• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

KOĞUUUUUŞ KAAALLK!!! Öyle gece yarısına kadar lak lak lak sonra öğlene kadar uyku oooohh ne ala..
Gece kapattım yattım ay uyku tutmaz allah uyku tutmaz.. 3 gibi uyudum sabah da kalktım ezanla.. bakalım bugün nasıl akşam olacak herhalde eve gidince 7 de uyurum :)))

ay aynı eziyet bendede var dı akşam bi türlü uyuyamadım sabaha karşı 5 gibi felan uyuyabildim anca ya şimdi tadını çıkarıyom uykunun nasılsa bu gece hiç uyumucam herif nöbette :)))))))))

ay aynı eziyet bendede var dı akşam bi türlü uyuyamadım sabaha karşı 5 gibi felan uyuyabildim anca ya şimdi tadını çıkarıyom uykunun nasılsa bu gece hiç uyumucam herif nöbette :)))))))))

aynen kızlar valahi bende uyuyamadım ama neyseki evde olduğum için yavaş yavaş kendime geliyorum.. çalışanlara allah kolaylık versin

kızlar tedavinin7.günü usg ye girdim hiç gelişme yok dediler 2 gündür 225 yapıyom gonol fi gene büyümedi varmı bu yönden bildiğiniz bi şey büyümeyince ne oluyo birde benim ohss riskim çok fazla bitkisel bildiğiniz bi şey var mı birde büyümezse tedavi iptal mi oluyo

şimdi bizde erkek aktörü pek sorunlu değil sayımız oldukça iyi 60 milyon civarı ama hareketlilik ve morfoloji bozuk.
dün doktora spermiyogramı tekrarlayalım mı dedik, neden eşime hiç hormon tahlili yapılmıyor dedik. bize dedi ki erkekte azospermi olmadığı sürece tüp bebekte erkeğin bir rolü yok dedi. şöyle açıklıyor senin 60 milyon spermin var hızlı olmasına zaten gerek yok biz enjekte ediyoruz, morfoloji de %1 bile olsa 60000 sperm var işe yarayan peki bize kaç lazım eh işte 5-10 tane herhalde buluruz dedi..kafama yattı aslında ama sanki eşimde de bişeyler araştırmaları gerekliymiş gibi geliyor ne dersiniz?
Valla ayşecim dr bizdende istemedi ama ben zorla yadırdım tahlilleri östrojeni yüksek çıktı herifin bence mutlaka yaptır derim
selam kızlar.oo topık kalabalıklasmıs.mıranda nasılsın canım.ne var ne yok.test gunune az kaldı.hadı bakalım guzel haberler ver bıze

İyiyim şükür hazelcim sen nasılsın sıkma canını bu kadar lütfen allahım OL desin yetiyor biliosun hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Ayy akşam giremedim sinir oldum sizde maşallah coşturmuşunuz oku oku bitmedi
ya dün tuhaf bişey oldu sizlerede bir danışayım ben şimdi jel yerine iğne kullanıom dün süt gibi akıntım çoktu fakat bir ara wc gittim sildiğimde topak şeklinde baya fazla jel kullanmışım gibi arko krem kıvamında yeşil beyaz gri gibi rengini tam çözemediğim akıntı geldi çok korktum neyin nesi acaba yaa bilenlerin acil cevabı lasım:) bugünde az az gelio silince

Valla ayşecim dr bizdende istemedi ama ben zorla yadırdım tahlilleri östrojeni yüksek çıktı herifin bence mutlaka yaptır derim

İyiyim şükür hazelcim sen nasılsın sıkma canını bu kadar lütfen allahım OL desin yetiyor biliosun hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Ayy akşam giremedim sinir oldum sizde maşallah coşturmuşunuz oku oku bitmedi
ya dün tuhaf bişey oldu sizlerede bir danışayım ben şimdi jel yerine iğne kullanıom dün süt gibi akıntım çoktu fakat bir ara wc gittim sildiğimde topak şeklinde baya fazla jel kullanmışım gibi arko krem kıvamında yeşil beyaz gri gibi rengini tam çözemediğim akıntı geldi çok korktum neyin nesi acaba yaa bilenlerin acil cevabı lasım:) bugünde az az gelio silince

canım o jelin tortusu endişelemem
büyük ceviz kadar bile gelebiliy normal

kızlar tedavinin7.günü usg ye girdim hiç gelişme yok dediler 2 gündür 225 yapıyom gonol fi gene büyümedi varmı bu yönden bildiğiniz bi şey büyümeyince ne oluyo birde benim ohss riskim çok fazla bitkisel bildiğiniz bi şey var mı birde büyümezse tedavi iptal mi oluyo

canım tedavid ebitkisaleri pek önermiyorlar
ilacın dozonu artırırlar
eğer o şekildede bümesse iptal olur

ayy bu ne yaa oku oku oku bitmedi ne yazışmışınız....
miranda sakın korkma cnm benim gibi ben ilkinde şok olmuştum elime gelince ama artık o kadar rahatımki normal bişimiş gibi geliyo artık...jelden kaynaklı o aynısı anlattığın gibisi bendede oldu

KOĞUUUUUŞ KAAALLK!!! Öyle gece yarısına kadar lak lak lak sonra öğlene kadar uyku oooohh ne ala..
Gece kapattım yattım ay uyku tutmaz allah uyku tutmaz.. 3 gibi uyudum sabah da kalktım ezanla.. bakalım bugün nasıl akşam olacak herhalde eve gidince 7 de uyurum :)))

aynen kızlar valahi bende uyuyamadım ama neyseki evde olduğum için yavaş yavaş kendime geliyorum.. çalışanlara allah kolaylık versin

muhabbte doyamadanız aklınız burda kaldı demi:)))))
bugunde osmancığımı ızledıkten sonra toplanalım yıne yoklama alıcam bugun:))dıomusum

amin bencede allahtan bende evdeyim :)))))))))

mirandacım bildiğim kadarı ile benceda akıntı gebeliğin işaretlrinden biridir inelerin belirtisi değildir ama yinede umutlandırmak istemem jel kullansan jel geri geliyo derdim ama ine farklı inşallah güzel haber alırız ama sen yinede doktorunu ara içinde içimizde rahat etsin gülüm

hastayım hasta canım ister pastaaa
ya ben iyileşemiycem galiba körük gibi öksürüyorum yine
sizden naber?

bende sinir oldum kendıme iğnemı kendım yapayım dedım
kontrol ıcın carsambadan gıdıcem asım yanımda olmıcak
elım terledı yok batıramadım bı turluu delıı oldum
eşimm yaptı sonunda kan ter ıcınde kaldım yaaa
çasamba ve perşembe nasıl yapcaam bılmıorum enıstem ınsulın yapıodu
babasına ,banada yapabılırmıkı allahm sen yardım ett nelerle mucadele edıoruz
gecmıs olsun kusum bu arada sıvı almayı ıhmal etme

Back