• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

valla bizde bu çene varken sıpalardan daha çok bağırırız kız..

amanın senin istediğin mercimek köftesi olsun beceririm ben yaparım sana..
çiğ köfteyi etsiz yiyorsun dimi çiğ et çok zararlı hamileler için..sakın haaa...

ahh aaahhh bi hamile kalsam ben nazın niyazın aşermenin kralını yapcam Allah nasip etsin de inşallaaaaahh..

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Selamlar kızlarr ben geldım uzun bır aradan sonra.Nasılsınız bakalım?Kılo muhabbetı var sanırım.Hemen atlayayım bu konuya boyunuz kac kı kızlar kılolu oldugunuzdan yakınıyorsunuz?Bende cok kılo aldım 1 yılda 8 kılo bırden aldım ben:(

selamlar kızlarr ben geldım uzun bır aradan sonra.nasılsınız bakalım?kılo muhabbetı var sanırım.hemen atlayayım bu konuya boyunuz kac kı kızlar kılolu oldugunuzdan yakınıyorsunuz?bende cok kılo aldım 1 yılda 8 kılo bırden aldım ben:(

kuzum hoş geldin
ben 1.60 boy kiloda 57 :14::14::14::14:

canım supermıs valla benım eskı kılom:)suanda ınmek ıstedıgım kılo hemde.ama ben 64 kıloyum ne yazık kı:((boyumda 1.62

aman aman iyi.. ama çok güzel oluyo beee.. ben de seviyorum..
kız diyetisyene gittim demin 3 kilo vermişim geçen hafta :))) ay sonuna kadar bi 5 kilo daha versem ne güzel olur..
ay maaşallah erirsin kız verirsin Allahım nazardan saklasın bi poşet çikolata yedin ama :))))))) bak genede vermişin bende doğurayıım veririm inşallah
kız sen değil böcük acıktıııııı:60::60::60::60::60::60::60::60::60:
o hep aç zaten
gerçektenmmiiiiiiiiiiiii:30::30::30::30::30::30:
Yaaaaaaaa ende vermek istiyorum:47::47::47::47::47::47::47::47:

Ama şu anda tatlı yiyorum:14::14::14::14::14::14:
kız sende gördük resmini sen ne verme derdindesin :)))))))
kız senin neyin var kiii.. ben tedaviye başlamadan iki haneli rakamlara insem diye uğraşıyorum :)))

anam kaç kilosunki 2 haneli diyon kı

ayseee nerelere gıttın bacım??Uc hanelı sanırım senın kılonda aman bosver bızı begenen begenmıs nasılsa oyle degıl mı amma:)))Bu arada ben Adanada bır merkezle gorustum sana hısteroskopı yapalım ılk denemede nıye tutmadı arastırmak lazım dıyor ama ben korkuyorum...

yeter canım nerelere gıttın ben turan cetıne gıttım ıkı gun once.oda hısteroskop cekelım dıyor.benım basıma gelende pısmın tavugun basına gelmedı heralde:(Hıcbır sorun yok sende dıyorlar hem hemde hısteroskopı de cekelım dıyor anlamadım valla...

Selamlar kızlarr ben geldım uzun bır aradan sonra.Nasılsınız bakalım?Kılo muhabbetı var sanırım.Hemen atlayayım bu konuya boyunuz kac kı kızlar kılolu oldugunuzdan yakınıyorsunuz?Bende cok kılo aldım 1 yılda 8 kılo bırden aldım ben:(

1.65 boy 79-80 arası kşlo gebe kalmadan öncede73 dü pek fark yok yani :):60::60::60::60::60: 65 olsam bayram yaparım kız 3 gün 3 ggece şenlik düzenlerim ha ha

yeter canım nerelere gıttın ben turan cetıne gıttım ıkı gun once.oda hısteroskop cekelım dıyor.benım basıma gelende pısmın tavugun basına gelmedı heralde:(hıcbır sorun yok sende dıyorlar hem hemde hısteroskopı de cekelım dıyor anlamadım valla...

kuzum turan hoca histereskopiyi hemen her hastasına yapar (ikinci denemdeyse )bence iyi de yapıyor
histereskopi yaptır bencede içerde ne var ne yok baksınlar banada yapmıştı 2008 de

Anladım canım hayırlısı dıyelım o zaman daha adet olamadım ama sıkıntı oldu ya benımkı bu tup denemesınden sonra.Adetım bır turlu aktıf hale gecmedı acaba bır sıkıntı olur mu bu hısteroskpıyı cekmek ıcın?Gercı belkı aktıf hale gelır dıye ıkı gun daha bekleyım dıyorum.

Kız Nurcan sen bebısını saglıla kucagına alda tek derdın kılo olsun verırsın canıkom:)Zaten emzırırken gıdıyormus sen bısey yapmadan cogu.63 lere dusersın Allah'ın ıznı ıle:))

anladım canım hayırlısı dıyelım o zaman daha adet olamadım ama sıkıntı oldu ya benımkı bu tup denemesınden sonra.adetım bır turlu aktıf hale gecmedı acaba bır sıkıntı olur mu bu hısteroskpıyı cekmek ıcın?gercı belkı aktıf hale gelır dıye ıkı gun daha bekleyım dıyorum.

Kız nurcan sen bebısını saglıla kucagına alda tek derdın kılo olsun verırsın canıkom:)zaten emzırırken gıdıyormus sen bısey yapmadan cogu.63 lere dusersın allah'ın ıznı ıle:))

canım tüp bebkten sonra böyle sıkıtlar olabiliyormuş
histereskopi için adetin hemen bitimine gün veriyolar
sen turan çetindemi yaptıracaksın histersekopiyi

Anladım canım hayırlısı dıyelım o zaman daha adet olamadım ama sıkıntı oldu ya benımkı bu tup denemesınden sonra.Adetım bır turlu aktıf hale gecmedı acaba bır sıkıntı olur mu bu hısteroskpıyı cekmek ıcın?Gercı belkı aktıf hale gelır dıye ıkı gun daha bekleyım dıyorum.

Kız Nurcan sen bebısını saglıla kucagına alda tek derdın kılo olsun verırsın canıkom:)Zaten emzırırken gıdıyormus sen bısey yapmadan cogu.63 lere dusersın Allah'ın ıznı ıle:))

kız ben hayaımda hiç 63 olmadım hatta 70 bile olmadım ben o kiloya düşim daha ne isterim inşallah valla :)))))))))

canım tüp bebkten sonra böyle sıkıtlar olabiliyormuş
histereskopi için adetin hemen bitimine gün veriyolar
sen turan çetindemi yaptıracaksın histersekopiyi

Valla turan cetın de oyle soyledı canım baklısın adet bıtımınde dedı.Adetım aktıf olmadı bır turlu dedım sen 3 gun daha bekel gel ılac vereyım de adetın hızlansın dedı.Adetın bıtımınde de cekelım hısteroskopıyı dedı ama.Bu iş içinde 1.150 tl ıstıyor.Çok para suan aylaryamayız dıyor esım.Bırdahakı adetımde olmazsa cekılırım.Benım yaklasık 1 haftadır sadece kahverengı leke sekılde devam eden gunluk pedlerle gecıstırdıgım bır durumum var.Sence dert emelı mıyım?

Back