• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

Nurcanım canım nasıl şeyler yaşadığını okuyunca inan kendimden utandım senin derdin de dert mi dedim kendime.. ama işte ateş düştüğü yeri yakıyor ve herkesin ateşi de kendi yüreğine düşüyor, evet şükrediyorum halime,sağlığıma, huzuruma herşeye yine de içim yanıyor. Öyle biran geliyor ki Allahım bana bir evlat ver bile diyemiyorum sadece Allahım bana sabır ver diyorum sadece sabır..

ah canım hepimizin derdi kendine göre ağır rabbim kuluna yüklenemeyeceği derdi vemezmiş inşallah şimdiden sonra yükümüz hafifler rabbim bakarsın seninde umudunu önce karnına sonra yuvana nasip eder şükret tabi en azından eşin var sağlıklısın rabbim onların yokluğunu hissettirmesin inan bütün kalbimle istiyorumki şurda üye olan tüm kadınlartın hamileyim haberini alayım ama nasip işte napıcaksın rabbim hepimiz için hayırlı yazı yazsın

nurcan senin dördüzün mü oluyor maşallah yaa :))
aşadaki resminden anladım yanılmıyuorsm

ALLAH yardım etsin :)

ocakta 2.yılımız doluyor evleneneli...düğün fotoğraflarıma bakarken öyle içim yandıki...
en güzel halimle en içten halimle gülümsemişim başıma nelerin geleceğini hiç tahmin etmeden..
benim kardeşim olmadı onun için mahalledeki bütün çoçukları kardeşim belleyip hepsine bakıyor hatta altlarını bile değiştiriyordum mınderi kıvırıp bebek yapıyor guya onu emziriyordum taa ozamandan belliymiş çoçuk hasretim onun için evlendikten sonra 6 ay kadar korunduktan sonra hemen coocuk ıstedimm
hemen hamile kalacağımdan okadar emin olduğum için son bir tatile çıkalım dedik alanya sonra istanbul,kan testı hemen belli olurmuss reglıme 3 gun kalaq bı polıklınığe gidiyoruz kan testı yaptırmaya 3 gune daynamaya sabrımız yok yani halbukii kaç 3 gunler kaç 3 aylardır sabredıyoruz şimdi..polınıkılıkten reglımı gecip geçmediğini sordular hayır dedım geçince gelın dedıler ama benim reglım hiç gecikmedi...
3 ayın sonunda hala kalmadığım için hemen kontrollere başladık ben zaten bebek dusunduğumuz ılk ay yaptırmıstım butun testleri normaldi hersey.. şimdi eşimdeydi sıra...
sperm değerlerim normalin biraz altındaymış dedi eşim sol taraftada varikosel varmış amelıyat demiş dr
ilk şokk...doğudayız adam gibi bit doktor bulurmuyuz o bıle belli değil..
eşim hemen bi doktor buluo ve randevu alıyor gıdıyoruz amelıyat oluo...şimdi 3 ayı sabırsızlıkla beklıyoruz kesın yukselecek değerler eminiz...bununla brlıkte kurler yapıyorum keçiboynuzu evıcap l-arginine içio ama 3 ayda sonuç aynı..
sonra bı dr buluyoruz dıokı 3.derece varıkosellerın duzelmesi zaman alır 1 yılı bulur bıraz sabredın ...
bu arada yaz oluyor ve tam bır yıl geçmiş oluyor bız coocuk ısteyelı. adanada bır tup bebek merkezine gıdıyoruz spermıyogram yaptırıoruz 10 mılyon cıkıo dr bu değerle sızın aşılamayla olur dıyor
bulunduğumuz yerde yapğtırsak sonuç cok değişirmı dıyoruz cok değişmez aynı işlemler yapılır dıyor ve bız aşılamya başlıyoruz
iğneleri 3 gun kullanıp gıdıyorum 8 tane yumurtma oluo istersenız tupe geçin dıyor drumuz
tekrar hurraaaa adanaya dönuyoruz ertesı gun 12 tane oluo bu defa yumurtam...tupe geçiyoruz rescue ıvf...sıklusu kurtarma yanii...
ben okadar mutluyumkii aşılamayı zaten istemıyorum...bunda mutlaka bı hayır vardır dıyorum mutlaka olacak dıyorumbıde az bı ilaçla 16 yumurtam oluo daha moolsun...
pazartesi gıdıyorum kontrole kan verıyorum beklemnız gerekmez bız ararız dıolar alışverıse verıorum kendımı transfer esnasında gıyecek rahat bısıler denıyorum tam kabındeyım ustumu cıkardım tlf calıo delı gıbı çantanın ıcınde arayıp buluyorum hemşire hanım yumurtalarınız kendılığıden çatlamış tedavı ıptal dığer hastalığınızın 3.gunu gelın dıyor
yeğenlerim var yanımda soruolar nooldu dıyee bılmıolar cunku yalanlar uyduruoruz tek ayak ustunde denediğim herseyı alıp cıkıyoruz dunya baıma yıkılıo sankı cunku ilaçlar yan etkı yapmıs zaten bıran once yumurtalrım toplansın dıye beklerken okadar basıt 3 cumleyle herseyı boşa yasadınız dıyortlar resmen....
ynleri bırakıp merkeze zor atıyoruz kendımızı doktorumuz yumurtaların hepsının çatlamış olbıleceğını soylesede KALANLARI TOPLAYIN dıyorum
işlem sonunda ıkı embriyom 3. gune gelıyor 2. kaliteler cunbku cok olgun olmayan yumurtalrımla yapıllar progesteronum erken arttığı ıcın tarnsferı yapmıyorlar dondururuyorlar
3 ay sonra kasımda baslıyorum yenıden eşimın spermlerı cok kotu olmadığı ıcın aynı zamanda aşılamada yapılacakmıs hiç duymadım ama guvenıyorum doktoruma..
çok az dozla yıne 7-8 yumurtam oluo 5 tanesı olgun aşılama gunu gelıo eşimin yıkanmadan sonrakı sperm hızı beklendiği kadar artmıo drum bu tup bebek sperm sayısı ama sızın cok yumurtanız var belkı olur dıyor bir şokkk daha...
3 gun sonra merksden arıolar embriyolarınız çözuldu yarına kadar bekltıcez eger bı sorun olursa sızı arıcaz yoksa 11 gıbı gelın
erkenden uyanıyorum kulağım tlfda noolur aramsınlar gelişimlerı durdu demesınler dıyorum saat bişekılde 11 oluyor ama o saate kadar hiç durmadan bıldığım butun sekıllerde dua edıyorum
8 hucrelı 2 kalıte embriyom tarnsfer edılıyor sonunda içime kayısını göruyorum yıne dualar dualar...
resmını verıolar ama cok fazla fragmantasyon var okadar resım bakmısım kı artık yuzdesıne kadar bılebılıorum cok az sansımız var ama yınede bır umut en azından bır sansımızı denedık
9. gun dayanamayıp kan testı verıorum sonucu bılıyorum ama negatiff eşim yıkılıyor resmen sigarayı bırakmısken durup sigara alıp yakıyor
halbukı varlığına hiç alışmayım dıye hiç elını karnıma koyup konusmamıstı bıle yınede ne kadar alışmıs demmki...
ben elımı karnıma koyup bebeğıme veda edıyorum onu cok sevdiğimi soyluyorum....
ertesı gun arkadas bebeğının diş buğdayına çağırıo kahroluyorum ama gıdıyorum bırlıkte gıttığımız dığer arkadasımda kızını uyuduğu ıcın bakıcıda bırakmak zorunda kalıo ve dıoki
KIZIMSIZ HİÇBİR SEYDEN ZEVK ALMIYORUM..... O AN İÇİM DAHADA YANIYOR VE DIYORUMKI ICINDEN
BEN HER GÜNÜMÜ OĞLUMSUZ VE KIZIMSIZ YAŞIYORUM...

canım o kadar güzel anlatmışsın ki acılar aynı hikayeler farklıı rabbim inşallah kucagını bebeksiz bırakmasın saglıkla hayırlı evlat nasip etsin sana bende şuan hem aglıyorum hemde kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldii

bende 22 yaşında evlendim 8 yılık evliyim eşimi seveek evlendim ilk yıl hap kullandım ne olur ne olmaz yeni evliyim yaşım daha ufak evliligim otursun biraz tadını çıkartayım 1. yıl böyle 2. yıl eşimden gizli hapları bıraktım 2.yılda bişey yok 3.yılda yok dr soruyo korunuyorum diyorum ama yediremiyorum bi sorun var ama kimdeee bunun cevabını sankibulacak gibi kendi kendime bekliyorum ama nerdee dr uma 6 ayda bir kontrole giderimdr um kızdı artıkkorunmayı bırakıyosun diye dedim ben 2 yıldır korunmuyorum ozaman bi sorun var hemen eşinden spermiyogramfln yapılacak ee bunu gel bide eşine söylenasıl diyeceksin eve geldim dr böyle diyo dedimm yaptır dedi zaten biz korunuyoduk o nerden çıktı falan gibi laflar bende ilaçları 2yldır içmedigimi söyledim aslında ilk tepkisanki sorun sende var gibi bende sorun yok o tarz konuşmaydı ama 1-2 ay ugraştan sonra kendi tahlil yaptırmayı kabul etti tahlili yaptırdı sonuç sperm az canlı az dakika 1 gol1 agla agla aşılamadedi drum buarada benim tahliller temiz çıktı 1. aşılama giderken çok umutluym ama korkuda var bişey bilmiyosun ilk defa olacak neyse oldu aaaa 2 hafta kadar bi süreydi sabah kalktım iç çamaşırımda leke var 2.hüsran aradan 5-6 ay geçti 2.aşılama yaptırmaya karar verdim yaptırdımne adet sancısı ne bişey hiç bişeyim yok hatta ramazandı iftardan sonra masayı topluyorum tuvaletim geldi iççamaşırımda yine kannn yine hüsran tabi burada hamile haberlerinin ardı arkası kesilmiyo istemiyorum dedim daha aşılama falanbişey istemiyorum dedim aradan yine vakit geçti geçen sene ocak ayından sora eşimin tüp bebek ısrarı ile haziran ayında okey dedim buarada kız kardeşim 1 yıllık evli oda ozamanlar yeni hamileydi 2 alık falan tabiii içimdeki fırtınalar yangınlar beter neyse tamam dedim haziran ayında çıktım bu sonunu bilmedigim yolculuga ilaçlarımı saatini geçirmem yediklerime dikkat ede igne saatimde kimsenin evinde olmam evimde olacam neolrsa olsun kimsede bilmiyo tabiki böyle koşuşturmalı 1 ay drların bile gebelik olacak diye çok umutlu oldugu biriyim yumurtalarım toplandı 18 miydi 22miydi hatırlamıyorum belkide hatırlamak işime gelmiyo:( transfergünüm geldii o muhteşem an ben onunla oda benle buuşacak 5.gün transferi içime kayıp giderken onu izlemek işte ya bu benim bebgim onunla o anda tanışmak ona babasının bizi tam kapının önünde bekledigini ço heyecanlı oldugunu anlatıyorum eve geldim annem harika bakıyo ben devamlı ona kendimi hissettiriyorum eşim onunla konuşmaya başladı hersabah kalkıp seviyoruz 12 gün ona okaadr çok alıştımki var ya benim parçam çok istedigim parçam benimle okadar harika birşey kii 12.günün sonunda hamileyim diye bagıracam dayanamadım buradakiarkadaşlarımın destegiyle test aldım9.gün hafif silik10.gü tekrra yaptım belirgin ikiçizgi 11.gün çizgiler belli tebrik ediyor arkadaşlarım dayanamadım eşimlede 11.gün akşamaldım yaptım onada gösterdim anneyim ben diyorumama içimdende bişey dürtüyo korkuyorum evet o muhteşem 12. gün testii gittik heyecandan ölüyorum 1 saat oldu bana 1 asır eeveettt hadi sonuç nee mal gibi yüzüme bakan birisi elinden sadece kagıdı alıp kocaman 0.0 yazısını görüp kahretsin dedigimi hatırlıyorum bide eşimin elimden tutup sakin oleve gidene kadar içinden agla evde naparsan yap dedigini hatırlıyorum eve nasıl geldik bilmiyoruz geldim karnımda artık o yoktu aslında hiç olmamıştı beni kandırmıştı gelmek istememiş 2.denemeyi eşim mayıs diyo yine ama ben kendimi eylülehazırlamaya çalışıyorum çünkü korkuyorum ya yeni anne olmaktan uzaklaşırsam ya bu ümidim giderse naparım nekadar daha canım yanar nekadar dayanabilirim eşimiçok seviyorum yanındaçocuk severken bile onu kırmaktan çok kokrkuyorum buraya gelip Allah hepsinden bn kere razı olsun beni anlayan sizlere içimi döküyorum sizin yazılarınızı okuyup yazışıyoruz rahatlıyorum iyiki varsınız inş hayırlısı ile bizede rabbim bebegimizi nasip etsin daha nekadar zaman daha bu ev bebek sesi olmadan böyle devam edecek çok merak ediyorm :((((((

canım o kadar güzel anlatmışsın ki acılar aynı hikayeler farklıı rabbim inşallah kucagını bebeksiz bırakmasın saglıkla hayırlı evlat nasip etsin sana bende şuan hem aglıyorum hemde kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldii

bende 22 yaşında evlendim 8 yılık evliyim eşimi seveek evlendim ilk yıl hap kullandım ne olur ne olmaz yeni evliyim yaşım daha ufak evliligim otursun biraz tadını çıkartayım 1. yıl böyle 2. yıl eşimden gizli hapları bıraktım 2.yılda bişey yok 3.yılda yok dr soruyo korunuyorum diyorum ama yediremiyorum bi sorun var ama kimdeee bunun cevabını sankibulacak gibi kendi kendime bekliyorum ama nerdee dr uma 6 ayda bir kontrole giderimdr um kızdı artıkkorunmayı bırakıyosun diye dedim ben 2 yıldır korunmuyorum ozaman bi sorun var hemen eşinden spermiyogramfln yapılacak ee bunu gel bide eşine söylenasıl diyeceksin eve geldim dr böyle diyo dedimm yaptır dedi zaten biz korunuyoduk o nerden çıktı falan gibi laflar bende ilaçları 2yldır içmedigimi söyledim aslında ilk tepkisanki sorun sende var gibi bende sorun yok o tarz konuşmaydı ama 1-2 ay ugraştan sonra kendi tahlil yaptırmayı kabul etti tahlili yaptırdı sonuç sperm az canlı az dakika 1 gol1 agla agla aşılamadedi drum buarada benim tahliller temiz çıktı 1. aşılama giderken çok umutluym ama korkuda var bişey bilmiyosun ilk defa olacak neyse oldu aaaa 2 hafta kadar bi süreydi sabah kalktım iç çamaşırımda leke var 2.hüsran aradan 5-6 ay geçti 2.aşılama yaptırmaya karar verdim yaptırdımne adet sancısı ne bişey hiç bişeyim yok hatta ramazandı iftardan sonra masayı topluyorum tuvaletim geldi iççamaşırımda yine kannn yine hüsran tabi burada hamile haberlerinin ardı arkası kesilmiyo istemiyorum dedim daha aşılama falanbişey istemiyorum dedim aradan yine vakit geçti geçen sene ocak ayından sora eşimin tüp bebek ısrarı ile haziran ayında okey dedim buarada kız kardeşim 1 yıllık evli oda ozamanlar yeni hamileydi 2 alık falan tabiii içimdeki fırtınalar yangınlar beter neyse tamam dedim haziran ayında çıktım bu sonunu bilmedigim yolculuga ilaçlarımı saatini geçirmem yediklerime dikkat ede igne saatimde kimsenin evinde olmam evimde olacam neolrsa olsun kimsede bilmiyo tabiki böyle koşuşturmalı 1 ay drların bile gebelik olacak diye çok umutlu oldugu biriyim yumurtalarım toplandı 18 miydi 22miydi hatırlamıyorum belkide hatırlamak işime gelmiyo:( transfergünüm geldii o muhteşem an ben onunla oda benle buuşacak 5.gün transferi içime kayıp giderken onu izlemek işte ya bu benim bebgim onunla o anda tanışmak ona babasının bizi tam kapının önünde bekledigini ço heyecanlı oldugunu anlatıyorum eve geldim annem harika bakıyo ben devamlı ona kendimi hissettiriyorum eşim onunla konuşmaya başladı hersabah kalkıp seviyoruz 12 gün ona okaadr çok alıştımki var ya benim parçam çok istedigim parçam benimle okadar harika birşey kii 12.günün sonunda hamileyim diye bagıracam dayanamadım buradakiarkadaşlarımın destegiyle test aldım9.gün hafif silik10.gü tekrra yaptım belirgin ikiçizgi 11.gün çizgiler belli tebrik ediyor arkadaşlarım dayanamadım eşimlede 11.gün akşamaldım yaptım onada gösterdim anneyim ben diyorumama içimdende bişey dürtüyo korkuyorum evet o muhteşem 12. gün testii gittik heyecandan ölüyorum 1 saat oldu bana 1 asır eeveettt hadi sonuç nee mal gibi yüzüme bakan birisi elinden sadece kagıdı alıp kocaman 0.0 yazısını görüp kahretsin dedigimi hatırlıyorum bide eşimin elimden tutup sakin oleve gidene kadar içinden agla evde naparsan yap dedigini hatırlıyorum eve nasıl geldik bilmiyoruz geldim karnımda artık o yoktu aslında hiç olmamıştı beni kandırmıştı gelmek istememiş 2.denemeyi eşim mayıs diyo yine ama ben kendimi eylülehazırlamaya çalışıyorum çünkü korkuyorum ya yeni anne olmaktan uzaklaşırsam ya bu ümidim giderse naparım nekadar daha canım yanar nekadar dayanabilirim eşimiçok seviyorum yanındaçocuk severken bile onu kırmaktan çok kokrkuyorum buraya gelip Allah hepsinden bn kere razı olsun beni anlayan sizlere içimi döküyorum sizin yazılarınızı okuyup yazışıyoruz rahatlıyorum iyiki varsınız inş hayırlısı ile bizede rabbim bebegimizi nasip etsin daha nekadar zaman daha bu ev bebek sesi olmadan böyle devam edecek çok merak ediyorm :((((((

canım çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda çocuk sahibi etsin
amaaaaaaaaa
canım anlayamadığım nokta 9. gün dahil hergün test yaptın hepsinde pozitifti diymi peki bu testlerin hepsimi bozuktu tamam negatifi yanlış gösteriyor testler tüp bebekte pozitifide eğer çatlatma inesini yaptığınız zamana yakın test yaparsanız yanlış gösterir doktor senin olayın için hiç bişi demediminasıl olurda 3 ayrı test pozitif çıkar

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda çocuk sahibi etsin
amaaaaaaaaa
canım anlayamadığım nokta 9. gün dahil hergün test yaptın hepsinde pozitifti diymi peki bu testlerin hepsimi bozuktu tamam negatifi yanlış gösteriyor testler tüp bebekte pozitifide eğer çatlatma inesini yaptığınız zamana yakın test yaparsanız yanlış gösterir doktor senin olayın için hiç bişi demediminasıl olurda 3 ayrı test pozitif çıkar

ya adam kızdı yazık degilmisana bak yıkıldın gitti boşuna demiyoruz idrar yapmayın dye ilaçlardan yanlış çıkıyo diye negatifi pozitif pozitifi negatif bile gösterebilir diye zaten uyarıyolar hastanede bile ble lades buna deniliyo galiba bir daha denememde kesinlikleelime idrar tahlilini aıpta yapsammı diye bile düşünmem bana çokbüyük birders oldu :(((

ocakta 2.yılımız doluyor evleneneli...düğün fotoğraflarıma bakarken öyle içim yandıki...
en güzel halimle en içten halimle gülümsemişim başıma nelerin geleceğini hiç tahmin etmeden..
benim kardeşim olmadı onun için mahalledeki bütün çoçukları kardeşim belleyip hepsine bakıyor hatta altlarını bile değiştiriyordum mınderi kıvırıp bebek yapıyor guya onu emziriyordum taa ozamandan belliymiş çoçuk hasretim onun için evlendikten sonra 6 ay kadar korunduktan sonra hemen coocuk ıstedimm
hemen hamile kalacağımdan okadar emin olduğum için son bir tatile çıkalım dedik alanya sonra istanbul,kan testı hemen belli olurmuss reglıme 3 gun kalaq bı polıklınığe gidiyoruz kan testı yaptırmaya 3 gune daynamaya sabrımız yok yani halbukii kaç 3 gunler kaç 3 aylardır sabredıyoruz şimdi..polınıkılıkten reglımı gecip geçmediğini sordular hayır dedım geçince gelın dedıler ama benim reglım hiç gecikmedi...
3 ayın sonunda hala kalmadığım için hemen kontrollere başladık ben zaten bebek dusunduğumuz ılk ay yaptırmıstım butun testleri normaldi hersey.. şimdi eşimdeydi sıra...
sperm değerlerim normalin biraz altındaymış dedi eşim sol taraftada varikosel varmış amelıyat demiş dr
ilk şokk...doğudayız adam gibi bit doktor bulurmuyuz o bıle belli değil..
eşim hemen bi doktor buluo ve randevu alıyor gıdıyoruz amelıyat oluo...şimdi 3 ayı sabırsızlıkla beklıyoruz kesın yukselecek değerler eminiz...bununla brlıkte kurler yapıyorum keçiboynuzu evıcap l-arginine içio ama 3 ayda sonuç aynı..
sonra bı dr buluyoruz dıokı 3.derece varıkosellerın duzelmesi zaman alır 1 yılı bulur bıraz sabredın ...
bu arada yaz oluyor ve tam bır yıl geçmiş oluyor bız coocuk ısteyelı. adanada bır tup bebek merkezine gıdıyoruz spermıyogram yaptırıoruz 10 mılyon cıkıo dr bu değerle sızın aşılamayla olur dıyor
bulunduğumuz yerde yapğtırsak sonuç cok değişirmı dıyoruz cok değişmez aynı işlemler yapılır dıyor ve bız aşılamya başlıyoruz
iğneleri 3 gun kullanıp gıdıyorum 8 tane yumurtma oluo istersenız tupe geçin dıyor drumuz
tekrar hurraaaa adanaya dönuyoruz ertesı gun 12 tane oluo bu defa yumurtam...tupe geçiyoruz rescue ıvf...sıklusu kurtarma yanii...
ben okadar mutluyumkii aşılamayı zaten istemıyorum...bunda mutlaka bı hayır vardır dıyorum mutlaka olacak dıyorumbıde az bı ilaçla 16 yumurtam oluo daha moolsun...
pazartesi gıdıyorum kontrole kan verıyorum beklemnız gerekmez bız ararız dıolar alışverıse verıorum kendımı transfer esnasında gıyecek rahat bısıler denıyorum tam kabındeyım ustumu cıkardım tlf calıo delı gıbı çantanın ıcınde arayıp buluyorum hemşire hanım yumurtalarınız kendılığıden çatlamış tedavı ıptal dığer hastalığınızın 3.gunu gelın dıyor
yeğenlerim var yanımda soruolar nooldu dıyee bılmıolar cunku yalanlar uyduruoruz tek ayak ustunde denediğim herseyı alıp cıkıyoruz dunya baıma yıkılıo sankı cunku ilaçlar yan etkı yapmıs zaten bıran once yumurtalrım toplansın dıye beklerken okadar basıt 3 cumleyle herseyı boşa yasadınız dıyortlar resmen....
ynleri bırakıp merkeze zor atıyoruz kendımızı doktorumuz yumurtaların hepsının çatlamış olbıleceğını soylesede KALANLARI TOPLAYIN dıyorum
işlem sonunda ıkı embriyom 3. gune gelıyor 2. kaliteler cunbku cok olgun olmayan yumurtalrımla yapıllar progesteronum erken arttığı ıcın tarnsferı yapmıyorlar dondururuyorlar
3 ay sonra kasımda baslıyorum yenıden eşimın spermlerı cok kotu olmadığı ıcın aynı zamanda aşılamada yapılacakmıs hiç duymadım ama guvenıyorum doktoruma..
çok az dozla yıne 7-8 yumurtam oluo 5 tanesı olgun aşılama gunu gelıo eşimin yıkanmadan sonrakı sperm hızı beklendiği kadar artmıo drum bu tup bebek sperm sayısı ama sızın cok yumurtanız var belkı olur dıyor bir şokkk daha...
3 gun sonra merksden arıolar embriyolarınız çözuldu yarına kadar bekltıcez eger bı sorun olursa sızı arıcaz yoksa 11 gıbı gelın
erkenden uyanıyorum kulağım tlfda noolur aramsınlar gelişimlerı durdu demesınler dıyorum saat bişekılde 11 oluyor ama o saate kadar hiç durmadan bıldığım butun sekıllerde dua edıyorum
8 hucrelı 2 kalıte embriyom tarnsfer edılıyor sonunda içime kayısını göruyorum yıne dualar dualar...
resmını verıolar ama cok fazla fragmantasyon var okadar resım bakmısım kı artık yuzdesıne kadar bılebılıorum cok az sansımız var ama yınede bır umut en azından bır sansımızı denedık
9. gun dayanamayıp kan testı verıorum sonucu bılıyorum ama negatiff eşim yıkılıyor resmen sigarayı bırakmısken durup sigara alıp yakıyor
halbukı varlığına hiç alışmayım dıye hiç elını karnıma koyup konusmamıstı bıle yınede ne kadar alışmıs demmki...
ben elımı karnıma koyup bebeğıme veda edıyorum onu cok sevdiğimi soyluyorum....
ertesı gun arkadas bebeğının diş buğdayına çağırıo kahroluyorum ama gıdıyorum bırlıkte gıttığımız dığer arkadasımda kızını uyuduğu ıcın bakıcıda bırakmak zorunda kalıo ve dıoki
KIZIMSIZ HİÇBİR SEYDEN ZEVK ALMIYORUM..... O AN İÇİM DAHADA YANIYOR VE DIYORUMKI ICINDEN
BEN HER GÜNÜMÜ OĞLUMSUZ VE KIZIMSIZ YAŞIYORUM...

Canım benım ne guzel anlatmışssın hepimizin duygularını ağlaya ağlaya okudum benim hıkayemı anlatayım kısaca 22 yaşımda evlendim 5 yıl korundum eşimin askerliği var dıe ne kadar aptalmışım deyip kahrediyorum kendime eşim askerden geldi 2 yıldır uğraşıyoruz bu yolda eş,m varıkosel ameliyatı oldu onu bekledik bende görülen bı sorun yoktu aşılama için raporla uğraştık o bu derken 1 yıl geçti aşılamayı yaptırdık ve sonuç pozitif allahım dedim ne kadar şanslıyım ilk denemem de tuttu nasıl mutluyuz ama mutluluk kısa surdu 5 haftalıkken kanamam başladı dedim bebeğim gıttı bu şekilde bebeğim oğlum 18 haftaya kadar doğana kadar kalp atışları devam etti yavrumu kaybettim onun acısı içimden hiç çıkmıyo aslada çıkmıcak ama evladım benim elimden öbür dunyada tutacak o gunu bekliyorum onu görmek için 3 ay korunduk buyuk duşuk olduğu ve kurtaj falanda olduğum ıçın sonra 2. aşılama ve sonuç negatif 10 tane doktor değiştirdim hiç biri bana rahımımın sağa eğrı olduğunu soylememişti ki son doktorum bunu söyledi ama gebelik ve bebek için bı sakıncası yok dedi ama var dıe duşunuyorum şu anki durumum ise tup bebek yaptırdık bu ay bugun 11.gunum 9.gunum kanama ve kahve akıntı ile devam ediyor test sonucum 25.75 belirsiz bı durumdayım bebeğim varmı yokmu belirsiz haldeyim ve bu belirsizlik çok zor mahvoldum hayırlısı allahtan dıorum artık

herkese merhaba ınanın hepınızın yazdıgını tek tek ve hıçkırıklarla okudum bende 2002 ekım sonunda evlendım bız severek evlendık hıç boyle bır şeyyın basıma gelecegı benımde aklıma gelmezdı bızım aıledekı kuzenlerım akrabalar hep ılk geceden hamıle kaldılar benımde oyle olacagımı sanırdım ve evlendılten sonra iki ay adet gormedım kesın hamıleyım dedım ogune kadar pek adetlerım geçmezdı ıkı ayın sonunda doktora gıttı polıkıstık over ve 2,5cm çapında rahım dışında bır myomun var dedı şok geçırdım doktorun yanında bayılmışım tabı bu arada 55 kıloyla evlene ben ıkı ayda 68 kıloya hızla çıkmışım neyse aynı anda eşımede test yapıldı onda hiç sorun yok 6ay ben dıane 35 adında dogum kont hapı kullandım bır yıl çok duzenlı adet gordum tmm artık hersey duzeldı dedım ama bu arada hala kılo almaya devam edıyorum bırgun rutın kontrollerım için doktoruma gıttıgımde doktor bana çok kızdı çok bagırıyordu hemşırelerın yanında anlam veremıyordum bana kılo vermeden bır daha yanıma gelme dedıgını zorla anladım çok üzülmüştüm ve doktorumdan çok sogumuştum o arada eşımde goreve yurt dışına gıttı 6 aylık gorevdı onu fırsat bıldım çok sıkı dıyete ve spora basladım kendı çabamla 49 kıloya duştum gerçektende doktorum çok haklıymış artık kendı kendıme gunumden bıle once adet goruyordum neyse eşım geldı 3 ay sonra bır tüp bebek merkezıne başvurduk şuan hiç sorunuz yok dendı ılk basamak tedavıden başladılar 6 ay çatlatma ignesı tabı sonuç sıfır sonra aşılamaya geçtık 3 defada aşılama oda olumsuz sonra tüp bebek denedık oda kocaman bır negatıff çok yıkıldım artık bunyem kaldıramaz olmuştu tüp bebek yaptırdıgımız ay eşım yıne 6 aylık yurt dışına çıktı çok üzülmüştüm tek başıma yalnız kalakalmıştım çok zor gunler geçırdım bırde kayınvalıdemden ben çok agır sozler işittım dıye tüp bebegı kımseye soylememıştık hıç destekcım yoktu neyse eşım geldı ben kendımi çok yorgun ve halsız hıssedıyordum bırde yaz gunu çok üşüyordum saglık ocagına gıttım kan testı yapıldı ordada bır şok tüp bebek ilaçları çok agır gelmiş bana sarılık olmusun denıldı tam teşekküllü bır hastaneye gıttım ordada aynı sonuç soylendı şımdı onumde mücadele etmem gereken bır sarılık ve bırde mıyom amalıyatı var açk yapılacak sonra tüp bebek şuan dınlenmedeyım sarılık için yaşımda 33 bılmıyorum arkadaşlar hepımız çok zor süreçlerden geçtık çok agır sözler işttik rabbım inş duyar bızı ınanın aglamaktan nasıl yazdım bılmıyorum rabbım hepımıze guç kuvvet versın ıyıkı varsınız bızı bızden baskası anlamaz :kkk:

canım sende bebek beklıosun sanırım yanlış hatırlamıosam boyle tedavısı olumlu sonuclanmıs herks bana umut oluo bak olabılıomus demkki dıyorum cunku bazen oyle dusunceler ususuoki sankı hiç olmayacak sureklı bu yolda mucadele verecekmıssın gıbı gelıo..

evet arkadaşım bende şuan bekliyorum ama herkez gibi benimde bir hikayem var tabiki bende kolay imtahanlardan geçmedimdemekki önce rabbim bizleri sınıyor sonra mucizesini veriyor inşallah tamamınada erdirir sadece gebe kalmak istemeyin inanın kaybetmesi daha acı ben kaybedeceğime gebe kalmıyım daha iyi derim hep bende anlatayım hikayemi

4.5 yıl önce gayet geliri iyi bir işim varken şans eseri eşimle taışıp ki hiç evlenmek gibi bir düşüncem yoktu 4 ay içinde tanışıp nişanlanıp evlendik birbirimizi hiç tanımadığımız için 1-2 sene korunalım dedim ama ben ilk ay sonunda adet olmayınca hemen doktora gittim yoksa hamilemiydim olamazdı böle bişi daha kocamı tanımıyodum tabi doktor testler felan doğum kontrol hapı nasıl yaptı ise 1 ayda yumurtalıklarımı yavaşlatmış doktor hemen gebe kal dedi uğraş uğraş uğraş 6 ay geçti hiç birşey yok testlert testler yine bir sürü doktorun ffarklı kontrolleri herkez başka şey diyor en sonunda bir doktor dediki rahim bir bebeğin tutumabileceği en güzel rahimlerden eşinin sperm sayısı 180 milyon canlı senin eşinin nefesinden gebe kalman lazım amaaaaaaaaaaa sende polikistik over var dedi bir hap ile 15 gün sonra hamileydim mucize dedim madem bukadar kolay neden hemen vermediki ama sonrası kolay geçmedi 3 aylık gebe iken doktor bebek yok boş gebelik haftaya gel alalım deedi haftaya gittim şans eseri gebeliğime yardımcı olan yani hapı veren doktorumla karşılaştım olmaz öle şey ben muayene edicem dedi veeeee oğlum ordaydı 1 hafta boşa ağlamıştım bebeğim gayet sağlıklıydı derken 6. aya kadar mutlu mesut geldik ayrıntılı ultrason zamanı doktorun biri geldi kiloluyum 84 felan zaten 80 le gebe kaldım başladı sen dedi öleceksin doğumda çok şişkosun kurtulmazsın sen afedersiniz hayvan gibisin seningibiler nesden anne olmak ister anlamam sen önce kendine bak felan dedi işte yağlarddan çocuk sağlıklımı göremiyorum seni muaytene ederken kolum ağrıdı felan böle ben yine ağla ağla tabi eşim aldı beni hemen başka doktora doktor demezmi bune saçmalık 100 kiloda 120 kiloda hastalarımvar benim diye korkmayın diye muayeene felan bebeğim hala süre sağlıklı hareketleri süper heleki çilek kokusu aldığı zaman karnımda çıldırıyo derken benim hesabımla 9. doktorların hesabı ile 8.5 aylıkken kontrole gittim bebeğimin çok az hareket etmeye başladığını bir sorun olduğunu söledim yine bi başka doktor sen anlamaıyosundur suyun sancın gelmezse 10 gün sonra tekrar gel dedi ve beni kovaladı bendde cahil ne bilim herkez gibi su veya sancı beklliyorum ama 10 gün geçiyor sancı yok su yok benim azıma bir lokma bişi girmiyor bütün iç organlarım alev alev yanıyor sanki herkez diyo bebeğin saçı vardır ne saçı meğer 9 aylık bebekle saçın alakası yokmuş derken 10 günü tamamladık zar zor hastaneye gittik şansa bana hamile kalmam için hapı veren jinekolog doktorla karşılaştım gel bi bebeğini görim dedi birden ultrasona bakınca suratı 10 karış oldu hemen baka odaya gidip ordan bir iki kişi daha getirdi hepssi bakıp kendi şekillerinde bişiler konuştular sonra beni tekrar gebe doktorları ellerine aldı nstye bağlıyolar sonra git yemekye bebek uyuyo bida bağlıyolar git yemek ye bebek daha kalakmadı bölelikle sabah 8 olansaat sonunda 3.5 oluyor ve doktorun biri galiba doğurcan eşin gitsin bebeğin çantasını getirsin bizde seni son bi nst ye sokalı diyorlar tam bağlıyolarki doktor bağırıyor ameliyathanedeki hastayı çıkarın bayıltmayın acil sezeryan var diye beni apartopar eşim felan yok acilen alıyolar biri elimi bağlıyo öbrür şaşkımnlıktan çözüyo biri ..... hocayı bekleyelim diyo öbürü zamanımız yok narkozu ver annede bütüngün yemek yedi oda giderse diyo derken zar zor gözlerimi açaıyorum arada hep sorduğum bebeğim nerde beni odaya çıkarıyolar tamamen uyanınca eşim siz sölemeyin demesine rağmen hocalardan biri benim yanıma gelip yine yanımda kimse yok yeni uyanmışım sakın Allahtan bir mucize olur diye kendini ümitlendirme boşa dua etme bebeğin %100 ölecek kanı olması gerekenin 3de 21i kadar beyni ve kalbi hasar görmüş böbrekleri ve ciğerleri tamamen bitmiş doğduğunda kalbi çalışmıyordu 5 dakika kalp masajı ile anaca şuan makineye balı nefes alıyo dedi ben alayamadım bile çünkü şoktaydım zaten narkozdaha geçmemiş sersem gibiyim doktor çekti gitti peşinden göz yaşlarım geldi derken eşim annem girdi odaya ve artık Allaha dua ediyordum Allahım böle yaşatma al yavrumu eğer o acı çekecekse al onu benden diye yalvarıyordum çünkü asla o hastaneden yaşasada çıkamayacaktı ve 2 gün sonra bebeğimi kaybettik araştırdım bir yığın doktora gittim hepside doğumumun geciktirildiğini aslında onların bebek 8.5 aylık dediğinde benimde bebek hareket etmiyo dediğimde doğumum gelmiş o 10 gün bebeğimin içimde çürümesinin zmanı oldu ama doktorlar bunu asla kabul etmedi çapaya ankaraya benim eşimin bebeğimin kanları gitti bir sürü test yapıldı ama hiç bir hastalık yok bebeğin vücudunda iz felanda yok kendini yaralamış dediler oda tutmadı en son olabilir böle şeler belkide hiç bilinmeyen bir hastalığınız var bebek doğum aşamasına gelince doğum sitresine giriyo bidahaki bebeğinişzde böle olabilir dediler ve bizi gönderdiler derken bebeğimiz gömüldü ve daha acımızı yaşayamadan eşimi yurt dışına gönderdiler kaldım tek başıma 7 ay sonra eşim geldi tekrar uğraş baktık çocuk olmuyo bende diyorum gidiyim bana hap yazsınlar gene kalıyım hemen gittik testler felan bende bişi yok polikistik over var ama önemli değil o eşimin 180 milyon olan canlılar yerlerde her test daha beter ve sonunda tüp bebek hiiiiiiiiiiç ümidim yokken bebeğim şimdi karnımda ama mutlu olamıyorum çünkü korkuyorum diğer arkadaşlarımın yazılarını okuyorum ben bebeğimle konuşamıyorum çünkü alışmak istemiyorum kesinlikle bebek kıyafetlerine felan hiiiiç bakmıyorum gözüm bile takılmıyo çünkü hergün oğlumun eşyalarını görüyorum odasında ne atabiliyorum nede görünce dayana bilityorum aslında ama dayanmak zorunda kalıyorum 2-3 aydabir oğlumun mezarına gidiyorum ve her seferinde onu orda terkediyo gibi hissedip kendimi affedemiyorum mezarlıktan çıkanakadar bebeğime benni affetmesi için daha bilgili bi anne olmadığım ve insanlara inanıp başka hastanelere gitmediğim cahilliğim için beni affetsin diye yalvarıyorum inşallah bei affeder çoooooooook uzun oldu ama buda benim hikayem

inanin cok etkilendim, Rabbim yardimciniz olsun, evlad isteyen herkese bu nimeti tattirsin insallah.
kendi acimdan utandim resmen....:5:

herkese merhaba ınanın hepınızın yazdıgını tek tek ve hıçkırıklarla okudum bende 2002 ekım sonunda evlendım bız severek evlendık hıç boyle bır şeyyın basıma gelecegı benımde aklıma gelmezdı bızım aıledekı kuzenlerım akrabalar hep ılk geceden hamıle kaldılar benımde oyle olacagımı sanırdım ve evlendılten sonra iki ay adet gormedım kesın hamıleyım dedım ogune kadar pek adetlerım geçmezdı ıkı ayın sonunda doktora gıttı polıkıstık over ve 2,5cm çapında rahım dışında bır myomun var dedı şok geçırdım doktorun yanında bayılmışım tabı bu arada 55 kıloyla evlene ben ıkı ayda 68 kıloya hızla çıkmışım neyse aynı anda eşımede test yapıldı onda hiç sorun yok 6ay ben dıane 35 adında dogum kont hapı kullandım bır yıl çok duzenlı adet gordum tmm artık hersey duzeldı dedım ama bu arada hala kılo almaya devam edıyorum bırgun rutın kontrollerım için doktoruma gıttıgımde doktor bana çok kızdı çok bagırıyordu hemşırelerın yanında anlam veremıyordum bana kılo vermeden bır daha yanıma gelme dedıgını zorla anladım çok üzülmüştüm ve doktorumdan çok sogumuştum o arada eşımde goreve yurt dışına gıttı 6 aylık gorevdı onu fırsat bıldım çok sıkı dıyete ve spora basladım kendı çabamla 49 kıloya duştum gerçektende doktorum çok haklıymış artık kendı kendıme gunumden bıle once adet goruyordum neyse eşım geldı 3 ay sonra bır tüp bebek merkezıne başvurduk şuan hiç sorunuz yok dendı ılk basamak tedavıden başladılar 6 ay çatlatma ignesı tabı sonuç sıfır sonra aşılamaya geçtık 3 defada aşılama oda olumsuz sonra tüp bebek denedık oda kocaman bır negatıff çok yıkıldım artık bunyem kaldıramaz olmuştu tüp bebek yaptırdıgımız ay eşım yıne 6 aylık yurt dışına çıktı çok üzülmüştüm tek başıma yalnız kalakalmıştım çok zor gunler geçırdım bırde kayınvalıdemden ben çok agır sozler işittım dıye tüp bebegı kımseye soylememıştık hıç destekcım yoktu neyse eşım geldı ben kendımi çok yorgun ve halsız hıssedıyordum bırde yaz gunu çok üşüyordum saglık ocagına gıttım kan testı yapıldı ordada bır şok tüp bebek ilaçları çok agır gelmiş bana sarılık olmusun denıldı tam teşekküllü bır hastaneye gıttım ordada aynı sonuç soylendı şımdı onumde mücadele etmem gereken bır sarılık ve bırde mıyom amalıyatı var açk yapılacak sonra tüp bebek şuan dınlenmedeyım sarılık için yaşımda 33 bılmıyorum arkadaşlar hepımız çok zor süreçlerden geçtık çok agır sözler işttik rabbım inş duyar bızı ınanın aglamaktan nasıl yazdım bılmıyorum rabbım hepımıze guç kuvvet versın ıyıkı varsınız bızı bızden baskası anlamaz :kkk:

Herkesin sınavı ayrı işte, ameliyatlar,testler, diyetler, ilaçlar... Umarım hepsi bir işe yarar umarım bu sıkıntılarımızın mükafatını bu dünyada görürüz. Eğer nasip olur da anne olursak özel anneler olacağız, daha sabırlı daha anlayışlı daha sevecen.. Bu sınavlar bizi daha iyi insanlar yapacak inşallah. Allah bu şerdeki hayrı görebilmemiz için kalp gözümüzü açsın inşallah..

Herkesin sınavı ayrı işte, ameliyatlar,testler, diyetler, ilaçlar... Umarım hepsi bir işe yarar umarım bu sıkıntılarımızın mükafatını bu dünyada görürüz. Eğer nasip olur da anne olursak özel anneler olacağız, daha sabırlı daha anlayışlı daha sevecen.. Bu sınavlar bizi daha iyi insanlar yapacak inşallah. Allah bu şerdeki hayrı görebilmemiz için kalp gözümüzü açsın inşallah..
günaydın dünyanın en tatlı en savaş veren anne adayları nasılsınızz??? yeni yeni hikayeler iç acımaları sabah sabah yine şiştiimm şu bizim topige bi yönetmen senarist falan girsen bizim hikayelerden harika diziler yaparlar bütün türkiye ekranlara yapışır reyting rekorları kırarlar çünkü bunlar masal degil gerçek yaşadıgımız dakişka dakika saat saat gün gün ay ay yıl yıl inş daha fazla yıllar uzamadan anne olmamızı nasip etsin rabbim bizee

günaydın dünyanın en tatlı en savaş veren anne adayları nasılsınızz??? yeni yeni hikayeler iç acımaları sabah sabah yine şiştiimm şu bizim topige bi yönetmen senarist falan girsen bizim hikayelerden harika diziler yaparlar bütün türkiye ekranlara yapışır reyting rekorları kırarlar çünkü bunlar masal degil gerçek yaşadıgımız dakişka dakika saat saat gün gün ay ay yıl yıl inş daha fazla yıllar uzamadan anne olmamızı nasip etsin rabbim bizee

Günaydın güzelim.. ben de şiştim vallaaa.. gerçekten her türlü dramın dizisini yapan televizyoncular bu konuyu nasıl kaçırmışlar hayret..

Canlarım günaydın. Nurcancım uzun zamandır görüşemedik nasılsın?? Ben tedavimin sonuna geldim neredeyse kızlar. bu akşam çatlatma iğnemi vuracağım cuma günüde yumoşlarım toplanacak kısmet olursa. Her gece dua ediyorum bu sefer olsun bu sefer tutsun diye. Bu kadar strese bu kadar olumsuzluğa rağmen bu sefer inanıyorum bebeğim yeni yılda bana gelicek. Aşağı yukarı hepimiz hikayesi birbirine benziyor. Bazılarımız daha ağır sınavlardan geçiyor maalesef. Nurcancım inanıyorumki bu sefer bebişin ömrünün sonuna kadar seninle olucak. Kendini sakın yaşadıklarını düşünüp strese sokma. :Karnındaki bebişinide üzme lütfen. İstanbula döneyim sonuçlarımı alayım en yakında zamanda görüşelim canım.

avatarımdaki resımde rahme yeni yerleşmiş bir embriyo gözüküyor mucize gibi değilmii....
rabbim evladının kokusunu duymak için sana açılan ellerii geri çevirme yarabbim sen yoktan varedensın
sana ya rabbii ya raabii ya rabbii dıyınce duyarmıssın bizi ,hepımızın gonulden yakarıslarını duy yarabbım
hepımız senden razıyız bu derdımızıden razıyız dermanınıda ıhsan eyle yarabbıım..
doğadaki bütün canlıların yasadığı hazda bızlerı mahrum etme yarabbı,
zamanı varsa da dayanma gücü ver su gibi aksın geçsin aylar gunler..
aminnn..
aminnn aminnn
nasıl güzel bir dua
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
o kadar güzel anlatmışsın ki yaşadıklarını.kendimden bişiler buldum okurken ve gözlerim doldu.acım çok yeni çünkü.dokunsan ağlıyorum zaten.ben 5 yıllık evliyim.evlendiğimde herkes bana korunma bebek yap dedi ben dinlemedim tatile gidicem dedim gezicem dedim.büyük büyük konuştum hep.her zaman istedğim her şey olmuştu çünkü.endometriosis hastası olduğumu öğrendim.2 kere açık kocaman ameliyat geçirdim.2 gün önce 3.tüp bebek tedavisi hüsranla sona erdi.çok emindim olacağından.bu sefer hep pozitiftim.aklıma getirmedim bile kötüsünü ama bebeklerim sevmedi beni.2taneydi.sonuç pozitif yazıyodu ama değer çok düşüktü.6.9 du.doktorum yine olmadı dedi.2gün sonra kan verdim yeniden ve değer düştü.çevremdeki insanların aptalca konuşmalarına bilgiç bilgiç akıl vermelerine mi üzüleyim??hiç zorluk çekmeden kendiliğinden hamile kalan arkadaşlarımın yanımda hep çocuktan bahsetmelerine mi üzüleyim??boşver evlatlık alırsın hiç olmazsa diyen gerizekalılara mı üzüleyim?ailem torun sevme yaşında olduğu için çektğim vicdan azabına mı?şimdiden bebekler için emzik alıp bana prenses gibi davranan gözü yaşlı eşime mi üzüleyim?yeni yılda kucağımın boş kalmasına MI?transfer sırasında ve tedavi sırasında çektğim acılara mı yanayım?hangisine üzüleyim sizce???HANGİSİNE KAHROLAYIM???
Yaşananlar ne kadar benzer ama inşallah sonu güzel olur bu sıkıntılarımızın endometriosiz hastası olduğunu görünce mucizemi yazmak istedim daha önce de yazmıştım zaten ama ben de hep bir umut aradım kendim gibi olan arkadaşlarımı hamile görüne umut doldum
29 yaşındayım şimdi hamileyim Allaha şükür ama yaşadıklarımı yaşamam lazımmış onu anlıyorum şimdi
20 yaşında açık ameliyat oldum 3tane kocaman endo kistim alındı dr daha o zaman ileride çocuk sahibi olurken zorlanacaksın varsa aday evlen ve çocuk yap dedi
25 yaşında evlendim fakat bende çalışıyordum ve düzenimizi oturtmamız lazımdı düğün borçları araba alalım derken 1.5 yıl geçti ilacı bıraktım hemen olacak ya sonra tekrar kistim çıktı önce ameliyat etmek istemediler bir tane olmuşsun diye rahim filmi çekildi tüpler açık ama eşimin sperm sayısı az ve hareketlilik düşük..ilaçlar kullanmaya başladı bu arada eşim sürekli görevde seyirde ve biz kendimiz bile deneyemiyoruz
sonra laparasopi oldum aynı anda histeroskopi oldum bağarsaklara kadar yayılmış kistim zor ve uzun süren bir ameliyatla temizlendi ardından bekleme süresi ama yok yok
klomenle peş peşe 2 aşılama yapıldı negatif tabiki
sonra özel bir merkezde tüp bebek yaptırdık o da negatif yumurtalarım kalitesiz ve sağlıksız olduğu içinmiş..sonra kendim incir kürü ,bal çörekotu tarçın polen kürü yaptım ve raporum çıktı devlette aşılama yaptıracağım zaman yumurtalarımın sayısı arttı ama nagtif sonra bir aşılama daha yine negatif..yani 4 aşılama 1 tüp bebek ben zaten yıkılmıştım 2.ye başlamaktan korkuyordum alışmamıştım çünkü negatif sonuçlara..işe başladım tekrar yardım almaya başladım homeopati ile tanıştım ve ilaçlarını kullanmaya başladım 2011 ocağa kadar zaman verdim kendime devlette 2 tüp bebek hakkım vardı ve onları kullanacaktım artık..ama ekim ayında öylesine diye kullandığım pressed sayesinde midir bilinmez hamile kaldım..(tabi önce Allahın izniyle pressed bir vesile sadece)inanamadım ta ki kalp atışlarını duyana kadar allahıma bin şükür şimdi hep benim yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlarıma dua ediyorum çünkü günlerce gecelerce ağladım insanın elinde değil ki engel olsa..
rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah
arkadaslar bana önerebileceğiniz kişisel gelişim kitabı varmı
cok ıyı gelıo gaz verıo ınsana:)
yada umıtsızlığe dustuğunzde nasıl rahatlatıosunuz kendınızı..
ben aslında 2. denememde yardım alsam dıorum
daha rahat olayım stressız olayım dıye yardım alan varmı bu surecte
varsa tecrubelerınızı bızle paylaşırsanız sevınırım
merhaba ben homeopati ile kendimi rahatlatma imkanı buldum
kitap olarak da düşünce gücüyle tedavi ve zero limiti tavsiye ederim
doktorum vermişti bu kitapları
Canlarım günaydın. Nurcancım uzun zamandır görüşemedik nasılsın?? Ben tedavimin sonuna geldim neredeyse kızlar. bu akşam çatlatma iğnemi vuracağım cuma günüde yumoşlarım toplanacak kısmet olursa. Her gece dua ediyorum bu sefer olsun bu sefer tutsun diye. Bu kadar strese bu kadar olumsuzluğa rağmen bu sefer inanıyorum bebeğim yeni yılda bana gelicek. Aşağı yukarı hepimiz hikayesi birbirine benziyor. Bazılarımız daha ağır sınavlardan geçiyor maalesef. Nurcancım inanıyorumki bu sefer bebişin ömrünün sonuna kadar seninle olucak. Kendini sakın yaşadıklarını düşünüp strese sokma. :Karnındaki bebişinide üzme lütfen. İstanbula döneyim sonuçlarımı alayım en yakında zamanda görüşelim canım.

hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu vermek nasip olur bize çok mutlu oluruz bide..

Son düzenleme:
ben 2 değil 3 değil 9 sene oldu evleneli 9 senede kimler kimler gebe kaldı kimler çocuğunu okula yazdırmadı kimlerle güldüm yapmacık yapmacık polyanayım ben sahte gülmek zorundayım bizim halkımız gülmezsen başka taraflara çekerler herşey söylerler ben 9 senede neler işitmedim geçen sene bi tüp bebek yolculuğum oldu ohss oldum nerdeyse ölüyordum ama sonuç pozitif tabi 12 haftalıkken bitti pembe düş tekrar aynı yerde sayıyorum üzülüyorum ama kendi kendime yeni daha amcamın kızı gebe kalmış 2.ye ben tebrik telefonu açtım herkez için ne güzel hayat biz alınan kilolar aman gerçekte bu kadar negatif değilimdir topiğin adı dikkatimi çekti benim arkadaşlarım veya akrabalarım benim kız benim oğlan diye konuşurlar bende dinlerim onlarda beni dinliyo diye sağolsunlar bebeklerinin yaptıkları güzel şeyleri bana anlatırlar ama düşünmezlerki 9 senedir ne yapıyor diye offfffffffffff anlatırken bende şiştim aman bende sıkıldım mı gidiyorum bi alışveriş bi kıyafet kendimi mutlu edip geliyorum hiç olmazsa 2 günüm güzel geçiyor şimdi 15 gün sonra tekrar tüp bebek tedavisini başlıycam bakalım hayırlısı sıktıysam kusura bakmayın

ben 2 değil 3 değil 9 sene oldu evleneli 9 senede kimler kimler gebe kaldı kimler çocuğunu okula yazdırmadı kimlerle güldüm yapmacık yapmacık polyanayım ben sahte gülmek zorundayım bizim halkımız gülmezsen başka taraflara çekerler herşey söylerler ben 9 senede neler işitmedim geçen sene bi tüp bebek yolculuğum oldu ohss oldum nerdeyse ölüyordum ama sonuç pozitif tabi 12 haftalıkken bitti pembe düş tekrar aynı yerde sayıyorum üzülüyorum ama kendi kendime yeni daha amcamın kızı gebe kalmış 2.ye ben tebrik telefonu açtım herkez için ne güzel hayat biz alınan kilolar aman gerçekte bu kadar negatif değilimdir topiğin adı dikkatimi çekti benim arkadaşlarım veya akrabalarım benim kız benim oğlan diye konuşurlar bende dinlerim onlarda beni dinliyo diye sağolsunlar bebeklerinin yaptıkları güzel şeyleri bana anlatırlar ama düşünmezlerki 9 senedir ne yapıyor diye offfffffffffff anlatırken bende şiştim aman bende sıkıldım mı gidiyorum bi alışveriş bi kıyafet kendimi mutlu edip geliyorum hiç olmazsa 2 günüm güzel geçiyor şimdi 15 gün sonra tekrar tüp bebek tedavisini başlıycam bakalım hayırlısı sıktıysam kusura bakmayın

Kimse kimsenin kusuruna bakacak durumda değil ki herkes bir yerden patlamış anlatacak paylaşacak ve bu anlattıklarını anlayacak insanlar arıyor çünkü damdan düşenin halinden birtek damdan düşen anlıyor.
benim bir kedim var evde annecim annecim diye kediyi seve seve sonunda kedi annesi oldum:1: eşimle de dalga geçiyorım bizimkiler dizisindeki sabri beyle ayla hanım gibiyiz diye.. ama bazen de hayatım boyunca birtek bu kediye mi analık yapıcam diye de ağlamıyor değilim tabi
allah en kısa zamanda bizim de yüzümüze güler inşallah

sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün boşver kedi de bi canlı ne güzel sevgi paylaştıkça çoğalırmış hem negatif elektriğini alır anlatmasam çatlıycam iyiki sizler varsınız tek konuştuğum yüzünüzü bile görmeden kimseniz nesiniz bilmeden ben çok seviyorum k.k herşey var sevilen üzülen kaybettikten sonra dönüpbi müddet bakmayan yeniden ayağa kalkıncaben şimdi ayaktamıyım bilmiyorum ama artık geçiktirmek istemiyorum çalışıyorum şirket elemanıyım izin almam çok zor nasıl olacak bilmiyorum belki biraz surat eğecek işverenler ama bi tarafımda git kim surat yaparsa yapsın senin her gün her gece ne yaşadığını bilmiyorlar o minik minnacık ellere mis gibi boynunun kokusunu duymayışının ne kadar ızdırap verdiğini bilmiyorlar offfffffffff ulan ben bu kadar arabesk bi kadın değilim ne oldu bana ne yazdığımı bile bilmiyorum cümleler birbirine uyuyor mu onuda ama çok yazasım geldi her gördüğüm rüyayı hayra yormaktan adet geçince var mıki demekten gerçi adet olmuyorum ama zorla farlutal sağolsun o da 3 gün sonra bitti alışmasın beni kana diye aman ben çok dertiğim kızlar ocak 15 bi gelse yasmin kullanıyorum sonra lucrin sonra adet roman gibi :32:

sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün boşver kedi de bi canlı ne güzel sevgi paylaştıkça çoğalırmış hem negatif elektriğini alır anlatmasam çatlıycam iyiki sizler varsınız tek konuştuğum yüzünüzü bile görmeden kimseniz nesiniz bilmeden ben çok seviyorum k.k herşey var sevilen üzülen kaybettikten sonra dönüpbi müddet bakmayan yeniden ayağa kalkıncaben şimdi ayaktamıyım bilmiyorum ama artık geçiktirmek istemiyorum çalışıyorum şirket elemanıyım izin almam çok zor nasıl olacak bilmiyorum belki biraz surat eğecek işverenler ama bi tarafımda git kim surat yaparsa yapsın senin her gün her gece ne yaşadığını bilmiyorlar o minik minnacık ellere mis gibi boynunun kokusunu duymayışının ne kadar ızdırap verdiğini bilmiyorlar offfffffffff ulan ben bu kadar arabesk bi kadın değilim ne oldu bana ne yazdığımı bile bilmiyorum cümleler birbirine uyuyor mu onuda ama çok yazasım geldi her gördüğüm rüyayı hayra yormaktan adet geçince var mıki demekten gerçi adet olmuyorum ama zorla farlutal sağolsun o da 3 gün sonra bitti alışmasın beni kana diye aman ben çok dertiğim kızlar ocak 15 bi gelse yasmin kullanıyorum sonra lucrin sonra adet roman gibi :32:

ahh ben de ocak gelse ocak gelse diyip duruyordum ocakta yeniden deneyecektik ama doktor uygun bulmadı şubata kaldı şimdi de diyorum gel şubat geeel. inşallah şubatta şans yüzüme güler. ama her topikte defalarca yazdım inşallah herkesle beraber hep birlikte kavuşalım evlatlarımıza..hem benim evladımın kedi bile olsa bir abisi de var abisi bile bekliyor onu :66:

ahh ben de ocak gelse ocak gelse diyip duruyordum ocakta yeniden deneyecektik ama doktor uygun bulmadı şubata kaldı şimdi de diyorum gel şubat geeel. Inşallah şubatta şans yüzüme güler. Ama her topikte defalarca yazdım inşallah herkesle beraber hep birlikte kavuşalım evlatlarımıza..hem benim evladımın kedi bile olsa bir abisi de var abisi bile bekliyor onu :66:

ayşe
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kız allahım daha fazla bekletmesin
rabbim yakarışlarımız duysun
kimseyi eksik bırakmasınnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Back