bu kadar şeyi öğrendikten sonra,hamile kalabilmek ne kadar zormuş diyorum
ne kadar çok ihtimalin bir araya gelmesi lazım,rabbim bu ihtimalleri yanıp tutuşanlara tez zamanda nasip etsin
bizim bu tam anlamıyla denediğimiz 9.ayımız,ama arada reglim şaştı,toplam 3ay görmedim
yani aslında 6.ayımız,ama ara denemelerimizde olmuştu,testlerde yalancı çizikten başka hiç
poziifi görmedim
bugün sırf hamilelik testinde çift çizgiyi göreyim diye,test yaptım
öğle 11de çatlatma iğnesi oldum,yani onda olan b-hcg yi gördüm aslında,olsun...
canım zaten oyle buyuk bır mucıze ki allahın varlığının en buyuk kanıtı..
avatarımdakı resım rahme yenı yerleşmıs bır embriyo mest oluyorum her baktığımda..
evet buyuk bır mucıze ama bızde anne olmak ıcın yaratıldık vucudumuz bunun ıcın dizayn edıldı
bıraz gec olucak belkı ama bızde bır gun tadıcaz bu duyguyu allahın ıznıyle..
yazıklar olsun öle arkadaiada akrabayada ben arkadaşlarımı çok seçerim burda birsürü insanız hepimizin eşleriaynı askeriyede o yüzden hepimiz aynı yerde oturuyoruz ama benim görüştüğüm sadece 1 arkadaş vardır diğerleri ile slm slm bana bişi sormaya cesarette edemezler zaten tavrımla başında herkeze benimle mesafeli olmalarını belli ettim o yüzden benim istemediğim bana yaklaşamaz hiç bence insanlarla aranızda bir resmiyet olsun
canım doğudaydık mecburi hızmette..cevrende zaten görişebıleceğin okadar az ınsan vardı
ve paylaşmaya bı kaç cumle duymaya okadar açsınkı..aıleme bıle soylememıstık uzulmesınler dıye
ama burdakı arkadaslarım emınımkı soylesem bana okadar dua ederlekı olsun dıye yuzume vurmak soyle dursun..onlar bı ıstısna ıdı bırde kadınlar bırbırını daıma kıskanmıstır.. erkekler arasında asla boyle fesatlıklar goremezsınız gul gıbı gecınırler
aynı evde kalan erkek bekarlara bakın cok nadır sorun yasarlar bırde kızlara bakın
onlar bazı konularda çekemedıler ve beni , acımla acıtmaya çalıstıklarını dusunuyorum
çok seçiciyimdir ama hayatımda ılk defa onlarla hata yaptım
soyle dusunuyoprum ben boyle ınsanlar hakkında
bana hayata daır almam gereken bı ders verdıler ve gıttıler dıyorum ıstısna ıdıler kesınlıkle ama korktum bıkere paylasamıyorum artık..
Benim şansın sanırım etrafımda öyle karanlık kalpli insanların olmaması, sağolsunlar duyan herkes kendince teselli vermeye çalışıyor o kadar.. Hatta müdürüm bile biliyor o bile yılbaşında bana bol bebekli bir yıl diledi :)) Ama sen hiiiç üzme o güzel canını kimsecikler bişey anlamadan bebeğin kollarında olacak.
canımm benımm ne guzel yaa işte oyle nadır ınsanlar var
ınsanalr sızın acılarınızla kendını rahatlatıo
baska turlu ıcındekı fesat sesını susturamıo
dıokı onunda cocuğu olmuo benım su derdım varsa dıo
ama ıyıkı tanımısıım onları demekkı oylelerıde olabılıomus
benımle bırlıkte ortak arkadaslarımızın hepsıı ilişkısını o kısıyle kestığıne gore
seytan yuzlu melek gorunumdeymıs herkesi kandırmıs dıorum
annenle durumuna uzuldum canımm sadece bebek konusu değil diye dusundum senı yaralayan
ne kadar derın hayatlarımız var allahım yardımcın olsun canımm