• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

canım zaten oyle buyuk bır mucıze ki allahın varlığının en buyuk kanıtı..
avatarımdakı resım rahme yenı yerleşmıs bır embriyo mest oluyorum her baktığımda..
evet buyuk bır mucıze ama bızde anne olmak ıcın yaratıldık vucudumuz bunun ıcın dizayn edıldı
bıraz gec olucak belkı ama bızde bır gun tadıcaz bu duyguyu allahın ıznıyle..

canım doğudaydık mecburi hızmette..cevrende zaten görişebıleceğin okadar az ınsan vardı
ve paylaşmaya bı kaç cumle duymaya okadar açsınkı..aıleme bıle soylememıstık uzulmesınler dıye
ama burdakı arkadaslarım emınımkı soylesem bana okadar dua ederlekı olsun dıye yuzume vurmak soyle dursun..onlar bı ıstısna ıdı bırde kadınlar bırbırını daıma kıskanmıstır.. erkekler arasında asla boyle fesatlıklar goremezsınız gul gıbı gecınırler
aynı evde kalan erkek bekarlara bakın cok nadır sorun yasarlar bırde kızlara bakın
onlar bazı konularda çekemedıler ve beni , acımla acıtmaya çalıstıklarını dusunuyorum
çok seçiciyimdir ama hayatımda ılk defa onlarla hata yaptım
soyle dusunuyoprum ben boyle ınsanlar hakkında
bana hayata daır almam gereken bı ders verdıler ve gıttıler dıyorum ıstısna ıdıler kesınlıkle ama korktum bıkere paylasamıyorum artık..

canım benim Allahım bundan sonra iyilerle karşılaştırsın

bi annanem var benim 83 yaşında aynı suna pekuysal gibi iki büklüm evladını kendi eliyle torağa verdi ardından 3 ay geçmeden de kocasını ama tv de hareketli bi parça çalsın o kalkamadığı koltuğunda hemen parmak şıklatır oynar. ne oynaksın diyince de ben böyle oynamasam deliririm der.. ben de ona çektim sanırım 30yıllık hayatıma 30 türlü hikaye sığdırdım ama işi deliliğe şımarıklığa vuruyorum işte vurabildiğim kadar..boşa değil o seans seans terapiler..şükür ayaktayım umutluyum ve eminim ki güzel Allahım nasip ederse ben iyi bir anne olacağım kendi annemle düştüğümüz hatalara düşmemek için çabalayacağım.

ınsallah canımm elbbette bır gun dıorum
anne ve babalarımzı secme gıbı bır sansımız yok maalesef
emınımkı senınde haklı nedenlerın vardır canım cok hassas bı konuu
bende cok ısterdım yardım almayı ama yasadığımız yerde devlet hastanesı bıle yok
dediğin gibi deliye vururoyuz cok cıddıye alsak delırırız zaten
bı sekılde içgudusel olarak savunma mekanızması olusturuyoruz
ama bır gun anne olurda derdım bıterse
kesınlıkle bu yolda ugrasan arkadaslarıma desteğe devam edıcem burda
ben tedavımı yaptırdığım merkezde ayda bır tedavıdekı kadınlarla görüşmek ve onları rahatlatmak ısterım emınım damdan düşen bırı olarak çok etkılı olur suan aynmı derdın ıcındeyken
kendıme bıle yetemzken yapamam ama ılerde bı gun o kadınlara o savascılara cok seyım olacak anlatacak

ben adet oldum bugun.tam 6 gun sonra.yumurtlamadan da 12 gun sonra:( evet belırtım yoktu umudum da yoktu cok fazla ama adet olmadıgım surece hayaller vardı:(((( ne zaman hamıle kalıcaz .yaa kızlar bu topıktekı herkes hamıle kalsın cok istıyorum coooooook Rabbim duy sesımızı ve bızım gıbı ısteyen herkes.cok uzuluyorum.agladım durdum .esımle konustum.teomana gıdıcez 15 tatıle gırer gırmez.gelsın artık gorıyım ne alemde spermler ve kalıtelerı.:14:

ben adet oldum bugun.tam 6 gun sonra.yumurtlamadan da 12 gun sonra:( evet belırtım yoktu umudum da yoktu cok fazla ama adet olmadıgım surece hayaller vardı:(((( ne zaman hamıle kalıcaz .yaa kızlar bu topıktekı herkes hamıle kalsın cok istıyorum coooooook Rabbim duy sesımızı ve bızım gıbı ısteyen herkes.cok uzuluyorum.agladım durdum .esımle konustum.teomana gıdıcez 15 tatıle gırer gırmez.gelsın artık gorıyım ne alemde spermler ve kalıtelerı.:14:

teomana dıyınce konsere gıdeceksınız gıbı anladımm ayy ne gusel stres atarlar dıorum:)))alllahım ya:)

bu kör olmayasıca hormonların kadın vücuduyla alıp veremediği nedir yaaa? yok adet olma hamileyim san sanal hamilelik belirtileri yaşa yok adet ol sinirden duygusallıktan ağla ağla çatla üüüff... canım benim innnşallah bu sene hepimiz birer birer hamile kalıp ikişer ikişer doğurucazzz.

haaa ben salağı senin yazdığını okuyuncaya kadar hala öyle sanıyoduuum.. ben de doktorumdan artık hep adıyla hatta osmancım diye bahsediyorum :)))

ayyy kızlar alemsınız .guldurdunuz benı valla:9:

Rabbim de sizi guldursun .supersınız:1:

:46:

ayy bende gül gül öldümm zatenn iyi geldi demi:)
kıss delıı sevınsene normal zamanında geldi 12 gun luteal faz ıcın ıyıdır kusum
anlıom ben senıde azccık delıye vur sende artık napacaksın canımm
çook öpuom senii

kızlar benim bir tane amcamın oğlu vardı
askere gitmeden nişanladı ve dönüncede hemen evlendi bir kaç ay içinde
sonra aradn
6 ay gibi bir süre geçti biz yaylaya gitmiştik
eşi 4 aylık hamileydi
bir gün merkeze gitmek için yayladan yürüdü ve gitti kuzen
bir kaç saat sonra haber geldi
yolda fenalaşmış yanında babsı falan vardı has götürmüşler
dr kara iğerinde kist var o atlamış hemen ameliyat demiş babasıda yapın oğlumu kurtarın demiş
amelyatat aldılar 1 haf has kaldı sonra çıkartılar
3.5 gün sonra birden fenalaştı hemen aynı has aynı dr götürdüler
dr ünvrst götürün demiş has gittikleirnde oradaki dr %1 ihtimal var kurtulma ihtimali diyor
amacan %1 se bile deneyin demiş ameliathaneye almadan vefat etmiş(aslında sorun akciğer kanseriymiş ) kuzen daha 23 yaşındaydı ve bir evde tek erkek çocuktu
eşinin bir oğlu oldu şimdi 17 yaşında
allahım dermansız dert vermesin hep üzülüyoruz ya bebeişlerimiz olmuyor diye evet çok istiyoruz bebeklerimiz olsun
ama allahım düzenimizi bozmadan versin evlatlarımzı

ayy bende gül gül öldümm zatenn iyi geldi demi:)
kıss delıı sevınsene normal zamanında geldi 12 gun luteal faz ıcın ıyıdır kusum
anlıom ben senıde azccık delıye vur sende artık napacaksın canımm
çook öpuom senii

amaan annamıyom ben faz maz üff doktor olmuşunuz siz bari size geleyim de indirim yapın tedavi ucuza gelsin :))

sonra aradn
eşi 4 aylık hamileydi
dr kara iğerinde kist var o atlamış hemen ameliyat demiş babasıda yapın oğlumu kurtarın demiş
dr ünvrst götürün demiş has gittikleirnde oradaki dr %1 ihtimal var kurtulma ihtimali diyor
amacan %1 se bile deneyin demiş ameliathaneye almadan vefat etmiş(aslında sorun akciğer kanseriymiş ) kuzen daha 23 yaşındaydı ve bir evde tek erkek çocuktu
allahım dermansız dert vermesin hep üzülüyoruz ya bebeişlerimiz olmuyor diye evet çok istiyoruz bebeklerimiz olsun

Allah analı babalı büyüteceğimiz hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah..

sonra aradn
eşi 4 aylık hamileydi

en hep derim benden önce alcaksan verme yarabbim hayırlısını ver rabbim bir ömür geçireceğimiz yavrular versin inşallah

kızlaaaaaarr cok heyecanlııı hurremii ızlıoyum
cok ısterdım ozamanlarda yasamıs olmayı
varmı ızleyen
gercı kımse kalmadığına gore herkes onumu ızlıo ne:)

kızlaaaaaarr cok heyecanlııı hurremii ızlıoyum
cok ısterdım ozamanlarda yasamıs olmayı
varmı ızleyen
gercı kımse kalmadığına gore herkes onumu ızlıo ne:)

Ben de onu izliyodum ondan çıkmıştım :))) iki işi aynı anda yapamıyorum da :)) amaan ben hiiiç istemem o zamanlarda yaşamyııı bak şimdi ne güzel tıp var tahlil var tetkik var ultrason var.. ya o zamanda olsaydık hiç çaremiz olmazdı :))

Back