• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

canım sennde paylaştıklarınn benden kalır yanı yok rabbim birgün sana ikiz, bir oğlan birkız versin dişleri çıkınca sen bizi biz seni çağırırız boş ver anlamayana hiç birşey anlatma öyle insanlar varki nediyim kalpleri katılaşmış yukardaki rabbim emrederse olur inşallah anne adayına kocaman öpücükkkkk....:54::54::54::54:

canım sennde paylaştıklarınn benden kalır yanı yok rabbim birgün sana ikiz, bir oğlan birkız versin dişleri çıkınca sen bizi biz seni çağırırız boş ver anlamayana hiç birşey anlatma öyle insanlar varki nediyim kalpleri katılaşmış yukardaki rabbim emrederse olur inşallah anne adayına kocaman öpücükkkkk....:54::54::54::54:

ne kadar güzel şeler yazmışın
km içinse
aminnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnn

ayşecim 3 toz ıkı su ne demek merak etttım.))

:))) facetede yazdım herkes merak etti orda anlatamam ama burda söyliyim ben tedavide merional iğne kullandım içinden 1 tane toz bir tane su çıkıyor karıştırılıp yapılıyor ama ben günde 3 kutu kullandım 3tanesinin tozu 2 tanesinin suyu konup yapılıyordu. ufff çok yakmıştı beee..

bu derdi çeken kimin kimden kalır yanı var ki Rabbim mübarek ezan saati hepimizin yüzüne gülsün inşallah..

ayy canımm ağzından bal damlıyor ınsallh hayırlısıyla nasıl kucağıma alacaksam oyle olsun
evet cok ıcım yanmıstı negatıfın ertesı gun arkadasın diş hediğine gitmeye
bı gun ınsallah bızımde olur oyle gunlerımız bu gunlerı hiç yasanmamasız sayarız
sanada en yakın zamanda ne gecıosa ıcınden versın rabbım öptümm canımm

:))) facetede yazdım herkes merak etti orda anlatamam ama burda söyliyim ben tedavide merional iğne kullandım içinden 1 tane toz bir tane su çıkıyor karıştırılıp yapılıyor ama ben günde 3 kutu kullandım 3tanesinin tozu 2 tanesinin suyu konup yapılıyordu. ufff çok yakmıştı beee..

kız allah senii her gun sasırtıon benı topiğimizin neşesi
allahım hiç bozmasın neşemizi ınsallh canımm sen boyleyken bebeiş,in yakınlarındadır
merak etme canımm bebek gergın rahme yerlşemezmıs sen rahat olduğuna göre
gelsınn cabuk transfer gunu:))))

ablam 2 sene önce bir macera evini satıp yurtdışına yerleşti bir güzel dolandırıldı paraları kaybetti döndü geldi şimdi iş yok güç yok annemle o da benim gibi bozuk şimdi bizle kalıyor. ilk başta kendi ablam bile olsa ev ev üstünde zor geldi ama şimdi de alıştım hem canyoldaşı oluyor hem yemek hazır ev temiz işime geliyor valla:))
uyu be güzelim şimdi uyumuycan da ne zaman uyuycan.. benim ahdım var bi hamile kalayı tırnağımı bile kesmiyceeem.

canım ablana çok geçmiş olsun iyi temizmiş ama beni kardeşlerim pistir bende titiz hiç anlaşamıyoruz onlar pisliyo ben hep çalışıom :)))))))) kız tırnağını kes :))))))))) okadarda yapma

ben memnunum bu zamnandan valla kadınlar insan yerine bile konmuyomuş halebak adam karıya altın hediye gönderiyo bende kocama veriyom hergün haşlık nolmuş :)))))))))))))))) bbölesi daha iyi evin hazinesi benim elimde ayşenin dediği gibi doktor var sonra sokağa çıkabiliyosun eskiden öle kadınlar kafasına göre nere çıkıyo sokağa hürrem hayatı boyunca sarayın dışını bidaha görmedi :))))))))))

bende cok ıkılemde kaldım dun cok karısık duygular ıcıne gırdım
bı yandan tutkulu bı askı ızlıosun diğer yandan acı çeken bı eş var
kımse eşini paylaşmak ıstemez bende elbette..
fakat zaten bır şehzadeyle evlenerek bır gun padışah olduğunda basına geleceklerı bılerek bu kararı vermelıydı dıye dusunuyorum bı yandan
ayy kendımı ayıplaya ayıplaya ızledım hürremle olan sahnelerını:)

kıslaaaar kaynatmısınız valla ohhh
sızın gırdığınız saatlerde ben işte oluyorum gelıyorum kımse kalmamıs:))
ben cok merak edıyordum ozamanları bıde ıstanbulda okudum univ.yi
topkapı sarayına bol bol gıttım sonra esımıde goturdum bu yaz
haremı gormemıstım ama..
valla dızı gusel yaa sureklı tarıhı seylerden bahsetseler sıkıcı olur
araya boyle ask mesk katılıoarkı ızlenebılır olsun
bıde ask da hürremde tarıhı bı gercek
hele arkadan çalan keman cok romantıktı yaw

ooooooooo kadının düşünceyebak hemen romantizm :))))))) akşam kocalarınızada sarılmış uyumuşunuzdur bu ambiansın üstüne :)))))))))))) keman heeeeeeee :66::66:

kız allah senii her gun sasırtıon benı topiğimizin neşesi
allahım hiç bozmasın neşemizi ınsallh canımm sen boyleyken bebeiş,in yakınlarındadır
merak etme canımm bebek gergın rahme yerlşemezmıs sen rahat olduğuna göre
gelsınn cabuk transfer gunu:))))

amiiin inşallah bu seferki kadar hiç rahat olamam herhalde :)) geçen seferki histereskopide tam bayılırken doktora el salladım adam gülmekten içimi kesmemiştir inşallah :)) napıyım be cıvığım işte

ooooooooo kadının düşünceyebak hemen romantizm :))))))) akşam kocalarınızada sarılmış uyumuşunuzdur bu ambiansın üstüne :)))))))))))) keman heeeeeeee :66::66:

oooo anlayalım yaniiii var ya tedavi medavi derken ancak sarılır uyur olduk biz gerisini unuttuk haaa :))) sanki karı koca meselesi değil de labaratuvar meselesine döndü bu iş:52:

canım ablana çok geçmiş olsun iyi temizmiş ama beni kardeşlerim pistir bende titiz hiç anlaşamıyoruz onlar pisliyo ben hep çalışıom :)))))))) kız tırnağını kes :))))))))) okadarda yapma

aman temiz dediysem bana göre temiz ben baya bi ... içinde badem kadınım yaniii zaten kedili evde ne kadar temiz olunursa... yok kesmem tırnağımı bile kesmem hep maniküre pediküre gitcem cüzdanımı bile kaldırmıycam yemeğime tuzu bile kendim dökmiyceeem

oooo anlayalım yaniiii var ya tedavi medavi derken ancak sarılır uyur olduk biz gerisini unuttuk haaa :))) sanki karı koca meselesi değil de labaratuvar meselesine döndü bu iş:52:

kız ben yatağı bileayrdım yanlışlıkla vururda bebeğime bişi yapar diye:)))))))))) kadın fantazi derdinde töbe töbe :))))))))))

aslında uzuldum kendı halımıze nurcancım..
bız askla evlendık ama cok kısa surede sorun olduğunu öğrenınce
ınan sevişmelerın tadını bıle unuttuk hersey gorev halıne gelmıstı
ama ıkı aydır ben doğum kontrol hapı kullanıom
kıst ıcın bebk fıkrı olmadan eskı gunlerımıze dönduk:))
ayşeciğimin dediği gibi aşkı unutup bebek peşinden koştukça
arada aşkımız ezıldı yıprandı bazen tepındık ustunde
aksam onuda dusundum bıras

Back