• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

nurcannnnnn, banada dua edermisin nolur Hz Yuşa da:),
ben annemi ziyarete giderken uğramak istiyorum ama herdefasında hüzün bastığından hiç denek gelemiyor, annem o tepede yatıyor maalesef:(,

inşallah dualarımız kabul olur hepimizinnnnnn

ay canım tabi ki kocam yan çizmez de götürürse hepinize okuycan Allahın izniyle... Adını yaz bana özelden adınla dua edeyim..
Allah anneciğin yattıkça sana, doğacak evladına ömür versin.. Onu da yattığı yerde dinlendirsin inşallah..

oy kıyamaaaaam ellerine sağlık.. off bi mercimek köftesi olsa da yesek..
ya nurcan hamile ben aşeriyorum :)))

ay bayılırım mercimek köftesi ve çiğ köfteye ama ikiside tutturamadığım nadir şelerden biri :((((((((( hadi çiğ köfteyi hemen heemn hergün alıyom dışardan ama mercimek köftesi ayyyyyyyyyyy kız canım çekti nese şimdilik duriyim yarın kadayıf yaapacam onun niyetine yerim :)))))))) ha ha

oy kıyamaaaaam ellerine sağlık.. off bi mercimek köftesi olsa da yesek..
ya nurcan hamile ben aşeriyorum :)))
kız senin istediğin mercimekli köfte olsun gel bebğim hemmen yaparım ben (kısen canım çekti diyorsun ya içim gidiyor hamişsin diye :14::14::14:)
inşallah kız ama benimki şmdiden cadaloz kafanızı şişirir :)))))) ay hep beraber bebişlerimizle bi araya gelek bir gün inşallah sadece ben değil hepimizin veletler vıyak vıyak bağırsın :))))))

KIZ SEN GETİR O BÖCÜĞÜ BEN ONU MINCIK MINCIK SEVERİM
ABOOOOOOOOOOOOO ELLERİNİ AYAKLARINI ISRIRIM AMANINNNNNNNNNNNYERİM YERİM BEN ONU :66::66::66::66::66::66::66::66:

kız ayşeeeeeeeeeeeee hamişsin dedim allah söyletiiiiiiiiiiiiiiiii
kız valla

inşallah kız ama benimki şmdiden cadaloz kafanızı şişirir :)))))) ay hep beraber bebişlerimizle bi araya gelek bir gün inşallah sadece ben değil hepimizin veletler vıyak vıyak bağırsın :))))))
valla bizde bu çene varken sıpalardan daha çok bağırırız kız..
ay bayılırım mercimek köftesi ve çiğ köfteye ama ikiside tutturamadığım nadir şelerden biri :((((((((( hadi çiğ köfteyi hemen heemn hergün alıyom dışardan ama mercimek köftesi ayyyyyyyyyyy kız canım çekti nese şimdilik duriyim yarın kadayıf yaapacam onun niyetine yerim :)))))))) ha ha
amanın senin istediğin mercimek köftesi olsun beceririm ben yaparım sana..
çiğ köfteyi etsiz yiyorsun dimi çiğ et çok zararlı hamileler için..sakın haaa...
kız senin istediğin mercimekli köfte olsun gel bebğim hemmen yaparım ben (kısen canım çekti diyorsun ya içim gidiyor hamişsin diye :14::14::14:)

KIZ SEN GETİR O BÖCÜĞÜ BEN ONU MINCIK MINCIK SEVERİM
ABOOOOOOOOOOOOO ELLERİNİ AYAKLARINI ISRIRIM AMANINNNNNNNNNNNYERİM YERİM BEN ONU :66::66::66::66::66::66::66::66:

ahh aaahhh bi hamile kalsam ben nazın niyazın aşermenin kralını yapcam Allah nasip etsin de inşallaaaaahh..

valla bizde bu çene varken sıpalardan daha çok bağırırız kız..

amanın senin istediğin mercimek köftesi olsun beceririm ben yaparım sana..
çiğ köfteyi etsiz yiyorsun dimi çiğ et çok zararlı hamileler için..sakın haaa...

ahh aaahhh bi hamile kalsam ben nazın niyazın aşermenin kralını yapcam Allah nasip etsin de inşallaaaaahh..

dimi kız bizim çeneler çocukları geçer
yok canım azeten marketler etli satmıyo dayıyolar bulgura baharatı işte yutturuyolar bide kankam yapar karşıya gittiğimde ama oda etsiz yapar :)))))))) etlisini 2 kere yedim zaten hayatımda oda mecbur kaldım antepli bi arkadaşıma gitmiştim sadece benim için özel yaptılar ben misafirliğe gidiyorum diye ozman yedim bitek onun dışında hep market işi :))))))))

ay ben acıktım bak daha yeni yemek yemiştim ayşe hep senin yüzünden kız köfte möfte dedin gidim bişiler yiyim kız gelirim sonra gene burda olursanız görüşürüz canlarım

dimi kız bizim çeneler çocukları geçer
yok canım azeten marketler etli satmıyo dayıyolar bulgura baharatı işte yutturuyolar bide kankam yapar karşıya gittiğimde ama oda etsiz yapar :)))))))) etlisini 2 kere yedim zaten hayatımda oda mecbur kaldım antepli bi arkadaşıma gitmiştim sadece benim için özel yaptılar ben misafirliğe gidiyorum diye ozman yedim bitek onun dışında hep market işi :))))))))

aman aman iyi.. ama çok güzel oluyo beee.. ben de seviyorum..
kız diyetisyene gittim demin 3 kilo vermişim geçen hafta :))) ay sonuna kadar bi 5 kilo daha versem ne güzel olur..

aman aman iyi.. Ama çok güzel oluyo beee.. Ben de seviyorum..
Kız diyetisyene gittim demin 3 kilo vermişim geçen hafta :))) ay sonuna kadar bi 5 kilo daha versem ne güzel olur..

gerçektenmmiiiiiiiiiiiii:30::30::30::30::30::30:
Yaaaaaaaa ende vermek istiyorum:47::47::47::47::47::47::47::47:

Ama şu anda tatlı yiyorum:14::14::14::14::14::14:

Back