- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #2.921
galiba kimse dışardan birine cevap vermiyo burda.
hanımlarrr neden kimse cvp vermiyoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
galiba kimse dışardan birine cevap vermiyo burda.
herkese iyi akşamlar nasılsınız hanımlar
oruç moruç delirme nurcan.. ne demiş özeldeki doktorun sakın rejim falan yapma demiş...
senin okuyacağın dua en makbulü, allah kabul etsin.. şimdiden sağol allah razı olsun..
tutamam zaten kız nere tutuyomki dakka aç kalamıyorum yediklerimi bi görsen şaşarsın :)))))))))
amin inşallah rabbim kabul eder :))))))))))) rabbim mubarek gün doğan yüce insan muhammed mustafa (s.a.v.) yüzüsuyu hürmetine onun hatrına hepimizin dualarını ve dileklerini kabul etsin hepimiz en kısa zamanda daha fazla beklemeden sağ sağlim yavrularımıza kavuşalım rabbim peygamberimizin doğduğu günde ona çevrilen ellerimizi boş bırakmasın hepimizin evlerini peygamberimiz hatrı için yavrularımızla şenlendirsin
kan kaybından ölmezsem iyiyim sen nasılsın :)))
herkese iyi akşamlar nasılsınız hanımlar
bir de şeytan tüyü var ama çok da seviyorum.. komik geliyor bana.. biliyorsun gitmeyince ayarım kaçıyor :))
yooo o onun genel hali.. geçen gittim bana ninni bile söyledi narkozdan önce dün aradım ne var diyo bağırdı telefonda sonra akşam ara dedi akşam aradım, hocam akşam ara demiştiniz dedim neden ki diye tersledi :)) alıştım ben ona.. bi de bana demez mi senin tepkilerin belli olmuyor ben senden korkuyorum, benim gibi adamla da iletişim kuramadın ya aşkolsun sana diye :)))
senin önceki doktorum kimdi...
hanımlarrr neden kimse cvp vermiyoo
iyi akşamlar canım naptın durumlar nasıl
hala beklemedeyim canım herhangi bi gelişme yok sadece sag bacagım çok kötü agrıyo ara arada kasıklarda var ama hala tık yok kısmetse yarın tahlil yaptıracagım
ne sormuştun canım anlayamadım
hayırdır kız ne kan kaybı ne oldu kötü bişi yok dimi
hamile değilim ama düşük yapıyorum :))) adet oldum ama yüzyılın adeti...
kız ben bişi sormadım nasılsınız dedimde biraz önce birisi size bişi sormuş ona cvp vermemişinizde bende onun yazısıının ardına yazmıştım
verdim ben cevap herkese laf yetiştiremiyorum ki.. bi yandan da oyun oynuyorum zaten :)) kafa da yavaş çalışıyo...
kız ben bişi sormadım nasılsınız dedimde biraz önce birisi size bişi sormuş ona cvp vermemişinizde bende onun yazısıının ardına yazmıştım
geçm,iş olsun bende beklemedeyim 5 de olmama gerekiyodu hala tık yok
gerçekten miay kusura bakma ya yetişemedim maalesef olmadı umutun işi..
ben biraz geride kalmışımda gebeler topiğinde ilk doğumumuz oldu Allahıma şükür ayın 11 inde arkadaşımız şimdi iyi olduklarıı eve geldiklerini yazmış onun listesini yaparken farketmemişim :)))))))
muhteşem yüzyülhamile değilim ama düşük yapıyorum :))) adet oldum ama yüzyılın adeti...
verdim ben cevap herkese laf yetiştiremiyorum ki.. bi yandan da oyun oynuyorum zaten :)) kafa da yavaş çalışıyo...