- Konu Sahibi umutbizimolsun
ohhhhhh kızlar ne kaynatmışınız
sorma tatlım valla bende kıskandım:))
aksam dızı bıtınce tam dedıkodu formumdaydım ama kımse yoktu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhhhhh kızlar ne kaynatmışınız
sorma tatlım valla bende kıskandım:))
aksam dızı bıtınce tam dedıkodu formumdaydım ama kımse yoktu:)
heheeyt 5.30 oldu eve gidiyoruuum. eve gideyim yine girerim öptüm sizi
canım sennde paylaştıklarınn benden kalır yanı yok rabbim birgün sana ikiz, bir oğlan birkız versin dişleri çıkınca sen bizi biz seni çağırırız boş ver anlamayana hiç birşey anlatma öyle insanlar varki nediyim kalpleri katılaşmış yukardaki rabbim emrederse olur inşallah anne adayına kocaman öpücükkkkk....
ayşecim 3 toz ıkı su ne demek merak etttım.))
canım sennde paylaştıklarınn benden kalır yanı yok rabbim birgün sana ikiz, bir oğlan birkız versin dişleri çıkınca sen bizi biz seni çağırırız boş ver anlamayana hiç birşey anlatma öyle insanlar varki nediyim kalpleri katılaşmış yukardaki rabbim emrederse olur inşallah anne adayına kocaman öpücükkkkk....
bu derdi çeken kimin kimden kalır yanı var ki rabbim mübarek ezan saati hepimizin yüzüne gülsün inşallah..
:))) facetede yazdım herkes merak etti orda anlatamam ama burda söyliyim ben tedavide merional iğne kullandım içinden 1 tane toz bir tane su çıkıyor karıştırılıp yapılıyor ama ben günde 3 kutu kullandım 3tanesinin tozu 2 tanesinin suyu konup yapılıyordu. ufff çok yakmıştı beee..
ablam 2 sene önce bir macera evini satıp yurtdışına yerleşti bir güzel dolandırıldı paraları kaybetti döndü geldi şimdi iş yok güç yok annemle o da benim gibi bozuk şimdi bizle kalıyor. ilk başta kendi ablam bile olsa ev ev üstünde zor geldi ama şimdi de alıştım hem canyoldaşı oluyor hem yemek hazır ev temiz işime geliyor valla:))
uyu be güzelim şimdi uyumuycan da ne zaman uyuycan.. benim ahdım var bi hamile kalayı tırnağımı bile kesmiyceeem.
:))) facetede yazdım herkes merak etti orda anlatamam ama burda söyliyim ben tedavide merional iğne kullandım içinden 1 tane toz bir tane su çıkıyor karıştırılıp yapılıyor ama ben günde 3 kutu kullandım 3tanesinin tozu 2 tanesinin suyu konup yapılıyordu. ufff çok yakmıştı beee..
ben memnunum bu zamnandan valla kadınlar insan yerine bile konmuyomuş halebak adam karıya altın hediye gönderiyo bende kocama veriyom hergün haşlık nolmuş :)))))))))))))))) bbölesi daha iyi evin hazinesi benim elimde ayşenin dediği gibi doktor var sonra sokağa çıkabiliyosun eskiden öle kadınlar kafasına göre nere çıkıyo sokağa hürrem hayatı boyunca sarayın dışını bidaha görmedi :))))))))))
kıslaaaar kaynatmısınız valla ohhh
sızın gırdığınız saatlerde ben işte oluyorum gelıyorum kımse kalmamıs:))
ben cok merak edıyordum ozamanları bıde ıstanbulda okudum univ.yi
topkapı sarayına bol bol gıttım sonra esımıde goturdum bu yaz
haremı gormemıstım ama..
valla dızı gusel yaa sureklı tarıhı seylerden bahsetseler sıkıcı olur
araya boyle ask mesk katılıoarkı ızlenebılır olsun
bıde ask da hürremde tarıhı bı gercek
hele arkadan çalan keman cok romantıktı yaw
kız allah senii her gun sasırtıon benı topiğimizin neşesi
allahım hiç bozmasın neşemizi ınsallh canımm sen boyleyken bebeiş,in yakınlarındadır
merak etme canımm bebek gergın rahme yerlşemezmıs sen rahat olduğuna göre
gelsınn cabuk transfer gunu:))))
ooooooooo kadının düşünceyebak hemen romantizm :))))))) akşam kocalarınızada sarılmış uyumuşunuzdur bu ambiansın üstüne :)))))))))))) keman heeeeeeee
canım ablana çok geçmiş olsun iyi temizmiş ama beni kardeşlerim pistir bende titiz hiç anlaşamıyoruz onlar pisliyo ben hep çalışıom :)))))))) kız tırnağını kes :))))))))) okadarda yapma
oooo anlayalım yaniiii var ya tedavi medavi derken ancak sarılır uyur olduk biz gerisini unuttuk haaa :))) sanki karı koca meselesi değil de labaratuvar meselesine döndü bu iş
amiiin inşallah bu seferki kadar hiç rahat olamam herhalde :)) geçen seferki histereskopide tam bayılırken doktora el salladım adam gülmekten içimi kesmemiştir inşallah :)) napıyım be cıvığım işte
ooooooooo kadının düşünceyebak hemen romantizm :))))))) akşam kocalarınızada sarılmış uyumuşunuzdur bu ambiansın üstüne :)))))))))))) keman heeeeeeee
oooo anlayalım yaniiii var ya tedavi medavi derken ancak sarılır uyur olduk biz gerisini unuttuk haaa :))) sanki karı koca meselesi değil de labaratuvar meselesine döndü bu iş