artık bacı gardas:))))))

kız hamile var sen neler anlaıyon aaaaaaaaaaaa ayıp bak hemen geliyom aç kapıyı hazırla börekleri bide çay koy
kilo alcan nolmuş bebişin olunca nasılsa verirs,in gülüm

ay yazık senin adama valla senin adamla benim adam kesin kardeş heeee bütün her bişi leri aynı akraba çıkmayak umutcuğum :)))))))))) benimkide garibi bebiş sağ sağlim doğsun gerisi önemli değil ben dururum diyo :))))))

yaaa işe gitcem ben yarııın nası gitcem zaten giycek bişeyim de yoook..
ayy tatlım soylle yaras kollu yazzlık bı bluzun varmı havalar ıyı gıdıo altın asıyah dar bı badıyla kombıınle ohhh yemede yanında yatt :)))))
ben bir başını okudum sonrada sonunu hemen kontrol ettim aynı topiğimi okuyorum diye ;)
evett canımm valla baslarda prof mustafa bahçecıde yazmıstı bu topiğe adam sımdı okusaa
artık ne der bılmıorum:)))
bencede canım sen şimdiye bak :))))))

ay gülüm bende helecanla bekliyorum yeni bölümü :))))))))) çok güzel olcak

benim kociş site bozukken mızırdandı yuyucam ben diyw ben yanına yattım 2 saçını okşadım uyudu zaten saçını okşayınca hemen mayışyolar valla tavsiye umutcum baktın uyumuyo hemn dene

yaa mahıdevran cok hatalı davranıo
kural1 bır erkeği suçlarsan savunmaya çekılır onu savunmada bırakmayacaksın
kural2 annesıyle ıyı gecıneceksın sevmıosan dahı saygıda sevgıde kusur etmıceksın kıı yanında olsun senı yerı geldığınde korusun cunku erkekler hiçbizaman tamamen senın olmaz once annesıın sonra senındır kabul et akıllı ol ve oyunu kuralına gore oyna yenıleceğin savasa gırmeyecksın
kural3 surat asmayacksın erkek asık suratlı dır dır eden kadın sevmez kızgınsanda
işvenden cılvenden ve en onemlısı guleryuzunden bısey kaybetmeyecksın
mahıdevram hepsınde cuvalladı galıp hurrem bastan bellı

wallahi bak aynen öyle canım şubat 6 da 3 ay bitiyor 4 aya giriyoruz...... havalı havalı doktora gitmiştim geçen ayy biz çocuk düşünüyoruzda rütün bir knt için geldim ve ozaman ortaya çıktı yumurta rezervelerimde azalma varmış hatta acil durum dedi 2 dk aynı şeyi söyledi veeee hoppp tüp bebek tedavisindeyiz şimdi şaka gibi ama gerçek....
ay canım geçmiş olsun bak ama iyki gitmişin doktora ben bu yeni evlilere anlatamıyorum kontrole gidin yapmasanızda diyorum bişi olmaz diyo mallar :)))))))))) sen akıllı lık etmişin inşallah rabbim kısa zamanda bebişini nasip etsin
ben yatsam kızar mısınız bana? söz sabah 8.30 da dönerim..

yat tatlım çalışıyosun sen zaten yeni ileşiyon

Back