• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

tefriciyeler dağıtıldı yeterinkiler onu haftaya ayarlarız haftaya umutlu birbenede veririz bu hafta şimdi mirandanınmı var transferi hangi gün transferi olacak ona göreeğer perşembeden önceyse herhangi bi gün akşam okuruz hepimiz

ayşecim biz tefriciye okuyoruzye mirandaya yetişmez ona perşembe yasin okuyalım isterseniz ama umutlu birbenide tefriciyeye katarız perşembe günü olayınıda tefriciyelerbitince yaaparız yada tranferi olacak olana o perşembe okuruz hemen

kıs allah senıı sen bana bana kısaca umut de
bende umutlu bırben kım dıom:)))

Kızlar Allah razı olsun benim transferim bu çarşamba olacak kısmetse kendinizi zorlamayın başka duanız varsa

ben şimdi gidiyorum zaten bir hacet namazı borcum vardı onu kılıcam sonra mirandaya yasin okuyacağım sakıncası yoksa adını yazın bana..

çarşambaysa salı gününe kadar yasin okuyun birertane bide umut eğer müsait olursan 41 tane ayetel kürsü oku ayşenin tefriciyesi var o onu bitirsin bende yarın yasin ve 41 ayetel kürsi okurum miranda adını yazarsan iyi olr

çarşambaysa salı gününe kadar yasin okuyun birertane bide umut eğer müsait olursan 41 tane ayetel kürsü oku ayşenin tefriciyesi var o onu bitirsin bende yarın yasin ve 41 ayetel kürsi okurum miranda adını yazarsan iyi olr

tamam canım hadi ben gidiyorum
herşey gönlünüze göre olsun..

Ayy kızlar öyle duygulandımki allah hepinizden razı olsun allah ne muradınız varsa versin inşallah

okurum canım ınsalllah bı sekılde haberde verırım
ayetel kürsiyi ne zamana kadar okuyayaım canım
mırandanın adı ozlem

slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza dua varsa bende yardımcı olmak isterim ALLAH yardımcımız olsun :58:

Son düzenleme:
şşşşşşşşşşşttttttttttttttttttttt
:74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
yavrular ne yaptnız yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

amin canım Allahım önce seninkini versin diğererimiz arkadan gelecek inşallah gerçi benim yaramaz bende zaten ama bende doğumu hyırlısıyla yapaım dimi :)))))))))))))

Allahım hayırlı gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
senin duan daha tez kabul olur annesin sen :54:

Back