• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ayşecim bencede insanlar aslında bizi ırmak için demiyor onlarda iyiniyetli

herzaman seninlecim :))))) seninkini artık öğrenseler nolcak o yerine yerleşmiş

ayşecim bencede insanlar aslında bizi ırmak için demiyor onlarda iyiniyetli

herzaman seninlecim :))))) seninkini artık öğrenseler nolcak o yerine yerleşmiş

farkındayım eskisi kadar takmıyorum zaten napayım amaaan bebeğim bana gelsin de kim ne derse desin.. zaten sonra susarlar..

farkındayım eskisi kadar takmıyorum zaten napayım amaaan bebeğim bana gelsin de kim ne derse desin.. zaten sonra susarlar..

kıslar bende soylemeyı denediğim zamanlar oldu bundan oncekı tayın yerımde
sadece 1-2 kısı bılıodu onlarda en yakınımdakıler
ama ınanın ınsalnlar sızın canınızı acıtmak ıstıolarsa sızın en derın yarınızı hiç çekınmeden
kullanıolar bana o arkadasım sık sık hamıllelıleıklerınden ne kadar cabuk hamıle kaldığından hatta
2.ye korunurken kaldığından bahsederdı sık sık
yaramın ustunde tepındıkce tepındı bu derdımı fazlasıyla kullandı
ben konusmak ıstemzdım o acardı konuyu
sonra görüşmey kestım hayatımdan cıkardım
belkı baska paylaştıklarım onlar kadar ınsanlıktan cıkmıs olmazlardı
ama ben artık mecbur kalmadıkca soylemeyı dusunmuyorum burdakıler bılmıo cok rahatım
ama 1 yıl daha olmazsa daha soyleyeck yalanım kalmaz
allhtan, kımse öğrenmek zorunda kalmadan bebeiğimi kucağıma almayı dılıyorum
ınsanların kalbi çok kötü bunu gördümm daha beni sevmeyenler duysa naparlar
arkamdan neler duyarım en yakınımdakıler boyle yaparken dıorum
rabbım güç versin hepimize

------Size güzel haber vermek için bu kadar zaman bekledim ama maalesef olmadı. Endometrium 5,9 ile transferim yapılmıştı. Hiç umudum yoktu ama tutunma oldu. 11 gün sonucum 495,30 du. İki gün sonra doktora gittim. Keseyi gördük. Bir hafta sonra tekrar gittik. York sıvısını görmek için, onuda gördük. Her şey güzel gidiyordu. Cuma günü kalp atışlarını görecektik ama göremedik. Bugüne kaldı. Bugünde görünmedi. Doktor çarşamba veya perşembe kürtaj yapacak. Endometriuma fazla takmamak gerekiyormuş onu anladım. En önemlisi kaliteli embriyo elde edebilmek. İşte böyle...-------- alıntı-----

bunuda yine bi stede gördüm
bu kişide endometrium yetersizliğinden yakınıyordu
aynı şeyi bugün dr da söyledi,folikülün kalitesi daha önemli demişti

canım endometrıum kalınlığı onemlıdır ama cok takılmamak lazım tabıkı
embriyonun kalıtesı cokda onemlı değil aslında
5AA embriyolar transfer edılıo tutmuo sonra 2. kalıte hucre kaybı olmus embryo tutabılıo
çöp dıyebıldıklerı yani..
onun ıcın aslında gebelık embriyonun rahıme geldığınde ıtıcı davranmamasından gecıo
ve embriyonun dısındakı zarın cok kalın olmamasından
cunku cok kalın olursa hatching olamaz ve yerleşemz embriyo
haa surda embriyo kalıtelı olması faydalıdır
eger kuçuk yumurtalarla dollenmıs bı embriyo ıse dış zarı daha kalın olur ve zarı yırtıp geçemz..
tutunma daha zor olur
fakat 20 mm ve uzerı bı yumurtadan elde eılmısse zarı yırtıp rahım duvarıa tutunması daha kolaydır
en nıhayetınde allahın ol demesi yetıo canım hepsı bahane

Son düzenleme:
canım endometrıum kalınlığı onemlıdır ama cok takılmamak lazım tabıkı
embriyonun kalıtesı cokda onemlı değil aslında
5AA embriyolar transfer edılıo tutmuo sonra 2. kalıte hucre kaybı olmus embryo tutabılıo
çöp dıyebıldıklerı yani..
onun ıcın aslında gebelık embriyonun rahıme geldığınde ıtıcı davranmamasından gecıo
ve embriyonun dısındakı zarın cok kalın olmamasından
cunku cok kalın olursa hatching olamaz ve yerleşemz embriyo
haa surda embriyo kalıtelı olması faydalıdır
eger kuçuk yumurtalarla dollenmıs bı embriyo ıse dış zarı daha kalın olur ve zarı yırtıp geçemz..
tutunma daha zor olur
fakat 20 mm ve uzerı bı yumurtadan elde eılmısse zarı yırtıp rahım duvarıa tutunması daha kolaydır
en nıhayetınde allahın ol demesi yetıo canım hepsı bahane
bu kadar şeyi öğrendikten sonra,hamile kalabilmek ne kadar zormuş diyorum
ne kadar çok ihtimalin bir araya gelmesi lazım,rabbim bu ihtimalleri yanıp tutuşanlara tez zamanda nasip etsin

bizim bu tam anlamıyla denediğimiz 9.ayımız,ama arada reglim şaştı,toplam 3ay görmedim
yani aslında 6.ayımız,ama ara denemelerimizde olmuştu,testlerde yalancı çizikten başka hiç
poziifi görmedim
bugün sırf hamilelik testinde çift çizgiyi göreyim diye,test yaptım
öğle 11de çatlatma iğnesi oldum,yani onda olan b-hcg yi gördüm aslında,olsun...:27:

ama ınanın ınsalnlar sızın canınızı acıtmak ıstıolarsa sızın en derın yarınızı hiç çekınmeden
kullanıolar bana o arkadasım sık sık hamıllelıleıklerınden ne kadar cabuk hamıle kaldığından hatta
ama ben artık mecbur kalmadıkca soylemeyı dusunmuyorum burdakıler bılmıo cok rahatım

yazıklar olsun öle arkadaiada akrabayada ben arkadaşlarımı çok seçerim burda birsürü insanız hepimizin eşleriaynı askeriyede o yüzden hepimiz aynı yerde oturuyoruz ama benim görüştüğüm sadece 1 arkadaş vardır diğerleri ile slm slm bana bişi sormaya cesarette edemezler zaten tavrımla başında herkeze benimle mesafeli olmalarını belli ettim o yüzden benim istemediğim bana yaklaşamaz hiç bence insanlarla aranızda bir resmiyet olsun

canım ya keşke görüşmediğimiz ve hayatımızdan çıkartığımız (yada çıkartamya çalıştığım )arkadaş dost diye bildikleriiz olsalarsı ben 5 yıldır eşimin abisiyle görüşmüyorum bu çocuk konusundan bize hiç alakası yokken başka bir konu konuşurken allah size evlat kısmet etmesin dedi bu bir kardeşe söylenecek şeymi
bu kırgınlık bir ömür sürermi bilmiyorum ama benim yaram bir ömür boyu kanayacak
allah kimse kendini bilmezle karşlaştırmasın
ALLAHIMBİR AN ÖNCE DERDİMİZE DERMEN KUCAKLARIMIZA BEBEK VERSİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:

Benim şansın sanırım etrafımda öyle karanlık kalpli insanların olmaması, sağolsunlar duyan herkes kendince teselli vermeye çalışıyor o kadar.. Hatta müdürüm bile biliyor o bile yılbaşında bana bol bebekli bir yıl diledi :)) Ama sen hiiiç üzme o güzel canını kimsecikler bişey anlamadan bebeğin kollarında olacak.:emir_bebek:

günaydın kızlar çidonun bu gün ikinci tahlil günü daha benim eşimin kardeşleri bir kere bile soramdılar sizin niye çocuğunuz olmuyor diye aman 9 senelik evliyiz insan bi merak eder merakta değil kardeşsiniz ya hiç mi içinizde sevgi yok bana değil kardeşlerinede mi acımazlar gerçi allah acısın kulunada bi kardeşleri değil hiç bir akrabası sormadı daha ne hala ne teyze ne yenge hiç biri düşünün artık

günaydın kızlar çidonun bu gün ikinci tahlil günü daha benim eşimin kardeşleri bir kere bile soramdılar sizin niye çocuğunuz olmuyor diye aman 9 senelik evliyiz insan bi merak eder merakta değil kardeşsiniz ya hiç mi içinizde sevgi yok bana değil kardeşlerinede mi acımazlar gerçi allah acısın kulunada bi kardeşleri değil hiç bir akrabası sormadı daha ne hala ne teyze ne yenge hiç biri düşünün artık

günaydın
eeeeeeeee ne anlıyoruz buradan al birini vur ötekine
demekki hepsi aynı ya sormuyorlar yada sorunca
kırıp döküyorlar
RABBİM GÜLDÜRSÜN YÜZÜMÜZÜ İNŞŞŞŞŞŞŞŞ

hepinize günaydın kızlar...

çiğdemcim, yanlış anlama lütfen ama birşey söyliycem. ben de bana sorulmasına çok kızıyorum. yani bu kadar zaman çocuk yoksa, bir sorun var demektir. buna rağmen çocuk yok mu, sorun mu var denmesi beni daha çok sıkıntıya sokar. kayınvalidem ve annesi 2 defa sorma girişiminden sonra benden ters bir cevap alarak bu girişimlerine son vermek zorunda kaldılar mesela. şimdi hiç sormazlar en azından bana, eşime soruyorlardır belki ama bana gelmedikçe sorun yok. eş dosttan böyle sorular gelince kısmetse olur, zamanı gelince olur, düşünüyoruz bakalım, neden olmasın diye kısa ve kestirme cevaplar veriyorum. yani sorulmaması daha iyi, boşver soracaklar da ne olacak ki..

canım çido kan vermiş sonuç öğleden sonra çıkacakmış
diğer topiğe yazmış

Kızlar bugün gene test yaptırdım öğleden sonra sonucu alıcam ama çook umutsuzum.
artık bu çocuk mevzuunu kapatmamın zamanı geldi sanırım. bir iş bulup hayatıma devam etmeyi düşünüyorum

günaydın
eeeeeeeee ne anlıyoruz buradan al birini vur ötekine
demekki hepsi aynı ya sormuyorlar yada sorunca
kırıp döküyorlar
RABBİM GÜLDÜRSÜN YÜZÜMÜZÜ İNŞŞŞŞŞŞŞŞ

inşallah canım bizimkiler bildiğiniz gibi değil alemlerdir e:47:şimede sormazlar banda zaten yıl oldu görüşmeyeli böylesi daha iyi

Kızlar bugün gene test yaptırdım öğleden sonra sonucu alıcam ama çook umutsuzum.
artık bu çocuk mevzuunu kapatmamın zamanı geldi sanırım. bir iş bulup hayatıma devam etmeyi düşünüyorum

ne oldu hayırdır niye böyle bi karar aldın aman otur evde ne güzel hamileliğin tadını çıkar ben yıllardır çalışıyorum bıktım sabah kalkmaktan tabi evde sıkıcı ama olsun yinede sen bilirsin:49:

noldu bişey mi oldu ilk değerin iyi değil miydi senin? sonradan bir olumsuzluk mu oldu canım?

inşallah canım bizimkiler bildiğiniz gibi değil alemlerdir e:47:şimede sormazlar banda zaten yıl oldu görüşmeyeli böylesi daha iyi

ya öyle demeyin ya benim kayınvalidem geçen sene öldü hiiiç üzülmem diyen ben ağlamaktan hasta oldum meğer severmişim de haberim yokmuş. bırakın kendi hallerine zaten yaşlılar be..

ya öyle demeyin ya benim kayınvalidem geçen sene öldü hiiiç üzülmem diyen ben ağlamaktan hasta oldum meğer severmişim de haberim yokmuş. bırakın kendi hallerine zaten yaşlılar be..

ayyy ayşe farkında olmadan demekki seviyomuşsun bak sen şöyle bir düşündümde üzülürmüyüm diye heralde hayır :))))) ya sanki benim için normal birisi anne yerine koyamadıgım için gerçe oda beni kızı gibi görmiyor ondandır heraldeee çokta önemli degil görmesede olur benden uzak Allaha yakın olsun zararsız olsun benim kimseye zararım yok onunda olmasın yaşasın Allah ömür versin diyeyim benimkinede ne diyeyim :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

çido ne bu karamsarlık be canım sen artık evde olursun inş hamileligin tadını çıkartırsın rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah Allahım bütün bugün tahlil sonucu alacak bütün arkadaşlarıma iyi sonuçlar almayı nasip et hepimizin kucaklarına evlatlarımızı almayı nasip et

Back