• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

oruç moruç delirme nurcan.. ne demiş özeldeki doktorun sakın rejim falan yapma demiş...
senin okuyacağın dua en makbulü, allah kabul etsin.. şimdiden sağol allah razı olsun..

tutamam zaten kız nere tutuyomki dakka aç kalamıyorum yediklerimi bi görsen şaşarsın :)))))))))

amin inşallah rabbim kabul eder :))))))))))) rabbim mubarek gün doğan yüce insan muhammed mustafa (s.a.v.) yüzüsuyu hürmetine onun hatrına hepimizin dualarını ve dileklerini kabul etsin hepimiz en kısa zamanda daha fazla beklemeden sağ sağlim yavrularımıza kavuşalım rabbim peygamberimizin doğduğu günde ona çevrilen ellerimizi boş bırakmasın hepimizin evlerini peygamberimiz hatrı için yavrularımızla şenlendirsin

yooo o onun genel hali.. geçen gittim bana ninni bile söyledi narkozdan önce dün aradım ne var diyo bağırdı telefonda sonra akşam ara dedi akşam aradım, hocam akşam ara demiştiniz dedim neden ki diye tersledi :)) alıştım ben ona.. bi de bana demez mi senin tepkilerin belli olmuyor ben senden korkuyorum, benim gibi adamla da iletişim kuramadın ya aşkolsun sana diye :)))
senin önceki doktorum kimdi...

çok yavaş site bi türlü giremiyorum yazamıyorum inşallah bu yazdıklarım gider....benim önceki dr şevket yılmazda yalçın gürel çok iyi bir dr yardımcıda oluyor onunla konuşurken rahatlıyordum...ama olmadı yalçın gürele giderken keşke olsaydı, yolumada onunla devam etseydim

kız ben bişi sormadım nasılsınız dedimde biraz önce birisi size bişi sormuş ona cvp vermemişinizde bende onun yazısıının ardına yazmıştım

ben biraz geride kalmışımda gebeler topiğinde ilk doğumumuz oldu Allahıma şükür ayın 11 inde arkadaşımız şimdi iyi olduklarıı eve geldiklerini yazmış onun listesini yaparken farketmemişim :)))))))

ay kusura bakma ya yetişemedim maalesef olmadı umutun işi..
gerçekten mi:43::43::43:
rabbim en kısa zamanda kendiliğinden nasib eder inşallah,onada bizede,isteyen herkezede.
teşekkür ederim ayrıca.
kız ben bişi sormadım nasılsınız dedimde biraz önce birisi size bişi sormuş ona cvp vermemişinizde bende onun yazısıının ardına yazmıştım

ece cim,bu kadar sevinecek,halay çekecek kadar ne oldu anlayamadım ya,neyse,bişey demicem.

Son düzenleme:
hamile değilim ama düşük yapıyorum :))) adet oldum ama yüzyılın adeti...
muhteşem yüzyül

muhteşem adet :b

verdim ben cevap herkese laf yetiştiremiyorum ki.. bi yandan da oyun oynuyorum zaten :)) kafa da yavaş çalışıyo...

ne oynuyon ı ben buraya yetiemiyom bide oun oynasam ölcem film var tnt de çikolata diye çok severim bu filmi bişi anlamadım film bitecek nerdeyse :))))))))))))) ha ha

Back