• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

erkek faktörüde var bendede var ben pkoluyum düzensiz adet dönemlerim bu yüzden yumurtalarım istenilen kalitede değil eşimdede varikosel ameliyatı oldu harekette problem var doktorum olabilir gözüyle bakıyor bende pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım inşallah bebeğime bu sefer kavuşurum

Allahın izniyle be güzelim.. Ohooo bizde olmayan sorun yok rezerv azlığı, çikolata kisti, morfoloji bozukluğu, hareketlilik sorunu daha sayayım mı :))) tabi zaman zaman umutsuzluğa kapıldığım oluyor ama içimde taaa derinde bir yerde eminim biliyorum olacak.. Hem de bu sefer çoook yakın hissediyorum kendimi.. İnşallah hep beraber erelim muradımıza.

ne olsun osmanla carolin arasında gidip geliyoruz
canım bende aynı valla diziyi izliyom
valla napalım dizi izliyoruz işte. benim annem olacak saçımı başımı yolardı valla...

kız ben senle çok takılıyom burda benimkız sana çekecek bütün gün duruyo duruyo akşam oldumu pıt pıt yapıyo arada kesin gece kuşu olcak gezmelere kaçacak :)))))))))))

canım bende aynı valla diziyi izliyom

kız ben senle çok takılıyom burda benimkız sana çekecek bütün gün duruyo duruyo akşam oldumu pıt pıt yapıyo arada kesin gece kuşu olcak gezmelere kaçacak :)))))))))))

biz uslu uslu evde oturduk da noldu kaçsın gezsin vallaaa :1:

Allahın izniyle be güzelim.. Ohooo bizde olmayan sorun yok rezerv azlığı, çikolata kisti, morfoloji bozukluğu, hareketlilik sorunu daha sayayım mı :))) tabi zaman zaman umutsuzluğa kapıldığım oluyor ama içimde taaa derinde bir yerde eminim biliyorum olacak.. Hem de bu sefer çoook yakın hissediyorum kendimi.. İnşallah hep beraber erelim muradımıza.

amim inşallah canım bende bu sefer olmasını çok istiyorum geçen sefer çok ümitle bekledim hüsranla sonuçlandı eşimle kaç saat boyunca hastanenin karşısında ağlamıştık bu sefer gülmeyi istiyorum o zaman 3tane embriyo yerleştirmişlerdi çıngıraklarını abim alıp gelmişti günlerce ağlamıştım ona sarılarak bu sefer olsunda onlarla oynayacak bir bebişim olsun hepimiz inşallah mutlu haberlerimizi yazarız buraya bu sefer mutlu olmak bizim hakkımız olsun değilmi:1::1::1:

ben geldiiim sokaklarda sürttüm sürttüm tam dizi başladı geldiiim. naber?
ayşee kız gezentımısın sende benım gıbı
ayy şimdii istanbulda olsamda bi ortaköy yapsam
boğaza nazır ohhhh:)))))
kocalarınızı 3 şeyden koruyun...
eroin kokain carolin :60::60:
face te okumuştum bunu çook güldüm....
ayy hiçç gusel de değill
fızıği duzgun allah var ama gusel değil fingirdek:)))))
erkek faktörüde var bendede var ben pkoluyum düzensiz adet dönemlerim bu yüzden yumurtalarım istenilen kalitede değil eşimdede varikosel ameliyatı oldu harekette problem var doktorum olabilir gözüyle bakıyor bende pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım inşallah bebeğime bu sefer kavuşurum

canım eşinde sperm varsa bı tanesı bıle yetıyor bılıyosun
pkolu olup da normal yolla hamıle kalanlarıda bılıyorum
guselım sen hiç merak etme o gusel gunler bızım ıcınde gelecek
sadece allah sesimizi duymak dualarımızı duymak istiyor
bol bol duyuralım ozaman canım değilmii

evet nakil yaptıra biliyosun :)))))))))) aaaaaaaaaah benimde kocam doktor olsaydı bende kocişime yaptırırdım ama olsun gonal f imi kocişim yapmıştı :))))))))) hangisi sana rahat olacaksa öle yap canım ama bence anende kal evde durmaz iş yaprsın yemek felan yapma

iş yapmaktan değil de cnm benım eşim
cok stres yapıo benıde strese sokuo
sankı kendıne transfer yapıldı hee:))))
negatıfı aldık gıttık yattı yatak odasına sabaha kadar uyudumu naaaptı bılmıorum
bu defa onu gormesem daha ıyı olacak:))))

iş yapmaktan değil de cnm benım eşim
cok stres yapıo benıde strese sokuo
sankı kendıne transfer yapıldı hee:))))
negatıfı aldık gıttık yattı yatak odasına sabaha kadar uyudumu naaaptı bılmıorum
bu defa onu gormesem daha ıyı olacak:))))

:)))))))))) ay yazık kız adam napsın oda üzülüyodur Allahım inşallah en kısa zamanda tek eksiğiniz olan evladınızıda verir size nekadar güzel bi yuva kurmuşnuz size gelecek bebekte eminim çok mutlu bir yuvaya gelecek

Ayy kızlar böyle çat kapı aranıza girdim ama saatlerce ağlayasım var .
Nedeni yok içim sıkılıyor sadece neyse kusura bakmayın yarın kendime gelirim ben :59:

Son düzenleme:
anneeemm ölmez kıss cunku bı kaç bölom sonra bılmem kaç yıl sonra dıyecek
ve kahramanlar buyuyecekmıs arkadan konusanda osmanın
buyuk halı bence o balıkcı bulacak osmanı
cunku kendı ogluda havuza dusup ölmustu ya
aananmm yazdım senaryoyu heee:))))))

valla yazdın he yani tamam ölmesin :))))))))))))) ha ha ha ıllar sonra osmanı kim oynıcak yönetmen hanım :)))))))))):1::1::1:

:)))))))))) ay yazık kız adam napsın oda üzülüyodur Allahım inşallah en kısa zamanda tek eksiğiniz olan evladınızıda verir size nekadar güzel bi yuva kurmuşnuz size gelecek bebekte eminim çok mutlu bir yuvaya gelecek

ayy canım inşallah tek eksiğimiz evlat evet
sorun kendısınde olduğu ıcın esım cok kotu hıssedıyor
bana bı gun dedıkı eğer sımdı baskasıyla evlı olsaydın
coktaan coocuğun olurdu boyle acı cekmezdın dedii
ben ıptaal tabiii ancak sey dıyebıldim
belkı baska bırını bukadar sevmezdim
hem bellımı olur belkı azosperm olurdu onda
bak bende yumurta sende sperm var rabbım nasıp edecek ınsallh diyebıldım
kıss neler düşünuyor baksana..

Nedeni yok içim sıkılıyor sadece neyse kusura bakmayın yarın kendime gelirim ben :59:

tanımıyorum seni ama biz hepimiz pat diye daldık topiğe zamanla arkadaş olduk yani dalmak serbest ama neden alayasın var biz burda alatmayı yasakladık kötülükleri unutup hergün daha ümitli bir güne uyanıyoruz

ağlaaa kusum ozaman acını asla erteleme ağla ama
sonra yıne ayaga kalk devam et
nefes aldığımız surece yasamak zorundayız
hayatta ınankı herkesın bı ımtıhanı var
mesela benım yasıtım bı cok arkadasım evlenemıo
bı cok arkadasım kpss kazanamıo işsiz
bızım payımızada bu düştü işte
bende efkarlandım bugun nedense
alllaha teslım ol canım ondan baska kımsemız yok bızım

Back