• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

yazılarınızı şöle bi gözden geçirdim,duygulandım,üzüldüm.bakıyorumda benim gibi ne kadar çok kişi varmış.çocuklugumdan beri çocukları çok seven evcilik oynarken anne olan ben şimdi anne olma özlemi içindeyim .ne garip degilmi.ben 1 kez tedavi gördüm ve tutmadı.benim sorunum tüplerimin tıkalı olması ,aşırı derecede yapışıklılık olması,yumurtalarımın bitişik olması,yumurta rezervimin az olması ....

ne kadar uzun degilmi olumsuzluklar...herşeyin bir zamanı var bence sevgili dostlarım .ben ilk tedavide istekli,heyecanlı ,umut dolu idim .şimdi bu ay başlamaya korktum evet kaçtım .önümüzdeki ay yaptırıcam.bu arada psiko terapi görücem.eşimin çocuklara olan sevgisi,heyecanı beni daha çok üzüyor desem beni anlarsınız degilmi?çocugumun normal şartlarda olmayacagını saklamam,soranlara şu an düşünmüyorum dememmide yadırgamazsınız degilmi?ama yakınlarıma anneme ,ablama ,babama bu garip geliyooo ayıp degil ben derdim diyor ablam .ama diyemiyorum işte.gelecek ay ankara medicanada tedavi görücem bakalım herşeyin hayırlısı sevgi ile kalın....
canım benceablan haklı bed derdim çünkü hani şukadar yıl sonra bebeğim olacak kesin diye bilsem saklıyım ama ya olmazsa milleti kandırsam nolcakki ben kendimi kandıra bilecekmiyim elaleme ne herkez kendi yırtığnu diker biz afedersin o....yapmıyoz hırsızlık yapmıyoz Allah vermiyosa buda kader bizim özellikle yaptığımız bişey değil ben vücudum bozulmasın diye doğurmayan kadınlar tanıyorumvalla kimsedende utanmam sende utanma sakın
kızlar nasılsnızı
ben bu saate kadar yine has deydim
dr istediği tahilleri verdieşim bende başka bir gün vereceğim
kızlar dün yaşadıklarımınüzerinden biraz zamangeçince düşünme fırsatım oluncabazı umudumu biraz daha kaybetim
sanki artık her şey bitmiş gibi geldi bana
allahım bu günümüzü aratmasın
canım bu kaçıncı denemen bilmiiyoeum ama her dnemene umutla git bakarsın rabbim yüzüne güler lütfen ümidini yiitirme biliyorum zor ama napıcan bu arada kargodan haber varmı
Tamam canım haberdar ederim seni merak etme
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım arkadaşım benim

canım bizide berdar et dualarımız seninle inşallah yavrunu rabbim sana verir bu kez

Son düzenleme:
yine bugün süper salaklığım üstümde :))) ablam istanbulda şu sıra bugün bana mesaj atmış demiş ki sana dua etmek için gizlice evliyaya gittim.. ben de cevap yazdım neden gizlice gittin kimden saklıyorsun? cevap gelid koptum: salak evliyanın adı gizlice evliyaaa :)))

yazılarınızı şöle bi gözden geçirdim,duygulandım,üzüldüm.bakıyorumda benim gibi ne kadar çok kişi varmış.çocuklugumdan beri çocukları çok seven evcilik oynarken anne olan ben şimdi anne olma özlemi içindeyim .ne garip degilmi.ben 1 kez tedavi gördüm ve tutmadı.benim sorunum tüplerimin tıkalı olması ,aşırı derecede yapışıklılık olması,yumurtalarımın bitişik olması,yumurta rezervimin az olması ....

ne kadar uzun degilmi olumsuzluklar...herşeyin bir zamanı var bence sevgili dostlarım .ben ilk tedavide istekli,heyecanlı ,umut dolu idim .şimdi bu ay başlamaya korktum evet kaçtım .önümüzdeki ay yaptırıcam.bu arada psiko terapi görücem.eşimin çocuklara olan sevgisi,heyecanı beni daha çok üzüyor desem beni anlarsınız degilmi?çocugumun normal şartlarda olmayacagını saklamam,soranlara şu an düşünmüyorum dememmide yadırgamazsınız degilmi?ama yakınlarıma anneme ,ablama ,babama bu garip geliyooo ayıp degil ben derdim diyor ablam .ama diyemiyorum işte.gelecek ay ankara medicanada tedavi görücem bakalım herşeyin hayırlısı sevgi ile kalın....
hersey allahın ol demesıne bağlı canım hersey hıkaye aslında
5AA kalıtede embriyo koyuluyor olmuor çöp dıyecek kadar kötü durumdakı
embriyolar tuyunabılıo sadece dua etmekten ve bızım ıcın o zamanın geldığını
ummkatan baska yapacak bısyımız yok cnm
onun ıcın umutlu baska tedavıye gergın rahme yerleşmezmıs embriyo
sakın stres yapma bu kez olacak de nasılsa kendınımızı alıstırmaya da calıssak
olumsuzda dusunsek sonunda uzuluoruz sonunda
ozaman pozıtıf olalım belkı katıkısı olur
kızlar nasılsnızı
ben bu saate kadar yine has deydim
dr istediği tahilleri verdieşim bende başka bir gün vereceğim
kızlar dün yaşadıklarımınüzerinden biraz zamangeçince düşünme fırsatım oluncabazı umudumu biraz daha kaybetim
sanki artık her şey bitmiş gibi geldi bana
allahım bu günümüzü aratmasın

yetercim neden oyle hısseettın canım ya
gokhan bey cokmu umutsuz konustu

yine bugün süper salaklığım üstümde :))) ablam istanbulda şu sıra bugün bana mesaj atmış demiş ki sana dua etmek için gizlice evliyaya gittim.. ben de cevap yazdım neden gizlice gittin kimden saklıyorsun? cevap gelid koptum: salak evliyanın adı gizlice evliyaaa :)))

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:)))bugun nasılsın ayşecim döndümü senın haspalar:)
annem ben esra erolada sinir oluorum hatun dun evlendı bugun hamıle
benımlede aynı yasta kendılerı programını ızlemesemmi:))))
kötüyüm ben kötüyüm :))))

canım benceablan haklı bed derdim çünkü hani şukadar yıl sonra bebeğim olacak kesin diye bilsem saklıyım ama ya olmazsa milleti kandırsam nolcakki ben kendimi kandıra bilecekmiyim elaleme ne herkez kendi yırtığnu diker biz afedersin o....yapmıyoz hırsızlık yapmıyoz allah vermiyosa buda kader bizim özellikle yaptığımız bişey değil ben vücudum bozulmasın diye doğurmayan kadınlar tanıyorumvalla kimsedende utanmam sende utanma sakın

canım bu kaçıncı denemen bilmiiyoeum ama her dnemene umutla git bakarsın rabbim yüzüne güler lütfen ümidini yiitirme biliyorum zor ama napıcan bu arada kargodan haber varmı

canım bizide berdar et dualarımız seninle inşallah yavrunu rabbim sana verir bu kez

hersey allahın ol demesıne bağlı canım hersey hıkaye aslında
5aa kalıtede embriyo koyuluyor olmuor çöp dıyecek kadar kötü durumdakı
embriyolar tuyunabılıo sadece dua etmekten ve bızım ıcın o zamanın geldığını
ummkatan baska yapacak bısyımız yok cnm
onun ıcın umutlu baska tedavıye gergın rahme yerleşmezmıs embriyo
sakın stres yapma bu kez olacak de nasılsa kendınımızı alıstırmaya da calıssak
olumsuzda dusunsek sonunda uzuluoruz sonunda
ozaman pozıtıf olalım belkı katıkısı olur

yetercim neden oyle hısseettın canım ya
gokhan bey cokmu umutsuz konustu

kızlar bir kere şunu iyi bilin sizi çok seviyorum
yol arkadaşlarım benim
yaaaa kılzar iyiym toparlandım toparlanacağım
ben bütün gücümle bir bebği istiyorum eğerki vermiyorsa hayırlısı böyledir diyeceğim
ama inşşşşşş gelecek bebğim
eşşek sıpası mucizem ne derseninz deyin işte o küçük ben gelecek buna inanmak istiyorum
rabbim neylerese güzel eyler

kıslar sabah demıstım ta show tvde ömer bılmem ne akıl vardı
su kuranı kerımın şifrelerını çözen adam
o dedıkı pozıtıf olmak cok onemlıymıs
adamın bırı hastaymıs hz musa sanırım demıskı sen ıyı olacaksın bak ben peygamberım
ben dıorum sana demıs
adam ınanmıs ıyı olacağına ve gercekten ıyı olmus
ben bazen boyle ıbu kez olacak fılan dıyınce sankı tove haşa
sanki şirk kosuomusum sankı emınmısımsankı allahın ısıne
karısıo gıbı hıssedıodum ama
kurandan ayetlerle acıkladı adam
hemde tıp doktoru bılımsel kısmınına anlattı ama ben tam ızleyemdım derse gıtmek zorunda kaldım

Son düzenleme:
yol arkadaşlarım benim
ben bütün gücümle bir bebği istiyorum eğerki vermiyorsa hayırlısı böyledir diyeceğim
eşşek sıpası mucizem ne derseninz deyin işte o küçük ben gelecek buna inanmak istiyorum

canımm bızde senı sevıyoruz
hepımıze gelıo arada valla kahkahayla ağlama arası gıdıp gıdıp gelıoz
yanı ben artık seye karar verdım
zamanı geleceğı bellıdır ben bıyerlerımı yırtsamda erkene alamam
onun ıcın artık evlılığıme sahıp cıkıp esımle daha cok ılgılenıcem
ve tedavıye basladığımda cok cok pozıtıf dusunucem haberlerı bıle ızlımıcem moralım
bpzulmasın dıyee:)

canımm bızde senı sevıyoruz
hepımıze gelıo arada valla kahkahayla ağlama arası gıdıp gıdıp gelıoz
yanı ben artık seye karar verdım
zamanı geleceğı bellıdır ben bıyerlerımı yırtsamda erkene alamam
onun ıcın artık evlılığıme sahıp cıkıp esımle daha cok ılgılenıcem
ve tedavıye basladığımda cok cok pozıtıf dusunucem haberlerı bıle ızlımıcem moralım
bpzulmasın dıyee:)

evet canım işte bunu başardığın gün he rşey çok iyi olcak
yaaaaaaa biliyorsun bende aklımla hareket etmeye çalışan biriyim ama
bazan duygularım aklımın önüne geçiyor
yükümüz çok ağrı geliyor
ama inşşş aşacağız başaracağız

Merhaba arkadaşlar ..
Benimde bu evlat hasreti yüreğimi yaktı tüketti..
İlk tüp bebek denemem pozitif çıktı .. Sevindik..
Keseyi görmeye gittik , gördük .. Sevindik..
Kalp atışını duyamay gittik duyamadık, üzüldük..
Bir daha gittik duyamadık ..
Bir daha gittik duyamadık.. Kürtaj dedi..
Kürtaja gittim 1 hafta bekleyelim dedi Dr..
Bekliyorum ..
Bu cmt gittiğimde bebeğim 9 haftayı geçmiş olacak..
Bebeğimin büyük ihtimalle öldüğünü söylediler ama bir umut işte bir hafta daha bekleyelim dedik..
Cmt günüde duyulmazsa kesin kürtaj olarak gözüküyor..
7 hafta bebeğimin yaşadığını düşünerek hamilelik yaşadım kısa ama güzeldi..
2 haftadır içimde yaşayıp yaşamadığı belli olmayan büyğk bi ihtimalle 3 dr birden öldüğü düşünüldüğü yavrum var..
Bu belirsizlik çok zor..
Alsalar benden 3 gün üzülürüm belki ama böyle hergün kahroluyorum..
Bu imtihan ne zormuş..

merhaba arkadaşlar ..
Ilk tüp bebek denemem pozitif çıktı .. Sevindik..
Kürtaja gittim 1 hafta bekleyelim dedi dr..
Bekliyorum ..
Bebeğimin büyük ihtimalle öldüğünü söylediler ama bir umut işte bir hafta daha bekleyelim dedik..
2 haftadır içimde yaşayıp yaşamadığı belli olmayan büyğk bi ihtimalle 3 dr birden öldüğü düşünüldüğü yavrum var..
Bu belirsizlik çok zor..
Bu imtihan ne zormuş..

bilgem canım
evet bazılarımız arıyoruz bazılarımız kaybediyoruz
çok karmaşık bir dünya
allahım hepimize yardım etsin
ama inanıyorum ki sizin durumunuz bizden daha zor
rabbim yar ve yardımcın olsun

Merhaba arkadaşlar ..
İlk tüp bebek denemem pozitif çıktı .. Sevindik..
Kürtaja gittim 1 hafta bekleyelim dedi Dr..
Bekliyorum ..
Bu belirsizlik çok zor..
Bu imtihan ne zormuş..

canım allah yardımcın olsun
ılk olarak hamıle kalabılısun bu cok gusel
kayıplar bda cok zordur elbette ama ben hiç hamıle kalamdım
allahım bızı avlatlarımızla ımtıhan etmesın
ben o kanserlı cocoukları gordukce kahroluyorum
felçlı down sendromlu yaa cook zor
allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın
ılk haftalkardakı kayıplar anomalıye bağlı oluo ganellıkle
sağlıklı olmadığı ıcın vucut atıo yada gelışemıo
trabbımın bı lutfu bu aslında engellı coocuklar doğacağın aboyle bı sıstem
gelıştırmıs kurban olduğum
hep dua ett rabbım saglıllısı yoolasın bak hamıle kalabılıosun

:)))bugun nasılsın ayşecim döndümü senın haspalar:)
annem ben esra erolada sinir oluorum hatun dun evlendı bugun hamıle
benımlede aynı yasta kendılerı programını ızlemesemmi:))))
kötüyüm ben kötüyüm :))))

yaa asıl bomba bizim serviste bir arkadaşın HOROZU YUMURTLAMIIIIIŞŞ!!! İnternetten baktık nadir de olsa olabiliyormuş dünden beri gülüyorum horozlar bile yumurtladı ben doğuramadım kendimi balkondan atıcam diye :))) herkes dalga geçiyo vallaa...

yaa asıl bomba bizim serviste bir arkadaşın HOROZU YUMURTLAMIIIIIŞŞ!!! İnternetten baktık nadir de olsa olabiliyormuş dünden beri gülüyorum horozlar bile yumurtladı ben doğuramadım kendimi balkondan atıcam diye :))) herkes dalga geçiyo vallaa...

ayy hadiii yaaaa
kıss ne dıosun bızım bı komsu tuplerını bağlatmıstı
hamıle kaldı kadın yaa
bızım ıkısıde açık
ama yok annem hadı normal yolu geçtık tuple olsa
bariii dıorumm:)))))

Allah Allah doğdum doğalı istnbuldayım ben bile bilmiyom senin bilmemen normal

yol arkadaşlarım benim

heh böle görmek istiyorum sizleri umutlu ve kararlı:54:

slm kızlar bende bir süredir yazılarınızı okuyorum hepimizin hikayesi aynı işte inşallah Rabbim bizi feraha ulaştırır hepimiz bebişlerimizin sevincini paylaşırız. benimde bir kez tüp bebek denemem oldu sonucu negatif sanki bütün herşey aktı gitti hayatımdan artık hiçbir şeyin anlamı kalmamıştı kendimi toparlamak zor oldu ama başardım şimdi aşılama yaptırıyorum bugün tedaviye başladım çok umutlu ve korkuluyum dualarınıza ihtiyacım var bu sefer bebişim bana sıkı sıkı tutunur inşallah Rabbim hepimize hayırların en güzelini yaşatsın

Back