• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

wallahi bak aynen öyle canım şubat 6 da 3 ay bitiyor 4 aya giriyoruz...... havalı havalı doktora gitmiştim geçen ayy biz çocuk düşünüyoruzda rütün bir knt için geldim ve ozaman ortaya çıktı yumurta rezervelerimde azalma varmış hatta acil durum dedi 2 dk aynı şeyi söyledi veeee hoppp tüp bebek tedavisindeyiz şimdi şaka gibi ama gerçek....
ama bak canım en azından erkenden öğrenmıssınız oda gusel ya ıkı yıl fılan korunalım deeydınız yada bır yıl deneyelım olmazsa gıderız deseydınız cok sukurkı erkenden öğrenmıssınız
ben yatsam kızar mısınız bana? söz sabah 8.30 da dönerim..
ıyı geceler tatlım ben senın yerınede yazarımm gemıyı en son kaptan terkedermıs:))))
tatlım yolliyim hemen bişiler:52::46:

öle bizim gittiğimiz topik amacından çıkıyo diğer topiğinde başında karılar kür arıyodu herkez alamaklı bide şimdi bak dualardayız ilerledik :))))))))))

kız hamile var sen neler anlaıyon aaaaaaaaaaaa ayıp bak hemen geliyom aç kapıyı hazırla börekleri bide çay koy
kilo alcan nolmuş bebişin olunca nasılsa verirs,in gülüm

ay yazık senin adama valla senin adamla benim adam kesin kardeş heeee bütün her bişi leri aynı akraba çıkmayak umutcuğum :)))))))))) benimkide garibi bebiş sağ sağlim doğsun gerisi önemli değil ben dururum diyo :))))))

aynen yaw valla benımkı yengeç burcu senınkıde oylemı az daha anlatırsak akraba cıkmaları an meselesı:)))
ay kusum evet yaa canın ıstmedı ınsallah yaa

ayy tatlım soylle yaras kollu yazzlık bı bluzun varmı havalar ıyı gıdıo altın asıyah dar bı badıyla kombıınle ohhh yemede yanında yatt :)))))

evett canımm valla baslarda prof mustafa bahçecıde yazmıstı bu topiğe adam sımdı okusaa
artık ne der bılmıorum:)))

yaa mahıdevran cok hatalı davranıo
kural1 bır erkeği suçlarsan savunmaya çekılır onu savunmada bırakmayacaksın
kural2 annesıyle ıyı gecıneceksın sevmıosan dahı saygıda sevgıde kusur etmıceksın kıı yanında olsun senı yerı geldığınde korusun cunku erkekler hiçbizaman tamamen senın olmaz once annesıın sonra senındır kabul et akıllı ol ve oyunu kuralına gore oyna yenıleceğin savasa gırmeyecksın
kural3 surat asmayacksın erkek asık suratlı dır dır eden kadın sevmez kızgınsanda
işvenden cılvenden ve en onemlısı guleryuzunden bısey kaybetmeyecksın
mahıdevram hepsınde cuvalladı galıp hurrem bastan bellı

ay kız o hürremde bilerek dayak yedi zaten mahidevran kendi derdine yansın artıkın bu arada yazdıklarına katılıyorum kocasına surat asan kadın kaybeder hep kocanla kavgalıda olsan işten geldiğinde kapını gülerek açacaksın ben daha 1 gece küs yattığımızı bilmem 5 yıl oldu

sizi öptüm can kuşlar.. devlet yarın benden hizmet bekler yatayım..yarın görüşürüz.. herkes rüyasında bebişini görsün..:54::54::54:

ay canım geçmiş olsun bak ama iyki gitmişin doktora ben bu yeni evlilere anlatamıyorum kontrole gidin yapmasanızda diyorum bişi olmaz diyo mallar :)))))))))) sen akıllı lık etmişin inşallah rabbim kısa zamanda bebişini nasip etsin

yat tatlım çalışıyosun sen zaten yeni ileşiyon

bencede yat ayşe sen benim gibi 12 ye kadar uyumuyormuşsun çalışıyormuşsun yatta uykunu almaya çalış

ama bak canım en azından erkenden öğrenmıssınız oda gusel ya ıkı yıl fılan korunalım deeydınız yada bır yıl deneyelım olmazsa gıderız deseydınız cok sukurkı erkenden öğrenmıssınız

ıyı geceler tatlım ben senın yerınede yazarımm gemıyı en son kaptan terkedermıs:))))

aynen yaw valla benımkı yengeç burcu senınkıde oylemı az daha anlatırsak akraba cıkmaları an meselesı:)))
ay kusum evet yaa canın ıstmedı ınsallah yaa

yok sekerim severim hamur işini ama istemedi canım benimki de balık burcu ikiside su gurubu ama aynı değil gerçi özelliklerinde 2 burçta sakin dir mülayimdir ondan demekki bukadar benzeşmeleri ama benimkinin karı senin gibi değil şansına küssün :))))))))))) ha ha 2 senedir kardeş gibiyiz :)))))

ay kız o hürremde bilerek dayak yedi zaten mahidevran kendi derdine yansın artıkın bu arada yazdıklarına katılıyorum kocasına surat asan kadın kaybeder hep kocanla kavgalıda olsan işten geldiğinde kapını gülerek açacaksın ben daha 1 gece küs yattığımızı bilmem 5 yıl oldu
aynen oyle sesını bıle cıkarmadı nasıl akıllı yaa ılerkı zamanda 4 oğlu bı kızı olacak ve sarı selım oğlu tahta gececek ve sehzade mustafayı oldurtecek tarıhte boyle ama dızıde noolur bılmem
sizi öptüm can kuşlar.. devlet yarın benden hizmet bekler yatayım..yarın görüşürüz.. herkes rüyasında bebişini görsün..:54::54::54:

ıyı geceler canımm öptummm

yat hadi gülüm sen öpüldün sende bebişini gör
bencede yat ayşe sen benim gibi 12 ye kadar uyumuyormuşsun çalışıyormuşsun yatta uykunu almaya çalış

ay kız bende 12-1 anca kalkıyom bide akşam üstü bidaha uyuyorum

aynen oyle sesını bıle cıkarmadı nasıl akıllı yaa ılerkı zamanda 4 oğlu bı kızı olacak ve sarı selım oğlu tahta gececek ve sehzade mustafayı oldurtecek tarıhte boyle ama dızıde noolur bılmem

ıyı geceler canımm öptummm

valla tarihtekinin aynısı olmaz herlade gülüm ama bakalım ya bitmiyoki hafta keşke hergün olsa :))))))))))

yok sekerim severim hamur işini ama istemedi canım benimki de balık burcu ikiside su gurubu ama aynı değil gerçi özelliklerinde 2 burçta sakin dir mülayimdir ondan demekki bukadar benzeşmeleri ama benimkinin karı senin gibi değil şansına küssün :))))))))))) ha ha 2 senedir kardeş gibiyiz :)))))

balıkta benzıo yengece zaten ınatcıdır bazen benımkı haklı olduğumu bıle bıle domuzluğu tutar:)))))
canım sanırım bende eksık hıssedıorum bebek olmuo hamıle kalamıorum dıye bu sekılde tamamlıorum guyaa psıkolojıde yonelme denır bı ıste basarısızsan dığer bi işe yonelıp acığı kapamaya çalısırsın
bende ıste barıı evlılığın tadını cıkarayım madem bebiş gelmıo dıorum sanırım

balıkta benzıo yengece zaten ınatcıdır bazen benımkı haklı olduğumu bıle bıle domuzluğu tutar:)))))
canım sanırım bende eksık hıssedıorum bebek olmuo hamıle kalamıorum dıye bu sekılde tamamlıorum guyaa psıkolojıde yonelme denır bı ıste basarısızsan dığer bi işe yonelıp acığı kapamaya çalısırsın
bende ıste barıı evlılığın tadını cıkarayım madem bebiş gelmıo dıorum sanırım

aynen benimkide öle bide zatır ben sıkılırım tamam derim sen haklısın derim o dır dır dır dır en sonunda derim allahtan kaynanam sen değilmişin derim :)))))))))))
gülüm ne eksiği kız bizim şükür bi eksiğimiz yok okadar fazlamız varki rabbi diyor bunlar çok güçlu bakayım bu derdede dayanacaklarmı diyor rabbim bu sabrın mükafatınıda verecek ama verdiği mükafat diğer bebekler gibi olmıcak doğrulup büyümeye terkedilen her günleri özel olacak bunuda bilecek ve sevgimizi hep hissedecekler yani bizler alında çok şanslı anneler olucaz bebekleirmizin değerini bilicez millet gibi doğurup doğurum dayak atmıcaz başımızdan savmıcaz

aynen benimkide öle bide zatır ben sıkılırım tamam derim sen haklısın derim o dır dır dır dır en sonunda derim allahtan kaynanam sen değilmişin derim :)))))))))))
gülüm ne eksiği kız bizim şükür bi eksiğimiz yok okadar fazlamız varki rabbi diyor bunlar çok güçlu bakayım bu derdede dayanacaklarmı diyor rabbim bu sabrın mükafatınıda verecek ama verdiği mükafat diğer bebekler gibi olmıcak doğrulup büyümeye terkedilen her günleri özel olacak bunuda bilecek ve sevgimizi hep hissedecekler yani bizler alında çok şanslı anneler olucaz bebekleirmizin değerini bilicez millet gibi doğurup doğurum dayak atmıcaz başımızdan savmıcaz

ayy aynen benımkıde oylee bıde baan ne kadar rahatsın dıyooo
ayy dermm benımm bı doluu derdım var uzulecek ottan bottan seylere kafamı yoramam:)))
tatlım tek kale maç yapıoz tenıs macı gıbı bı senı ızlıolar bı benıı heee:)))))

Son düzenleme:
ayy aynen benımkıde oylee bıde baan ne kadar rahatsın dıyooo
ayy dermm benımm bı doluu derdım var uzulecek ottan bottan seylere kafamı yoramam:)))
tatlım tek kale maç yapıoz tenıs macı gıbı bı senı ızlıolar bı benıı heee:)))))

valla kimsede kalmadı tatlım ben 1 e kadar burdayım ilaç saatim var sen bana bakma uykun vardsa yat aaaaaaa fragman vaar showda hürrem

Son düzenleme:
valla kiösede kalmadı tatlım ben 1 e kadar burdayım ilaç saatim var sen bana bakma uykun vardsa yat aaaaaaa fragman vaar showda hürrem

ayy kusum yatak odasındayımm malum komsunun netı bıtek burdan cekıo:))))
fragmanı goremedım:)))))))bende yatiimm barii bişiler atıştırmam lasım yoksa gece uyanıorum
kurtmu var nedır:))))

herkese ıyı geceler.. kıslar yarın gelınce sasıracak bı glecekler kaç sayfa olmus
ben 2 saatte ne kadar olmus dıye cok sasırdımm
cook öptumm hepınızı

ayy kusum yatak odasındayımm malum komsunun netı bıtek burdan cekıo:))))
fragmanı goremedım:)))))))bende yatiimm barii bişiler atıştırmam lasım yoksa gece uyanıorum
kurtmu var nedır:))))

tamam canım adamıda rahatsız etme ahhhhhhhhhh bende senin gibi zayıf olsam gece istediğim gibi bişi yiye bilsem nerde anca grissini yada elma :(((((((((((( napalım kaderimize küsücez hadi yat sende bende 1 de elma yiyip ilacımı içip yatarım öptüm canım by

KOĞUUUUUŞ KAAALLK!!! Öyle gece yarısına kadar lak lak lak sonra öğlene kadar uyku oooohh ne ala..
Gece kapattım yattım ay uyku tutmaz allah uyku tutmaz.. 3 gibi uyudum sabah da kalktım ezanla.. bakalım bugün nasıl akşam olacak herhalde eve gidince 7 de uyurum :)))

ana napmışınız akşam öyle :30::30::30::30::30::30::30:
Oku oku bitmedi yaffffffffffffff:53::53::53::53::53::53:

Back