• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

ben transferden sonra bir gün felan ya yattım yada yatmadım,hatta ilk gün arabayla taaa yalavoya gitmiştim bayram dı tatile ben kullandım arabayı hemde, oyle gerekiyordu ,
ama tuttu , hemde ev yaptırıyorduk sürekli ustalarla oraya buraya gittim valla, tutacağı varsa tutuyor, hatta transfer den hemen sonra belli oluyor,

2. denemede çok yatmadım markete gittim, yemekleri ben yaptım , yalnızım kim yapacaktıki, kimseyede diyemiyoruz ya birşey ,
neyse, yatmak iyi değil ama çokda tabi hırpalamayın kendinizi ,

negüze bebek bekleyen , transfer olanlar , teset gününü bekleyenler, allahım inş bende bu ay başlarımartık yeniden:(

hadi canım inşallah beraber başlarız bu ay bitmeden.. beklemekten içim çürüdü benim.. tedavi süreci bu bekleme süreci kadar yıpratıcı değil.. seviyorum ben o gidip gelmeleri kontrolleri.. hoşuma gidiyor ama şu beklemek yok mu.. üfff

hiişt kız nurcan napıyosuuun?
benim bugün de inat gibi hiiiç işim yok bu sefer de içim geçiyo oturduğum yerdekafamı kayodum masaya resmen dlamışım :)))
ayy akşam olsa da gitsek beee..
pazar günü hava iyi olursa üşenmezsem hz.yuşa ya gidicem daha önce ne zaman gitsem tüm dileklerim kabul olmuştu..

hadi canım inşallah beraber başlarız bu ay bitmeden.. beklemekten içim çürüdü benim.. tedavi süreci bu bekleme süreci kadar yıpratıcı değil.. seviyorum ben o gidip gelmeleri kontrolleri.. hoşuma gidiyor ama şu beklemek yok mu.. üfff

katılıyorum sana,
ben birazda uzak yaşıyorum şehre, o yüzden git gel zor oluyor bana, ama napim tek iyi gelişsin de gideyim diyorum, gitmek sorun değilde dönerken negatif dönmek çok perişan ediyor , direk bir hafta kayıp kendime zor geliyorum.....

katılıyorum sana,
ben birazda uzak yaşıyorum şehre, o yüzden git gel zor oluyor bana, ama napim tek iyi gelişsin de gideyim diyorum, gitmek sorun değilde dönerken negatif dönmek çok perişan ediyor , direk bir hafta kayıp kendime zor geliyorum.....

yüreğim ağzımda bekliyorum 19unda histereskopi yapacak.. yine olmamış bir daha kestim yonttum bir ay daha bekle derse diye korkuyorum..

hiişt kız nurcan napıyosuuun?
benim bugün de inat gibi hiiiç işim yok bu sefer de içim geçiyo oturduğum yerdekafamı kayodum masaya resmen dlamışım :)))
ayy akşam olsa da gitsek beee..
pazar günü hava iyi olursa üşenmezsem hz.yuşa ya gidicem daha önce ne zaman gitsem tüm dileklerim kabul olmuştu..
bebişim uyuma kız negüzel işinyokmuş ohhhhhh etrafa bak al eline çayını kahveni işi olanlara havayap :))))
AAAAAAAAAA istanbulda kız o beykozda kalmaya geleceksen buralara bi yerde görüşeydik :)))))))
gel bana :)))) yuşaya uzak ama bulabilirsin belki :)))))))

bu arada bende yuşa hz. lerine birkere gittim sadece 2 şey için dua ettim tabi onun yüzüsuyu hürmetine rabbim kabul etsin diye iki duamde 1 seneye kalmadı gerçekleşti

yüreğim ağzımda bekliyorum 19unda histereskopi yapacak.. yine olmamış bir daha kestim yonttum bir ay daha bekle derse diye korkuyorum..

varya korkma demek çok kolay ama ben biliyorum senin içini nasıl heyecanlı ve endişelisin,
histereskopiyi niye yapıyor? , çok şart mı yapması,

bana hiç yapmadılar ultrasonda zaten belli değilmi?
canım sen genede endişe etmemeye çalışşşş, dün gece dery abaykal vardı saba tumerde, hayatı boş geçmeyin yaşı boşgeçin diyor, yaşa takılmayın diyor ,
evet biz düşünce gücüyle belkide başaracağız:))),
hadi korkmaaa sakın , bu kelimeyi unut sende :)

bebişim uyuma kız negüzel işinyokmuş ohhhhhh etrafa bak al eline çayını kahveni işi olanlara havayap :))))
AAAAAAAAAA istanbulda kız o beykozda kalmaya geleceksen buralara bi yerde görüşeydik :)))))))
gel bana :)))) yuşaya uzak ama bulabilirsin belki :)))))))

bu arada bende yuşa hz. lerine birkere gittim sadece 2 şey için dua ettim tabi onun yüzüsuyu hürmetine rabbim kabul etsin diye iki duamde 1 seneye kalmadı gerçekleşti
valla benim de 2 sefer de dilediğim ne varsa olsu mübarek zatın yüzü hürmetine..
kız beykoz nereeee g.o.p nereee sana ayır gelirim ben inşallah.. günü birlik gider geliriz zaten bir-iki saatlik yol
varya korkma demek çok kolay ama ben biliyorum senin içini nasıl heyecanlı ve endişelisin,
histereskopiyi niye yapıyor? , çok şart mı yapması,

bana hiç yapmadılar ultrasonda zaten belli değilmi?
canım sen genede endişe etmemeye çalışşşş, dün gece dery abaykal vardı saba tumerde, hayatı boş geçmeyin yaşı boşgeçin diyor, yaşa takılmayın diyor ,
evet biz düşünce gücüyle belkide başaracağız:))),
hadi korkmaaa sakın , bu kelimeyi unut sende :)

ohooo benim 4. histereskopim olacak bu adam takmış durumda görmem lazım emin olmam lazım diyor..ultrasonda tam gözükmüyor kamerayla giriyor ya histereskopide emin oluyormuş

valla benim de 2 sefer de dilediğim ne varsa olsu mübarek zatın yüzü hürmetine..
kız beykoz nereeee g.o.p nereee sana ayır gelirim ben inşallah.. günü birlik gider geliriz zaten bir-iki saatlik yol

ohooo benim 4. histereskopim olacak bu adam takmış durumda görmem lazım emin olmam lazım diyor..ultrasonda tam gözükmüyor kamerayla giriyor ya histereskopide emin oluyormuş

uzak biliyom canım yuşa bide beykozda ama baya iç kısımda uzak biliyom nese bek kalmaya geldiğin bi zaman mutlaka görüşelim :)))))))) tamamı hayatım :))))))))

ayşecim ben kaçiyim ütüm var bir yığın ayyyyyyyyyy çokta üşeniyorum ama hafta sonu adam kamuflajları çıkarıp düzgün bi giysi giymek ister şimdi :)))))))) görüşürüz sonra yine hayatım

slmmmmmm kızlarlar
nasılsınız
ben çok yoruldum misafirim vardı yeni gittiler

uzak biliyom canım yuşa bide beykozda ama baya iç kısımda uzak biliyom nese bek kalmaya geldiğin bi zaman mutlaka görüşelim :)))))))) tamamı hayatım :))))))))
tamam canım söz gelicem görüşcez
ayşecim ben kaçiyim ütüm var bir yığın ayyyyyyyyyy çokta üşeniyorum ama hafta sonu adam kamuflajları çıkarıp düzgün bi giysi giymek ister şimdi :)))))))) görüşürüz sonra yine hayatım
tamamtatlım kolay gelsin
slmmmmmm kızlarlar
nasılsınız
ben çok yoruldum misafirim vardı yeni gittiler

oohhh neler yaptın pasta börek arttı mı gelip yiyelim mi kalanları :))

nurcannnnnn, banada dua edermisin nolur Hz Yuşa da:),
ben annemi ziyarete giderken uğramak istiyorum ama herdefasında hüzün bastığından hiç denek gelemiyor, annem o tepede yatıyor maalesef:(,

inşallah dualarımız kabul olur hepimizinnnnnn

nurcannnnnn, banada dua edermisin nolur Hz Yuşa da:),
ben annemi ziyarete giderken uğramak istiyorum ama herdefasında hüzün bastığından hiç denek gelemiyor, annem o tepede yatıyor maalesef:(,

inşallah dualarımız kabul olur hepimizinnnnnn

canım yuşaya ben gidemiyorum orası çok uzak ben hamileyim dönüşte araba zor bulunuyo saatlerce yürümem gerekiyor ayşe arkadaşımız gidiyor canım arabamız olsa inan hepiniz için özellikle gidip dua ederdim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

bende isterim bende isterim sanki az kilom var 79 um 80 e yaklaştım :((((((( gene 86 ile doğuracam heralde

SAĞLICAKLA DOĞURDA 90 DA DOĞUR :46::46::46::46::46:
NASILSA BÖCÜK VERDİRİR O KİLOLARI SANA:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

HEMİDE GEL SANA DA YAPARIM NE İSTERSEN SEN BÖCÜKLÜSÜN KIZ :49::49::49::49:

Back