- Konu Sahibi umutbizimolsun
güzelikler nasılsnız bakalım
pazar gün olunca sesler pek çıkmadı bu gün
ben giriyom arada ama kimse yok hayatım :)))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelikler nasılsnız bakalım
pazar gün olunca sesler pek çıkmadı bu gün
mrb.Ben nişanlıyım.Nişanlım eğlenceli bişeyler bulmamı istiyor.İlçede olduğum için burada sinemaya gitmekten başka yapılacak aktivite yok.Sizce ne yapabilirim?Bana yardımcı olur musunuz?
tşk ederim.Kilo problemim yok.Onu eğlendirebilecek bişeyler bulmamı istiyor aslında.birlikte güzel vakit geçirebileceğimiz değişik fikirler istiyor.Aklıma hiç birşey gelmiyor.
ben giriyom arada ama kimse yok hayatım :)))))))))
çokk tşk ederim.Çalışıyorum.dershanede öğretmenim.Nişanlımla aynı apartmandayız.Onun ailesinin yanındayım.öyle bir ortam hazırlamıştım çok beğenmişti.TŞk ederim tekrar.Arkadaş olarak ekleyebilir miyim?
:)) tşk ederim.İyi ki üye olmuşum bu siteye.görüşmek üzere.HAyırlı akşamlar.
sağol canım inşallah:))))))))) ben hiç görmedim ama istiyorum gidip gezmeyi :))))))) senin yok resmin
hımm bırlıkte napabılırsınız
pıknık yapabılırsınız aılenın yanında değilsen gusel bır masa hazırlayabılırsın
mumlar fılan.. ardından romantık bı fılm
ben nısanlıyken yapmıstım mesela her here kucuk kucuk mumlar koymustum
yemekten sonra bayağı dans ettık bızım sarkımızla ısığı hiç açmadık
ama meğer dısardan butun mumlar gozukuomus 1.kattı mahalleye rezıl olmustum sonra tebi:))
ılk gorev yerındeydım ozaman tek kalıodum evde
sen çalıısomusun aılenlemısın bılmıorum ama
hem neden sen bulacakmıssn oda bulsun canım erkeğin elınde daha cok fırsat vardır
araba gıbı alır bulunduğunuz ıle goturur fılan alır bı gusel yere goturur onumuz ılkbahar
hepınız burdayken bı koyup kaldırcam da cnm bı turlu gelmedi kımse bugun
yarın gelırler heralde haftasonu herkes mesgul sanırım
ay neden kaldırıyon hayatım dursun bigün en azından nolcak ama kimse bilmiyosa o başka
kımse bılmıo tatlım ya onun ıcın yoksa koyarım nolcak tabii:))
güzeliklerrrrrrrrrrrrrrrrr
Ne yapıpyorsunuz bakem
napalım canım yemek felan verdim eşme oturdum pc başına hemen :))))))))) sen napıyosun nasılsın :))))))))