• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

hıııııııım kimse bilmiyosa tamam haklısın şimdi benim cümle alem biliyo valla annemlerin mahalle kendi oturduğum mahalle lise arkadaşlarım :))))))))))))) ben paat çocuk sorana benim çocuğum olmuyo dediğim için öğrenmeyenkalmıyo :)))))))))) ha ha ha

kıs oylemı dedın gercekten:)))
amann bı yıl daha olmzsa bende oyle dıyıverecem gari napımm:))))

nurcancım ben ıstanbulda değilim kıs uye olurken oyle yazmıstımm orda okudum biraz çalıstım
ama ozelden msj atamıorum 10 dk dolmadığı için adanada sayılırım:))))))

bende yemek yaptım eşim gelecek onu bakliyorum :69::69::69::69::69::69:
Bu aradada sizlerle vakit geçiriyorum :66::66::66::66::66:
aman napacaz pc başında oturunca zaman birazdaha hızlı geçiyo tv de bişi yokki
kıs oylemı dedın gercekten:)))
amann bı yıl daha olmzsa bende oyle dıyıverecem gari napımm:))))

tabi hayatım kimse başıma gelip daha olmadımı yomu ay ne tembelsiniz felan gibi aptalca laflar edemiyolar ben bide tavizkar değilimdir dışarıya karşı beni severler muhabbetim hoşlarına gider ama bana karşı benim istediğimden ileri gidemezler hep resmyetim vardır haddini aşana lak diye kendi kusurunu sölerm bikere kendini bilmez bi komşum bana döndü bi akadaşı gösterdi arkadaşla beni tanıştıracak sözde bak bununda seningibi çocuğu oldü çocuğu olmuyomuş dedi kadın çok üzüldü gözü yaşardı beni tanımadığı çin kedini sıktı ağlamadı ama farkettim durumunu onunyanında bişi diyemedim lafı değiştirdim heen diğeri mutfağa gidince yanına gittim sen çocuğıun olduda bişeymi oluğunu sanıyosun dedim haddini aşma adamgibi konuş benim hakkımda canını yakarım komşu felan demem dedim önce zeka sahibi ol insanlarla nasıl konuşacağını öğren öğrenmedende benim yanıma gelme dedim tabi mecburen görüşüyoruz hepimizin eşi aynı yerde çalışıyo ama artık benim arkamdan vea yüzüme bişi dicekse düşünüp söylüyo aslında varya çok iyi niyetli biriyim kimseyi kıramam ama bunların içinde neler döndüğünü biliyorum benden azıcık taviz görseler her fırsatta incitmeye çalışırlar :)))))))))))

kızlaar ne var ne yok
ben 2 3 gündür sık giremedim mazur görün..
ama bugün bebişi görmeye gittim 2 cm olmuş :1:
oradanda büyükanneye gittik oradada dedim kontrole gittik falan bakıcısı öok sık gidiyosun bebeğe zararlı dedi aklım takıldı kaldı.her hafta gidiyorum gerçekten zararlımı usg...

aman napacaz pc başında oturunca zaman birazdaha hızlı geçiyo tv de bişi yokki

tabi hayatım kimse başıma gelip daha olmadımı yomu ay ne tembelsiniz felan gibi aptalca laflar edemiyolar ben bide tavizkar değilimdir dışarıya karşı beni severler muhabbetim hoşlarına gider ama bana karşı benim istediğimden ileri gidemezler hep resmyetim vardır haddini aşana lak diye kendi kusurunu sölerm bikere kendini bilmez bi komşum bana döndü bi akadaşı gösterdi arkadaşla beni tanıştıracak sözde bak bununda seningibi çocuğu oldü çocuğu olmuyomuş dedi kadın çok üzüldü gözü yaşardı beni tanımadığı çin kedini sıktı ağlamadı ama farkettim durumunu onunyanında bişi diyemedim lafı değiştirdim heen diğeri mutfağa gidince yanına gittim sen çocuğıun olduda bişeymi oluğunu sanıyosun dedim haddini aşma adamgibi konuş benim hakkımda canını yakarım komşu felan demem dedim önce zeka sahibi ol insanlarla nasıl konuşacağını öğren öğrenmedende benim yanıma gelme dedim tabi mecburen görüşüyoruz hepimizin eşi aynı yerde çalışıyo ama artık benim arkamdan vea yüzüme bişi dicekse düşünüp söylüyo aslında varya çok iyi niyetli biriyim kimseyi kıramam ama bunların içinde neler döndüğünü biliyorum benden azıcık taviz görseler her fırsatta incitmeye çalışırlar :)))))))))))

kızlar ne entersan değilm hepimiz çevresinde böyle kendni bilmezler var
neden acaba diye düşünüyorum h,çmi düşünmüyorlar bu söz karşıdakne yara yapar diye yoksa keyifm alıyorlar yara açmaktan
alahım yaaaaaaaa

neden acaba diye düşünüyorum h,çmi düşünmüyorlar bu söz karşıdakne yara yapar diye yoksa keyifm alıyorlar yara açmaktan
alahım yaaaaaaaa

canım özellikle yapıyolar ciddiyim ben farkediyorum yani önemsemiyolar seni umurlarında olmuyosun zannediyolarki kendi hayatları dört dörtlük bizim çocuğumuz ykya evin içindede eşlerimizin bizi kusurlu gördüğünü sanıyolar kendilerini bizden üstün göstermeye çalışıyolar bi arkadaşada bigün dedim sende aşşağılık kompleksi var ondan bana gelip habire hüseyinabi bişi demiyomu çocuğun olmuyo diye soruyosun her ortamda siz bakmayın benden büyük gösterdiğine çocuğu olmadığına benden yaşı küçük diyosun dedim aklın sıra beni aşşağılamaya çalışıyosun ama bence sen kendin aşşağılık olduğun için kendini benden üstün gibi göstermeye çalışıyosun anne olamadım ama karılık yönünden sana bin çekerim o yüzden küsürümü kocam görmüyo yoksa senin kusurlarını kocan görüyomu dedim oda bidaha bişi diyemedi

kızlaar ne var ne yok
ben 2 3 gündür sık giremedim mazur görün..
Ama bugün bebişi görmeye gittim 2 cm olmuş :1:
Oradanda büyükanneye gittik oradada dedim kontrole gittik falan bakıcısı öok sık gidiyosun bebeğe zararlı dedi aklım takıldı kaldı.her hafta gidiyorum gerçekten zararlımı usg...

canım hadi gözün aydın bencede her hafta gitme en azında 2 haftada bire düşür

alahım yaaaaaaaa

onların böyle dertleri olmadığı için yaralarımıza basmak hoşlarına gidiyor
ama bilmiyolarki kendi başlarında daha büyük dert var...
benim çevremde var gerçi hiç neden olmuyo demedi ama çok samimi olduğum en yakın arkadaşım..bi keresinde bi sabaha program yapmıştık önemli bi işimiz vardı ogünde dr um muayeneye çağırınca tüp bebekten onla programı iptal ettim ama ne işim olduğunu söylemedim önemli ama söleyemem dedim tedavinin t si geçmedi hemen yaymış etrafa sölemediğine göre kesin tedavi oluyo çocuk içinde saklıyo falan yav sanane sen kendi derdine baksana..ama hiç takmıyorum kafama Allahım bana verdi ya mucizemi o umrumda bile değil kim ne derse desin...

Benim çevremde var gerçi hiç neden olmuyo demedi ama çok samimi olduğum en yakın arkadaşım..bi keresinde bi sabaha program yapmıştık önemli bi işimiz vardı ogünde dr um muayeneye çağırınca tüp bebekten onla programı iptal ettim ama ne işim olduğunu söylemedim önemli ama söleyemem dedim tedavinin t si geçmedi hemen yaymış etrafa sölemediğine göre kesin tedavi oluyo çocuk içinde saklıyo falan yav sanane sen kendi derdine baksana..ama hiç takmıyorum kafama allahım bana verdi ya mucizemi o umrumda bile değil kim ne derse desin...

bende hiç kafama takmam ama biz burda birsürü kadın eşleimiz hep aynı yerde çalışıyo kimse birbirini çekemiyo herkez birbirinin kötü olmasını istiyo mesela benim başıma bi işmigeldi akşam kocasına yetiştiriyo kocasıda işyerindeki diğer heriflere o şekilde yani hayatta taviz verilmez ben buraya gelin gelen son kişiyim ben geldiğimde hepsi evliydi biraz inceledim hepsini dinledim ben sonuçta 10 yıl nerdeyse iş hayatında geçmiş biriyim hemen atlamadım her muhabbet bektım herkez birbirinin ardından konuşuyo ma ertesigün arkaaından konuştuğunu en samimi arkadaşım diye bana tanıştırıyo önce dedim aha kızım yandın karı milleti böle bişi demekki dedim en 30 tane erkeğin içinde çalışmışım hiç bilmiyom kadın muhabbetlerini :))))) baktım bunlar böle dedim ben bunlara sırrımı vermiyim harbidende bakıyorum hepsinin en hassas sırlarını biliyorum ama hiç biri benim sırıımı bilmiyolar doğal olarak bana karşı kullanamıyolar sadece birtane arkadaşım var denizlili hiç memleketimizin alakası yok çok zıt kişileriz o köyde büyümüş ben istanbul çocuğuyum ama 5 yıldır daha birbirimizin hakkında kimseye bir koz vermeik bitek onunla ciddi sıkıntımı konuşurum derdimi veririm bizim buralar tehlikeli yani uyanık olmazsan :))))))))

canım özellikle yapıyolar ciddiyim ben farkediyorum yani önemsemiyolar seni umurlarında olmuyosun zannediyolarki kendi hayatları dört dörtlük bizim çocuğumuz ykya evin içindede eşlerimizin bizi kusurlu gördüğünü sanıyolar kendilerini bizden üstün göstermeye çalışıyolar bi arkadaşada bigün dedim sende aşşağılık kompleksi var ondan bana gelip habire hüseyinabi bişi demiyomu çocuğun olmuyo diye soruyosun her ortamda siz bakmayın benden büyük gösterdiğine çocuğu olmadığına benden yaşı küçük diyosun dedim aklın sıra beni aşşağılamaya çalışıyosun ama bence sen kendin aşşağılık olduğun için kendini benden üstün gibi göstermeye çalışıyosun anne olamadım ama karılık yönünden sana bin çekerim o yüzden küsürümü kocam görmüyo yoksa senin kusurlarını kocan görüyomu dedim oda bidaha bişi diyemedi

Benim çevremde var gerçi hiç neden olmuyo demedi ama çok samimi olduğum en yakın arkadaşım..bi keresinde bi sabaha program yapmıştık önemli bi işimiz vardı ogünde dr um muayeneye çağırınca tüp bebekten onla programı iptal ettim ama ne işim olduğunu söylemedim önemli ama söleyemem dedim tedavinin t si geçmedi hemen yaymış etrafa sölemediğine göre kesin tedavi oluyo çocuk içinde saklıyo falan yav sanane sen kendi derdine baksana..ama hiç takmıyorum kafama allahım bana verdi ya mucizemi o umrumda bile değil kim ne derse desin...

yyaaaaaaaaa kızlar ben ilk tedavimde sakladım çok üstüme geldiler her kes sordu şimide saklamıyorum söylüyorum
ben öyle şeylere şahit oldum ki kadın hayatında ilk kez kadın doğumcuya gitmiş ben doç giidyorum o zaman kv bu gelini benim dr bir götür belki olur demiş bende dedmki kv sorun oğlunda kadın doğumcu oğluna bir şey yapabilevekse götür dedim
birde bizim burda bir gelin var köyde bir dönem çocukları olmadı bana geldi ablla nereye gideceğim bilmiyorum dedi bende başkente git dedim gitti aşılamyala birbebkleri oldu geçen gün banadiyorki abla sende git şu benim dr bir aşılamada sen yaptır olur diyor dedimki bak ben senin tedaviyin bir üstnü yaptıryorum
yine söyledi benim dr git diye
bende seni oraya ben gönderdim şimid bana akılmıveriyorsun dedim
evet böyle davranmaktan rahatsızım ama zorluyorlar ne yapayım

Back