- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #1.201
ahhh sekerler uyuttum geldımm:)))))
alllaaaah bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
tüh beee yeter gittiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh sekerler uyuttum geldımm:)))))
bak bak bitek ayşeye yazmış kız biz çağırmadıkmı tamam küstüm hıh
kız sagolsun ayşe çok tarif etti onun için ayşe dedim yoksa hepinize geldim bennnn
Ben sizi hiç yanlız bırakmam da siz sıkılmayın sonra51:
ay valla bi olsun zaen ne hayallerim var bugün eşimlede konuşuyoruz diyrum tokolar alıcam giysiler alıcam diyorum eşimde benim kızım kokoş olcak dimi diyo hoşuna gidiyo diyorum heralde bi süslü olcak diyorum yürürmeye başladımmı kıçını sallıcak diyorum gülüyo pişkin p,şkin bana baba de dimi sarılır sonrada diyo :)))))))) şimdiden hoşuna gidiyo kızı olması:))))))))[/Q
l
SENİN YERİNDE OLMAYI OKADAR ÇOK İSTERDİMKİ ANlattıklarına bile duygulandım inşallah bende kocamla oturur bizde böyle muhabbet ederiz sakın yanlış anlama bu sözlerim kıskançlıktan değil özentiden
selam ayşe,selam kıslar;
benim transferim yapıldı çok şükür perşembe günü, 1 tane embryo transfer edildi, 6 tane donduruldu. 3 gündür kasıklarımda sızlamalar vardı ama şimdi yok geçti gibi bişi:44:
acaba tutmadığı erken belli olur mu, en erken belirti nedir bilen var mı?:18::18::18:
tüh beee yeter gittiiii
ooooooooooooooooooooooo:92::92::92::92:sonundaaaaaaahhh sekerler uyuttum geldımm:)))))
ayyy o poposu fırfırlı çoraplar var yaaa onlardan da alırız tombiş poposu iyice kabarır :)))
bu forumların kurdu yapıcam seni kurduuuuu
kız almammı bulduğum yerden alıcam o çoraplardan :))))))))))
sen sıkılma asıl giri giriver lafa.. kim kime ne diye belli olmuyo bazen :))) senin derdin ne bacım? sperm mi yumurta mı?
artık okadar yıprandıkki pclere yapıştıkToplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)
umutbizimolsun,Ayse_URL+,herzaman_seninle,son_ece,pearlflower,suskun1373,nurcan306+,gullu23,elvanelvan,picassoo,
butun kıslar toplandık toplandık toplandık
sorduk neden yıprandııkkk yıpranndıııııık yıprandıkk
bız bebek dıyee yırtındık yırtındık yırtındıkkk
ama bi şey yapamadııkkk zorlandık zorlandık
yıprandıık yıprandıııkkkk:)))))))))
tamam tamam şaka şaka :))))))))))kız sagolsun ayşe çok tarif etti onun için ayşe dedim yoksa hepinize geldim bennnn
ay valla bi olsun zaen ne hayallerim var bugün eşimlede konuşuyoruz diyrum tokolar alıcam giysiler alıcam diyorum eşimde benim kızım kokoş olcak dimi diyo hoşuna gidiyo diyorum heralde bi süslü olcak diyorum yürürmeye başladımmı kıçını sallıcak diyorum gülüyo pişkin p,şkin bana baba de dimi sarılır sonrada diyo :)))))))) şimdiden hoşuna gidiyo kızı olması:))))))))[/Q
l
SENİN YERİNDE OLMAYI OKADAR ÇOK İSTERDİMKİ ANlattıklarına bile duygulandım inşallah bende kocamla oturur bizde böyle muhabbet ederiz sakın yanlış anlama bu sözlerim kıskançlıktan değil özentiden
ah canım yanlış anlarmıyım hepimiz geçtik o dönemden halada ne olcağımız belli değil inşallah rabbim herkeze versin tüp isteyenlere rabbim bizden daha güzel etsin muhabbetinizi
tüh beee yeter gittiiii
bizde muhabbet bol valla koalarımızı bile unutuyoz lak laktan yakında onları boşayıp pc leri alacaz :)))))))
aramıza hoşgeldin cnm..
ne demişler seveceksen oğlan sev kız zaten kendini sevdirirmiş :))
canım tuttuğuda tutmadığıda belli olmaz tutsa bile belirtiler sen gebe olduğunu öğrendikten sonra başlıcak luan ağrın olabilir hamilemişin gibi hissede bilirsin miden bulanır göğsün şişer bunların hepsini çatlatma inesi yapıyo negatif olandada pozitif olandada hepsi oluyo yani bu işi belirtisi yok tatlım kendini kandırma insanlarında seni kandırmasına izin vermenezaman test yapıldı ozaman öğrenicen idrar testinede güvenme millet derseki bende şöle böle oldu duyma onda olan sende olmaya bilir çünkü ineler ne etki vrirse tekide o oluyor
tamam tamam şaka şaka :))))))))))
ah canım yanlış anlarmıyım hepimiz geçtik o dönemden halada ne olcağımız belli değil inşallah rabbim herkeze versin tüp isteyenlere rabbim bizden daha güzel etsin muhabbetinizi
sence aşılamada hamile kalınmazmı?
artık okadar yıprandıkki pclere yapıştık
ooooooooooooooooooooooo:92::92::92::92:sonundaaaaaa
ayyy o poposu fırfırlı çoraplar var yaaa onlardan da alırız tombiş poposu iyice kabarır :)))
kız almammı bulduğum yerden alıcam o çoraplardan :))))))))))
ahh ahhha bi kızım olsa ben neler düşünüyorum da olmuyo işte olmuyo bende çok hayaler kuruyorum ama
hoşgeldın gullucum
sorma valla canımm kocalar kıskanır olduu valla:)))
çok çok saol, kendimi dinlememye çalışıyorum ama sürekli hareketlerinde kısıtlamaya gittiğin için insan ister istemez kafasından atamıyor
değerli vaktin için teşekkürler canım