- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #2.281
hıh tam bir hürrem akşamıııı.. kimseler yok herkes pür dikkat izliyor diziyi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıh tam bir hürrem akşamıııı.. kimseler yok herkes pür dikkat izliyor diziyi..
valla ben arada giriyom ama kimse olmuyo :))))))))
hee benimki hep kucağımda açık zaten.. artık ayrılmaz bir parçam oldu :)))
bu topic yıkılıyordu noldu kimseler yok???
ne haber kızlarrrrrrrrrrrrrr
umutbizimolsundan ve umudumsundan haber varmıııııııııııııııııııı
bu topic yıkılıyordu noldu kimseler yok???
canım benim 15 tatil boyunca misafirim var giremiyom sık ayşeciğimin işleri yoğun umut bebişini almaya gitti topcde böle yetim kaldı Allahtan yeter var :)))))))))
ay Allahııım işlerin yoğun ki ne yoğun... kendi kendime nazar değdirdim işim çok rahat derken derken.. bombardıman var sanki.. sabahtan beri stresten boynum omzum düğüm düğüm oldu..
ha ha canım valla yardım edeceğimiz bişi olsa edek diyim bankacısın ana insan muhasebecci felan olur :))))))yakındada oturur ohhhhhhhhh gelir bi çırpıda yapardım :)))))
yok be güzelim bankacı dediysek öyle müşteri şu bu yok.. muhasebedeyim ben de.. maaş, ssk sağlık ödemesiydi.. bıktım valla milletin çiş tahlillerini ödemekten :)))
ha ha ha çiş he :))))))))) kız gene müşteriyle ilgilenmekten iyidir be ben sinir olrdum bazen müşterilere ki benim müşteriler firma patronları sözde görgülü bilgili iş adamları ama bişeyi on kere anlatırdım gene anlamazlardı ölürdüm karnıma ağrılar girerdi :)))))))) canım benim inşallah tedavi zamanına izin verirler işlerin yoğunsa bide vermezlerse izin
ay benim şu gelmez tedavim bi gelse.. izin işi kolay.. gerçi bu sefer tarnsferden sonra öyle 12 gün manda gibi yatmıycam 3-4 gün sonra işe dönmek istiyorum..yattıkça çok bunalıyorum..
kuzum gelir inşşşşşşşşşşşşşşşş
hem tedavin hemde
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ah annem ya bitek kendime istiyorsam namerdim valla.. Rabbim hepimize birlikte versin inşallahh..
kızlar umutbizimolsun bugün transfer oldu dinleniyor dualarımızı esirgemeyelim
bende kaç gündür giremedim hastanedeydim nasılsınız ne var ne yok bakalım