• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

gerçekten mi:43::43::43:
rabbim en kısa zamanda kendiliğinden nasib eder inşallah,onada bizede,isteyen herkezede.
teşekkür ederim ayrıca.

ece cim,bu kadar sevinecek,halay çekecek kadar ne oldu anlayamadım ya,neyse,bişey demicem.

kız halay çekmek maksadı ile yapmadım ben onu yanlış basmışım lütfen kızma kardelen inada bişi degildi yanlış anlama

muhteşem yüzyül

muhteşem adet :b

ne oynuyon ı ben buraya yetiemiyom bide oun oynasam ölcem film var tnt de çikolata diye çok severim bu filmi bişi anlamadım film bitecek nerdeyse :))))))))))))) ha ha

ohooo kağıt oynuyorum face e bakıyorum trendyola bakıyorum arada gidip mısır bile patlattım :))

kim halay çekti noldu ben gene kaçırdımmı

kız halay çekmek maksadı ile yapmadım ben onu yanlış basmışım lütfen kızma kardelen inada bişi degildi yanlış anlama

önemli değil kızlar,ben sadece umudu merak ederek girmiştim topice,hepinize hayırlı akşamlar,en kısa zamandada oğullarımıza ve kızlarımıza kavuşmamız dileğiyle.:58:

ay kız sen nasıl bi karısın böle bu ne maharet bide bana bak yazarken film bile bakamıyom bide herşeyi kaçırıyom :)))))))) ha ha maaşallah totonu kaşı kız nazardeğecek
trenyol ne kı
yaaa evi ..k götürüyo çok mafiretliyim gerçekten :))
trendyol alışveriş sitesi güzel şeyler oluyor..
çok kötüsün ayşeeeee ya o zaman ben çok bunalımdaydım herşey bana batıyoduuu

hahahaaaaa yaşasın kötülüüüüüük....:4:

yaaa evi ..k götürüyo çok mafiretliyim gerçekten :))
trendyol alışveriş sitesi güzel şeyler oluyor..

hahahaaaaa yaşasın kötülüüüüüük....:4:

ay kız sanki yapsan temiz kalıcak daha annemlere gitmeden önceki gün temizlik yaptık gittik 3-4 gün anca oldu evde insaN YOK BİŞİ YOK HERYER Bİ KARIŞ TOZ

alışveriş sitesimi ay dünyadan bi haberim geçen biride anne ebek fuarı diye biyer varmış onu söledi çok gitmek istiyom :)))))4 gün sadece :(((((((

kızlaar öyle bir geçer zamankideki ali kaptan gerçek hayatta yoğun bakıma alınmış yoğun tempodan dolayı ciğerler iflas etmiş 2 gün tedavi altında tutulacakmış
bu arada trendyolda alışveriş yapan varmı..

Back