• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

Kızlar umutbizimolsun bugün transfer oldu dinleniyor dualarımızı esirgemeyelim

bende kaç gündür giremedim hastanedeydim nasılsınız ne var ne yok bakalım

hadi çok şükür artık iyi haberlerini bekliyoruz inşallah..
hayırdır sen neden hastanedeydin bişey mi oldu? iyi misin?

Kızlar umutbizimolsun bugün transfer oldu dinleniyor dualarımızı esirgemeyelim

bende kaç gündür giremedim hastanedeydim nasılsınız ne var ne yok bakalım

ay bende merek ediyodum hadi gözü aydın inşallah güzel sonuç alır
senin neyin var
hayatım sen nasılsın miniğimiz napıyo bakim sıkı sıkı tutunsun bak yakınsında bana doğdummu oynamaya getiririz :))))))) bir araya :)))))))) ha ha ay yerim ben bu veletleri sıpalar

Son düzenleme:
ya yatma zaten ama işede dnme sen çok sitres yapıyon gez biraz kafa dağıt

ya aslında kocamla şöyle iki üç gün biyerlere gitmek istiyorum ama paraya bağlı tabi..
bir de martta olacak tahminen transferim o zaman da servisteki arkadaşlardan biri doğum iznine ayrılmış olacak belki de izin vermezler :((

ya aslında kocamla şöyle iki üç gün biyerlere gitmek istiyorum ama paraya bağlı tabi..
Bir de martta olacak tahminen transferim o zaman da servisteki arkadaşlardan biri doğum iznine ayrılmış olacak belki de izin vermezler :((

kuzum iyi ayrla zamanı izin kulanabileceğin bir zaman olsun hiç değilse ilk hafta izinli ol kiiiiiiiiiiiiiiiii
sıpa sana tutunsun

bir de martta olacak tahminen transferim o zaman da servisteki arkadaşlardan biri doğum iznine ayrılmış olacak belki de izin vermezler :((

nese bakalım ama sitres yapma iş yerinde ozaman gelir döverim seni bak mutsuz olduğunu anlarsam :((
ay şu transferinde olaydı Allahın izni ile

Yetercim daha yeni gördüm çok geçmiş olsun tatlım. Allah şifa versin hani bazen bebek bebek diyee sayıklıyoruz yaa önceliğimiz bebekmiş gibi ; önceliğimizin sağlığımız olduğunu ve isterken hayırlısını istemenin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.
İnş hepsi geçecek tatlım önce eşin sağlığına kavuşacak ve sonra hayırlısıyla bebişin gelecek :71:

kuzum iyi ayrla zamanı izin kulanabileceğin bir zaman olsun hiç değilse ilk hafta izinli ol kiiiiiiiiiiiiiiiii
sıpa sana tutunsun

kız bununki tutunacak ben eminim budan ve umuttan çok ümitliyim bikere ayşe gebe kalabiliyo benimde ondan hemen tuttu gebe olanlar çabuk tutuyo ilkinde yumurtası olmamış ondan tutmamıştır bu sefer inşaaaaaaaaaallah alıcak güzelim yumurtaları ooooooohhhhhh bebişte 9 ay sonra vıyaklıcak evde ozaman gelicek bize kızlar uyuyamıyom işe gitmemlazım diye alıcak

Yetercim daha yeni gördüm çok geçmiş olsun tatlım. Allah şifa versin hani bazen bebek bebek diyee sayıklıyoruz yaa önceliğimiz bebekmiş gibi ; önceliğimizin sağlığımız olduğunu ve isterken hayırlısını istemenin ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.
İnş hepsi geçecek tatlım önce eşin sağlığına kavuşacak ve sonra hayırlısıyla bebişin gelecek :71:

canım bizim gebeler kısmına bi soru surmuşun cevap yazmış bir arkadaş bende yazdım ordan bakarsın tatlım

sıpa sana tutunsun
ilk hafta sorun olmaz sanırım belki ikinci hafta dönmem gerekebilir ama..
nese bakalım ama sitres yapma iş yerinde ozaman gelir döverim seni bak mutsuz olduğunu anlarsam :((
ay şu transferinde olaydı Allahın izni ile

yaa transfer öyle uzak bir hayal kiiii... taaaa 19 unda histereskopi olcam da o temizçıkcak da iğneleri olcam da yumurtam olcak da toplancak da döllencek de o hoooooo... ölme ayşem ölmeeee yaz gelicek yonca bitecek..

kız bununki tutunacak ben eminim budan ve umuttan çok ümitliyim bikere ayşe gebe kalabiliyo benimde ondan hemen tuttu gebe olanlar çabuk tutuyo ilkinde yumurtası olmamış ondan tutmamıştır bu sefer inşaaaaaaaaaallah alıcak güzelim yumurtaları ooooooohhhhhh bebişte 9 ay sonra vıyaklıcak evde ozaman gelicek bize kızlar uyuyamıyom işe gitmemlazım diye alıcak

inşşşşşşşşşşşşş ikiz ikiz gelir o böcüklerde uykusuzluktan şiŞmiş gözlerle geliriz buraya :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Son düzenleme:

ah anaaam bi gelsin de o ben uyumam razıyım gider işte uyurum:1::1:

ilk hafta sorun olmaz sanırım belki ikinci hafta dönmem gerekebilir ama..

yaa transfer öyle uzak bir hayal kiiii... taaaa 19 unda histereskopi olcam da o temizçıkcak da iğneleri olcam da yumurtam olcak da toplancak da döllencek de o hoooooo... ölme ayşem ölmeeee yaz gelicek yonca bitecek..

bır bır bır bır ay sorunlu millete gelince herşey süper kendine gelince sanki ülkeyi sırtlıcak hanımne var şurda zaten aya başladık ne var 19 una sonrada temiz çıkacak inşallah yumurtalarda olacak bıcırıkta gelecek totosuna totosuna vurucaz bile

bır bır bır bır ay sorunlu millete gelince herşey süper kendine gelince sanki ülkeyi sırtlıcak hanımne var şurda zaten aya başladık ne var 19 una sonrada temiz çıkacak inşallah yumurtalarda olacak bıcırıkta gelecek totosuna totosuna vurucaz bile

:63::63: iyi beee tamam sabırsızlanıyoruz işte napalım.. çok hevesliyim de beklemek zor geliyo..
sen napıyon kız hiç aşermiyo musun? göndersene enişteyi geceleri manava kasaba :)))

Back