- Konu Sahibi umutbizimolsun
miranda iyi kızlar...bebişlerini almış dinleniyorlar
inşallah bebişleri üniversiteye başlayıp evden ayrılıncaya kadar bırakmazlar mirandayı :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
miranda iyi kızlar...bebişlerini almış dinleniyorlar
ççok güzel haber sağol canım haber getirdiğin için
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HABERLERİNİDE ALIRIZ
inşallah bebişleri üniversiteye başlayıp evden ayrılıncaya kadar bırakmazlar mirandayı :)))
rica ederim kızlar
aminnnn........bizikilerle kampüs arkadaşı olurmlar inşallah
aminnnn........bizikilerle kampüs arkadaşı olurmlar inşallah
innnnşallahhh.. gelsin akıllı bıdıklar :))
iyi geceler kılzar ben kaçtım
benim ahdım var 9 ay rapor alcam :)))
Ben dua etmeden önce diyorum ki Allahım ben derdimden razıyım sen de bendan razı ol, derdi veren sensin dermanı da sen vereceksin. Önce derdimizi kabul edersek buna dayanacak güç de kendiliğinden gelir canım. Neler atlattık bunu da atlatırız.. Evet olumsuz düşünmeyelim ama en başarılı tedavide bile şansın %50den fazla olduğunu söyleyen doktor yalan söylüyor, bunu aklımızın bir köşesinde tutmak zorundayız maalesef..
Canım arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden transferim dün 16:30 da oldu.şükür iyi geçti şimdi dinleniyorum.
canım emin ol sandığından güçlüsün rabbim kuluna taşıyamayacağı derdi vermezmiş demekki sen bu yükü taşıyabiliyorsunki sana bu derdi verdi emin ol hiç dünemiceği şeylere bile daynıyo insan oğlu bence rahat ol derdini nekadar saklarsan okadar esiri olursun onun
Canım arkadaşlarım allah razı olsun hepinizden transferim dün 16:30 da oldu.şükür iyi geçti şimdi dinleniyorum.