• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

bende unutum yüzünü koçişin :14::14::14::14::14::14:
kızlar birde çocuk yapacağız diye uğraşıyoruz tek başına çocukmu yapılır :1::1::1:

kız benim ilk zaman ondan olmadıya adamı kırk yışda bi görüyomm ondada tutmuyo tutu sonunda bu seferde doktor yasakladı herifi aldım alalı doğru dürüst kullanmadım :))))))) bayandan temiz ikinci el :))))))))
dalga geçiyom şimdi onla kızım benim iyo diyorum nerden senin ben kendi kendime yaptım diyom :))))) küsüyo ineler sağolsun diyorum :)))))))

kız benim ilk zaman ondan olmadıya adamı kırk yışda bi görüyomm ondada tutmuyo tutu sonunda bu seferde doktor yasakladı herifi aldım alalı doğru dürüst kullanmadım :))))))) bayandan temiz ikinci el :))))))))
dalga geçiyom şimdi onla kızım benim iyo diyorum nerden senin ben kendi kendime yaptım diyom :))))) küsüyo ineler sağolsun diyorum :)))))))

eh en son bizim doktor bile dedi ya adama senin bu tedavide hiç bi fonksiyonun yok son gün versen numuneyi yeter gerisini biz yapıcaz diye :))))

eh en son bizim doktor bile dedi ya adama senin bu tedavide hiç bi fonksiyonun yok son gün versen numuneyi yeter gerisini biz yapıcaz diye :))))

doğruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu adamlar bi işe yaramıyo benimki tedavi boyu evde yattı ben annemlerde hergün hastaneye giit gel o yumurta toplandığı gün bi geldi sperm verdi bide transferde eldi kan testine felan bile hep tek gittim :)))))))) şimdi nerden onun kızı oluyomuş :))))))))))

anammm ikinci el az kulanılmış ne çok adam varmışşşş:60::60::60::60::60::60::60:

doğruuuuuuuuuuuuuuuuuuuu adamlar bi işe yaramıyo benimki tedavi boyu evde yattı ben annemlerde hergün hastaneye giit gel o yumurta toplandığı gün bi geldi sperm verdi bide transferde eldi kan testine felan bile hep tek gittim :)))))))) şimdi nerden onun kızı oluyomuş :))))))))))

kız bende geçen gün eşime dedimki kök hücreden kadından sperm üretilene kadar çocuk alan yok sonra ben kendi çocuğumu kendim yapacağım zaten siz erkeler tek sperm veriyorsunuz dedim :1::1:

ay seni merakımdan bi hal oldum ben de hatta bi çiğdem42 var onu sen sandım.. 9. gün çıkmayabilir sen salı bir daha baktır hayırlısı olsun. korktum ben de ohss oldun sandım. dondurulmuşun var mı?

yok güzelim ohss olmadım çok şükür kusura bakma geçende nette geldim çok kalabalıktı dondurulmuş yok 2 tane transfer oldu salıyı bekliycez artık hayırlısı amadün idrar yaptım hafif silik çıktı ona güvenip gittim çıkmadı herhalde ilaçların bi oyunu daha yarın işe başlıycam raporluydum oradan görüşürüz

yok güzelim ohss olmadım çok şükür kusura bakma geçende nette geldim çok kalabalıktı dondurulmuş yok 2 tane transfer oldu salıyı bekliycez artık hayırlısı amadün idrar yaptım hafif silik çıktı ona güvenip gittim çıkmadı herhalde ilaçların bi oyunu daha yarın işe başlıycam raporluydum oradan görüşürüz

ay ne kusuru aşkolsun merak ettim sadece.
ben geçen sefer 10. gün baktırmıştım doktor 12.gün tekrarlatmıştı küçük bir ihtimal de olsa 10.gün bile çıkmayabilir demişti.. inşallah bir mucize olur canım..

ayse sen nasısın tedavın nasıl gıdiyo umarım yolundadır hersey

yok güzelim pek yolunda değil biz tedaviye haftaya başlayacaktık doğum kontrol hapı bitince ama hapın bitmesine daha 9 gün kala ben çok kötü bir şekilde adet oldum neden olduğu belli değil. salı günü bakacak doktor eğer önemli birşey yoksa yine başlarız sorun olmaz dedi ama yazdım ya yukarda da çok garip halim açıkçası korkuyorum

Back