- Konu Sahibi umutbizimolsun
kızlar epeyi bi kaynatmışsınız bakıyorumda bende osmana üzüldüm ya daldım bende hamile kalırsam telefonu alıp elime herkese söyleyecem tek tek özellikle söyleyeceğim birkaç kişi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benı sondayla boşalttılar ama cok tahrıs ettı
çişimi yaparken gun boyu zorlandım sonraa
kızlar epeyi bi kaynatmışsınız bakıyorumda bende osmana üzüldüm ya daldım bende hamile kalırsam telefonu alıp elime herkese söyleyecem tek tek özellikle söyleyeceğim birkaç kişi var
canım boşalttırma boşver bidaha ben boşalttırmadım banada sondayla boşaltak dedi am a ben sıkarım dedim yarım saatte ameliyet masasında yattım ondan sonra yatağıma geçirdiler ozaman yavaşca yaptım 2 saatte hastanede yattım
bende hamıle kalırsam ozelıkle ıkız olsun ıstıorum
ılk aydan hamıle kalıp ben bılıodum ılk aydan kalacağımı dıyen arkadasıma
bende ıkısını bırden yapıp fark attım sana demeyı cok ıstıorum allahın ıznıylee
ama bırı bulduk bende ıkıyı ıstıorum
oyle bı atasozu vardır demı seyı buldunda seylısını arıon dıyee:)))))
aman gülüm senin ikiz olsunda varsın arkadaşına bişi deme zaten nisbet yapmak haram boşver sen bebişlerini gül gibi yetiştir o kısgancından çatlar zaten :)))))))))))))))
oyle yapıcam bu defa cnm yaa surguyede yapamamkı ben
okadar sıkışmıcam yaa artık el yordmıyla bıle bılıolar aslında doğrı yerı abartmaya gerek yok
ben nerdeyse altıma yapacakkadar sıkısmıstım
ay bu arada benım o arkadasın coocuğu ıkı yasını bıtırcek hatun ıkıncıyı yapmadan ben hamıle kalaydım barı bu defa nasıl hava atar bana acep:))
ayy cnm işte sankı yapacakmıyızda canımız yanmısya
iştee oyle hayal kurup kendımızı rahatlatıoz:)))))))
benımde adağım var kurban kesıcem ınsalllh
ayy kıslarr bende aladağdan serin
ohhh paşam ağamm yarın sabah kım erkenden kalkacak kımın evı tasınıo acaba:)))))))
şekerler sıze doyum olmaz nakıl bı kaç gun surer sanıırım
bana dua edın kistim varsada gıtmıs olsun kıslar cumartesı yada cuma
kontole gıdıcem
hepınızı cok öptumm
Rabbim inşallah dilediğin gibi verirde sende ona sen daha tek tekmi doğuruyosun dersin bak bana ikiz yapıyorum de inşallah hepimize böyle demeyi nasip eder. canım dediğin doğru kurban için inş bebişin olur tez zamanda sende kesersin adağını yerine geitirirsin Allah'ın izni ileoyle yapıcam bu defa cnm yaa surguyede yapamamkı ben
okadar sıkışmıcam yaa artık el yordmıyla bıle bılıolar aslında doğrı yerı abartmaya gerek yok
ben nerdeyse altıma yapacakkadar sıkısmıstım
ay bu arada benım o arkadasın coocuğu ıkı yasını bıtırcek hatun ıkıncıyı yapmadan ben hamıle kalaydım barı bu defa nasıl hava atar bana acep:))
arkadaslar yazdıklarınızı okudum cok guzel seyler yazmıssınız bırbırınıze hersey gonlunuze gore olsun bende taksimdeki alman hastanesınde 15 subatta start verıcem tedavıye cok heycanlıyım o yuzden 7 yıllk evlıyım ve 4. tüp bebek denemem olucak bu son olur ıssallah umarım butun dualarımız kabul olur ama unutmayın arkadaslar herkez bu dunyaya sınav ıcın geldı ve bızde bu sekılde sınanıyoruz ve sınavımızdan sabrederek dua ederek ve bırbırımıze destek olarak gececegız ve bebeklerımıze kavusacagız işalllah (amin)
Leeen ben erkenden yattım da tavuk gibi amma kaynatmışınız yineeee... bensiz sindi mi içinize? Gece rüyamda bile forum gördüm valla.. Burdaki amirim diyor ki forumdaki kızlarla toplandık, seni sordular hep online oluyormuşsun ama hiç yazmıyormuşsun diyor.. Ben de diyorum bne onları tanıyorum ama o topikte yazmıyorum bizimki başka diyorum :))) Bikaç topik var yazıyorum hiç biri beni sallayıp cevap vermiyor herhalde ona içerledim, rüyalarıma girdi valla:))
Umutcumun dediği gibi ben de ikiz doğurup da arayı kapatmayı çoook istiyorum Allah hayırlısını versin..
Yav bensiz konuşmayın bi daha kıskanç kadınım ben küserim
canım ben baktım sürekli umudumsun sen veya yeter girmediniz akşam bidaha asında bende bütün gece oturdum eşim nöbetçiydi evde tektim uuyuyamadığım için gece tekken pc başında durdum :)))))))
slm fıstıklar nasılsınız
bana ne oldu anlamadım...
grip aşısıda olduğuma dair gribe fena yakalanmış durumdayım...
burnum boğazım fena...
hamilelikten bide uykuda girince paha biçilemez oluyo ve bu saatlere kalıyorum artık...
kahverengi tortuda devam ediyo
aç karna istifrada başladı
Allahım bu günüme şükür diyorum her zaman
ama bu gripte nereden çıktı yaa....