• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

canım benceablan haklı bed derdim çünkü hani şukadar yıl sonra bebeğim olacak kesin diye bilsem saklıyım ama ya olmazsa milleti kandırsam nolcakki ben kendimi kandıra bilecekmiyim elaleme ne herkez kendi yırtığnu diker biz afedersin o....yapmıyoz hırsızlık yapmıyoz Allah vermiyosa buda kader bizim özellikle yaptığımız bişey değil ben vücudum bozulmasın diye doğurmayan kadınlar tanıyorumvalla kimsedende utanmam sende utanma sakın

öncelikle teşekkür ederim aslında demem gerek saklamadan benim çocugum olmuyoooooooo diye bagırasım var ama oda bir güven sanırım ben okadar güçlümüyüm bilemiyorum...

hersey allahın ol demesıne bağlı canım hersey hıkaye aslında
5AA kalıtede embriyo koyuluyor olmuor çöp dıyecek kadar kötü durumdakı
embriyolar tuyunabılıo sadece dua etmekten ve bızım ıcın o zamanın geldığını
ummkatan baska yapacak bısyımız yok cnm
onun ıcın umutlu baska tedavıye gergın rahme yerleşmezmıs embriyo
sakın stres yapma bu kez olacak de nasılsa kendınımızı alıstırmaya da calıssak
olumsuzda dusunsek sonunda uzuluoruz sonunda
ozaman pozıtıf olalım belkı katıkısı olur

sanada çok teşekkür ederim .evet herşeyin bir zamanı var ama ben çok korkuyorum olmazsa nasıl atlatıcam bu kezzzzzzzz neyse dua ve bencede herşeyin bir vakti vardır elbet:(

sanada çok teşekkür ederim .evet herşeyin bir zamanı var ama ben çok korkuyorum olmazsa nasıl atlatıcam bu kezzzzzzzz neyse dua ve bencede herşeyin bir vakti vardır elbet:(

Ben dua etmeden önce diyorum ki Allahım ben derdimden razıyım sen de bendan razı ol, derdi veren sensin dermanı da sen vereceksin. Önce derdimizi kabul edersek buna dayanacak güç de kendiliğinden gelir canım. Neler atlattık bunu da atlatırız.. Evet olumsuz düşünmeyelim ama en başarılı tedavide bile şansın %50den fazla olduğunu söyleyen doktor yalan söylüyor, bunu aklımızın bir köşesinde tutmak zorundayız maalesef..

arkadaşlar size birşey sorucam .şubatta başlıcam nasip olursa tedavime.ankara mmedicanada yaptırıcam .yokmu ankarada yaptıran yada ankarada medicanada yaptıran yada yaptırcak olan.madicana ankara ile ilgili hiç bişe bulamadım .yaptıran varsa memnunmu degilmi içimde bir korku var ltf varsa paylaşırsa sevinirim.

kızlar dün ilk iğnemi vurdum bu gün ikinci gün yarın doktor ziyareti derken 3 gün geçti tedavi başladı bakalım hayırlısı artık bilgisi olan varsa kaç defa devlet karşılıyo tüp bebeği bu benim ikinci denemem bir de dondurulmuş ları transfer ediliyorkende ücret alınıyor mu bilgisi olan var mı :1:

kızlar dün ilk iğnemi vurdum bu gün ikinci gün yarın doktor ziyareti derken 3 gün geçti tedavi başladı bakalım hayırlısı artık bilgisi olan varsa kaç defa devlet karşılıyo tüp bebeği bu benim ikinci denemem bir de dondurulmuş ları transfer ediliyorkende ücret alınıyor mu bilgisi olan var mı :1:

devlet 2 kez karşılıyor canım ama transfer ücreti ile ilgili bilgim yok..
ne güzel yaa çok heyecanlı keşke ben de başlasam biran önce.. dondurulmuşları mı transfer ettireceksin sen? o zaman da iğne var mı yaa:44:

devlet 2 kez karşılıyor canım ama transfer ücreti ile ilgili bilgim yok..
ne güzel yaa çok heyecanlı keşke ben de başlasam biran önce.. dondurulmuşları mı transfer ettireceksin sen? o zaman da iğne var mı yaa:44:

yok canım dondurulmuş değil ama bu defa yeterli çıkarsa dondurtalım dedik şimdi 2. deneme bakalım hayırlısı çok istiyorum inş. nasip olsun tabi hayırlı olacaksa rabbim ayırdıysa analı babalı azasız nokzansız hayılı ömürlü öğle olsun allahın takdiri artık içimde güzel olacak gibi bi his var ama şu dondurmakta iyi hiç aklımda yoktu her ihtimali düşünmek gerekiyo bu gün 2. iğnem hayırlısıyla yarın doktor kontrolu derken zaten biter 13 gün 5. gün transfer edilecek tabi dayanıklı çıkarsa tıpta yaptırınca çok kalabalık müdüre anlattım bu gün tamam dedi hakkında hayırlısı sen burayı düşünme yeter ki bebek olsun dediler allah razı olsun hepsinden bundan sonrası sabır bana dua edin

diyorum ya tavuk gibiyim ben 11 dedin mi uyku basıyor.. bi de hamile kalınca hayırlısıyla 9 ay kesintisiz uyurum herhalde..
ah canım çalışıyon nreye uucan hamiş kalınca :)))))))))
slm fıstıklar nasılsınız
bana ne oldu anlamadım...
grip aşısıda olduğuma dair gribe fena yakalanmış durumdayım...
burnum boğazım fena...
hamilelikten bide uykuda girince paha biçilemez oluyo ve bu saatlere kalıyorum artık...
kahverengi tortuda devam ediyo
aç karna istifrada başladı
Allahım bu günüme şükür diyorum her zaman
ama bu gripte nereden çıktı yaa....
hayatım bende hep yatıyorum valla boşver şimdi uyucaz bebişler doğunca zaten uyku haram

[öncelikle teşekkür ederim aslında demem gerek saklamadan benim çocugum olmuyoooooooo diye bagırasım var ama oda bir güven sanırım ben okadar güçlümüyüm bilemiyorum...

canım emin ol sandığından güçlüsün rabbim kuluna taşıyamayacağı derdi vermezmiş demekki sen bu yükü taşıyabiliyorsunki sana bu derdi verdi emin ol hiç dünemiceği şeylere bile daynıyo insan oğlu bence rahat ol derdini nekadar saklarsan okadar esiri olursun onun

neredesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:74::74::74::92::92::92::92::92::92::92:
Bebişler sıkıldım gelin hadi :6::6::6::6::6::6::6::6::6:

hoşgeldin şekerim valla işte biz de birbirimize destek köstek vakit geçiriyoruz sabretmeye çalışıyoruz.. benim tedavim de kısmetse seninle aynı günlerde olacak.. iyi haberleri paylaşmak dileğiyle..
hayırlısı olsun canım ben subat 15 de baslıyorum tedavıye yazarım sureklı noldu ne bıttı ısallah hepımız sonunda ıyı haber alırızda paylasırız sen nerde baslıyosun tedavıye canm

hayırlısı olsun canım ben subat 15 de baslıyorum tedavıye yazarım sureklı noldu ne bıttı ısallah hepımız sonunda ıyı haber alırızda paylasırız sen nerde baslıyosun tedavıye canm

yaz mutlaka sonra merak ediyorum ben herkesi.. ben bursadayım burada tedavi görüyorum prof.dr.osman develioğlu doktorum.. heeeyt beee adı bile heybetli :))) şaka bir yana doktorumdan yana içim çok rahat çok eminim tam teslim oldum..sen nerdesin nerde başlayacaksın?

Back