• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

mrb.Ben nişanlıyım.Nişanlım eğlenceli bişeyler bulmamı istiyor.İlçede olduğum için burada sinemaya gitmekten başka yapılacak aktivite yok.Sizce ne yapabilirim?Bana yardımcı olur musunuz?:43::43:

mrb.Ben nişanlıyım.Nişanlım eğlenceli bişeyler bulmamı istiyor.İlçede olduğum için burada sinemaya gitmekten başka yapılacak aktivite yok.Sizce ne yapabilirim?Bana yardımcı olur musunuz?:43::43:

tatlımm bula bula tup bebek bolumunu mu buldum yazacak
burda herkes yarı bunalım yarı anksiyate bozukluğu ıcınde
ama tebrık ederım doğru adresı bulmussun okadar topik içinde:))))bız eğlenmeye çalısanlardanız

soyle dıyelım mesela
1.kılo problemın varsa plates topu alıp evde yapabılırsın.spor yaparken mutluluk hormonu salgılar vucut strese birebirdir...aslında kılo problemın yoksada yapabılırsın..
2.kıtap okuyabılırsın
3.gunlere katılabılırsın (gulmeyın ıyı oluo valla ilçe sartlaında bende genelde hep ilçe sartlarında calıstım
en ıyı gezme ev gezmesı oluo ılçelerde
sen ne kadar mutlu olursan ilişkınde okadar huzurlu ve sağlıklı bı ılişkı olur cunku ınsan sıkılırken hersey gozune batar kucucuk bısey ıyıce buyur
sınema olacak kadar buyuk bı ılçeyse ne gusel cnm benım bulunduğum hiçbi ilçede sınema olmadı

tşk ederim.Kilo problemim yok.Onu eğlendirebilecek bişeyler bulmamı istiyor aslında.birlikte güzel vakit geçirebileceğimiz değişik fikirler istiyor.Aklıma hiç birşey gelmiyor.

tşk ederim.Kilo problemim yok.Onu eğlendirebilecek bişeyler bulmamı istiyor aslında.birlikte güzel vakit geçirebileceğimiz değişik fikirler istiyor.Aklıma hiç birşey gelmiyor.

hımm bırlıkte napabılırsınız
pıknık yapabılırsınız aılenın yanında değilsen gusel bır masa hazırlayabılırsın
mumlar fılan.. ardından romantık bı fılm
ben nısanlıyken yapmıstım mesela her here kucuk kucuk mumlar koymustum
yemekten sonra bayağı dans ettık bızım sarkımızla ısığı hiç açmadık
ama meğer dısardan butun mumlar gozukuomus 1.kattı mahalleye rezıl olmustum sonra tebi:))
ılk gorev yerındeydım ozaman tek kalıodum evde
sen çalıısomusun aılenlemısın bılmıorum ama
hem neden sen bulacakmıssn oda bulsun canım erkeğin elınde daha cok fırsat vardır
araba gıbı alır bulunduğunuz ıle goturur fılan alır bı gusel yere goturur onumuz ılkbahar

çokk tşk ederim.Çalışıyorum.dershanede öğretmenim.Nişanlımla aynı apartmandayız.Onun ailesinin yanındayım.öyle bir ortam hazırlamıştım çok beğenmişti.TŞk ederim tekrar.Arkadaş olarak ekleyebilir miyim?

çokk tşk ederim.Çalışıyorum.dershanede öğretmenim.Nişanlımla aynı apartmandayız.Onun ailesinin yanındayım.öyle bir ortam hazırlamıştım çok beğenmişti.TŞk ederim tekrar.Arkadaş olarak ekleyebilir miyim?

ekleyebılırsın canımm
sana tavsıyem hiç bişey ıcın gerek yok deme bırak yapsın
senın ıcın ne kadar emek verırse okadar kıymetlı olursun
bı sey soyleyeceksende mesela bagırmadan naıf bı ses tonuyla soyle
kavgalarınız bıle gusel olsun
sucladığın anda savunmaya gecerler yoksa
naçizane bı kaç tavsiye

hımm bırlıkte napabılırsınız
pıknık yapabılırsınız aılenın yanında değilsen gusel bır masa hazırlayabılırsın
mumlar fılan.. ardından romantık bı fılm
ben nısanlıyken yapmıstım mesela her here kucuk kucuk mumlar koymustum
yemekten sonra bayağı dans ettık bızım sarkımızla ısığı hiç açmadık
ama meğer dısardan butun mumlar gozukuomus 1.kattı mahalleye rezıl olmustum sonra tebi:))
ılk gorev yerındeydım ozaman tek kalıodum evde
sen çalıısomusun aılenlemısın bılmıorum ama
hem neden sen bulacakmıssn oda bulsun canım erkeğin elınde daha cok fırsat vardır
araba gıbı alır bulunduğunuz ıle goturur fılan alır bı gusel yere goturur onumuz ılkbahar

hahahhaha hahahhaha :52::52:tamda adamına sormuş :)))))))))))))))))))) öldüm gülmekten kız şunun verdiği aklada bak Allah sana ve eşine uzun ömür versin iyimi koptum gülmekten :))))))))) bayan romantizm :))))))))))))))

kımse bılmıo tatlım ya onun ıcın yoksa koyarım nolcak tabii:))

hıııııııım kimse bilmiyosa tamam haklısın şimdi benim cümle alem biliyo valla annemlerin mahalle kendi oturduğum mahalle lise arkadaşlarım :))))))))))))) ben paat çocuk sorana benim çocuğum olmuyo dediğim için öğrenmeyenkalmıyo :)))))))))) ha ha ha

Back