• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

slm kızlar bende bir süredir yazılarınızı okuyorum hepimizin hikayesi aynı işte inşallah Rabbim bizi feraha ulaştırır hepimiz bebişlerimizin sevincini paylaşırız. benimde bir kez tüp bebek denemem oldu sonucu negatif sanki bütün herşey aktı gitti hayatımdan artık hiçbir şeyin anlamı kalmamıştı kendimi toparlamak zor oldu ama başardım şimdi aşılama yaptırıyorum bugün tedaviye başladım çok umutlu ve korkuluyum dualarınıza ihtiyacım var bu sefer bebişim bana sıkı sıkı tutunur inşallah Rabbim hepimize hayırların en güzelini yaşatsın

elde edınceye kadar ugrasacağız arkadasım
baska elımızden bısey gelmıo
pozıtıf olmak buyuk katkı sağlıo ve bol dua
allah yar ve yardımcın olsun

canım inanki elimden geleni yapıyorum ama
gücümün tükendiği yerler var artıkdayanmıyorum çok yoruldum yaaaa
bu kadarı fazla geliyor
allahım dayanma gücü versin
cnm çok haklısın çektiklerin çok büyük bi yük Allahım sana dayanma gücü versin ve en kısa zamanda yavrunu sana göndersin...
yine bugün süper salaklığım üstümde :))) ablam istanbulda şu sıra bugün bana mesaj atmış demiş ki sana dua etmek için gizlice evliyaya gittim.. ben de cevap yazdım neden gizlice gittin kimden saklıyorsun? cevap gelid koptum: salak evliyanın adı gizlice evliyaaa :)))

:60::60::60::60::60: ayyy çok komik yaaa....

bu arada kızlar miranda arkadaşımızın yarınki transfer işlemi için ayetel kürsi okudum Allahım kabul etsin..

cnm çok haklısın çektiklerin çok büyük bi yük Allahım sana dayanma gücü versin ve en kısa zamanda yavrunu sana göndersin...

:60::60::60::60::60: ayyy çok komik yaaa....

bu arada kızlar miranda arkadaşımızın yarınki transfer işlemi için ayetel kürsi okudum Allahım kabul etsin..

canım nbr nasılsın
jelı kendın uygulayabılıomusun ben iğne kullanmıstın
gecen tedavımde ama annemde olucam sanırım transferden sonra
kendım yapabılırmıyım ayy ben hiç daha fıtıl bıle kendım uygulamadım garıp
gelıo vajinaya bişey sokmak

canım nbr nasılsın

evet cnm ben jeli kendim yapıyorum banada acaip geliyodu ama alıştım...
opu dan sonra ben 15 gün iğne kullandım sonra jele geçtim...

canım nbr nasılsın

umutcun burdasın kocişin kpamadımı neti :))))))))))) gülüm bence dışarıya çıkmaktan ine yaptırmaktansa jel daha iyi ben kullandım zorluğua yok

umutcun burdasın kocişin kpamadımı neti :))))))))))) gülüm bence dışarıya çıkmaktan ine yaptırmaktansa jel daha iyi ben kullandım zorluğua yok

canım ordan nakıl yapılıomus oyle daha kolay olur demışler
iğneyı benım eşim yaptı hep ben ıptal olan tedavımde
4 gun kullanmısım jelı esım uyguolamıstı
ama cok irite etmıstı benı sankı tahriş etmıstı 4 gunde bıle
sonra jelden dolayı enfaksıyon kapan arkadaslarım oldu
esım yanımda olacak olsa yıne iğne ısterım ama annemde olursam
jel olur mutlaka

ben cıkayım kıslar yıne gelırım
osmanım basladı sanırı
evlatlık alasım var onu cook tatlıı yaa
bu bolum carolınden dayak yıyo amaa

canım ordan nakıl yapılıomus oyle daha kolay olur demışler
iğneyı benım eşim yaptı hep ben ıptal olan tedavımde
4 gun kullanmısım jelı esım uyguolamıstı
ama cok irite etmıstı benı sankı tahriş etmıstı 4 gunde bıle
sonra jelden dolayı enfaksıyon kapan arkadaslarım oldu
esım yanımda olacak olsa yıne iğne ısterım ama annemde olursam
jel olur mutlaka

evet nakil yaptıra biliyosun :)))))))))) aaaaaaaaaah benimde kocam doktor olsaydı bende kocişime yaptırırdım ama olsun gonal f imi kocişim yapmıştı :))))))))) hangisi sana rahat olacaksa öle yap canım ama bence anende kal evde durmaz iş yaprsın yemek felan yapma

cnm çok haklısın çektiklerin çok büyük bi yük allahım sana dayanma gücü versin ve en kısa zamanda yavrunu sana göndersin...

:60::60::60::60::60: Ayyy çok komik yaaa....

Bu arada kızlar miranda arkadaşımızın yarınki transfer işlemi için ayetel kürsi okudum allahım kabul etsin..

amin canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canımm senın yumurta rezervınde sıkıntı yoksa
eşinde de sperm varsa bi şekilde olacaktr,
neden olmuo normal yolla cnm kadın faktorumu
erkek faktoru mu

erkek faktörüde var bendede var ben pkoluyum düzensiz adet dönemlerim bu yüzden yumurtalarım istenilen kalitede değil eşimdede varikosel ameliyatı oldu harekette problem var doktorum olabilir gözüyle bakıyor bende pozitif düşünmeye çalışıyorum bakalım inşallah bebeğime bu sefer kavuşurum

Back