- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
naber kıslar nasılsınız ayşecim sr gez gez ooooooh
ne olsun osmanla carolin arasında gidip geliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek faktörüde var bendede var ben pkoluyum düzensiz adet dönemlerim bu yüzden yumurtalarım istenilen kalitede değil eşimdede varikosel ameliyatı oldu harekette problem var doktorum olabilir gözüyle bakıyor bende pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım inşallah bebeğime bu sefer kavuşurum
canım bende aynı valla diziyi izliyomne olsun osmanla carolin arasında gidip geliyoruz
valla napalım dizi izliyoruz işte. benim annem olacak saçımı başımı yolardı valla...
canım bende aynı valla diziyi izliyom
kız ben senle çok takılıyom burda benimkız sana çekecek bütün gün duruyo duruyo akşam oldumu pıt pıt yapıyo arada kesin gece kuşu olcak gezmelere kaçacak :)))))))))))
biz uslu uslu evde oturduk da noldu kaçsın gezsin vallaaa
Allahın izniyle be güzelim.. Ohooo bizde olmayan sorun yok rezerv azlığı, çikolata kisti, morfoloji bozukluğu, hareketlilik sorunu daha sayayım mı :))) tabi zaman zaman umutsuzluğa kapıldığım oluyor ama içimde taaa derinde bir yerde eminim biliyorum olacak.. Hem de bu sefer çoook yakın hissediyorum kendimi.. İnşallah hep beraber erelim muradımıza.
ayyyyyyyyyy onda böle baba varken nasıl gezer bilmiyom acayıp sıkı eşim daha şimdiden pilan yapıyo nasıl takip ederim diye
ayşee kız gezentımısın sende benım gıbıben geldiiim sokaklarda sürttüm sürttüm tam dizi başladı geldiiim. naber?
ayy hiçç gusel de değillkocalarınızı 3 şeyden koruyun...
eroin kokain carolin
face te okumuştum bunu çook güldüm....
erkek faktörüde var bendede var ben pkoluyum düzensiz adet dönemlerim bu yüzden yumurtalarım istenilen kalitede değil eşimdede varikosel ameliyatı oldu harekette problem var doktorum olabilir gözüyle bakıyor bende pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım inşallah bebeğime bu sefer kavuşurum
ohooo şimdikikızlar bizim gibi salak mı? ayakta uyutur valla hem anasını hem babasını..[/QUOTE
banada öle geliyo ama bakalım babası çok kararlı :))))))))))))) kendince tabi
evet nakil yaptıra biliyosun :)))))))))) aaaaaaaaaah benimde kocam doktor olsaydı bende kocişime yaptırırdım ama olsun gonal f imi kocişim yapmıştı :))))))))) hangisi sana rahat olacaksa öle yap canım ama bence anende kal evde durmaz iş yaprsın yemek felan yapma
iş yapmaktan değil de cnm benım eşim
cok stres yapıo benıde strese sokuo
sankı kendıne transfer yapıldı hee:))))
negatıfı aldık gıttık yattı yatak odasına sabaha kadar uyudumu naaaptı bılmıorum
bu defa onu gormesem daha ıyı olacak:))))
umut senin evlatlık ölecek heralde
anneeemm ölmez kıss cunku bı kaç bölom sonra bılmem kaç yıl sonra dıyecek
ve kahramanlar buyuyecekmıs arkadan konusanda osmanın
buyuk halı bence o balıkcı bulacak osmanı
cunku kendı ogluda havuza dusup ölmustu ya
aananmm yazdım senaryoyu heee:))))))
:)))))))))) ay yazık kız adam napsın oda üzülüyodur Allahım inşallah en kısa zamanda tek eksiğiniz olan evladınızıda verir size nekadar güzel bi yuva kurmuşnuz size gelecek bebekte eminim çok mutlu bir yuvaya gelecek
Ayy kızlar böyle çat kapı aranıza girdim ama saatlerce ağlayasım var .
Nedeni yok içim sıkılıyor sadece neyse kusura bakmayın yarın kendime gelirim ben
Ayy kızlar böyle çat kapı aranıza girdim ama saatlerce ağlayasım var .
Nedeni yok içim sıkılıyor sadece neyse kusura bakmayın yarın kendime gelirim ben