- Konu Sahibi umutbizimolsun
hadii gittim ben öptumm hepınızı kıslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar arkadaşlar hepimizim yürek yangını büyük ve bu yangın son nefesimize kadar bizimle yaşayacak ben 3.tüpümü denedim 11.12.2010 transfer 22.12.2010 gebelik testim di 6 yıl aradan sonra yeniden yeşeren ümitle heyecanla bekleyişe yerini verdi ama bende sizler gibi tahlil gününü bekliyemedim ve 2 gün önce idrarla evde kendim baktım eşime söyleyemedim sonuç olumsuz cıkarsa diye ve o belli belirsiz 2 çizgi olmuştu gözlerime inanamadım ertesi gün tekrar yaptım tahlil sonuç yine 2 cizgi ben hamileydim 14 sene sonra allahıma şükür gercekten beta hcg yüksek cıktı hamileydim şu 1 ay hayatımın en güzel zamanlarıydı yaşadıgım tüm acıları unutmuştum çünkü bu büyük bir mucizeydi benim için ta ki 5 ocak çarşamba 2011 kanamam başladı panikledim dr görüştüm perşembe gebelik testi vermemi ona göre gelmemi söyledi sabaha kadar tüm bildigim duaları ettim allahım bebeklerimi alma benden diyesabah sonuç 6.8 cıktı ve düşük ediyordum ultrasyona girdim ve \90 düşmüş kese görülmedi o muayene hane başıma yıkıldı çok ama çok agladım 1 gün sonra kac kese oluştugunu görmek için gitcektim şu an 11 gün oldu kaybedeli bebeklerimi ama her gün o günü yaşıyorum çok perişanım eşimede anlataıyorum onuda üzmek istemiyorum problem bende onun bişeyi yok benim yüzümden oda evlat hasreti çekiyor çok üzülüyorum ...şu tedavide 1 ay sobamı koydu çok yardımcı oldu hakkını ödeyemem kızlar sizleri tanımıyorum ama sizlere bende içimi dökmek istedim çok yalnızım allah düşmanıma bile evlat hasretiyle sınamasın çok zor hep hamilelere özeniyorum bende yaşamak istiyorum annelik duygusunu benim de olsun küçük sevimli evlatlar ama benim başkalarının çoçuklarını sevmekten çok yoruldum...
merhabalar arkadaşlar hepimizim yürek yangını büyük ve bu yangın son nefesimize kadar bizimle yaşayacak ben 3.tüpümü denedim 11.12.2010 transfer 22.12.2010 gebelik testim di 6 yıl aradan sonra yeniden yeşeren ümitle heyecanla bekleyişe yerini verdi ama bende sizler gibi tahlil gününü bekliyemedim ve 2 gün önce idrarla evde kendim baktım eşime söyleyemedim sonuç olumsuz cıkarsa diye ve o belli belirsiz 2 çizgi olmuştu gözlerime inanamadım ertesi gün tekrar yaptım tahlil sonuç yine 2 cizgi ben hamileydim 14 sene sonra allahıma şükür gercekten beta hcg yüksek cıktı hamileydim şu 1 ay hayatımın en güzel zamanlarıydı yaşadıgım tüm acıları unutmuştum çünkü bu büyük bir mucizeydi benim için ta ki 5 ocak çarşamba 2011 kanamam başladı panikledim dr görüştüm perşembe gebelik testi vermemi ona göre gelmemi söyledi sabaha kadar tüm bildigim duaları ettim allahım bebeklerimi alma benden diyesabah sonuç 6.8 cıktı ve düşük ediyordum ultrasyona girdim ve \90 düşmüş kese görülmedi o muayene hane başıma yıkıldı çok ama çok agladım 1 gün sonra kac kese oluştugunu görmek için gitcektim şu an 11 gün oldu kaybedeli bebeklerimi ama her gün o günü yaşıyorum çok perişanım eşimede anlataıyorum onuda üzmek istemiyorum problem bende onun bişeyi yok benim yüzümden oda evlat hasreti çekiyor çok üzülüyorum ...şu tedavide 1 ay sobamı koydu çok yardımcı oldu hakkını ödeyemem kızlar sizleri tanımıyorum ama sizlere bende içimi dökmek istedim çok yalnızım allah düşmanıma bile evlat hasretiyle sınamasın çok zor hep hamilelere özeniyorum bende yaşamak istiyorum annelik duygusunu benim de olsun küçük sevimli evlatlar ama benim başkalarının çoçuklarını sevmekten çok yoruldum...
valla hava cok guseldı attık kendımızı dısarı sonra sınemaya gıttıkctesi diye hepiniz sokağa mı attınız kendinizi, oturun evde de işinizi yapın bakiyiiimm.. ben evde oturuyorum kös kös..
canım bende tup bebek yaptırdım ama tutmadı aşılamada tutmamıstımerhabalar arkadaşlar hepimizim yürek yangını büyük ve bu yangın son nefesimize kadar bizimle yaşayacak ben 3.tüpümü denedim 11.12.2010 transfer 22.12.2010 gebelik testim di 6 yıl aradan sonra yeniden yeşeren ümitle heyecanla bekleyişe yerini verdi ama bende sizler gibi tahlil gününü bekliyemedim ve 2 gün önce idrarla evde kendim baktım eşime söyleyemedim sonuç olumsuz cıkarsa diye ve o belli belirsiz 2 çizgi olmuştu gözlerime inanamadım ertesi gün tekrar yaptım tahlil sonuç yine 2 cizgi ben hamileydim 14 sene sonra allahıma şükür gercekten beta hcg yüksek cıktı hamileydim şu 1 ay hayatımın en güzel zamanlarıydı yaşadıgım tüm acıları unutmuştum çünkü bu büyük bir mucizeydi benim için ta ki 5 ocak çarşamba 2011 kanamam başladı panikledim dr görüştüm perşembe gebelik testi vermemi ona göre gelmemi söyledi sabaha kadar tüm bildigim duaları ettim allahım bebeklerimi alma benden diyesabah sonuç 6.8 cıktı ve düşük ediyordum ultrasyona girdim ve \90 düşmüş kese görülmedi o muayene hane başıma yıkıldı çok ama çok agladım 1 gün sonra kac kese oluştugunu görmek için gitcektim şu an 11 gün oldu kaybedeli bebeklerimi ama her gün o günü yaşıyorum çok perişanım eşimede anlataıyorum onuda üzmek istemiyorum problem bende onun bişeyi yok benim yüzümden oda evlat hasreti çekiyor çok üzülüyorum ...şu tedavide 1 ay sobamı koydu çok yardımcı oldu hakkını ödeyemem kızlar sizleri tanımıyorum ama sizlere bende içimi dökmek istedim çok yalnızım allah düşmanıma bile evlat hasretiyle sınamasın çok zor hep hamilelere özeniyorum bende yaşamak istiyorum annelik duygusunu benim de olsun küçük sevimli evlatlar ama benim başkalarının çoçuklarını sevmekten çok yoruldum...
ne habersiniz kızlar
günaydın iyi pazarlar arkadaşlar
gunaydın canımm yaa bebeğim01in haberını aldım cok uzulşdum
kıss hamıle kalmak bı zor onu korumak saglıcakla doğurmak bı zor
allahım yardımcımız olsun yaa
canım arkadasımm ınsallah hersey gonlunden geçtığı gıbı olacak
hayal ettiğin hersey dılınden doktuğun hersey hayatına gırecek butun kalbımle dılıyorum bunu
su mubarek cuma gununde ınsallhh
evet yaa çok üüzldüm neden böyle oluyor
alllahım
noldu kızlar ben anlamadım kötü bişimi var
başkent topiğindeki bır arkadasımız vardı kendılığınden hamıle kalmıstı
ama 10.haftada bebeğinin kalbı durmus ona uzulduk
hadi ya offff Allahım sabır versin yardımcısı olsun valla nedir bu durumumuz yarabbim bizlere acısın artık
oylee cnm sorma yaa kadınların 5te biri düşük yasar buda nerdeyse
tup bebekle sahıp olma yuzdesı kadar yuzdeye vurursan tup bebekte bu dahada fazla oluyor
cunku belkı vucudun secmeyeceği spermle dölluolar
rabbım güç kuvvet versin 12 hafta bıtene kadar elı yuregınde olur ınsanın heralde
bu arada gördüm resmını cnm cok tatlısın ben senı esmer hayal etmiştim sarısınsın göçmenlere benzıosun hatta
ayy bensankı hepınızı tanıo gıbı oluorum gördukce ayşe dede oyle oldu cok tanıdık gelıo
canım evet tüp bebekte oran fazla bu yüzden tutunduktan sonra dinlenmek çok önemli rabbim hayırlısını versin hakkımızda ben valla 4 ayı bitirecem diyenekadar öldüm öldüm dirldim bide şimdi önümde doğum korkuusda var o ameliyethaneye nasıl giricem hiç bilmiyorum zaten lk doğumumda narkozdan zor uyandım belki bukez umutlu girersem daha kolay uyanırım onda bebeğimin ölmek üzere olduğıunu bilerek girmiştim doğuma (((((
:))))))))))) sağol canım o senin güzelliğin ve tatlılığın inan bende sanki hepinizle normalde komşu vayarkadaşmışım gibi hissediyorum artı iyice :)))))))) canım benim annem karadenizli babam kastamonlu ama babamın tarafı yugoslavyadan göçmüş zamanında :)))))) herkez benzetiyo göçmenlere :)))))))
ınsallh bu defa saglıcakla alacaksın kucağına canımm
bıde tup bebekle zor elde edıldığı ıcın stresde cok oluo dusuklerın sebepelerınden bırı
aşırı stres
sen bol bol dua et rahat bırak kendını cnm
evet ben göçmenım dıyosun karadenızlılere de benzıosun orda okumustum bı sure:)))