- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #2.961
:)))))))))))))))))) bendede azcık beceri var canım face ebakabiliyom arada senin gibi mısır patlatamasamda :b
ayyyy canım çekti mısırı yaa ama evde mısır yok koçişe söylesem hayatta çıkmaz almaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))))))))))))))))) bendede azcık beceri var canım face ebakabiliyom arada senin gibi mısır patlatamasamda :b
kızlaar öyle bir geçer zamankideki ali kaptan gerçek hayatta yoğun bakıma alınmış yoğun tempodan dolayı ciğerler iflas etmiş 2 gün tedavi altında tutulacakmış
bu arada trendyolda alışveriş yapan varmı..
ay kız sanki yapsan temiz kalıcak daha annemlere gitmeden önceki gün temizlik yaptık gittik 3-4 gün anca oldu evde insaN YOK BİŞİ YOK HERYER Bİ KARIŞ TOZ
alışveriş sitesimi ay dünyadan bi haberim geçen biride anne ebek fuarı diye biyer varmış onu söledi çok gitmek istiyom :)))))4 gün sadece ((((((
amaaan süpür süpür zaten her yer kedi tüyü pisss mahlukaaatt ayyy çok seviyoruuumm yoksa hemen atarım..ay kız sanki yapsan temiz kalıcak daha annemlere gitmeden önceki gün temizlik yaptık gittik 3-4 gün anca oldu evde insaN YOK BİŞİ YOK HERYER Bİ KARIŞ TOZ
alışveriş sitesimi ay dünyadan bi haberim geçen biride anne ebek fuarı diye biyer varmış onu söledi çok gitmek istiyom :)))))4 gün sadece ((((((
valla ikimizin de on parmağında on marifet :)):)))))))))))))))))) bendede azcık beceri var canım face ebakabiliyom arada senin gibi mısır patlatamasamda :b
ayyyy canım çekti mısırı yaa ama evde mısır yok koçişe söylesem hayatta çıkmaz almaya
ayyy o bebek fuarına bende gitmek istiyorum 17-20şubat tarihleri arasındaymı ama başvuru için netten adres bulamadım..
ayyy kardelen lütfen kusura bakma canım ya valla isteyerek yapılan bişi degildi ya kendimi kötü hissettim şimdi ben
aaa çabuk iyileşsiiin sonra haftaya dizi olmazz vallaaakızlaar öyle bir geçer zamankideki ali kaptan gerçek hayatta yoğun bakıma alınmış yoğun tempodan dolayı ciğerler iflas etmiş 2 gün tedavi altında tutulacakmış
bu arada trendyolda alışveriş yapan varmı..
ya bi adres var ama başvurumu yapılıyoki direk gidilmiyormu
ne biliyon kız alır belki adam iki yalakalık yap
valla bizde var ama ben yiyemiyom bende bağsurvar bide tüp bebiş ilaçları yüzünden artı bide kan hapı yüzünden kabızım mısır bağsurumu azdırıyo kabızlıkta üstüne tuz biber oluyo vc ye gitmeye korkuyom malesef o yüzden yiyemiyorum
amaaan süpür süpür zaten her yer kedi tüyü pisss mahlukaaatt ayyy çok seviyoruuumm yoksa hemen atarım..
öyel fuar falan çok tehlikeli insan çok para harcar.. kocam da bugün markette tutmuş bi oyuncak kamyon alalım bunu oğlana alalım da alalım deli midir nedir..
valla ikimizin de on parmağında on marifet :))
aaa çabuk iyileşsiiin sonra haftaya dizi olmazz vallaaa
ben yaptım hem de çoook
aman yediğime pişman oldum bütün hepsi dişlerimin arasına kaçtıııı
normalde fuarlara başvuru yapıp öyle gidiliyo diye biliyorum ama belki bu normalmidir bilemem...
teli var nette arayıp sormak lazım girişler ücretlide olabiliyo...
yok kız gitmez bilirim ben koçişi ya bende de var o kabızlık adetim geçtiginden beri çekiyorum ilaçta kullanamıyorum ne olur olmaz diye bakalım yarın tahlil yaptırıyım bişi çıkmazsa hemen alacam bi ilaç 10 gündür çekiyom ya
ama benim ahdım var bir alayım pozitifi eve gelmeden hemen gidip sallanan at alıcam:))):)))))))))))) ha ha bizde bugün sinemadan çıkınca alışveriş merkezindeki bebek dükkanlarını gezdik eşim ne görse kızıma bunuda alcam şunuda alcam diyip durdu :))))))))) en sonunda dedim senin kızın doğunca sen bu dediklerinin hepsini alırsan biz bütün ay aç gezeriz amma değerli kızın varış dedim hatta geceleri ekstra işe çıkarsın sen artık dedim :b küstü tabi allahtan hemen alalım diyemiyo geçen sefer herşey elimizde kaldıya ondan ine bile almıyo adam anca lacam alacam diyip geziyo etrafta :))))
valla öleyiz :))))))
yaa fiyatlar %50nin bile üstü bazı ürünlerde gerçekten öylemi şaşkınım...
işin doğrusu baştan nisbet yaptığını düşündüm ama,eğer öyleysede haksız yere bi nisbet,çünkü biz sana hep cevap verdikte,sen geç gördün,bazende hiç görmedin.
neyse tamam,kendini kötü hissetmene gerek yok,senin günün mü geçti?
kocan gitti mi,yoksa kaldı mı?
ama benim ahdım var bir alayım pozitifi eve gelmeden hemen gidip sallanan at alıcam:)))
evet evet ben geçen iki elbise aldım çok güzel çıktı vallaaa
:)))))))))))) ha ha bizde bugün sinemadan çıkınca alışveriş merkezindeki bebek dükkanlarını gezdik eşim ne görse kızıma bunuda alcam şunuda alcam diyip durdu :))))))))) en sonunda dedim senin kızın doğunca sen bu dediklerinin hepsini alırsan biz bütün ay aç gezeriz amma değerli kızın varış dedim hatta geceleri ekstra işe çıkarsın sen artık dedim :b küstü tabi allahtan hemen alalım diyemiyo geçen sefer herşey elimizde kaldıya ondan ine bile almıyo adam anca lacam alacam diyip geziyo etrafta :))))
valla öleyiz :))))))
valla öyle bi niyetim yoktu canım tekrardan kusura bakma asla kimseyi kırma gibi bi niyetim olmaz ve benim yüzümden kimsenin asla üzülmesini istemem hayır canım koca gitmedi daha evet günüm geçti ama pek umutlu degilim normalde hiç geçmezdi bakalım hayırlısı inşallah allahım nasip etmiştir yavrumu bana
valla öyle bi niyetim yoktu canım tekrardan kusura bakma asla kimseyi kırma gibi bi niyetim olmaz ve benim yüzümden kimsenin asla üzülmesini istemem hayır canım koca gitmedi daha evet günüm geçti ama pek umutlu degilim normalde hiç geçmezdi bakalım hayırlısı inşallah allahım nasip etmiştir yavrumu bana