- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #1.261
ama bak canım en azından erkenden öğrenmıssınız oda gusel ya ıkı yıl fılan korunalım deeydınız yada bır yıl deneyelım olmazsa gıderız deseydınız cok sukurkı erkenden öğrenmıssınızwallahi bak aynen öyle canım şubat 6 da 3 ay bitiyor 4 aya giriyoruz...... havalı havalı doktora gitmiştim geçen ayy biz çocuk düşünüyoruzda rütün bir knt için geldim ve ozaman ortaya çıktı yumurta rezervelerimde azalma varmış hatta acil durum dedi 2 dk aynı şeyi söyledi veeee hoppp tüp bebek tedavisindeyiz şimdi şaka gibi ama gerçek....
ıyı geceler tatlım ben senın yerınede yazarımm gemıyı en son kaptan terkedermıs:))))ben yatsam kızar mısınız bana? söz sabah 8.30 da dönerim..
tatlım yolliyim hemen bişiler
öle bizim gittiğimiz topik amacından çıkıyo diğer topiğinde başında karılar kür arıyodu herkez alamaklı bide şimdi bak dualardayız ilerledik :))))))))))
kız hamile var sen neler anlaıyon aaaaaaaaaaaa ayıp bak hemen geliyom aç kapıyı hazırla börekleri bide çay koy
kilo alcan nolmuş bebişin olunca nasılsa verirs,in gülüm
ay yazık senin adama valla senin adamla benim adam kesin kardeş heeee bütün her bişi leri aynı akraba çıkmayak umutcuğum :)))))))))) benimkide garibi bebiş sağ sağlim doğsun gerisi önemli değil ben dururum diyo :))))))
aynen yaw valla benımkı yengeç burcu senınkıde oylemı az daha anlatırsak akraba cıkmaları an meselesı:)))
ay kusum evet yaa canın ıstmedı ınsallah yaa