• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

bugün ben de burnumdan soludum bütün gün.. umudumsun da çok stresliymiş demek ki astrolojiyle falan alakalı hepimize geldiklerine göre :)))

canım benimkinin astrolojiyle alakası yok çamaşır yıkadım dün astım balkona sabah bankaya gittim bankadakilerzaten mıy mıy 10 dakika birine bakıyo bi geldim üst komşum bütün çamaşırlarımın üstüne halı silkelemiş ve halada silkeliyo nemiş kapıyı çalmış yokmuşum sanki 1 saat beklese ölecek uzağa gitmicemi hamile olduğumubiliyo aptal halbuki ama pisliğinden yapıyo hamileyim ondan yüz buluyo yoksa azını burnunu kıracam

canım benimkinin astrolojiyle alakası yok çamaşır yıkadım dün astım balkona sabah bankaya gittim bankadakilerzaten mıy mıy 10 dakika birine bakıyo bi geldim üst komşum bütün çamaşırlarımın üstüne halı silkelemiş ve halada silkeliyo nemiş kapıyı çalmış yokmuşum sanki 1 saat beklese ölecek uzağa gitmicemi hamile olduğumubiliyo aptal halbuki ama pisliğinden yapıyo hamileyim ondan yüz buluyo yoksa azını burnunu kıracam

şu an benim üstümdeki öküzler de deve güreşi yapıyor galiba.. heran tavan üstüme çökebilir.. bu apartmanın gürültüsü beni delirtecek valla...
bankadaki sayın hamile bayanlarımızda yazık grip olmuşmuş ne kadar iş varsa yıkıp gittiler rapor alıp. eh ben de o işleri yaparsam nolayım..:37:

şu an benim üstümdeki öküzler de deve güreşi yapıyor galiba.. heran tavan üstüme çökebilir.. bu apartmanın gürültüsü beni delirtecek valla...
bankadaki sayın hamile bayanlarımızda yazık grip olmuşmuş ne kadar iş varsa yıkıp gittiler rapor alıp. eh ben de o işleri yaparsam nolayım..:37:

:))))))))))) demek bugün bi uğursuzluktur üzerimide gidiyoz heeeeeeeeeee herkez kötü durumda ay valla yalan değil alamaktan sinirime ne dua geldi aklıma ne bişi bi ara girdimama duramadım çok kötüydüm bişi yapamıyorumya sinirime kendimi yedim

:))))))))))) demek bugün bi uğursuzluktur üzerimide gidiyoz heeeeeeeeeee herkez kötü durumda ay valla yalan değil alamaktan sinirime ne dua geldi aklıma ne bişi bi ara girdimama duramadım çok kötüydüm bişi yapamıyorumya sinirime kendimi yedim

kendini yeme kız tatlı yeee.. hem iyi gelir hem de benim niyetime ye. ben zaten manda gibi oldum bir de tatlı yemiyim diye uğraşıyorum şöööle bi avuç çikolata yutsam sinir minir kalmaz ama erik kurusuyla idare ediyorum işte..

Selam şekerler nasılsınız? Bugün tersimdem mi kalktım nedir herşey üstüme üstüme geldi.. Neyse şükür bugün de bittiiii..
Yetercim senin adına çok sevindim valla yeni bir yer yeni umut demek zaten 3 denemeden sonra doktorunuzu değiştirin karşılıklı yıpranırsınız diyorlar. İnşallah çok güzel sonuç alrsın.
Mirandacığım dün senin için yasin ve meryem okudum çalıştığım için elimden bu kadar geliyor ama iyi dileklerim seninle..

Ayşecim allah razı olsun daha ne isterimki dualarınızı aldım ya allah okuduklarınızı alnınıza yazsın canımm

Ayşecim allah razı olsun daha ne isterimki dualarınızı aldım ya allah okuduklarınızı alnınıza yazsın canımm

canım benim herşey çok güzel olacak ben inanıyorum sen de inan.. ayyy ne güzel çok heyecanlııı keşke benim tedavim de biran önce başlasa..

kendini yeme kız tatlı yeee.. hem iyi gelir hem de benim niyetime ye. ben zaten manda gibi oldum bir de tatlı yemiyim diye uğraşıyorum şöööle bi avuç çikolata yutsam sinir minir kalmaz ama erik kurusuyla idare ediyorum işte..

ay gülüm benim kız beter canım tatlı istiyo yiyom bütün gece mide ağrısı bulantı öldürüyo beni :))))))

bende bugün keyfim yok bariçıkiyimde bende mirandaya bişiler okiyim herkez bitirmiş bi ben kaldım :))))))))) mirandacım Allahım iyi sonuçlar aldırsın

ha ha ha bencede bayan romantizm o
kuşum 7 gun 24 saat halvet mı olur askolsun
tukan kapalı bugun kara pazartesı :)))ayrıca evı topladık tasınıcaz yaa
kıs gırdım kımse yoktuu bende cıktımm napimm
umut da hiç gelmedi bugün dans filan ediyor galiba :))) hadi canım iyi geceler.. Allah kabul etsin...

ayşeee sen nıye karalar bağladın kıss benım gıbı 6 ay da bı tayınmı cıkıo
evmı tasıosun:)))))
ayy canım dun gun boyu ev topladık öldüm yorgunluktan bırazda o dans etsın canımm demı:))))

Back