- Konu Sahibi umutbizimolsun
canım benceablan haklı bed derdim çünkü hani şukadar yıl sonra bebeğim olacak kesin diye bilsem saklıyım ama ya olmazsa milleti kandırsam nolcakki ben kendimi kandıra bilecekmiyim elaleme ne herkez kendi yırtığnu diker biz afedersin o....yapmıyoz hırsızlık yapmıyoz Allah vermiyosa buda kader bizim özellikle yaptığımız bişey değil ben vücudum bozulmasın diye doğurmayan kadınlar tanıyorumvalla kimsedende utanmam sende utanma sakınyazılarınızı şöle bi gözden geçirdim,duygulandım,üzüldüm.bakıyorumda benim gibi ne kadar çok kişi varmış.çocuklugumdan beri çocukları çok seven evcilik oynarken anne olan ben şimdi anne olma özlemi içindeyim .ne garip degilmi.ben 1 kez tedavi gördüm ve tutmadı.benim sorunum tüplerimin tıkalı olması ,aşırı derecede yapışıklılık olması,yumurtalarımın bitişik olması,yumurta rezervimin az olması ....
ne kadar uzun degilmi olumsuzluklar...herşeyin bir zamanı var bence sevgili dostlarım .ben ilk tedavide istekli,heyecanlı ,umut dolu idim .şimdi bu ay başlamaya korktum evet kaçtım .önümüzdeki ay yaptırıcam.bu arada psiko terapi görücem.eşimin çocuklara olan sevgisi,heyecanı beni daha çok üzüyor desem beni anlarsınız degilmi?çocugumun normal şartlarda olmayacagını saklamam,soranlara şu an düşünmüyorum dememmide yadırgamazsınız degilmi?ama yakınlarıma anneme ,ablama ,babama bu garip geliyooo ayıp degil ben derdim diyor ablam .ama diyemiyorum işte.gelecek ay ankara medicanada tedavi görücem bakalım herşeyin hayırlısı sevgi ile kalın....
canım bu kaçıncı denemen bilmiiyoeum ama her dnemene umutla git bakarsın rabbim yüzüne güler lütfen ümidini yiitirme biliyorum zor ama napıcan bu arada kargodan haber varmıkızlar nasılsnızı
ben bu saate kadar yine has deydim
dr istediği tahilleri verdieşim bende başka bir gün vereceğim
kızlar dün yaşadıklarımınüzerinden biraz zamangeçince düşünme fırsatım oluncabazı umudumu biraz daha kaybetim
sanki artık her şey bitmiş gibi geldi bana
allahım bu günümüzü aratmasın
Tamam canım haberdar ederim seni merak etme
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım arkadaşım benim
canım bizide berdar et dualarımız seninle inşallah yavrunu rabbim sana verir bu kez
Son düzenleme: